Zulualert Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Mισή ώρα gaming την εβδομάδα Και μετά πίσω στο κουτί της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Όποιος έχει setup με δύο οθόνες είχε κάποιο θέμα με την ενεργοποίηση του HDR; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Aris Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 29 λεπτά πριν, Armoral είπε Όποιος έχει setup με δύο οθόνες είχε κάποιο θέμα με την ενεργοποίηση του HDR; Με hdr δεν είχα θέμα, τι σου κάνει δηλαδή? Ενα θεματακι είχα που αναβοσβηνε η οθόνη καμιά 10ρια φορές κατά την εκκίνηση, αλλά το διόρθωσαν σε κάποιο driver, το είχαν στα fixes αφορούσε Set up 2 οθονών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Θέλω να βάλω δεύτερη οθόνη κάθετα δίπλα στην OLED και διαβάζω για θέματα που υπάρχουν με το HDR σε δύο οθόνες ταυτόχρονα σε κάποιους χρήστες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Για να ρωτήσω ρε καρντάσια μιας και έφτασε η εποχή του χρόνου που ξοδεύουμε. Έχει κανείς να προτείνει 27άρα οθόνη με usb hub αν γίνεται, για gaming. Είτε 1440p είτε 4k, με την 4070 για μερικα χρόνια. Δεν παιζω online competitive games. Η μια υπάρχουσα είναι 4k 60hz lg 27ul500w. Έχω διπλό μπράτσο οθόνης οποτε δεν με αφορά το αν έχει οποιαδήποτε έξτρα ρύθμιση στο δικό της μπράτσο η οθόνη. Θα με παραπέμψετε στο θέμα των οθονών υποθέτω και καλά θα κάνετε απλά είπα μήπως έχετε τίποτα γρήγορες επιλογές. Αν είναι δυνατόν πάνω από 300-400 δεν θα ήθελα να ξεφύγω πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Για να ρωτήσω ρε καρντάσια μιας και έφτασε η εποχή του χρόνου που ξοδεύουμε. Έχει κανείς να προτείνει 27άρα οθόνη με usb hub αν γίνεται, για gaming. Είτε 1440p είτε 4k, με την 4070 για μερικα χρόνια. Δεν παιζω online competitive games. Η μια υπάρχουσα είναι 4k 60hz lg 27ul500w. Έχω διπλό μπράτσο οθόνης οποτε δεν με αφορά το αν έχει οποιαδήποτε έξτρα ρύθμιση στο δικό της μπράτσο η οθόνη. Θα με παραπέμψετε στο θέμα των οθονών υποθέτω και καλά θα κάνετε απλά είπα μήπως έχετε τίποτα γρήγορες επιλογές. Αν είναι δυνατόν πάνω από 300-400 δεν θα ήθελα να ξεφύγω πολύ. Εγω εχω ερωτευτει αυτην αλλα ο armoral με κοροιδευει και μου λεει οτι ειναι μονο για nvidia καρτες οποτε παρτην εσυ Spoiler https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/othones/oles-oi-othones/lg-monitor-27-ultragear-27gr95qe-b_4328639 Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2023 από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris2756 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Εγω εχω ερωτευτει αυτην Απόκρυψη περιεχομένων https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/othones/oles-oi-othones/lg-monitor-27-ultragear-27gr95qe-b_4328639 Ultragear και τα μυαλα στο μουλτιμιξερ. Ειχα 24αρα, εχω 32αρα κι οταν με το καλο μας ερθουν και τα 90αρια μονιτορ, παλι σε ultragear θα παω (αν ζω μεχρι τοτε) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Εγω εχω ερωτευτει αυτην αλλα ο armoral με κοροιδευει και μου λεει οτι ειναι μονο για nvidia καρτες οποτε παρτην εσυ Απόκρυψη περιεχομένων https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/othones/oles-oi-othones/lg-monitor-27-ultragear-27gr95qe-b_4328639 Πανάθεμά μα με δεν διαβάζεις και τι γράφω. Είπες να ρίξεις τον καημό σου. 🤪 Πάνω από 300-400 δεν θέλω να ξεφύγω. 🥳 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, dimoskoutr είπε Για να ρωτήσω ρε καρντάσια μιας και έφτασε η εποχή του χρόνου που ξοδεύουμε. Έχει κανείς να προτείνει 27άρα οθόνη με usb hub αν γίνεται, για gaming. Είτε 1440p είτε 4k, με την 4070 για μερικα χρόνια. Δεν παιζω online competitive games. Η μια υπάρχουσα είναι 4k 60hz lg 27ul500w. Έχω διπλό μπράτσο οθόνης οποτε δεν με αφορά το αν έχει οποιαδήποτε έξτρα ρύθμιση στο δικό της μπράτσο η οθόνη. Θα με παραπέμψετε στο θέμα των οθονών υποθέτω και καλά θα κάνετε απλά είπα μήπως έχετε τίποτα γρήγορες επιλογές. Αν είναι δυνατόν πάνω από 300-400 δεν θα ήθελα να ξεφύγω πολύ. Kαλυτερα να περιμενεις και να παρεις με 500€ την 28" 4Κ 144Hz αλλιως τη 2Κ. Εχει και κουμπι να αλλαζεις συσκευες(pc 1 pc 2 , PS5, κινητο) χωρις να μπλεκεις με menu. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Kαλυτερα να περιμενεις και να παρεις με 500€ την 28" 4Κ 144Hz αλλιως τη 2Κ. Εχει και κουμπι να αλλαζεις συσκευες(pc 1 pc 2 , PS5, κινητο) χωρις να μπλεκεις με menu. Σε σχέση με την dell που έχει 260 περίπου τώρα από πλαίσιο πέρα από το hub έχει άλλα ιδιαίτερα πλεονεκτήματα η 2k; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Σε σχέση με την dell που έχει 260 περίπου τώρα από πλαίσιο πέρα από το hub έχει άλλα ιδιαίτερα πλεονεκτήματα η 2k; Στα ιδια specs ειναι , τωρα την ειδα και αυτη στο Plaisio. H διαφορα ειναι οτι δεν εχει το κουμπακι να αλλαζεις συσκευες στα γρηγορα χωρις menu. Η Dell ομως εχει εφαρμογη για τα Windows που μπορεις να πειραζεις τα παντα απο εκει με ποντικι και σου δινει την επιλογη να κανεις shortcut. Εγω πχ με Ctrl και ~ αλλαζω pc1 pc2 . Tιμια για 260€. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 53 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Πανάθεμά μα με δεν διαβάζεις και τι γράφω. Είπες να ρίξεις τον καημό σου. 🤪 Πάνω από 300-400 δεν θέλω να ξεφύγω. 🥳 Θες να την παρουμε μιση μιση? ενα μηνα εσυ ενα εγω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Θες να την παρουμε μιση μιση? ενα μηνα εσυ ενα εγω Μέσα, έμπαινε Γιούτσο. Εγώ τους μόνους μήνες εσύ τους ζυγούς. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2023 από dimoskoutr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 25 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Μέσα έμπαινε Γιούτσο. Βάλτε τη σε 24 ή 36 δόσεις παιδιά. 22 ευρώ το μήνα βγαίνει αν θέλετε το κορυφαίο monitor στις 27 ίντσες αυτή τη στιγμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Armoral είπε Βάλτε τη σε 24 ή 36 δόσεις παιδιά. 22 ευρώ το μήνα βγαίνει αν θέλετε το κορυφαίο monitor στις 27 ίντσες αυτή τη στιγμή. 800-900€ για 27" 1440p νομιζω οτι δεν αξιζει , μονο και μονο επειδη ειναι OLED. Eιδικα για καποιον που εχει 4070/7800xt αντι για 4090. Aς ηταν τουλαχιστον 32" 1440p ΟLED ή 28" 4Κ OLED ή να ειχε μια ειδικη εγγυηση που θα σου εξασφαλιζε για 5 χρονια οτι δεν θα παθεις το κλασικο προβλημα των OLED γιατι ειναι monitor και οχι TV να εχει συνεχομενη κινηση. Kανα 1000€ δεν αγοραζαν τις LG 42" ΟLED; Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα