Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου Έτσι κι αλλιώς το HDR δουλεύει πολύ καλύτερα στα Win11. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 9 Απριλίου Share Δημοσ. 9 Απριλίου Καλημέρα πήρα χτες μια 4060 αλλά την βλέπει το speccy σαν 4GB. Τι φάση; To GPU την βλέπει κανονικά όμως. Ξέρει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει; Έβαλα νέους drivers κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
αποστόλης Δημοσ. 9 Απριλίου Share Δημοσ. 9 Απριλίου 1 hour ago, Boubis1411 said: Καλημέρα πήρα χτες μια 4060 αλλά την βλέπει το speccy σαν 4GB. Τι φάση; To GPU την βλέπει κανονικά όμως. Ξέρει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει; Έβαλα νέους drivers κλπ. Στο bios τι γράφει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 9 Απριλίου Share Δημοσ. 9 Απριλίου 5 λεπτά πριν, αποστόλης είπε Στο bios τι γράφει? Δεν μπήκα αλλά η κάρτα είναι σίγουρα 8αρα γιατί παίζω 2Κ στα full. Θα μπω και θα στείλω φώτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 9 Απριλίου Share Δημοσ. 9 Απριλίου hwinfo64 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 9 Απριλίου Share Δημοσ. 9 Απριλίου 1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε Καλημέρα πήρα χτες μια 4060 αλλά την βλέπει το speccy σαν 4GB. Τι φάση; To GPU την βλέπει κανονικά όμως. Ξέρει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει; Έβαλα νέους drivers κλπ. Μια χαρά είναι η κάρτα .Το gpuz μια χαρά την διαβάζει.Ισως το speecy να μια διαβάζει σωστά τις 4αρες 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου Απ' ότι βλέπω γενικά τα VFM αυτή τη στιγμή για την performance κατηγορία είναι οι 4070 Super και 7900GRE. Σε 1440P που προορίζεται η 4070S τα πάει μπάλα τα παιχνίδια σύμφωνα με το HWUnboxed και ακόμα κι' αυτός προτείνει την 4070 και όχι την 7900GRE παρά την διαφορά στην VRAM. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 9 Απριλίου Share Δημοσ. 9 Απριλίου 9 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Μια χαρά είναι η κάρτα .Το gpuz μια χαρά την διαβάζει.Ισως το speecy να μια διαβάζει σωστά τις 4αρες 8αρα είναι asus, χτες την πήρα από plaisio. Δεν ξέρω, σε λίγο θα πάω σπίτι να μπω bios να δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 9 Απριλίου Share Δημοσ. 9 Απριλίου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε 8αρα είναι asus, χτες την πήρα από plaisio. Δεν ξέρω, σε λίγο θα πάω σπίτι να μπω bios να δούμε. μην ασχολείσαι με το speccy. 8αρα είναι, δεν υπάρχουν 4αρες 4060 Επεξ/σία 9 Απριλίου από just_a_dude 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 9 Απριλίου Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2 λεπτά πριν, just_a_dude είπε μην ασχολείσαι με το speccy. 8αρα είναι, δεν υπάρχουν 4αρες 4060 Ναι το ξέρω, απλά μου έκανε εντύπωση που την δίνει 4αρα. Έφαγα 1 ώρα βγάλε βάλε drivers άδικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 9 Απριλίου Share Δημοσ. 9 Απριλίου Έβαλα χτες να παίξω λίγο forbidden west για να δω και εκεί το rtx hdr . Νομίζω πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι δουλεύει καλύτερα το auto hdr των win 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 9 Απριλίου Share Δημοσ. 9 Απριλίου 47 minutes ago, azazil1190 said: Έβαλα χτες να παίξω λίγο forbidden west για να δω και εκεί το rtx hdr . Νομίζω πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι δουλεύει καλύτερα το auto hdr των win Το συγκεκριμένο game έχει πολύ καλo native hdr , όποτε δεν χρειάζεται τίποτα από τα υπόλοιπα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzavardin Δημοσ. 9 Απριλίου Share Δημοσ. 9 Απριλίου 4 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Καλημέρα πήρα χτες μια 4060 αλλά την βλέπει το speccy σαν 4GB. Τι φάση; To GPU την βλέπει κανονικά όμως. Ξέρει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει; Έβαλα νέους drivers κλπ. Hwmonitor, cpuz πολύ καλύτερα προγράμματα από το speccy, εγώ προσωπικά το έχω απεγκσταδτησει χρόνια. Διάβαζε διαχρονικά λάθος πολλά πράγματα. 2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Απ' ότι βλέπω γενικά τα VFM αυτή τη στιγμή για την performance κατηγορία είναι οι 4070 Super και 7900GRE. Σε 1440P που προορίζεται η 4070S τα πάει μπάλα τα παιχνίδια σύμφωνα με το HWUnboxed και ακόμα κι' αυτός προτείνει την 4070 και όχι την 7900GRE παρά την διαφορά στην VRAM. Επιβεβαιώνω ότι με τα games που υπάρχουν αυτή τη στιγμή η 4070 super σε low profile έκδοση στο 2k με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο και με rt. Αν τώρα του χρόνου ξεκινήσει να ρεταρει γιατί θα βγουν οι παιχνιδάρες που δεν θα τους φτάνουν 12gb δεν το γνωρίζω. Και γενικά το rt ψιλοαξιζει πλέον. Δεν είναι ένας και δύο οι τίτλοι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 9 Απριλίου Share Δημοσ. 9 Απριλίου νομιζω το speccy εχει να βγαλει updates εδω και μερικα χρονια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Απριλίου Share Δημοσ. 9 Απριλίου 4 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε ακόμα κι' αυτός προτείνει την 4070 και όχι την 7900GRE παρά την διαφορά στην VRAM. Βασικά δεν προτείνει την 4070S αντι της GRE. Λέει ότι η GRE πρέπει να πέσει και άλλο σε τιμή, γιατί είναι πολύ μικρή χρηματικά η διαφορά και ότι κάπου κερδίζει η μια και κάπου η άλλη. Κλασσικά ότι διαβάζουμε στις περισσότερες κόκκινες κάρτες όταν πρωτο κυκλοφορούν, ότι δηλαδή κακώς είναι χρηματικά τόσο κοντά στις πράσινες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα