Προς το περιεχόμενο

NVIDIA RTX 4000 Series(Ada Lovelace)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ιδιο smoothness εχεις στα 60 και το ιδιο στα 100 φευγα?  ασχετως τι παιχνιδι ειναι και αν παιζεις με ποντικι η gamepad.  

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Psycho_Warhead

2350

• Arkin

1951

• BlurayMoviesGreece

1823

• Herald

1556

6 minutes ago, akoinonitos said:

Το ιδιο smoothness εχεις στα 60 και το ιδιο στα 100 φευγα?  ασχετως τι παιχνιδι ειναι και αν παιζεις με ποντικι η gamepad.  

να σου πω την αληθεια σε τριτου προσωπου παιχνιδια θα κουνας την καμερα σαν τρελος περα δωθε?και παλι μικρο προβαδισμα!!

3 λεπτά πριν, panakos_thess είπε

να σου πω την αληθεια σε τριτου προσωπου παιχνιδια θα κουνας την καμερα σαν τρελος περα δωθε?και παλι μικρο προβαδισμα!!

Ακομα και να τρεχεις με τον χαρακτηρα καταλαβαινεις την  διαφορα ,εχεις μαχες να κανεις κλπ με γρηγορες κινησεις. Αν παιζεις και κοιτας τα χορτα μονο οκ παιζεις και με 60

• Like 2

1 minute ago, akoinonitos said:

Ακομα και να τρεχεις με τον χαρακτηρα καταλαβαινεις την  διαφορα ,εχεις μαχες να κανεις κλπ με γρηγορες κινησεις. Αν παιζεις και κοιτας τα χορτα μονο οκ παιζεις και με 60

μα ρε συ τυπου elden ring που παιζω με gamepad δεν εχω δει διαφορες ρε συ!!!που παιζω πολλες φορες pvp mw3 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Single με single player game έχει διαφορά. Walking sims όπως τα senua/plague tale παίζεις και με 30 (που λέει ο λόγος). Αλλά κάτι με γρήγορη κίνηση, με particles πέρα δώθε, γρήγορη δράση στη μάχη κτλ (π.χ. Forbidden West, Hogwarts, Dying Light, κτλ) η αίσθηση είναι πολύ καλύτερη με πολλά fps. Δεν είναι μόνο το input latency που μας ενδιαφέρει κυρίως στα online.

Επεξ/σία από just_a_dude
  • Like 2

Μεγαλη κουβεντα τα frames σε καθε παιχνιδι. Αν εχεις μαθει τον εγκεφαλο στα 30 τοτε τα 30 θα σου φαινονται ομαλα αν τον εχεις μαθει στα 100 τοτε αυτο θα σου φαινεται ομαλο και μολις πας στα 60 ουτε καν στα 30 θα νομιζεις οτι κολλαει το συμπαν. Εγω απο τα 60 μεχρι τα 80 βλεπω καλη διαφορα μετα μεχρι τα 100 αρκετα μικροτερη. Απο τα 100 στα 165 δεν ειδα διαφορα να πω την αληθεια παιζοντας ομως στα 165 αρκετη ωρα και γυρνοντας στα 100 το καταλαβαινεις δηλαδη οταν παμε απο τα πολλα στα λιγα τοτε φαινεται η διαφορα στα πιο πολλα fps. 

Να σκεφτουμε οτι οσο πιο πολλα τα fps τοσο μικροτερη η διαφορα στο lag. 

30fps 33.3ms

60fps 16.6ms

100fps 10ms

200fps 5ms 

Δηλαδη απο τα 30fps στα 60 πεσαμε 16.6ms ενω απο τα 100 στα 200 πεσαμε μονο 5

Επισης τεραστιο ρολο παιζει ο χειρισμος. Με controller καποτε επαιζα στα 30fps και σε κονσολα και σε pc και αρκετα γρηγορα παιχνιδια δεν μου φαινοταν γιατι ειναι ηδη παρα πολυ αργος ο αναλογικος και γενικα το controller οποτε η καμερα αργει αρκετα στο γυρισμα. Με ποντικι στα 3500dpi στα 30fps ειναι τελειως unplayable δεν μπορεις να παιξεις η καμερα παει απιστευτα γρηγορα απλα κουνωντας το ποντικι ελαχιστα εκατοστα αριστερα δεξια. 

Τελος ειναι και το ειδος του παιχνιδιου. Σε FPS παιχνιδια τα πολλα fps ειναι το ιδανικο doom eternet shadow warrior severed steel απλα ειναι ονειρο με πολλα fps 150+ ενω πχ το RDR 2 που ειναι τα ζωα μου αργα και τα 80 αρκουν για μια καλη εμπειρια.

Οπως και να εχει τα πολλα fps προσφερουν μια πιο αμεση αποκριση και ομαλη εμπειρια και δεν κουραζουν και τα ματια μιας και η κινηση ειναι το απολυτο οταν κουνας την καμερα. Στις κονσολες βαζουν απειρο motion blur ωστε να κρυψουν τα λιγα fps. Συνετο αλλα το εμπειρο ματι καταλαβαινει αμεσως οτι τα fps ειναι αρκετα λιγα. 

• Like 3

7 λεπτά πριν, panakos_thess είπε

μα ρε συ τυπου elden ring που παιζω με gamepad δεν εχω δει διαφορες ρε συ!!!που παιζω πολλες φορες pvp mw3 

αδερφέ μου Πανακο μια χαρά είναι μέχρι 60... εγώ άμα ήμουν οι εταιρίες θα το κλείδωνα 60 για όλους γιατί μετά γίνεσαι άπληστος και θες περισσότερα σαν τον Γιάννη και τον ακοινώνητο... λες και παλιά με τα gameboys τα nintendo 64 και τα dreamcast δε παίζαμε μια χαρά..

• Thanks 1
  • Haha 4

8 minutes ago, Arkin said:

Μεγαλη κουβεντα τα frames σε καθε παιχνιδι. Αν εχεις μαθει τον εγκεφαλο στα 30 τοτε τα 30 θα σου φαινονται ομαλα αν τον εχεις μαθει στα 100 τοτε αυτο θα σου φαινεται ομαλο και μολις πας στα 60 ουτε καν στα 30 θα νομιζεις οτι κολλαει το συμπαν. Εγω απο τα 60 μεχρι τα 80 βλεπω καλη διαφορα μετα μεχρι τα 100 αρκετα μικροτερη. Απο τα 100 στα 165 δεν ειδα διαφορα να πω την αληθεια παιζοντας ομως στα 165 αρκετη ωρα και γυρνοντας στα 100 το καταλαβαινεις δηλαδη οταν παμε απο τα πολλα στα λιγα τοτε φαινεται η διαφορα στα πιο πολλα fps. 

Να σκεφτουμε οτι οσο πιο πολλα τα fps τοσο μικροτερη η διαφορα στο lag. 

30fps 33.3ms

60fps 16.6ms

100fps 10ms

200fps 5ms 

Δηλαδη απο τα 30fps στα 60 πεσαμε 16.6ms ενω απο τα 100 στα 200 πεσαμε μονο 5

Επισης τεραστιο ρολο παιζει ο χειρισμος. Με controller καποτε επαιζα στα 30fps και σε κονσολα και σε pc και αρκετα γρηγορα παιχνιδια δεν μου φαινοταν γιατι ειναι ηδη παρα πολυ αργος ο αναλογικος και γενικα το controller οποτε η καμερα αργει αρκετα στο γυρισμα. Με ποντικι στα 3500dpi στα 30fps ειναι τελειως unplayable δεν μπορεις να παιξεις η καμερα παει απιστευτα γρηγορα απλα κουνωντας το ποντικι ελαχιστα εκατοστα αριστερα δεξια. 

Τελος ειναι και το ειδος του παιχνιδιου. Σε FPS παιχνιδια τα πολλα fps ειναι το ιδανικο doom eternet shadow warrior severed steel απλα ειναι ονειρο με πολλα fps 150+ ενω πχ το RDR 2 που ειναι τα ζωα μου αργα και τα 80 αρκουν για μια καλη εμπειρια.

Οπως και να εχει τα πολλα fps προσφερουν μια πιο αμεση αποκριση και ομαλη εμπειρια και δεν κουραζουν και τα ματια μιας και η κινηση ειναι το απολυτο οταν κουνας την καμερα. Στις κονσολες βαζουν απειρο motion blur ωστε να κρυψουν τα λιγα fps. Συνετο αλλα το εμπειρο ματι καταλαβαινει αμεσως οτι τα fps ειναι αρκετα λιγα. 

συμφωνω απολυτα δεν μηλησα ομως για first person shooters οπως COD που παιζω σαν τρελος!!!αλλα μηλησα για παιχνιδια που ειναι αργα στην εναλλαγη εικονας νομιζω καταλαβαινεις τι θελω να πω!!π,χ στης ταινιες νομιζω ειναι 23,96fps υπαρχει προγραμμα που της βαζει 60 αλλα ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ!!!

9 λεπτά πριν, panakos_thess είπε

συμφωνω απολυτα δεν μηλησα ομως για first person shooters οπως COD που παιζω σαν τρελος!!!αλλα μηλησα για παιχνιδια που ειναι αργα στην εναλλαγη εικονας νομιζω καταλαβαινεις τι θελω να πω!!π,χ στης ταινιες νομιζω ειναι 23,96fps υπαρχει προγραμμα που της βαζει 60 αλλα ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ!!!

μιλησες για το τσουσιμα συγκεκριμενα   ,το παιχνιδι ειναι καθε  αλλο παρα αργο

6 minutes ago, akoinonitos said:

εμενα τα 60fps locked με φτανουν σε αυτο το παιχνιδι

• Thanks 1

4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

άσε Πανακο απαντάω εγώ... 

Η γρηγοράδα ενός παιχνιδιού είναι σχετική, άμα είσαι νέος σαν εμένα και τον Πανακο το game είναι αργό σα το θάνατο. Τώρα άμα είσαι κάποιας ηλικίας και το pacman να σου βάλουμε να παίξεις θα νομίζεις ότι οδηγάς formula χαχαχαχα

αρε Πανακο τι τους κάνουμε βραδιάτικα :P 

• Haha 1

5 minutes ago, Tambas91 said:

άσε Πανακο απαντάω εγώ... 

Η γρηγοράδα ενός παιχνιδιού είναι σχετική, άμα είσαι νέος σαν εμένα και τον Πανακο το game είναι αργό σα το θάνατο. Τώρα άμα είσαι κάποιας ηλικίας και το pacman να σου βάλουμε να παίξεις θα νομίζεις ότι οδηγάς formula χαχαχαχα

αρε Πανακο τι τους κάνουμε βραδιάτικα :P 

εεεε whatttt??????????????

2 hours ago, panakos_thess said:

μπορειτε να μου εξηγησετε γιατι ειναι κακο?

Μα στην κυριολεξία σου εξήγησα στο post που με έκανες tag.

Δεν είναι τόσο τα 60 καρέ που, ανάλογα τον τίτλο και το input device, είναι αρκετά τίμια.

Είναι θέμα του να αποκλείουν επιλογές από τον χρήστη και να τον αναγκάζουν να παίζει με  συνθήκες που αυτοί θεωρούν "καλές". Ξανά λέω, το όλο νόημα του PC είναι η παραμετροποίηση.

Δηλαδή αν εμένα μου φτάνουν τα 60, θα τα κλειδώσω και μόνος μου, δεν χρειάζομαι βοήθεια.

Δηλαδή αν είναι να κλειδώνουν τα καρέ, ας κλειδώνουν και τις ρυθμίσεις, και ας αποκλείουν και το πληκτρολόγιο/ποντίκι σαν input... Άλλωστε και οι κονσόλες αρκετά καλές δεν είναι? /s

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...