Προς το περιεχόμενο

NVIDIA RTX 4000 Series(Ada Lovelace)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

54 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Μα ναι ρε συ, αυτή τη στιγμή μου λες το αυτονόητο … δε θες να διαθέσεις τα χρήματα σου στον χ λόγο αλλά στον ψ… συμφωνώ απόλυτα … 

φαντασου όμως εσυ που θες να πας ταξίδι με τη γυναίκα να έρθω εγώ και να πω (επειδή είτε δε θέλω, είτε δε μπορώ) κοιτα το φωταρα θα πάει ταξίδι με την άλλη και θα του φάει τα λεφτά… νομίζω καταλαβαίνεις το ποιντ μου 

και όπως και να τα κάνουμε είναι μερικοί που μπορούν να κάνουν και το ένα και το άλλο όποτε το να λες οποίος παίρνει κάρτα δεν έχει ζωή (λες και εσυ παρτάρεις όλη μέρα) εεεε γελάω … δεν πάει προσωπικά

Συμφωνώ με όσα γράφεις. Η μόνη μου διαφωνία ήταν στο προηγούμενο ποστ σου "όσα δε φτάνει η αλεπού". Μερικές φορές τα φτάνει απλά δεν είναι η προτεραιότητα της να τα πάρει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Psycho_Warhead

2341

• Arkin

1934

• BlurayMoviesGreece

1823

• Herald

1556

Μόλις τώρα, Pankar94 είπε

Παιδιά θέλω να αναβαθμισω από gtx 1660. Η 4060 ΤΙ αξίζει; Γαιτι πολύ κράξιμο τρώει. Επισης οι 5000 series υπάρχει περίπτωση  να βγουν φέτος ; Αν είναι να περιμένω 

Ειναι μια οκ καρτα για 1080P αλλα και 1440p υπο προυποθεσεις και σε σωστη τιμη αξιζει. Οι 5000 και να βγουν φετος θα βγουν 5090 5080 οι πιο φθηνες θα πανε για Πασχα 2025.

1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Ειναι μια οκ καρτα για 1080P αλλα και 1440p υπο προυποθεσεις και σε σωστη τιμη αξιζει. Οι 5000 και να βγουν φετος θα βγουν 5090 5080 οι πιο φθηνες θα πανε για Πασχα 2025.

Οποτε θα τσιμπήσω τώρα. Δεν περιμένω μέχρι του χρόνου. Μάλλον για 4060ΤΙ με βλέπω γιατί  μετα ξεφεύγει η 4070 και έχω και τροφοδοτικό 550w. 

Μόλις τώρα, Pankar94 είπε

Οποτε θα τσιμπήσω τώρα. Δεν περιμένω μέχρι του χρόνου. Μάλλον για 4060ΤΙ με βλέπω γιατί  μετα ξεφεύγει η 4070 και έχω και τροφοδοτικό 550w. 

Ναι μια χαρα θα εισαι θα παρεις και το dlss 3 και για 1080p θα εισαι μια χαρα και οχι μονο. Στα κατω απο 400 ευρω ειναι τιμια. Δες και αγγελιες βλεπω κατι 3080 στα 450 ειναι καλες επιλογες. Βεβαια χωρις dlss 3 και με αρκετα μεγαλυτερη καταναλωση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Pankar94 είπε

400 ευρώ είναι πολλά για κάρτα με 8GB πάντως (εκτός αν εννοείς την 16αρα). Αφού θέλεις για 1080p μπορείς να πας σε κάτι πιο οικονομικό και αναβαθμίζεις μόλις βγουν οι 5000. Τι games παίζεις κυρίως;

H 16αρα έχει 426 (στο γνωστό κατάστημα που κάνει ένα μήνα) και με 507 παίρνεις top υλοποίηση 7800ΧΤ από το ίδιο κατάστημα. Δηλαδή 20% περισσότερα χρήματα για 40% περισσότερες επιδόσεις. Η πιο value κάρτα είναι η 7800ΧΤ.

Αν δεν θέλεις AMD ή δεν μπορείς να ανέβεις στο budget της 7800ΧΤ, τότε οκ και η 4060Ti 16GB εντάξει θα είναι. Το κράξιμο είναι γιατί σε κάποια είναι στα ίδια ή χειρότερη της 3060Ti και γενικά είναι ακριβή.

Αφού είσαι ΟΚ με το image quality του 1080p θα είσαι σίγουρα οκ και με το 1440p DLSS Q, το οποίο η 4060Ti μπορεί να το κάνει. Απλά λέω για την 16αρα γιατί έχω δει games ακόμη και με DLSS να πλησιάζουν ή να περνάνε τα 8GB used ακόμη και χωρίς RT.

H άλλη επιλογή είναι να πας σε κάτι φθηνό του τύπου 6600(ΧΤ) να κάνεις τη δουλειά σου σε 1080p και βλέπεις για αργότερα.

Επεξ/σία από just_a_dude
  • Like 1

19 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

400 ευρώ είναι πολλά για κάρτα με 8GB πάντως (εκτός αν εννοείς την 16αρα). Αφού θέλεις για 1080p μπορείς να πας σε κάτι πιο οικονομικό και αναβαθμίζεις μόλις βγουν οι 5000. Τι games παίζεις κυρίως;

H 16αρα έχει 426 (στο γνωστό κατάστημα που κάνει ένα μήνα) και με 507 παίρνεις top υλοποίηση 7800ΧΤ από το ίδιο κατάστημα. Δηλαδή 20% περισσότερα χρήματα για 40% περισσότερες επιδόσεις. Η πιο value κάρτα είναι η 7800ΧΤ.

Για 1080p τα 8gb ειναι μια χαρα και πολλες φορες και για 1440p.
Σιγουρα η 16gb ειναι καλυτερη επιλογη αλλα μονο σε ανορθοδοξα σεναρια.
Να πας να τρεξεις πχ Ray Tracing χωρις DLSS η να δοκιμασεις να παιξεις πολυ βαρια games οπως το Alan Wake 2 με Ray Tracing.
Στην πλειοψηφια τα παει μια χαρα και οπως εχω ξαναπει αλλα τα 8 της πρασινης και αλλα τα 12 της κοκκινης.

Screenshot_42.jpg

Screenshot_43.jpg

Screenshot_44.jpg

45 λεπτά πριν, fotaras76 είπε

Συμφωνώ με όσα γράφεις. Η μόνη μου διαφωνία ήταν στο προηγούμενο ποστ σου "όσα δε φτάνει η αλεπού". Μερικές φορές τα φτάνει απλά δεν είναι η προτεραιότητα της να τα πάρει.

Spoiler

αυτοί που κάνουν αυτά τα σχόλια στο 99% των περιπτώσεων ούτε καλοπροαίρετα τα κάνουν ούτε για να σε βοηθήσουν κάπως, απλά τα κάνουν από μιζέρια και ούτε ζωή έχουν ούτε κάρτα παίρνουν εν τέλη :P  απλά θέλουν να νιώσουν κάπως καλύτερα...

μεγάλη συζήτηση για άλλο νήμα

• Like 1

7 minutes ago, Tambas91 said:
  Hide contents

αυτοί που κάνουν αυτά τα σχόλια στο 99% των περιπτώσεων ούτε καλοπροαίρετα τα κάνουν ούτε για να σε βοηθήσουν κάπως, απλά τα κάνουν από μιζέρια και ούτε ζωή έχουν ούτε κάρτα παίρνουν εν τέλη :P  απλά θέλουν να νιώσουν κάπως καλύτερα...

μεγάλη συζήτηση για άλλο νήμα

ποιοι ακριβως το κανουν αυτο?επεισης οταν ειναι ετσι οπως τα λες θα μιλας για 15χρονους!!

52 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Αν δεν θέλεις AMD ή δεν μπορείς να ανέβεις στο budget της 7800ΧΤ, τότε οκ και η 4060Ti 16GB εντάξει θα είναι. Το κράξιμο είναι γιατί σε κάποια είναι στα ίδια ή χειρότερη της 3060Ti και γενικά είναι ακριβή.

Αφού είσαι ΟΚ με το image quality του 1080p θα είσαι σίγουρα οκ και με το 1440p DLSS Q, το οποίο η 4060Ti μπορεί να το κάνει. Απλά λέω για την 16αρα γιατί έχω δει games ακόμη και με DLSS να πλησιάζουν ή να περνάνε τα 8GB used ακόμη και χωρίς RT.

H άλλη επιλογή είναι να πας σε κάτι φθηνό του τύπου 6600(ΧΤ) να κάνεις τη δουλειά σου σε 1080p και βλέπεις για αργότερα.

Που την έχει 507 την 7800xt;  Ποιο κατάστημα ; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...