Odyss3us Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου (επεξεργασμένο) την εχετε παει αλλου την κουβεντα, το κλειδωμα στα 60 fps εξασφαλιζει την smooth εμπειρια, ολοι αυτοι που παιζουν online, pvp απο κονσολες τι ειναι αναπηροι; ενω οσοι παιζουν απο pc ειναι επαγγελματιες; ειναι αλλο πραγμα να παιζεις στα 90fps (τα οποια δε σημαινει οτι τα εχεις παντου και παντα σταθερα) και αλλο να βρεθεις σε ενα ξεφωτο και να πεσεις ξαφνικα στα 50 και να αρχιζεις τα καντηλια αλλο απο τα 90=>50 κι αλλο απο 60=>50 εφοσον τα ξεκλειδωτα fps δεν ειναι σταθερα βαλτε κι αυτην την παραμετρο στη "διαμαχη" Επεξ/σία 19 Μαϊου από Odyss3us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου Αφού έχουμε gsync/freesync. Όσο είναι μέσα στο range είναι κομπλέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου Η κουβεντα ξεκινησε απο το να κλειδωσει το Tsusima στα 60fps ενω μπορει ανετα να κραταει το 90-100fps ,ε συγνωμη αλλα το 60 με το 100 δεν σου δινει ουτε το ιδιο smoothness ουτε το ιδιο clarity. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου Και δεν υπάρχει και λόγος βρε παιδιά. Αλλιώς παίρνεις κονσόλα. Τι έχουμε τα high refresh monitors και πληρώνουμε ένα σκασμό λεφτά στις κάρτες τότε; Να κλειδώσεις στα 60fps για να χαλάει η κάρτα 40watt λιγότερο ξέρω 'γω; Ε σβήσε δύο λάμπες και παίξε με 100fps.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου (επεξεργασμένο) Αυτο μου θυμιζει κουβεντα με τον κολλητο μου που ειναι βιντεογραφος/φωτογραφος και μου ελεγε οτι το ματι δεν καταλαβαινει πανω απο 30 καρε.Μεχρι που τον εβαλα να παιξει με 30/60/120/144 δηλαδη ολες τις επιλογες Hz της οθονης μου και μονο στα 120-144 δεν μπορεσε να ξεχωρισει ευκολα.Εννοειτε δεν του ειπα στα ποσα παιζει αλλα τον ρωτησα τι νομιζε.Και επεσε μεσα 4/4 εστω και απο τυχη στα ποσα καρε επαιζε γιατι ητανε δυσκολο να καταλαβει το 120 με 144. Εγω αυτο που εχω συμπερανει ειναι οτι το καθε ματι σε συνδυασμο με τον εγκεφαλο του καθενος εχει διαφορετικη εμπειρια το πως το αντιλαμβανεται ολο αυτο.Δεν μιλαω οτι υπαρχουν τραγικες διαφορες αλλα ισως καποιοι ανθρωποι να μην βλεπουν οντως μεγαλες διαφορες σε αυτα τα καρε και για αυτο βλεπουμε ανθρωπους να διαφωνουν πανω σε αυτο το θεμα. Απο εκει και επειτα το ματι μπορει να "προπονηθει" σε αυτα τα καρε (πανω απο 80) και να εντοπιζει αυτες τις διαφορες ειδικα οταν εχει συνηθισει να παιζει σε πολλα καρε και ξαφνικα πεσει στα 60. Εγω παντως καταλαβαινω διαφορα ακομη και σε παιχνιδια 3 προσωπου οταν παιζω στα 60 σε σχεση με τα 100. Ποσο μαλλον οταν εχω προσφατη εμπειρια το last of us που δεν το λες και γρηγορο.Το καταλαβαινεις εστω και ανεπαισθητα απο το ποσο ομαλα γυρναει η καμερα.Και οχι δεν ειναι placebo effect ορισμενων απο εμας οτι εχουμε πιο smooth εμπειρια. Επεξ/σία 19 Μαϊου από icenex 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου 10 λεπτά πριν, icenex είπε Αυτο μου θυμιζει κουβεντα με τον κολλητο μου που ειναι βιντεογραφος/φωτογραφος και μου ελεγε οτι το ματι δεν καταλαβαινει πανω απο 30 καρε.Μεχρι που τον εβαλα να παιξει με 30/60/120/144 δηλαδη ολες τις επιλογες Hz της οθονης μου και μονο στα 120-144 δεν μπορεσε να ξεχωρισει ευκολα.Εννοειτε δεν του ειπα στα ποσα παιζει αλλα τον ρωτησα τι νομιζε.Και επεσε μεσα 4/4 εστω και απο τυχη στα ποσα καρε επαιζε γιατι ητανε δυσκολο να καταλαβει το 120 με 144. Εγω αυτο που εχω συμπερανει ειναι οτι το καθε ματι σε συνδυασμο με τον εγκεφαλο του καθενος εχει διαφορετικη εμπειρια το πως το αντιλαμβανεται ολο αυτο.Δεν μιλαω οτι υπαρχουν τραγικες διαφορες αλλα ισως καποιοι ανθρωποι να μην βλεπουν οντως μεγαλες διαφορες σε αυτα τα καρε και ισως για αυτο βλεπουμε ανθρωπους να διαφωνουν πανω σε αυτο το θεμα. Απο εκει και επειτα το ματι μπορει να "προπονηθει" σε αυτα τα καρε (πανω απο 80) και να εντοπιζει αυτες τις διαφορες ειδικα οταν εχει συνηθισει να παιζει σε πολλα καρε και ξαφνικα πεσει στα 60. Εγω παντως καταλαβαινω διαφορα ακομη και σε παιχνιδια 3 προσωπου οταν παιζω στα 60 σε σχεση με τα 100 και ποσο μαλλον οταν εχω προσφατη εμπειρια το last of us που δεν το λες και γρηγορο.Το καταλαβαινεις εστω και ανεπαισθητα απο το ποσο ομαλα γυρναει η καμερα.Και οχι δεν ειναι placebo effect ορισμενων απο εμας νομιζοντας οτι εχουμε πιο smooth εμπειρια. α γεια σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου (επεξεργασμένο) Αν δεν έχεις παίξει ποτέ στα 90+ fps, πόσο μάλλον στα 120, τότε δεν μπορείς να το καταλάβεις. Μόλις παίξεις κάνα μήνα με τα πολλά frames τα 60 θα σου φαίνονται αργά και κάτι θα σου φταίει. Η κίνηση της κάμερα και ειδικά αν έχεις και γρήγορο και ελαφρύ ποντίκι είναι άλλη φάση στα πολλά frames. Πάει σαν νερό, δεν μπορώ να το πω καλύτερα. Επεξ/σία 19 Μαϊου από just_a_dude 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου Τα αντρικά βίντεο παιχνίδια είναι στα 15 fps και με 3 δευτερόλεπτα online latency. Εκεί φαίνεται ο μάγκας ο παίχτης που μπορεί να προβλέψει μπροστά στο χρόνο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου Ρε παιδιά ακόμα και στα κινητά υπάρχει διαφορά στα Hz της οθόνης. Το δικό μου το έχω βάλει να έχει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz (auto) και ας καίει περισσότερη μπαταρία, γιατί πολύ απλά τα 60 Hz δεν αντέχονται, κάνει πολλά σπασίματα η εικόνα. Βέβαια μπορεί να είναι και θέμα κινητού αλλά και πάλι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου 31 minutes ago, Retromaniac said: Τα αντρικά βίντεο παιχνίδια είναι στα 15 fps και με 3 δευτερόλεπτα online latency. Εκεί φαίνεται ο μάγκας ο παίχτης που μπορεί να προβλέψει μπροστά στο χρόνο. οπως ελεγε ενας για πλακα φορουσε γυαλι ειχε 500fps και λεει θα τους βλεπω 10δευτερολεπτα ποιο γρηγορα χααχχααχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Westbaum Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου Αν δεν παίζετε στα 1000Ηz δεν είστε άξιοι για το pc master race badge of honor🤫 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου (επεξεργασμένο) Κανένα 60. 120fps lock σε περίπτωση που μπορεί να τα φτάσει η κάρτα και παίζεις μόνο single player προφανώς. Μόνο σε walking sim άντε να βάλουμε 60, -μονο καλοκαίρι χωρίς AC- για να μην βγάζει ζεστη το μηχάνημα το καλοκαίρι και επίσης τρώμε άδικα έξτρα θόρυβο. Επεξ/σία 19 Μαϊου από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου Εξαρτάτε από το παιχνίδι δεν υπάρχει κανόνας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου φυσικά, αλλά αν έχεις το headroom σε performance και σε monitor γιατί όχι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Odyss3us Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου (επεξεργασμένο) εμενα παντως στα μονα παιχνιδια που μπορω να διακρινω εμφανεστατα την διαφορα απο υψηλα σε χαμηλα fps και με ενοχλει οταν πεφτουν ειναι τα racing (NeedForSpeed, ForzaHor) και υποψιαζομαι οτι αν επαιζα ακομα Fifa θα γινοταν και σαυτο σε ολα τα υπολοιπα Fps games ακομα και σε isometric οπως το D4 διακρινεται μεν η διαφορα αλλα για μενα προσωπικα δεν ειναι απαλευτη ουτε μειωνει σημαντικα την gameplay εμπειρια, εχει τυχει μερικες φορες να εχω πειραξει κατι και να παιζω στα ~75fps αντι στα ~115fps και να το παρω μετα απο καμια ωρα χαμπαρι Επεξ/σία 20 Μαϊου από Odyss3us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα