Mr Aris Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, Armoral είπε Θέλω να βάλω δεύτερη οθόνη κάθετα δίπλα στην OLED και διαβάζω για θέματα που υπάρχουν με το HDR σε δύο οθόνες ταυτόχρονα σε κάποιους χρήστες. Δεν έχω τσεκάρει για ταυτόχρονο hdr και στις δύο οθόνες θα το κοιτάξω όταν πάω σπίτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε 800-900€ για 27" 1440p νομιζω οτι δεν αξιζει , μονο και μονο επειδη ειναι OLED. Eιδικα για καποιον που εχει 4070/7800xt αντι για 4090. Aς ηταν τουλαχιστον 32" 1440p ΟLED ή 28" 4Κ OLED ή να ειχε μια ειδικη εγγυηση που θα σου εξασφαλιζε για 5 χρονια οτι δεν θα παθεις το κλασικο προβλημα των OLED γιατι ειναι monitor και οχι TV να εχει συνεχομενη κινηση. Kανα 1000€ δεν αγοραζαν τις LG 42" ΟLED; Φθηνότερα έπαιζαν. Από Public μου βγήκε στα 600 ευρώ περίπου αν θυμάμαι καλά. 20% επιστροφή στα 999 και δωροεπιταγή 180 ευρώ. Άλλο οθόνη, άλλο τηλεόραση που χρησιμοποείται σαν οθόνη. Θηρίο στο γραφείο η μία, κανονικό μέγεθος η άλλη. 4 λεπτά πριν, Mr Aris είπε Δεν έχω τσεκάρει για ταυτόχρονο hdr και στις δύο οθόνες θα το κοιτάξω όταν πάω σπίτι Σε φίλο που το τσέκαρε άνοιγε το hdr κανονικά. Τι να πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Armoral είπε Φθηνότερα έπαιζαν. Από Public μου βγήκε στα 600 ευρώ περίπου αν θυμάμαι καλά. 20% επιστροφή στα 999 και δωροεπιταγή 180 ευρώ. Άλλο οθόνη, άλλο τηλεόραση που χρησιμοποείται σαν οθόνη. Θηρίο στο γραφείο η μία, κανονικό μέγεθος η άλλη. Σε φίλο που το τσέκαρε άνοιγε το hdr κανονικά. Τι να πω. Aυτο δεν σου ελεγα και εγω και πηγα σε 32" Monitor; To θεμα ειναι οτι οκ ειναι OLED αλλα της λειπουν πολλα δεν ειναι σε ολα "top"(μεγεθος, αναλυση) για να δικαιλογησει τα χρηματα της. Ποσο μαλλον οταν εχεις κανει περικοπες στο υπολοιπο συστημα (cpu, ram , m/b/ gpu). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, Armoral είπε Όποιος έχει setup με δύο οθόνες είχε κάποιο θέμα με την ενεργοποίηση του HDR; Ναι, έχω, δεν το έχω ψάξει, οπότε απλά έχω off την 2η μέχρι να βγάλω άκρη, γιατί το κλείνουν τα windows (11 insider). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Zaknafein είπε Ναι, έχω, δεν το έχω ψάξει, οπότε απλά έχω off την 2η μέχρι να βγάλω άκρη, γιατί το κλείνουν τα windows (11 insider). Ευχαριστώ αυτό εννοώ. Έχω μια Avermedia GC573 και της έδωσα σήμα μέσω dp σε hdmi καλώδιο, επιλέγοντας να εμφανίζεται η ίδια επιφάνεια εργασίας και στις δύο εξόδους. Τα Windows απενεργοποίησαν το hdr αυτόματα, οπότε απενεργοποίησα τη μία έξοδο γιατί δε λέει μα χρησιμοποιείς oled οθόνη χωρίς hdr. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos84 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 4 hours ago, dimoskoutr said: Για να ρωτήσω ρε καρντάσια μιας και έφτασε η εποχή του χρόνου που ξοδεύουμε. Έχει κανείς να προτείνει 27άρα οθόνη με usb hub αν γίνεται, για gaming. Είτε 1440p είτε 4k, με την 4070 για μερικα χρόνια. Δεν παιζω online competitive games. Η μια υπάρχουσα είναι 4k 60hz lg 27ul500w. Έχω διπλό μπράτσο οθόνης οποτε δεν με αφορά το αν έχει οποιαδήποτε έξτρα ρύθμιση στο δικό της μπράτσο η οθόνη. Θα με παραπέμψετε στο θέμα των οθονών υποθέτω και καλά θα κάνετε απλά είπα μήπως έχετε τίποτα γρήγορες επιλογές. Αν είναι δυνατόν πάνω από 300-400 δεν θα ήθελα να ξεφύγω πολύ. Υπάρχει αυτή που για τα specs της η τιμή είναι super. https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/othones/oles-oi-othones/hp-monitor-27-omen-27q-qhd_4288335 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, akoinonitos είπε Εγω εχω ερωτευτει αυτην αλλα ο armoral με κοροιδευει και μου λεει οτι ειναι μονο για nvidia καρτες οποτε παρτην εσυ Απόκρυψη περιεχομένων https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/othones/oles-oi-othones/lg-monitor-27-ultragear-27gr95qe-b_4328639 https://www.cnet.com/tech/home-entertainment/oled-burn-in-what-you-need-to-know-for-tvs-phones-and-more/ Αναφορά σε κείμενο And if that sounds extreme, know that emails I've gotten from readers about burn-in always have some variation on "well I only watched that channel for 5 hours a day." If that sounds like you, get an LCD. Στα Windows η taskbar μπορεί να παραμείνει ως έχει για αρκετά περισσότερες ώρες, αν κάνεις δουλειά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Στα Windows η taskbar μπορεί να παραμείνει ως έχει για αρκετά περισσότερες ώρες, αν κάνεις δουλειά. Και αρκετά multi games έχουν fixed UI elements οπότε κι εκεί υπάρχει θέμα. 15 λεπτά πριν, Armoral είπε Τα Windows απενεργοποίησαν το hdr αυτόματα, οπότε απενεργοποίησα τη μία έξοδο γιατί δε λέει μα χρησιμοποιείς oled οθόνη χωρίς hdr. Ε ναι, κι εγώ είμαι προσωρινά (κατά το ουδέν μονιμότερο...) με την Panasonic με το πάνελ της C2, οπότε αμαρτία να χάσω το HDR. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, Zaknafein είπε Και αρκετά multi games έχουν fixed UI elements οπότε κι εκεί υπάρχει θέμα. Ε ναι, κι εγώ είμαι προσωρινά (κατά το ουδέν μονιμότερο...) με την Panasonic με το πάνελ της C2, οπότε αμαρτία να χάσω το HDR. Δοίμασες με δεύτερο hdmi καλώδιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 34 λεπτά πριν, Zaknafein είπε Και αρκετά multi games έχουν fixed UI elements οπότε κι εκεί υπάρχει θέμα. Ε ναι, κι εγώ είμαι προσωρινά (κατά το ουδέν μονιμότερο...) με την Panasonic με το πάνελ της C2, οπότε αμαρτία να χάσω το HDR. Πολύ ικανοποιημένος από την συγκεκριμένη Panasonic. Αναβάθμιση όταν περάσουν τα καλά της G3 στην σειρά C(Meta panel). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, pirmen56 είπε https://www.cnet.com/tech/home-entertainment/oled-burn-in-what-you-need-to-know-for-tvs-phones-and-more/ Στα Windows η taskbar μπορεί να παραμείνει ως έχει για αρκετά περισσότερες ώρες, αν κάνεις δουλειά. Κρυβεται η taskbar δεν ειναι προβλημα αυτο ,αλλ ουτως η αλλως δεν καθομαι για ωρες στο πισι οποτε δεν με καιει ιδιαιτερα το burn in. Αλλα τωρα βλεπω και καποια glossy να εμφανιζονται και εχουν περισσοτερο ενδιαφερον ακομα. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2023 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 43 λεπτά πριν, Armoral είπε Δοίμασες με δεύτερο hdmi καλώδιο; Δεν έχω 2ο καλώδιο HDMI, αλλά ούτε κ adapter (3x DP 1x HDMI), οπότε αναγκαστικά οι δοκιμές έγιναν με DP στην Dell & HDMI στην Panasonic. @Psycho_Warhead Καλά ναι, σε image quality oled+glossy vs IPS+AG είναι άλλο επίπεδο. Το μόνο μεγάλο μείον για μένα είναι το ελαφρύ blur στα κείμενα, για ανάγνωση φόρουμ είναι ΟΚ, αλλά για "κανονικό" διάβασμα με κουράζει λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 23 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Πολύ ικανοποιημένος από την συγκεκριμένη Panasonic. Αναβάθμιση όταν περάσουν τα καλά της G3 στην σειρά C(Meta panel). Την τσίμπησες ρε θηρίο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, Zaknafein είπε Δεν έχω 2ο καλώδιο HDMI, αλλά ούτε κ adapter (3x DP 1x HDMI), οπότε αναγκαστικά οι δοκιμές έγιναν με DP στην Dell & HDMI στην Panasonic. @Psycho_Warhead Καλά ναι, σε image quality oled+glossy vs IPS+AG είναι άλλο επίπεδο. Το μόνο μεγάλο μείον για μένα είναι το ελαφρύ blur στα κείμενα, για ανάγνωση φόρουμ είναι ΟΚ, αλλά για "κανονικό" διάβασμα με κουράζει λίγο. Έχεις ενεργοποιήσει το 4Κ/120 mode ? Χωρίς αυτό είναι χάλια το text, με αυτό είναι κομπλέ . 11 λεπτά πριν, Armoral είπε Την τσίμπησες ρε θηρίο; Ναι ρε αφού το έγραψα και εδώ πριν κάνα μήνα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Έχεις ενεργοποιήσει το 4Κ/120 mode ? Χωρίς αυτό είναι χάλια το text, με αυτό είναι κομπλέ . Ναι ρε αφού το έγραψα και εδώ πριν κάνα μήνα. Δεν το είχα δει. Με γειες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα