Προς το περιεχόμενο

NVIDIA RTX 4000 Series(Ada Lovelace)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 ώρες πριν, Zulualert είπε

Αρα εσύ βγάζεις screenshot και μετά κάθεσαι στα windows και ζουμάρεις μέχρι να επιβεβαιώσεις αυτό όπου ήδη έχεις στο κεφάλι σου ή διάβασες σε σχόλια στο youtube καλή φαση

Μην τον παρεξηγείς έχει 7800xt. Είναι μέχρι να τον καταφέρω λέμε.:D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 ώρες πριν, Zulualert είπε

Αρα εσύ βγάζεις screenshot και μετά κάθεσαι στα windows και ζουμάρεις μέχρι να επιβεβαιώσεις αυτό όπου ήδη έχεις στο κεφάλι σου ή διάβασες σε σχόλια στο youtube καλή φαση

δεν χρειαζεται zoom ,μου φαινεται οτι ειναι καλο παρατηρειτε στο παιχνιδι οτι ειναι μαπα το προσπερνατε

1 ώρα πριν, Armoral είπε

Μην τον παρεξηγείς έχει 7800xt. Είναι μέχρι να τον καταφέρω λέμε.:D

Αμα σου βαλω ss θα μου χαρισεις την 4090?

Τα πράγματα είναι πολύ άσχημα όταν η καλύτερη value αγορά είναι η Palit 4090 στα 1630 ευρώ που πόσταρα πριν 2 μέρες.Οποιος ήταν στο φόρουμ,είδε το post  και την τσίμπησε αμέσως έκανε την καλύτερη δουλειά.Tώρα πήγε στα 2150 στο μαγαζί λολ.

Με εξαίρεση την 1080ti όταν ήταν στα 700 ευρώ,δε νομίζω να υπήρξε στην ιστορία των κ.γραφικών περίπτωση που η high end είναι περισσότερο value από midrange.

4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

δεν χρειαζεται zoom ,μου φαινεται οτι ειναι καλο παρατηρειτε στο παιχνιδι οτι ειναι μαπα το προσπερνατε

Αμα σου βαλω ss θα μου χαρισεις την 4090?

Όχι τόσο εύκολα. Θα την πληρώσεις.

Άσε που δεν έχει led strip και τσαχπινιά που θες εσύ.

11 λεπτά πριν, Armoral είπε

Όχι τόσο εύκολα. Θα την πληρώσεις.

Άσε που δεν έχει led strip και τσαχπινιά που θες εσύ.

Spoiler

1.png.7c2ed0efdbc077b2326d4cf5e867c9e6.png2.png.04f4ad5b8b43a93a92b33cb842603e6c.png3.png.27bb2a95fe885f57cd615ae3d9b07f1a.png4.png.2790e17ae26f69f357935cf3d156c811.png

και αυτες ψιλοτρωγονται εχω πετυχει αλλες που ειναι πιο χοντρα τα γραμματα και ειναι σαν ρομβος το Ο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Westbaum είπε

Τα πράγματα είναι πολύ άσχημα όταν η καλύτερη value αγορά είναι η Palit 4090 στα 1630 ευρώ που πόσταρα πριν 2 μέρες.Οποιος ήταν στο φόρουμ,είδε το post  και την τσίμπησε αμέσως έκανε την καλύτερη δουλειά.Tώρα πήγε στα 2150 στο μαγαζί λολ.

Με εξαίρεση την 1080ti όταν ήταν στα 700 ευρώ,δε νομίζω να υπήρξε στην ιστορία των κ.γραφικών περίπτωση που η high end είναι περισσότερο value από midrange.

Mετα απο 1 χρονο απο τη κυκλοφορια ουτε τα 1630€ ειναι καλη τιμη για 4090.
Καλη θα ηταν στα μεσα του 2023.
Η 4080 στα 1000€ πριν 2-3 μερες ηταν καλυτερο Value αν αναλογιστεις οτι πληρωνεις 630€ αυτα τα παραπανω FPS.
Aν τωρα υπολογισεις και το γεγονος οτι σε λιγοτερο απο χρονο θα βγουν λογικα οι 5000, μια 4090 θα επρεπε να πωλειται 1400€ για μια 4090 Gigabyte Gaming OC και μια 4080S στα 1000€ (τιμες Ελλαδα).

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
  • Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ίσως να είναι καλύτερο το oc τον πυρήνα και τις μνήμες και μετά να κόψεις power limit, παρά uv με το curve γιατί ο πυρήνας αν βρει power σε games που δεν είναι πολύ βαριά θα δώσει έστω και λίγο παραπάνω συχνότητα ενώ με το uv θα μείνει στη συχνότητα που έχεις κάνει επίπεδο το curve . Με +150/1000 και 75% έχω ακριβώς ίδια απόδοση με stock με 40w κάτω.

Επεξ/σία από just_a_dude

12 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Ίσως να είναι καλύτερο το oc τον πυρήνα και τις μνήμες και μετά να κόψεις power limit, παρά uv με το curve γιατί ο πυρήνας αν βρει power σε games που δεν είναι πολύ βαριά θα δώσει έστω και λίγο παραπάνω συχνότητα ενώ με το uv θα μείνει στη συχνότητα που έχεις κάνει επίπεδο το curve . Με +150/1000 και 75% έχω ακριβώς ίδια απόδοση με stock με 40w κάτω.

Εμένα μου τη σπάει που ενώ πήρα κάρτα που υποτίθετε σε αφήνει να πας 216 watt, σε κάνει cap στα 200. Θα μου έδινε αρκετό χώρο ακόμη και αυτά τα 16watt γιατί από θερμοκρασίες είμαι πολύ χαμηλά...

Το πρόβλημα έχει γίνει γνωστό στην asus αλλά χέστηκαν...

Asus rtx 4070 dual power draw - Page 2 - Republic of Gamers Forum - 925300

• Like 1

9 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Εμένα μου τη σπάει που ενώ πήρα κάρτα που υποτίθετε σε αφήνει να πας 216 watt, σε κάνει cap στα 200. Θα μου έδινε αρκετό χώρο ακόμη και αυτά τα 16watt γιατί από θερμοκρασίες είμαι πολύ χαμηλά...

Το πρόβλημα έχει γίνει γνωστό στην asus αλλά χέστηκαν...

Asus rtx 4070 dual power draw - Page 2 - Republic of Gamers Forum - 925300

Δεν χεστηκαν.

Θα σου βγάλουν νέο μοντέλο να αγορασεις που θα στο έχουν ξεκλειδωμενο.

Βασικά αυτά παίζουν απο υλοποίηση σε υλοποίηση κάθε κατασκευαστή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...