Προς το περιεχόμενο

NVIDIA RTX 4000 Series(Ada Lovelace)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, Tambas91 είπε

το θέμα με το nvidia app είναι να το βγάλουν σε full release είναι τέρμα buggαρισμενο σε βαθμό να μη το χρησιμοποιώ καν οποτε θέλει δουλεύει

Τι εννοεις σε κανει νερα? Μονο μου θεμα το shadowplay που αφαιρεσαν και εκανες live stream αμεσα ουτε αλλα προγραμματα τιποτα ενα κλικ και streamares στο δευτερολεπτο. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Arkin είπε

Τι εννοεις σε κανει νερα? Μονο μου θεμα το shadowplay που αφαιρεσαν και εκανες live stream αμεσα ουτε αλλα προγραμματα τιποτα ενα κλικ και streamares στο δευτερολεπτο. 

έχει θέμα το rtx HDR στα παιχνίδια... τη μια δουλεύει την άλλη όχι, ανοίγω ένα παιχνίδι δουλεύει κανονικά μπορεί να το κλείσω και να το ξανά ανοίξω και να λέει relaunch game το see the effect of this filter και να μη δουλεύει μετά με τίποτα..

έχει θέμα με τα 2 monitors, έχει θέμα με dldsr γενικά φαίνεται ότι είναι σε beta φάση για να το κάνω να δουλέψει έπρεπε να τα βάλω όλα default στο ncp

18 λεπτά πριν, akoinonitos είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

ντορπη η nvidia δεν εχει ποτε Bugs,παρτο πισω γτ θα στειλω στον πετσινο να σου παρει την 4090:P

ισχύει ξέχασα ότι είμαι πρασινοφρουρός που πρέπει να λέει μονο τα θετικά και να στάζω σάλια :P

πάντως δε μας συνηθίζει σε τέτοιες καταστάσεις ο δερμάτινος η αλήθεια είναι ίσως πρώτη φορα συναντάω κάτι τέτοιο σε τόσο τρανταχτό βαθμό

edit. ααα ξέχασα να αναφέρω ότι χωρίς να έχω πειράξει τίποτα μια μέρα σταμάτησε να λειτουργεί το app και δεν άνοιγε με τίποτα έπρεπε να κανω τελείως απεγκατάσταση και install απ την αρχή

Επεξ/σία από Tambas91
  • Haha 1

11 minutes ago, Tambas91 said:

edit. ααα ξέχασα να αναφέρω ότι χωρίς να έχω πειράξει τίποτα μια μέρα σταμάτησε να λειτουργεί το app και δεν άνοιγε με τίποτα έπρεπε να κανω τελείως απεγκατάσταση και install απ την αρχή

Εμ τον πούλησες τον 3D.. θα ήσουν μια χαρά τώρα :P

• Haha 3

23 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

έχει θέμα το rtx HDR στα παιχνίδια... τη μια δουλεύει την άλλη όχι, ανοίγω ένα παιχνίδι δουλεύει κανονικά μπορεί να το κλείσω και να το ξανά ανοίξω και να λέει relaunch game το see the effect of this filter και να μη δουλεύει μετά με τίποτα..

έχει θέμα με τα 2 monitors, έχει θέμα με dldsr γενικά φαίνεται ότι είναι σε beta φάση για να το κάνω να δουλέψει έπρεπε να τα βάλω όλα default στο ncp

ισχύει ξέχασα ότι είμαι πρασινοφρουρός που πρέπει να λέει μονο τα θετικά και να στάζω σάλια :P

πάντως δε μας συνηθίζει σε τέτοιες καταστάσεις ο δερμάτινος η αλήθεια είναι ίσως πρώτη φορα συναντάω κάτι τέτοιο σε τόσο τρανταχτό βαθμό

Α εχεις dual monitor. Ναι εχουν αναφερθει αρκετα προβληματα με τετοιο setup θελει δουλιτσα ακομα. Με ενα μονιτορ δεν υπαρχουν αυτα τα θεματα. 

Ειναι σε beta ακομα η εφαρμογη οποτε πιστευω θα φτιαχτουν τα οποια θεματα εχει κυριως με dual monitor setup. 

• Like 2

52 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

καλά ναι σίγουρα θα πάρει update απλά δε μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες beta καταστάσεις το αγόρι μας, συνήθως δουλεύουν όλα ρολοι

Eμ, λυσσάξατε να φύγετε από τα WinXP και να πλησιάσετε τον πρωτοπόρο.

Λουστείτε τώρα τα καλά της προόδου.

• Haha 1

5 ώρες πριν, akoinonitos είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

ντορπη η nvidia δεν εχει ποτε Bugs,παρτο πισω γτ θα στειλω στον πετσινο να σου παρει την 4090:P

Βρήκες ευκαιρία. Εγώ δεν έχω κανένα θέμα.

Για το θέμα του RTΧ HDR στις ταινίες που λέγατε πριν, το θέμα είναι ότι η χρωμματική παλέτα της ταινίας είναι συγκεκριμένη ακριβώς γιατί ο σκηνοθέτης θέλει να προβάλει ένα συγκεκριμένο σκηνικό. Είναι artistic choice οπότε υποτίθεται πρέπει να βλέπουμε τις ταινίες όπως θέλει ο σκηνοθέτης. Βέβαια αν σε κάποιον αρέσουν άλλα χρώματα σιγά, ο καθένας βλέπει όπως θέλει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, BabisTs said:

κανένα game της προκοπής να δούμε ωστόσο.

Outcast - A New Beginning

Η παιχνιδαρα! αξιος συνεχιστης του original με τη Voxel technology εκτος απο το nostalgia factor το παιχνιδι δεν υπαρχει.. εχουν φτιαξει εναν πανεμορφο alien κοσμο προς εξερευνηση (και ειναι μολις με UE4 ακους @Psycho_Warhead), μακαρι να εβγαιναν και αλλα σαν αυτο.. η ευχαριστη εκπληξη του 2024 so far..

Επεξ/σία από Odyss3us
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...