fotaras76 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Σε single κλειδώνω στα 60 fps γιατί με καλύπτουν απόλυτα και η κάρτα δε ζοριζεται πολύ ( φυσικά στα games που μπορεί να ξεπεράσει τα 60). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 11 minutes ago, Tambas91 said: τώρα και εσύ προσπαθείς να το εξηγήσεις στους noobάδες τον blu τον φαραώ και τον Γιάννη... good luck δεν βαριεσαι!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Tambas91 είπε τώρα και εσύ προσπαθείς να το εξηγήσεις στους noobάδες τον blu τον φαραώ και τον Γιάννη... good luck Eγω δεν διαφωνησα μαζι του, αλλωστε ετσι επαιζα CS,Quake,Unreal το 2000 με 60FPS σε 60Hz Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου από BlurayMoviesGreece 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 52 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Eγω δεν διαφωνησα μαζι του, αλλωστε ετσι επαιζα CS,Quake,Unreal το 2000 με 60FPS σε 60Hz σας πειράζω ρε μπαγάσηδες μου λείπει ο herald Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris-leme Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Τα fps δεν κάνουν τον παίκτη αλλά ο παίκτης τα fps.... Σε ονλαιν γκειμ και σπέσιαλ εντισιον 4090 με υπογραφή μπλου πέτσινου λίζας και 5000fps να έχει δεν τον σώζει τίποτα αν δεν είναι 12 με 20 χρονών(ανάλογα το γκειμ). Αν μια κάρτα δεν αφαιρεί και χρόνια καλύτερος δε γίνεσαι σίγουρα. Τώρα στο θέμα 4070ται+7600 4070+7800χ3d πας στο δύο αν έχεις βάλει όρια στο μπάτζετ και μετά αλλάζεις ποιο εύκολα GPU(για 1440p). Αυτό κάθε δύο χρόνια αλλαγή CPU δεν το καταλαβαίνω αν συνοδεύεται και από όλα τα υπόλοιπα.(και ας έχω αλλάξει 3 σε 2.5 απλά έχουμε και ένα παιδί που πήρε από εμάς) Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου από Aris-leme Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Aris-leme είπε Τώρα στο θέμα 4070ται+7600 4070+7800χ3d πας στο δύο αν έχεις βάλει όρια στο μπάτζετ και μετά αλλάζεις ποιο εύκολα GPU(για 1440p). Αυτό κάθε δύο χρόνια αλλαγή CPU δεν το καταλαβαίνω αν συνοδεύεται και από όλα τα υπόλοιπα.(και ας έχω αλλάξει 3 σε 2.5 απλά έχουμε και ένα παιδί που πήρε από εμάς) 7600 με 7800x3d απεχουν περιπου 200€ και χρησιμοποιουν την ιδια πλατφορμα. 4070 με 4070Ti επισης απεχουν περιπου 200€ oποτε μιλαμε για το ιδιο Budget και περισσοτερα FPS. Aπο εκει και περα πιο ευκολα αλλαζεις cpu παρα gpu. To "καλυτερο" gaming cpu συνηθως κοστιζει 400€ που αν δεν εχεις τη top Gpu δεν το χρειαζεσαι και με 400€ παιρνεις Low Εnd Gpu. Οποτε ειναι πιο ευκολo να παρεις την καλυτερη gpu που μπορεις και ενα "μικρο" cpu και μετα καποια στιγμη στο μελλον να αλλαξεις cpu παλι οικονομικα πχ εναν 9600X(αντι 9800x3d) με τα ρεστα παλι να καταληγουν στη gpu. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου από BlurayMoviesGreece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Έρχονται ομορφιές με το RTX Remix το οποίο δεν έχει μπει ακόμα σε open-BETA φάση..Τα παλιά παιχνίδια θα μεταμορφψθούν σαν το Quake 2 RTX. Tomb Raider looks incredible with RTX Remix Path Tracing 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Να βγαίνουν όμως και καινούργια games με RT + Gameplay. Τα παλιά ναι ωραία δείχνουν με το Remix αλλά τα ξέρουμε, τα έχουμε παίξει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Αυτά είναι από modders, όχι από studios. Επίσης εγώ προσωπικά πολλά από τα παλιά δεν τα έχω παίξει, π.χ HL2 το οποίο περιμένω να το παίξω με RTX. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 10 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Αυτά είναι από modders, όχι από studios. Επίσης εγώ προσωπικά πολλά από τα παλιά δεν τα έχω παίξει, π.χ HL2 το οποίο περιμένω να το παίξω με RTX. δεν έχεις παίξει hl2?????? έλα psycho έφυγες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickk0kkav Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 12 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Αυτά είναι από modders, όχι από studios. Επίσης εγώ προσωπικά πολλά από τα παλιά δεν τα έχω παίξει, π.χ HL2 το οποίο περιμένω να το παίξω με RTX. Το HL2 πιστευω οτι ειναι απο τα ελαχιστα που δεν εχει γερασμενο gameplay οποτε εισαι ΠΟΛΥ τυχερος . Τωρα να παιξεις 2024 quake 2 ή tomb raider ... ενταξει μονο για τους πολυ φανατικους . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου https://videocardz.com/newz/nvidia-rtx-4070-super-ad103-gpu-features-48mb-of-l2-cache-not-36mb-as-claimed-earlier 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just getting started Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Πάντως τρομερή η επιμονή και των δύο να μην ρίχνουν τιμές. Δηλαδή με τέτοια διαφορά επιδόσεων μεταξύ 4070 και της super, τόσο πολύ θα τους πείραζε να ρίξουν την απλή 4070 στα 499?? Αντίστοιχα και η AMD με την 7700xt σε σχέση με την 7800xt. Προτιμούν να μην πουλήσουν και καθόλου, από την ίδια την σκέψη να ρίξουν επίσημα τιμές. Χάθηκε να είναι η 7700 στα 350-380€? Αλλά εδώ μόλις έκανε το χειρότερο release που μπορούσε να κάνει με την 7600 16gb πάνω από 300€... Τους εύχομαι όλες στα ράφια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου πόσο διαφορά έχουν στις επιδόσεις η 4070 με την super? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, just_a_dude είπε πόσο διαφορά έχουν στις επιδόσεις η 4070 με την super? Κάνα 15% λογικά θα δούμε και τα reviews σε λίγες μέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα