Προς το περιεχόμενο

NVIDIA RTX 4000 Series(Ada Lovelace)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κοιτάω να βάλω κανένα game να χαρώ την κάρτα (4090) (πέρα από 2077) και αυτά που μου αρέσουν περισσότερο παίζουν άνετα σε μια 4070 χεχε. 

Στη λίστα έχω 

Lies of P  / Elden Ring / Remnant 2 για τώρα. 

Το Lords of the Fallen (είναι και σε sale στον ατμό) είναι τόσο χάλια? Σαν theme μου αρέσει περισσότερο από το Elden Ring από όσο είδα.

Μόλις έβαλα Helldivers2 το οποίο είναι αυτό που πρέπει να είναι τα games.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

52 λεπτά πριν, 33Bird33 είπε

Κοιτάω να βάλω κανένα game να χαρώ την κάρτα (4090) (πέρα από 2077) και αυτά που μου αρέσουν περισσότερο παίζουν άνετα σε μια 4070 χεχε. 

Στη λίστα έχω 

Lies of P  / Elden Ring / Remnant 2 για τώρα. 

Το Lords of the Fallen (είναι και σε sale στον ατμό) είναι τόσο χάλια? Σαν theme μου αρέσει περισσότερο από το Elden Ring από όσο είδα.

Μόλις έβαλα Helldivers2 το οποίο είναι αυτό που πρέπει να είναι τα games.

Remnant 2 και Lies of P τα έχει στο gamepass.

5 hours ago, Psycho_Warhead said:

Last Light

Για μένα η σειρά πάει κάπως ετσι, 1) Last Light ,2) 2033, 3) Exodus. Ολα τα αγαπώ φυσικά σαν τριλογία.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 ώρα Helldivers 2.. o 14900K 168W avg ένας Pcore βάρεσε και 94C σε κάποια φάση.

Τρομερά ωραίο παιχνίδι όμως!

Επεξ/σία από 33Bird33

Όποιος θέλει να του δώσω την 4070 και να μου δώσει την 4090 μου λέει :P

Σοβαρά πάντως και εγώ όλο παλιά games παίζω. Δεν με συγκινεί τίποτα καινούργιο. Elden Ring και Uncharted παίζω τώρα.

1 λεπτό πριν, just_a_dude είπε

Όποιος θέλει να του δώσω την 4070 και να μου δώσει την 4090 μου λέει :P

Σοβαρά πάντως και εγώ όλο παλιά games παίζω. Δεν με συγκινεί τίποτα καινούργιο. Elden Ring και Uncharted παίζω τώρα.

Δοκίμασε Helldivers2!! Έχει τρομερό fun

• Like 1

9 λεπτά πριν, 33Bird33 είπε

Δοκίμασε Helldivers2!! Έχει τρομερό fun

Το έχω στο μυαλό μου και αυτό απλά τα online δεν τα συμπαθώ και πολύ, τα βαριέμαι μετά από λίγο λόγω επανάληψης.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 16/02/2024 at 00:42, Odyss3us said:

πιθανοτατα εχεις θεμα με την cached memory των Windows πηγαινε δες Task Manager-> Performance-> Memory
κατεβαζεις το Empty Standby List, και το τρεχεις παντα ως Administrator κανοντας Alt-tab μολις δεις stutters, (ή και πριν) αν δεις οτι λυνει το προβλημα τοτε το βαζεις στον Task Scheduler να κανει refresh την μνημη αυτοματα ανα τακτα διαστηματα

Σε ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω και αυτό..

Επεξ/σία από seithan

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τα games που λέμε πάντως, με εξαίρεση το CP77 και το DL2 με RT (το οποίο CP77 το ξαναέπαιξα μόνο και μόνο επειδή είχα κάρτα που μπορούσε να κάνει RT και δεν είχα και κάτι άλλο να παίξω), όσα έχω παίξει από όταν πήρα την 4070, το "αστείο" είναι ότι τα παίζει και η 6700ΧΤ (ακόμα και σε native με ultra πολλές φορές) που είχα σκεφτεί να αγοράσω στην αρχή. Προφανώς υπάρχουν νέα games που η 6700ΧΤ δεν μπορεί ή πρέπει να ρίξεις settings ή να βάλεις FSR αλλά είναι boring af ή απλά δεν με ενδιαφέρουν έτσι και αλλιώς. Γενικά παρατηρώ έλλειψη φαντασίας από τα studios. Πάνε σε πολύ safe μονοπάτια ή σε remastered/remake όλη την ώρα.

Επεξ/σία από just_a_dude
  • Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, 33Bird33 είπε

1 ώρα Helldivers 2.. o 14900K 168W avg ένας Pcore βάρεσε και 94C σε κάποια φάση.

Τρομερά ωραίο παιχνίδι όμως!

Είναι το μοναδικό παιχνίδι που σκιζει τα cpu έτσι αλλά γλενταει και ραμς.(Παίζει ρόλο από όσο έχω δει το μαπ και το πόσοι παίχτες παίζουν σε αυτό,μόνος σου όταν είσαι έχει χαμηλότερη κατανάλωση κ θερμοκρασίες)

Βάλε λιμιτς μέχρι 280w στο cpu.

Σε 4κ κ ultra quality όλα τα άλλα Μαξ δεν έχω δει τον cpu πάνω από 50-55c (για ώρες).avg είμαι 42-50c με το uv κ λιμιτς από bios 280w.

Το παιχνίδι έχει πολύ χαβαλε ,με αυτό έχω κολλήσει μια βδομάδα .Όσο ανοίγω το pc k παίζω.

2 ώρες πριν, just_a_dude είπε

Το έχω στο μυαλό μου και αυτό απλά τα online δεν τα συμπαθώ και πολύ, τα βαριέμαι μετά από λίγο λόγω επανάληψης.

Και εγώ.Αλλα το συγκεκριμένο για κάποιο λόγο το γουστάρω πολύ γιατί θέλω να ξεκλειδώνω στολές,όπλα να κάνω kill's κτλ.Μονο το ότι πρέπει να παίζεις με ομάδα γιατί μόνος σου πέφτει ξύλο.

Χτες έβγαλα ένα μισιον στο Χάρντ μόνος μου ,έτυχε 

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 2

10 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Για μένα η σειρά πάει κάπως ετσι, 1) Last Light ,2) 2033, 3) Exodus. Ολα τα αγαπώ φυσικά σαν τριλογία.

Το 2033 δούλεψε κανονικά σε 4Κ, το Last Light σπάει μπάλες τώρα(Original και Redux το ίδιο πρόβλημα). Δεν πάει η ανάλυση πάνω από 1920*1200 με τίποτα. Και το fix λένε είναι να το αλλάξεις απ' το cfg αρχείο, αλλά να το βάλεις σε windowed mode και να κατεβάσεις το προγραμματάκι για να μην βλέπεις την μπάρα των Windows.

Παρόμοια μλκία έχει και το Exodus EE που θέλει το command -deependark για να βγάλει σωστά μαύρα..Δεν μπορούν να τα patch-άρουν αυτά ρε φούστη μου..

38 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Το 2033 δούλεψε κανονικά σε 4Κ, το Last Light σπάει μπάλες τώρα(Original και Redux το ίδιο πρόβλημα). Δεν πάει η ανάλυση πάνω από 1920*1200 με τίποτα. Και το fix λένε είναι να το αλλάξεις απ' το cfg αρχείο, αλλά να το βάλεις σε windowed mode και να κατεβάσεις το προγραμματάκι για να μην βλέπεις την μπάρα των Windows.

Παρόμοια μλκία έχει και το Exodus EE που θέλει το command -deependark για να βγάλει σωστά μαύρα..Δεν μπορούν να τα patch-άρουν αυτά ρε φούστη μου..

Για το Exodus EE που παίζω τώρα (μου έμεινε μόνο το Sam's Story) ισχύει ότι το - deependark είναι απαραίτητο, αλλά το Last Light που το έπαιξα ξανά μαζί με το 2033 πρόσφατα για να μπω στο κλίμα ενόψει Exodus μια χαρά ήταν σε 1440P.

Εσένα δεν σου βγάζει άλλη επιλογή για ανάλυση; 

51 λεπτά πριν, liakinen είπε

Για το Exodus EE που παίζω τώρα (μου έμεινε μόνο το Sam's Story) ισχύει ότι το - deependark είναι απαραίτητο, αλλά το Last Light που το έπαιξα ξανά μαζί με το 2033 πρόσφατα για να μπω στο κλίμα ενόψει Exodus μια χαρά ήταν σε 1440P.

Εσένα δεν σου βγάζει άλλη επιλογή για ανάλυση; 

Όχι και αν το ψάξεις είναι γενικό πρόβλημα και θέλει πατέντες..

12 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Όχι και αν το ψάξεις είναι γενικό πρόβλημα και θέλει πατέντες..

Εγώ γιατί δεν είχα πρόβλημα; με Nvidia κάρτα είμαι και το παιχνίδι στο Steam (έκδοση Redux).

Μου κάνει εντύπωση γιατί και στο παρελθόν με άλλη κάρτα πάλι δεν είχα πρόβλημα. 

P. S Συγκινητικό φινάλε το καλό τέλος του Exodus και ακόμα περισσότερο του The two Colonels. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...