Tambas91 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Καλά το που θέλει να ξοδεύει ο καθένας το χρόνο του είναι εντελώς υποκειμενικό. Και ο Elon Musk δεν ξέρει τι έχει από λεφτά αλλά λέει ότι προτιμάει να καίγεται στο gaming πάρα να βγει έξω. Σταματά εσυ … αφού όπως μας έχουν ενημερώσει εδώ οι ειδήμονες άμα χαλάς τόσα λεφτά δεν έχεις ζωή … κάποιος πιο πονηρεμένος από εμένα βέβαια θα έλεγε ότι όσα δε φτάνει η αλεπού 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του, άλλος θέλει να πηγαίνει συνέχεια για κυνήγι και θεωρεί εντελώς ανούσια όλα τα άλλα, άλλος θέλει να πηγαίνει για ποτά και πάει λέγοντας. Εγώ λέω καψέλα μόνο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 10 hours ago, Arkin said: 50αρικο ο γιατρος Spoiler Καλά το σύστημα υγείας και διατροφής είναι σάπιο απ'τη βάση του εφόσον ακόμα και η καντίνα του νοσοκομείου ή το μαγειρείο του σε ταΐζουν τροφές για να παραμείνεις πελάτης τους. Μια βόλτα επίσης σε ΟΛΑ τα συσκευασμένα προϊόντα στην Ελλάδα είναι γεμάτα με επικίνδυνα βιομηχανικά λάδια επεξεργασμένα aka Σπορέλαια και σιτηρά. Σκατένια "προϊόντα" γεμάτα ανθυγιεινές συσκευασμένες "τροφές" που προκαλούν δεκάδες ασθένειες και προβλήματα, grains, μαργαρίνες, ζάχαρες (κρυμμένες με εναλλακτικές ονομασίες) και λοιπά. Μαστίζεται ο κόσμος από παθήσεις (πχ δερματικές), κατάθλιψη, ορμονικές ανισορροπίες, ο καρκίνος και οι καρδιοπάθειες θερίζουν, η παχυσαρκία ζει (αλλά " μη προσέχεις ολ μπαντι μπιουτιφιουλ ") και βασιλεύει λόγω χειρότερης διατροφικής συμπεριφοράς σε σχέση με 100 χρόνια πίσω. Δεν προοδεύουμε στο θέμα υγείας - ευημερίας σαν είδος πλέον. Δεν υπάρχει σωστή ενημέρωση ακόμα κι αν είναι αυστηρή. Πετάνε ένα " ακολουθήστε ισορροπημένη διατροφή", " μεσογειακή κουζίνα" (που δεν υφίσταται αυτό το πράγμα στην Ελλάδα εδώ και πολλά μα πολλά χρόνια) και κόψε το λαιμό σου, φατα όλα μπουρδα "μια χαρά όλα τα σώματα είναι βρε μη το σκέφτεσαι"$$. Κανείς δε κάνει τίποτα όμως, ειδικότερα του κλάδου, δεν βλέπω κίνηση. Προσωπικό παράδειγμα, πριν λίγα χρόνια είχα επισκεφθεί αρκετούς δερματολόγους για ένα σοβαρό δερματολογικό πρόβλημα που περνούσα. Κανένας δεν με ρώτησε " τι διατροφή κάνετε ; " - να ερευνήσει το τι ακριβώς προκαλεί τη κυστική ακμή. Τι δεκάδες σαπούνια, κρέμες, ως και χάπια ισοτρετινοίνης. Με τα χάπια είχα ξεμπερδέψει βέβαια, όσο έκανα χρήση τους, αλλά μόλις τα έκοψα ( απότομα που ηταν και λάθος κιόλας, μετά από την παρότρυνση του γιατρού " ελα οκ θα εισαι " ) έγινα το ίδιο. Τελικά έκατσα και διάβασα ιατρικά papers, έρευνες και ξεκίνησα να προσέχω τι σκ@τά έτρωγα μαζί με κρέμα airol για κάποιους μήνες. Εκαψα πολλά χρόνια (από το 2013 έως το 2019) αλλά απάχθηκα μόνος μου. Καλό θα ήταν να είχαν πάνω στην λευκή στολή ραμμένα τα λογότυπα ποιων εταιρειών σπόνσορες έχουν ορισμένοι. Δε λέω, υπάρχουν και εξαιρέσεις βέβαια. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου από 7nisiotis 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Καλά κάτσε να βγούνε οι 5000 και μια χαρά θα τρέξουμε ολοι να τις τσιμπήσουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotaras76 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 56 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Σταματά εσυ … αφού όπως μας έχουν ενημερώσει εδώ οι ειδήμονες άμα χαλάς τόσα λεφτά δεν έχεις ζωή … κάποιος πιο πονηρεμένος από εμένα βέβαια θα έλεγε ότι όσα δε φτάνει η αλεπού Σήμερα κιόλας μπορώ να παραγγείλω 4090, δεν το κάνω από επιλογή. Προτιμώ να φάω αυτά τα λεφτά άλλου όπως το να πάω με την οικογένειά στη Γαλλία το καλοκαίρι για 20 μέρες (διαμονή τζάμπα οπότε τα έξοδα είναι αεροπορικά και όσα φάμε εκεί). Όλα στη ζωή είναι θέμα προτεραιοτήτων, δε λέω ότι είμαι εγώ ο σωστός και εσύ έχεις λάθος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Westbaum Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Συμφωνώ κι εγώ.Πριν 4 μήνες αγόρασα το AK SP3000 Ultima για να ακούω μουσική,ενώ θα μπορούσα να τα φάω στις πουτ&^%$.Τελικά όλοι στο ίδιο μήκος κύματος είμαστε.😃 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emiliosk Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Στα 637 η πιο φθηνή υλοποίηση της 4070 super στο Foxstore Gainward GeForce RTX 4070 Super 12GB Ghost (foxstore.gr) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 44 λεπτά πριν, Westbaum είπε Συμφωνώ κι εγώ.Πριν 4 μήνες αγόρασα το AK SP3000 Ultima για να ακούω μουσική,ενώ θα μπορούσα να τα φάω στις πουτ&^%$.Τελικά όλοι στο ίδιο μήκος κύματος είμαστε.😃 Mερακλης.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, fotaras76 είπε Πολύ ακριβό σπορ το να έχεις high end hardware για να παίζεις στην ουσία 1-2 νέα παιχνίδια το χρόνο καθώς η απαξίωση της αξίας του high end hardware είναι μεγάλη με το πέρασμα του χρόνου. Υπάρχουν πολλά καλά αλλά λίγο παλαιότερα games που παίζουν μια χαρά χωρίς να έχεις τούμπανο pc και με τα οποία δεν έχουμε ασχοληθεί ακόμα όσο τους αξίζει. Επίσης όταν έχεις δουλειά, οικογενειακές υποχρεώσεις κτλ ο χρόνος είναι ελάχιστος για να χαρείς το ακριβό hardware που αγόρασες. Δεν θα δώσω πχ 1000 ευρώ για gpu για να παίζω μόνο λίγο το σκ, δεν αξίζει. Άλλωστε το σκ θα δεις κ καμιά ταινία, θα βρεις για φαγητό ή ποτό, θα πας μια εκδρομή ,θα χαρείς πιο πολύ τα παιδιά σου κτλ. Η μέρα έχει μόνο 24 ώρες και δε φτάνει για όλα. Ολα σχετικα ειναι Φωτη, ο καθε ενας το βλεπει διαφορετικα. Υπαρχει κοσμος που αγοραζει High End και το αλλαζει στα 4-5 χρονια και κοσμος που αγοραζει Low End και το αλλαζει καθε 1.5-2 χρονια γιατι δεν τραβαει. Στο τελος το ποσα χαλασαν ειναι πολυ κοντα η τουλαχιστον δεν ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα. Ξερω ατομα που πηραν Ryzen 1600 3600 5600x με Rx 560 ,Rx 5700xt (2017-2021) και ατομα που πηγαν απο τον i7 8700k στο 12700k και απο GTX 1070 σε 3080 (2017-2021) Aυτος με τον 5600x+5700xt ηδη πρεπει να σκεφτεται τι θα βαλει και αν βαλει θα ειναι καμια 6700xt και αυτος με τον 12700κ+3080 θα αλλαξει σε 2-3 χρονια. Υπαρχουν και αυτοι που καθε χρονο αλλαζουν 12900κ 13900κ 14900κ 3090Τi 4090 κτλ Εκει ναι ειναι υπερβολη αλλα ειναι το χομπυ τους και θελουν να εχουν top build εχοντας βεβαια και την οικονομικη ανεση να το κανουν. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου από BlurayMoviesGreece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, fotaras76 είπε Σήμερα κιόλας μπορώ να παραγγείλω 4090, δεν το κάνω από επιλογή. Προτιμώ να φάω αυτά τα λεφτά άλλου όπως το να πάω με την οικογένειά στη Γαλλία το καλοκαίρι για 20 μέρες (διαμονή τζάμπα οπότε τα έξοδα είναι αεροπορικά και όσα φάμε εκεί). Όλα στη ζωή είναι θέμα προτεραιοτήτων, δε λέω ότι είμαι εγώ ο σωστός και εσύ έχεις λάθος. *χρημάτων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, fotaras76 είπε Σήμερα κιόλας μπορώ να παραγγείλω 4090, δεν το κάνω από επιλογή. Προτιμώ να φάω αυτά τα λεφτά άλλου όπως το να πάω με την οικογένειά στη Γαλλία το καλοκαίρι για 20 μέρες (διαμονή τζάμπα οπότε τα έξοδα είναι αεροπορικά και όσα φάμε εκεί). Όλα στη ζωή είναι θέμα προτεραιοτήτων, δε λέω ότι είμαι εγώ ο σωστός και εσύ έχεις λάθος. Μα ναι ρε συ, αυτή τη στιγμή μου λες το αυτονόητο … δε θες να διαθέσεις τα χρήματα σου στον χ λόγο αλλά στον ψ… συμφωνώ απόλυτα … φαντασου όμως εσυ που θες να πας ταξίδι με τη γυναίκα να έρθω εγώ και να πω (επειδή είτε δε θέλω, είτε δε μπορώ) κοιτα το φωταρα θα πάει ταξίδι με την άλλη και θα του φάει τα λεφτά… νομίζω καταλαβαίνεις το ποιντ μου και όπως και να τα κάνουμε είναι μερικοί που μπορούν να κάνουν και το ένα και το άλλο όποτε το να λες οποίος παίρνει κάρτα δεν έχει ζωή (λες και εσυ παρτάρεις όλη μέρα) εεεε γελάω … δεν πάει προσωπικά Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου από Tambas91 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Προτεραιότητες σημαίνει "δεν έχω αρκετά χρήματα να τα κάνω όλα οπότε επιλέγω τι θα κάνω". Το οποίο δεν είναι κακό, είναι ένα γεγονός που οι περισσότεροι διαχειριζόμαστε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Προτεραιότητες σημαίνει "δεν έχω αρκετά χρήματα να τα κάνω όλα οπότε επιλέγω τι θα κάνω". Το οποίο δεν είναι κακό, είναι ένα γεγονός που οι περισσότεροι διαχειριζόμαστε. Μπορει να προλαβαινεις να τα κανεις ολα , απλα να διαθετεις τα χρηματα σου σε διαφορετικες χρονικες περιοδους ανα χομπυ αντι να τα διαθετεις ολα σε 1. Εχω δωσει ενα καρο χρηματα σε ενυδρεια, ψαρεμα , μηχανοκινητο μοντελισμο(Rc), συλεκτικες φιγουρες, Tabletop Wargaming (War Hammer,Hero Quest,Sword and Sorcery) και Pc builds. Tα ποσα σε συλεκτικες φιγουρες και table top ισως ειναι 10 φορες πανω απο ενα 14900κ+4090. Αυτος που παμε για ψαρεμα εχει ενα pc των 700€ αλλα τα καλαμια του με τον υπολοιπο εξοπλισμο εχουν οσο 2x 4090 ενω εμενα ειναι οσο 1x 4090, o 3oς που ερχεται για ψαρεμα εχει καλαμια των 50€ και μια χαρα ψαρευει με pc 8700k και 3060 που επισης παιζει μια χαρα. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου από BlurayMoviesGreece 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) https://videocardz.com/newz/nvidia-releases-rtx-remix-0-4-open-beta-classic-games-remasters-made-easier Call of Duty 2 με RT! Bring it on. Nostalgia level 9999. Το πρώτο game που έπαιξα μόλις ήρθα στο master race και άφησα τις κονσόλες Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου από just_a_dude 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pankar94 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Παιδιά θέλω να αναβαθμισω από gtx 1660. Η 4060 ΤΙ αξίζει; Γαιτι πολύ κράξιμο τρώει. Επισης οι 5000 series υπάρχει περίπτωση να βγουν φέτος ; Αν είναι να περιμένω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα