Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Psycho_Warhead

2383

• Arkin

2006

• BlurayMoviesGreece

1830

• Herald

1556

Δημοσ.

Χαχα την έχω ακόμα αλλά δεν παίζω παιχνίδια (web development & Adobe Creative Suite - όχι βίντεο) οπότε δεν με καίει. Για desktop χρήση κρατάει ακόμα με δυο μόνιοτορς (4Κ 32" & 27 1440p). 

Δημοσ.

Κάνουμε είδηση την μλκία του καθενός πλέον. Εδώ μέσα γιατί δεν έχει τύχει σε κανέναν ; Ακόμα και σ' αυτούς που κάνουν OC και δίνουν έξτρα ρεύματα κλπ ; Εξάλλου έχει περάσει 1.5 χρόνος τώρα από την αγορά των περισσότερων..

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Κάνουμε είδηση την μλκία του καθενός πλέον. Εδώ μέσα γιατί δεν έχει τύχει σε κανέναν ; Ακόμα και σ' αυτούς που κάνουν OC και δίνουν έξτρα ρεύματα κλπ ; Εξάλλου έχει περάσει 1.5 χρόνος τώρα από την αγορά των περισσότερων..

Και συγκεκριμένα την ζοτακ την είχα και με cablemod καλώδιο και ανταπτορα και της είχα δώσει πάνω από μια φορά 600w και για daily η κάρτα ήταν oc να τραβάει μέχρι 450-500w. Μετά το σουσουρο με τους ανταπτορες τον έβγαλα αλλά την άφησα με το καλώδιο cable.Το καλώδιο τo είχα επάνω και στις δύο κάρτες (δικό μου pc k γιου) πάνω από χρόνο.

Δημοσ.
Στις 2/5/2024 στις 10:00 ΠΜ, xartemporas είπε

Γίγαντας 1080ti

δεν ξανακάνει η nvidia το λάθος να βγάλει τέτοια καρτάρα

• Like 2
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, firepc είπε

δεν ξανακάνει η nvidia το λάθος να βγάλει τέτοια καρτάρα

Και σε τέτοια τιμή έτσι. Και με πολύ vram για τότε. 

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με βάση τα games του βγαίνουν οτιδήποτε με 16GB από 7800ΧΤ μια χαρά θα κρατήσει για την ανάλυση που προορίζεται η κάθεμια. Τα games με full rt είναι απειροελάχιστα, και ακόμη πιο λίγα από αυτά είναι καλά σαν games, και γενικώς ελάχιστα games δικαιολογούν τις απαιτήσεις με visuals που όντως ρίχνουν σαγόνια. Τα πιο πολλά είναι απλά αμπαλοσύνη των devs. Το Senua 2 φαίνεται να δικαιολογεί πράγματι τις απαιτήσεις αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πόσο καλό θα είναι το gameplay και μάλλον θα είναι και υπερβολικά μικρό.

Επεξ/σία από just_a_dude
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, just_a_dude είπε

Τα πιο πολλά είναι απλά αμπαλοσύνη των devs. 

Δεν είναι αμπαλοσύνη απλά βαριούνται να κοπιάσουν περισσότερο. Αυτό, συν τα ασφυκτικά deadlines και καταλαβαίνουμε γιατί κυκλοφορούν μισοτελειωμένα παιχνίδια. 

• Like 2
Δημοσ.

Θέλει πολύ ταλέντο να βγάλεις παιχνίδι με pushed visuals και να τρέχει καλά πλέον..Πολύ λίγα studios το πετυχαίνουν και δεν είναι πάντα θέμα deadline.

Remedy και Coalition είναι δύο παραδείγματα τέτοια.

Άντε να δείξουν Gears 6 τώρα να κουνηθεί το Μιλάνο λίγο..

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα παίδες

Έχετε να προτείνετε κανένα wireless controller? Θέλω να έχει μπόλικη αυτονομία! Τώρα έχω ένα παλιό του x box one το οποίο είναι με καλώδιο (μπλιαχ)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, αποστόλης είπε

Καλημέρα παίδες

Έχετε να προτείνετε κανένα wireless controller? Θέλω να έχει μπόλικη αυτονομία! Τώρα έχω ένα παλιό του x box one το οποίο είναι με καλώδιο (μπλιαχ)

το καινούργιο του xbox, παίρνεις και ένα kit με δυο επαναφορτιζόμενες μπαταρίες (όχι το charging kit του xbox, ένα άλλο, π.χ. panasonic) και είσαι άρχοντας.

Επεξ/σία από just_a_dude
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...