Arkin Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 8 λεπτά πριν, just getting started είπε Έλα ρε συ, από πότε δίνει 20% το rebar στις nvidia? Ειναι μονο για το συγκεκριμενο παιχνιδι δινει αρκετα. Σε αλλα δινει 5% σε αλλα 10% εδω παραπανω. Και στο πρωτο δινει καλο boost. 1
xartemporas Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 https://videocardz.com/newz/furmark-2-2-has-been-released-adds-hotspot-temperature-monitoring-for-nvidia-gpus
akoinonitos Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 Στις 4/4/2024 στις 7:22 ΜΜ, Arkin είπε Νέοι drivers. Επιτέλους έβαλαν resizable bar στο forbidden west. Δεν θέλει inspector. Τώρα ας ξανά τρέξουν benchmark να δούμε τις πραγματικές επιδόσεις των nvidia στο παιχνίδι μιας και δίνει 20% με ενεργό resizable bar. https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/call-of-duty-season-3-geforce-game-ready-driver/ υπερβαλεις λιγο ,up to 8% λενε αυτοι που το τεσταραν 1
Retromaniac Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, xartemporas είπε https://videocardz.com/newz/furmark-2-2-has-been-released-adds-hotspot-temperature-monitoring-for-nvidia-gpus Δεν μπορώ να καταλάβω πως με αυτό το test, ενώ έχει τέρμα power draw (212watt) το κάνει χωρίς να ανέβει το core σε mhz. Κατά τη διάρκεια του τεστ ήταν κολλημένο στα 1770. FurMark2 Score (gpumagick.com) Επεξ/σία 6 Απριλίου 2024 από Retromaniac 1
kkatzos Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε υπερβαλεις λιγο ,up to 8% λενε αυτοι που το τεσταραν Yπερβολικός ο ARCin; Ποτέ! 🤣 1
xartemporas Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 1 hour ago, Retromaniac said: Δεν μπορώ να καταλάβω πως με αυτό το test, ενώ έχει τέρμα power draw (212watt) το κάνει χωρίς να ανέβει το core σε mhz. Κατά τη διάρκεια του τεστ ήταν κολλημένο στα 1770. FurMark2 Score (gpumagick.com) 1
akoinonitos Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Retromaniac είπε Δεν μπορώ να καταλάβω πως με αυτό το test, ενώ έχει τέρμα power draw (212watt) το κάνει χωρίς να ανέβει το core σε mhz. Κατά τη διάρκεια του τεστ ήταν κολλημένο στα 1770. FurMark2 Score (gpumagick.com) ειναι βαρυ γιαυτο ,και εμενα χαμηλα το δειχνει η απλα δεν διαβαζει σωστα https://www.gpumagick.com/scores/show.php?id=74412 Επεξ/σία 6 Απριλίου 2024 από akoinonitos 1
just getting started Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, johnmt2 said: λιγο εως πολυ αθλια τα temps της ventus 2x Όντως τι φάση? Σε τι κουτί είσαι? Γενικά από ό,τι διάβαζα και για τις απλές 4070, μια χαρά είναι η ventus 2x, πέρα από την απουσία thermal pads στα vrm. Κάτι που έφτιαξαν όμως σε επόμενο revision. Θα δοκιμάσω και εγώ σε λίγο με απλή windforce. Edit: έτρεξα ένα Επεξ/σία 6 Απριλίου 2024 από just getting started
johnmt2 Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, just getting started είπε Όντως τι φάση? Σε τι κουτί είσαι? Γενικά από ό,τι διάβαζα και για τις απλές 4070, μια χαρά είναι η ventus 2x, πέρα από την απουσία thermal pads στα vrm. Κάτι που έφτιαξαν όμως σε επόμενο revision. Θα δοκιμάσω και εγώ σε λίγο με απλή windforce. Edit: έτρεξα ένα Το thermaltake the tower 100 έχω, δεν είναι και ότι καλύτερο από άποψη airflow αλλά έχω βάλει 140mm fans και έναν ακόμη εσωτερικά οπότε έχει βελτιωθεί αισθητά το airflow μέσα στο κουτί. Αν κατάλαβα καλά από reviews σε σύγκριση με άλλα μοντέλα από άλλους aibs η ventus 2x είναι από τα χειρότερα thermal performing μοντέλα. Ειμαστε πολύ κοντά πάντως στο score Επεξ/σία 6 Απριλίου 2024 από johnmt2 1
tzavardin Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 1 ώρα πριν, johnmt2 είπε Το thermaltake the tower 100 έχω, δεν είναι και ότι καλύτερο από άποψη airflow αλλά έχω βάλει 140mm fans και έναν ακόμη εσωτερικά οπότε έχει βελτιωθεί αισθητά το airflow μέσα στο κουτί. Αν κατάλαβα καλά από reviews σε σύγκριση με άλλα μοντέλα από άλλους aibs η ventus 2x είναι από τα χειρότερα thermal performing μοντέλα. Ειμαστε πολύ κοντά πάντως στο score https://www.gpumagick.com/scores/show.php?id=75010 Αδερφέ, νομίζω άδικα κατηγορείς τη Ventus. Έχω 4070 Super Ventus Mech 2x OC. Δεν συμφωνεί το δικό μου benchmark ούτε σε fps/score ούτε στα temps. Επεξεργαστή έχουμε ίδιο, μνήμες τρέχω 2x16 6400 cl32. Επίσης τρέχω windows 10. Κουτί bequiet 500dx, 2 p14 μπροστά, 1 p14 πίσω πάνω, 1 bequiet silent wings πίσω. Ambient Θερμοκρασία δωματίου περίπου 20 βαθμούς, στην Αθήνα βρίσκομαι. Το έτρεξα και σκέτο ένα δεκάλεπτο να δω που θα τερματίσει η θερμοκρασία η εικόνα ήταν αυτή καρφωμένη από ώρα. 75 core, 86 hotspot. Στο τεστ του ενός λεπτού είχα 72-82.
johnmt2 Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 4 λεπτά πριν, tzavardin είπε https://www.gpumagick.com/scores/show.php?id=75010 Αδερφέ, νομίζω άδικα κατηγορείς τη Ventus. Έχω 4070 Super Ventus Mech 2x OC. Δεν συμφωνεί το δικό μου benchmark ούτε σε fps/score ούτε στα temps. Επεξεργαστή έχουμε ίδιο, μνήμες τρέχω 2x16 6400 cl32. Επίσης τρέχω windows 10. Κουτί bequiet 500dx, 2 p14 μπροστά, 1 p14 πίσω πάνω, 1 bequiet silent wings πίσω. Ambient Θερμοκρασία δωματίου περίπου 20 βαθμούς, στην Αθήνα βρίσκομαι. Το έτρεξα και σκέτο ένα δεκάλεπτο να δω που θα τερματίσει η θερμοκρασία η εικόνα ήταν αυτή καρφωμένη από ώρα. 75 core, 86 hotspot. Στο τεστ του ενός λεπτού είχα 72-82. Οπότε λες το θέμα να είναι αποκλειστικά στο συγκεκριμένο κουτί? Και έβαλα ρε συ 140mm για καλύτερο airflow
tzavardin Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 3 λεπτά πριν, johnmt2 είπε Οπότε λες το θέμα να είναι αποκλειστικά στο συγκεκριμένο κουτί? Και έβαλα ρε συ 140mm για καλύτερο airflow Ε, είναι άδικη σύγκριση με το tower 100. Midi tower full mesh το 500dx. Όπως το έχω στήσει ο ένας από τους δύο P14 είναι σχεδόν dedicated στο να ρίχνει αέρα στη gpu. Δεν είναι και τόσο περίεργη η διαφορά αν δεις γενικά reviews κουτιών. Πολύ συχνά είναι πάνω από δέκα βαθμούς στη gpu. Ειδικά αν είναι όρθια δίπλα σε τζάμι όπως βλέπω ότι κάθεται η κάρτα στο thermaltake.
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Όντως σαν την 1080Ti δεν θα ξαναδούμε κάρτα..Από τιμή μέχρι επιδόσεις και μνήμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα