akoinonitos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Tambas91 είπε Απόκρυψη περιεχομένων έχουν φτάσει τα πάντα εκτος από το cpu που το περιμένω αύριο μεθαύριο σύμφωνα με το courier... Spoiler και εμενα μου ηρθε mail τωρα οτι εκδοθηκε παραστατικο οποτε αυριο η μεθαυριο θα τον εχω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Απόκρυψη περιεχομένων και εμενα μου ηρθε mail τωρα οτι εκδοθηκε παραστατικο οποτε αυριο η μεθαυριο θα τον εχω Spoiler Άντε να δούμε εσυ θα κανείς καλό upgrade εμένα στα ίδια θα είναι και λίγο χαμηλότερα μάλλον … λείπει και το άλλο το παλιόπαιδο και δεν έχω ποιον να πειράξω με το 3Δ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Απόκρυψη περιεχομένων Άντε να δούμε εσυ θα κανείς καλό upgrade εμένα στα ίδια θα είναι και λίγο χαμηλότερα μάλλον … λείπει και το άλλο το παλιόπαιδο και δεν έχω ποιον να πειράξω με το 3Δ Spoiler τι χαμηλοτερα μωρε ,απο τον 5800x3d? θα κανει τις διακοπες του και θα επιστρεψει με 7800x3d Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, akoinonitos είπε Απόκρυψη περιεχομένων τι χαμηλοτερα μωρε ,απο τον 5800x3d? θα κανει τις διακοπες του και θα επιστρεψει με 7800x3d Spoiler Άμα βάλω στο Φουλ το 3Δ είναι πολύ δυνατό ρε χαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
33Bird33 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 The drama continues! https://wccftech.com/us-government-wants-immediate-implementation-of-nvidia-ai-gpu-restrictions-china/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 8 λεπτά πριν, 33Bird33 είπε The drama continues! https://wccftech.com/us-government-wants-immediate-implementation-of-nvidia-ai-gpu-restrictions-china/ Ρε καημο που τον εχει ο μπαιντεν με την 4090, amdακιας θα ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Asus TUF White Edition 4070Ti https://videocardz.com/newz/asus-launches-its-first-geforce-rtx-40-card-from-tuf-white-series-the-rtx-4070ti?fbclid=IwAR29yT5uSNyvqH4nPADNOsKUnQeWH2NI0jAsJai_EUqXF2ymNOEK-Qm_cAw 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Ρε καημο που τον εχει ο μπαιντεν με την 4090, amdακιας θα ειναι Με την Κίνα έχει τον καημό αλλά που θα πάει μόλις αποκτήσει καμία στιγμή διαύγειας,ίσως καταλάβει τι κάνει το ραμολιμεντο . Μόλις τώρα, BlurayMoviesGreece είπε Asus TUF White Edition 4070Ti https://videocardz.com/newz/asus-launches-its-first-geforce-rtx-40-card-from-tuf-white-series-the-rtx-4070ti?fbclid=IwAR29yT5uSNyvqH4nPADNOsKUnQeWH2NI0jAsJai_EUqXF2ymNOEK-Qm_cAw Ωραία η λευκή 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Με την Κίνα έχει τον καημό αλλά που θα πάει μόλις αποκτήσει καμία στιγμή διαύγειας,ίσως καταλάβει τι κάνει το ραμολιμεντο . Ωραία η λευκή Τι να σου κάνουν εσένα αυτές οι λευκές. Εσύ έχεις ΤΗ λευκή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Armoral είπε Τι να σου κάνουν εσένα αυτές οι λευκές. Εσύ έχεις ΤΗ λευκή. To καλο ειναι οτι δεν θελει κανενας αλλος λευκη εκτος απο εμενα. Εχω παραγγειλει μια 7800xt και τη περιμενω απο βδομαδα μηπως αρχισει παλι τις ανταλλαγες. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Armoral είπε Τι να σου κάνουν εσένα αυτές οι λευκές. Εσύ έχεις ΤΗ λευκή. Ναι εγώ την έχω ολόκληρη λευκή και μεγάλη την gpu😆 Μόλις τώρα, BlurayMoviesGreece είπε To καλο ειναι οτι δεν θελει κανενας λευκη εκτος απο εμενα. Εχω παραγγειλει μια 7800xt και τη περιμενω απο βδομαδα μηπως αρχισει παλι τις ανταλλαγες. Γιατί ρε ίσα ίσα που είναι ιδιαίτερες οι λευκές ,ο μόνος λόγος που ήθελα καιρό να πάρω hof Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Γιατί ρε ίσα ίσα που είναι ιδιαίτερες οι λευκές ,ο μόνος λόγος που ήθελα καιρό να πάρω hof Τα πρωτα pc cases που ειχα στα 80-90s ηταν ασπρα, οταν βγηκαν τα μαυρα πηγα για την αλλαγη αλλα και γιατι ειχα βαρεθει να κιτρινιζουν. Ε καποια στιγμη βαρεθηκα τα μαυρα και ξανα γυρισα στα ασπρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Aris Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 16 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε To καλο ειναι οτι δεν θελει κανενας αλλος λευκη εκτος απο εμενα. Εχω παραγγειλει μια 7800xt και τη περιμενω απο βδομαδα μηπως αρχισει παλι τις ανταλλαγες. Tf, όντως πείρες 7800? 4080 δεν έχεις? Τι σε οδήγησε σε τέτοια αγορά? Μάγια σου κανε η Λίζα? 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Mr Aris είπε Tf, όντως πείρες 7800? 4080 δεν έχεις? Τι σε οδήγησε σε τέτοια αγορά? Μάγια σου κανε η Λίζα? 🤣 Τελευταια φορα που ο @azazil1190 αλλαξε τη 4090 εδινε τη παλια του ανταλλαγη με 7800xt. E ειπα που θα παει θα βαρεθει και τη HoF να ειμαι ετοιμος να χτυπησω το trade. Για δικη μου χρηση ουτε στα αγαπημενα του skroutz δεν βαζω AMD 🤣😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 27 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Τα πρωτα pc cases που ειχα στα 80-90s ηταν ασπρα, οταν βγηκαν τα μαυρα πηγα για την αλλαγη αλλα και γιατι ειχα βαρεθει να κιτρινιζουν. Ε καποια στιγμη βαρεθηκα τα μαυρα και ξανα γυρισα στα ασπρα Ε καλά τότε όλα λευκά ήταν και μετά γίνονταν σαν να τα έχει κατουρήσει γάτα ,το πλαστικό τους ειδικά μπροστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα