Mr Aris Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Παίδες όσοι γράψατε παραπάνω για το hdr Ή ρύθμιση είναι αυτή στο παλιό control panel ή δεν εμφανίζεται καθόλου στο παλιό? Πάντως ούτε αυτή η ρύθμιση θυμάμαι να υπήρχε Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου από Mr Aris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
this.is.elia Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 8 minutes ago, Mr Aris said: Παίδες όσοι γράψατε παραπάνω για το hdr Ή ρύθμιση είναι αυτή στο παλιό control panel ή δεν εμφανίζεται καθόλου στο παλιό? Πάντως ούτε αυτή η ρύθμιση θυμάμαι να υπήρχε Αν και είσαι εντελώς εκτός θέματος (εδώ μιλάμε για την κατανάλωση του 7800x3d) σου απαντάω. Υπάρχει, αρκεί να έχεις ενεργοποιημένο το HDR στα display setting των win. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Aris Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 10 λεπτά πριν, this.is.elia είπε Αν και είσαι εντελώς εκτός θέματος (εδώ μιλάμε για την κατανάλωση του 7800x3d) σου απαντάω. Υπάρχει, αρκεί να έχεις ενεργοποιημένο το HDR στα display setting των win. Ναι το έχω κάνει αυτό αλλιώς δε σε αφήνει να το επιλέξεις, αλλά λέει κατασταση: ανενεργό Αν το έχεις χρησιμοποιήσει, πότε χρησιμοποιήτε? Σε ταινία πχ που δεν είναι hdr συνεχίζει να γράφει ανενεργό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου On 25/02/2024 at 16:09, Mr Aris said: Παίδες όσοι γράψατε παραπάνω για το hdr Ή ρύθμιση είναι αυτή στο παλιό control panel ή δεν εμφανίζεται καθόλου στο παλιό? Πάντως ούτε αυτή η ρύθμιση θυμάμαι να υπήρχε αυτό υπόψιν είναι μονο για τα videos και όχι για τα παιχνίδια.. είσαι με τον beta driver? τώρα δοκίμασα και δεν δουλεύει ούτε σε εμενα πριν βάλω τον beta δούλευε κανονικά μάλλον κάτι έχουν λούσει... αν έχεις τον παλιό driver και έχεις ανοιχτό το DSR κλειστό και ξανά δοκίμασε 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
this.is.elia Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 31 minutes ago, Mr Aris said: Ναι το έχω κάνει αυτό αλλιώς δε σε αφήνει να το επιλέξεις, αλλά λέει κατασταση: ανενεργό Αν το έχεις χρησιμοποιήσει, πότε χρησιμοποιήτε? Σε ταινία πχ που δεν είναι hdr συνεχίζει να γράφει ανενεργό Ναι, σε ταινίες/video αλλά κάτω από κάποιες συνθήκες. Π.χ σε streaming στον edge/chrome όταν παίζει full screen το twitch για παράδειγμα λειτουργεί. Επίσης, σε κάποιες build του VLC δουλεύει αλλά όχι στο κυρίως branch του προγράμματος. Λογικά θα αρχίζει να εμφανίζεται σιγά-σιγά σε όλους τους media player και τους browsers. Το συγκεκριμένο checkbox του HDR είναι δεμένο με το RTX super resolution το οποίο είναι αρκετά φρέσκο και δεν υποστηρίζεται παντού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου On 25/02/2024 at 17:08, Tambas91 said: είσαι με τον beta driver? τώρα δοκίμασα και δεν δουλεύει ούτε σε εμενα πριν βάλω τον beta δούλευε κανονικά μάλλον κάτι έχουν λούσει... αν έχεις τον παλιό driver και έχεις ανοιχτό το DSR κλειστό και ξανά δοκίμασε άκυρο δουλεύει κανονικά απλά πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο το hardware acceleration στον browser εδώ οι διαφορες νομίζω κάνουν μπαμ στο ένα off στο άλλο on και HDR και super resolution Spoiler 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Microsoft will officially reveal its DLSS-like Windows DirectSR at GDC 2024 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Στο uncharted το DLSS είναι σπασμένο; Το ανοίγω και πέφτουν λίγο τα fps, λολ (99% usage είναι η κάρτα). Δεν χρειάζεται κιόλας, σε native πάει 100++ fps, απλά μου έκανε εντύπωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Aris Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 6 ώρες πριν, Tambas91 είπε αυτό υπόψιν είναι μονο για τα videos και όχι για τα παιχνίδια.. είσαι με τον beta driver? τώρα δοκίμασα και δεν δουλεύει ούτε σε εμενα πριν βάλω τον beta δούλευε κανονικά μάλλον κάτι έχουν λούσει... αν έχεις τον παλιό driver και έχεις ανοιχτό το DSR κλειστό και ξανά δοκίμασε εγώ ήμουν καλός μαθητής πάντως και από 3D πήγα σε 14700k και από 6800xt σε 4090 ... αν θες μπορώ να σου εξηγήσω μερικά πράγματα, από δευτερα έλα με το τετράδιο σου να ξεκινήσουμε μαθήματα Όχι δεν ήμουν με το beta με το τελευταίο driver ήμουν Πλέον πέρασα και το beta driver γιατί πιο πολύ στα παιχνίδια με ενδιέφερε Για κάποιο λόγο δε δούλευε το alt+z με το τελευταίο driver σε μένα, κανονικά εγκατεστημένο και το experience Στα παιχνίδια άνοιξα τις επιλογές με alt+z το ενεργοποίησα, επανεκκίνηση το παιχνίδι και με άφησε να παίξω με τις ρυθμίσεις του rtx hdr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου On 24/02/2024 at 17:55, just_a_dude said: σαν υψηλό δεν είναι το hospot σε σχέση με το core temp ή οκ; σάπιο paste application from factory; Περίπου τα ίδια ήμουν +16~ βαθμούς παραπάνω το hotspot από το Gpu Temp σε 2-3 ώρες Warzone high settings (δεν έχει μέτρηση για μνήμες η 3070 Manli - because GDDR6 ) Stock εννοείται μέσα/έξω όπως τοποθετήθηκε έτσι έμεινα από Μάρτιο 2022. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου On 10/02/2024 at 09:17, GoMaR said: Καλημερα παιδια. Να ρωτησω. Εχω ενα τροφοδοτικο superflower 1600watt με 2 χ 4090 zotac OC και εχω συνδεσει και τις 8 γραμμες που δινει στις καρτες. 4 γραμμες για καθε καρτα. Μια χαρα ολα. Θα χρειαστω αλλες 2 καρτες στο συστημα ομως και ενα εξτρα τροφοδοτικο αποκλειστικα για τις καρτες. Σκεφτομαι ενα corsair 1000RM που δινει 6 γραμμες και να παρω και το καλωδιο της corsair που δινει απο 2 γραμμες σε 16πιν ; Επισης το 2ο δευτερο τροφοδοτικο μας πειραζει να ειναι μονιμα ανοιχτο ; Απο το να μπλεκω με "μοντες" με το βασικο για να ανοιγουν παραλληλα ; Επανερχομαι. Σημερα αναψε το εργαλειο και δοκιμαζεται στα τεστς 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReaperX Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Forza Motorsport και Forza Horizon 5 Aναμένοντας 10m hdmi 2.1 να σηκώσουμε 120Hz στην oled Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου από ReaperX 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 1 hour ago, ReaperX said: Forza Motorsport και Forza Horizon 5 Aναμένοντας 10m hdmi 2.1 να σηκώσουμε 120Hz στην oled Για τόσα μέτρα να ξέρεις ότι χρειάζεται πολύ καλή ποιότητα καλώδιο για να μην έχεις θέματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CODEC Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Ξεκολλάτε λίγο με τις CPU και μοιραστείτε εμπειρίες και εντυπώσεις απ το nVidia app . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα