Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Robocop έχει παίξει κανείς; ΑΑ game και βάζει τα γυαλιά σε όλα τα nvidia sponsored πλην CP2077, με λογικές απαιτήσεις(διασκεδαστικότατο και ως παιχνίδι). Πάσχει μόνο στα reflections. Λίγο grain στα reflections on screen αντικείμενων και blockiness στα off. Αλλά διορθώνεται με hw acceleration. Το GI είναι παραπλήσιο με του Metro Exodus και ανώτερο του AW2.

Το μέλλον ανήκει στην UE5. Όσο προχωράει το raster στις κάρτες τόσο πιο περιττό φαντάζει το RTX.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Robocop έχει παίξει κανείς; ΑΑ game και βάζει τα γυαλιά σε όλα τα nvidia sponsored πλην CP2077, με λογικές απαιτήσεις(διασκεδαστικότατο και ως παιχνίδι). Πάσχει μόνο στα reflections. Λίγο grain στα reflections on screen αντικείμενων και blockiness στα off. Αλλά διορθώνεται με hw acceleration. Το GI είναι παραπλήσιο με του Metro Exodus και ανώτερο του AW2.

Το μέλλον ανήκει στην UE5. Όσο προχωράει το raster στις κάρτες τόσο πιο περιττό φαντάζει το RTX.

Ειναι παρα πολυ δυνατο σε εξωτερικο χωρο το ειχα γραψει οταν επαιξα το demo εξωτερικος χωρος θαυμασιος. Δεν περναει 2077 και alan wake 2 αλλα ειναι μεσα στα καλυτερα. Με ειχε χαλασει το shooting παρα πολυ τερμα generic αλλα επειδη διαβασα καλα λογια και απο psycho θα το αγορασω να το παιξω. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ειναι παρα πολυ δυνατο σε εξωτερικο χωρο το ειχα γραψει οταν επαιξα το demo εξωτερικος χωρος θαυμασιος. Δεν περναει 2077 και alan wake 2 αλλα ειναι μεσα στα καλυτερα. Με ειχε χαλασει το shooting παρα πολυ τερμα generic αλλα επειδη διαβασα καλα λογια και απο psycho θα το αγορασω να το παιξω. 

Και σε εσωτερικούς χώρους είναι δυνατό στον φωτισμό. Απλά δεν θα δεις παντού την ίδια ποιότητα( textures π.χ.). Στο shooting δεν καινοτομεί αλλά είναι πολύ διασκεδαστικό με καλοστημένο χειρισμό. Γενικότερα πολύ προσεγμένο game για το budget του.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, pirmen56 said:

αυτα ειναι απτον Unreal editor τα ingame γραφικα του ειναι ανεκδοτο περασμενης 10ετιας και βαλε, μονο καποιος που παιζει στα 1080p mid settings θα το παιξει υποτιθεται για το σεναριο που κι αυτο ειναι καργα repetitive, ειναι τοσο χαλι που θα απογοητευσει ακομα και τους fan του franchise, uninstall στο μισαωρο και πολυ του ηταν, μεινετε μακρια

οταν βλεπετε βιντεακια με games στο youtube να ειναι actual gameplay οχι τα shorts που εφτιαξε ενας καψερος για να τσιμπησει views με πιασαρικους τιτλους οπως Super Ultra High Quality in 8K stunning real life graphics και διπλα το ονομα ενος random παιχνιδιου..

Επεξ/σία από Odyss3us
Δημοσ.

Η UE5 είναι καλή στο RT αλλά σχεδόν όλα τα games πάνε και βάζουν τη software έκδοση για το γνωστό λόγο. Με hardware acceleration είναι πολύ καλύτερο το αποτέλεσμα.

Δημοσ.

Το μέλλον δεν ανήκει σε καμία UE 5, όσο δεν φτιάχνουν το stuttering. Το μέλλον κανονικά είναι τα in-house engines τα οποία οι εταιρείες δυστυχώς καταργούν σταδιακά..

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Το μέλλον κανονικά είναι τα in-house engines τα οποία οι εταιρείες δυστυχώς καταργούν σταδιακά..

Από ότι φαίνεται μερικές εταιρίες έχουν υπολογίσει ότι τα χρήματα για τα δικαιώματα για UE5 και την υποστήριξή της είναι λιγότερα από εσωτερική προγραμματιστική ομάδα που αναπτύσσει in-house μηχανή γραφικών. Δυστυχώς έτσι δεν θα παίρνουμε βελτιστοποίηση και οι απαιτήσεις θα είναι μεγαλύτερες. 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Όσοι έχετε OLED κάντε την χάρη στον εαυτό σας και παίξτε το Metro Exodus με HDR. Μιλάμε για ΤΗΝ ατμόσφαιρα.

Αλλά θέλει δύο πράγματα για να δουλέψει σωστά το HDR, πρώτον θέλει στο launch options το command -deependark και δεύτερον θέλει Reshade με το ''levels'' στο 20 περίπου για να φαίνονται σωστά τα μαύρα.

*Edit: Τελικά το 20 είναι πολύ, κάπου στο 8-10 θέλει το ''levels'' αλλιώς χάνεις όλες τις λεπτομέρειες στα μαύρα.

Παίξε καλύτερα με lilium shaders όπου μπορείς να διορθώσεις το raised black floor, το max peak brightness και ό,τι άλλο χρειάζεται. Έχει και analysis tool όπου σου δίνει χρήσιμες πληροφορίες. Συνδυάζεται και με Auto-HDR για παιχνίδια χωρίς εγγενή ή άθλια υποστήριξη hdr (hi Ubisoft!)

12 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Θα βάλεις το HDR Calibration tool των Windows και αφού το ρυθμίσεις είσαι κομπλέ.

Μακάρι να ήταν τόσο απλό και να αρκούσε αυτό...

Δημοσ.

Χωρίς το τζάμι του κουτιού βλέπω 7 βαθμούς κάτω. Το ερώτημα μου είναι αν αυτοί οι 7 βαθμοί είναι best case scenario ή αν πάρω ένα κουτί με καλό airflow (με ψήνει το lian li 216) και έχω κανονικά το τζάμι θα δω πάλι 7 βαθμούς κάτω ή όχι; ή μήπως θα δω και πιο κάτω λόγω καλού airflow;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Χωρίς το τζάμι του κουτιού βλέπω 7 βαθμούς κάτω. Το ερώτημα μου είναι αν αυτοί οι 7 βαθμοί είναι best case scenario ή αν πάρω ένα κουτί με καλό airflow (με ψήνει το lian li 216) και έχω κανονικά το τζάμι θα δω πάλι 7 βαθμούς κάτω ή όχι; ή μήπως θα δω και πιο κάτω λόγω καλού airflow;

Ψαχνεις για μαντη? :P

Ολα τα σεναρια ειναι πιθανα ,αλλα κανεις δεν μπορει να ξερει με σιγουρια. Θεωρητικα ενα καλο airflow θα ειναι στα ιδια η κοντα με το τζαμι ανοιχτο. Αν βγαλω το τζαμι απο το pc εχω 0-1 βαθμο διαφορα

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Ψαχνεις για μαντη? :P

Ολα τα σεναρια ειναι πιθανα ,αλλα κανεις δεν μπορει να ξερει με σιγουρια. Θεωρητικα ενα καλο airflow θα ειναι στα ιδια η κοντα με το τζαμι ανοιχτο. Αν βγαλω το τζαμι απο το pc εχω 0-1 βαθμο διαφορα

χαχαχα όντως.

η τελευταία πρόταση σου με καλύπτει. φαντάζομαι έχεις κουτί με καλό airflow.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, just_a_dude είπε

χαχαχα όντως.

η τελευταία πρόταση σου με καλύπτει. φαντάζομαι έχεις κουτί με καλό airflow.

Απο οτι μου λενε καποιοι εδω οχι ,το εχω στησει λαθος οι youtubers το στηνουν καλα ,οποτε να δεις το youtube μην κανεις δοκιμες μονος σου :ph34r:

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Απο οτι μου λενε καποιοι εδω οχι ,το εχω στησει λαθος οι youtubers το στηνουν καλα ,οποτε να δεις το youtube μην κανεις δοκιμες μονος σου :ph34r:

άρχισες πάλι τα δικά σου εσύ?? είναι λάθος τι δε καταλαβαίνεις ξέρεις καλύτερα απ τον youtuber?

ρε συ Γιάννη δεν είπαμε πια θα είναι η επομενη σου αγορά? κουτιά σου είπα να κοιτάξεις?

• Haha 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

άρχισες πάλι τα δικά σου εσύ?? είναι λάθος τι δε καταλαβαίνεις ξέρεις καλύτερα απ τον youtuber?

ρε συ Γιάννη δεν είπαμε πια θα είναι η επομενη σου αγορά? κουτιά σου είπα να κοιτάξεις?

χαχαχα ή κουτί θα πάρω ή θα πάω για κάναν 7800X3D χαχαχα. τρώγομαι να πάρω κάτι καινούργιο αλλά για cpu καλύτερα αργότερα για 8000 ή 15th gen.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...