Προς το περιεχόμενο

NVIDIA RTX 4000 Series(Ada Lovelace)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

21 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Και εσένα μέσα με βλέπω συνέχεια. Όχι;

Ναι αλλά εγώ μπαίνω παράλληλα ή από το κινητό. Ρίξε μια ματιά και στα reviews των παιχνιδιών. 

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Psycho_Warhead

2341

• Arkin

1934

• BlurayMoviesGreece

1823

• Herald

1556

13 λεπτά πριν, akoinonitos είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

ελα να σε δω ποσο θα αντεξεις 

Γιατί βρε σκαπανέας είσαι;😁

8 λεπτά πριν, Armoral είπε

Ναι αλλά εγώ μπαίνω παράλληλα ή από το κινητό. Ρίξε μια ματιά και στα reviews των παιχνιδιών. 

Τι παράλληλα ρε οι gamers οι σωστοί όταν παίζουν ούτε για τουαλέτα δεν πηγαίνουν ούτε για τίποτε άλλο. Αλλιώς δεν είσαι gamer!🥳

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Γιατί βρε σκαπανέας είσαι;😁

Τι παράλληλα ρε οι gamers οι σωστοί όταν παίζουν ούτε για τουαλέτα δεν πηγαίνουν ούτε για τίποτε άλλο. Αλλιώς δεν είσαι gamer!🥳

Εσύ από τη μέρα που πήρες τη gigabyte κάθεσαι στην τουαλέτα και παίζεις;

Επεξ/σία από Armoral

1 ώρα πριν, just_a_dude είπε

Έχετε χάσει όλο το νόημα του argument πάντως, και οι μεν και οι δε..

Βασικα εχει χαθει το νοημα των gpu προ πολλου σε αυτα τα θεματα. 

• Like 3

1 hour ago, akoinonitos said:
  Hide contents

Βρε εχει κανενας εδω το mirage να τρεξει με τον τελευταιο driver να δουμε τη διαφορα με το review? γιαυτο το ζηταω για να δω την διαφορα που λες , αλλα οχι απο καποιον οποιον να ναι ,απο καποιον εδω οχι αυτον που μου εβαλες πριν που τρεχει με dlss ,και εμενα σε 1080p η διαφορα 30fps τι να το κανω.

Επίσης αν έχει κανεις το bench του Farcry6 με κάρτα εκτός της 4090.

Έχω την εντύπωση ότι με τους τελευταίους drivers η διαφορά της 7800ΧΤ over 4070 είναι μεγαλύτερη από αυτη που δίχνει το TPU σε αρκετά  games, δεν μου βγαίνουν τα νούμερα που δίνει... 

Spoiler

Χρόνος που θα απαντήσει ο σπάμερ με σεντόνι άσχετο με αυτό που λέω, εξηγώντας μου το πόσο καλή εταιρία είναι η μαμά nVidia σε 3....2.....1   

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Armoral είπε

Εσύ από τη μέρα που πήρες τη gigabyte κάθεσαι στην τουαλέτα και παίζεις;

Έχω δεύτερη οθόνη στην τουαλέτα με έξτρα πληκτρολόγιο και ποντίκι. Τα έχω σχεδιάσει καλά εγώ!!!

Επεξ/σία από dimoskoutr

Όσον αφορά το Alan Wake 2, αν όντως έχουν καταφέρει σταθερό 60άρι στις κονσόλες δεν θα έχει θέμα ούτε ένα μεσαίο PC. Μην ξεχνάμε ότι τα προβληματικά παιχνίδια στο PC, δεν κρατάνε 60άρι με τίποτα στις κονσόλες ή το κρατάνε αν πέσουν σε 720P ξέρω 'γω..Μένει να δούμε τι έχουν καταφέρει στο Alan Wake 2..

Υπόψιν ότι το Control βγήκε και για PS4/X1 και το κράτησε κάπως πίσω στον τεχνικό τομέα, το Alan Wake 2 είναι current-gen/PC only οπότε περιμένω βαρβάτα visuals.

• Like 3

2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

[...] το Control βγήκε και για PS4/X1 και το κράτησε κάπως πίσω στον τεχνικό τομέα [...]

Τι εννοείς; Τι ακριβώς ήταν πίσω στον τεχνικό τομέα στο Control;

Από τα πιο απαιτητικά παιχνίδια αν ενεργοποιούσες τα πάντα και κυριολεκτικά η nvidia διαφήμιζε το flagship (3090) με αυτό. Ακόμα και σήμερα δείχνει καταπληκτικό και είναι απόλυτα ισορροπημένο στο Spooky+διασκέδαση.

Δε χρειάζεται όλα τα παιχνίδια να είναι Open World, ούτε να είναι τίγκα στο stuttering επειδή χρησιμοποιούν δισεκατομμύρια πολύγωνα ταυτόχρονα (όπως τα UE5) και να τα δικαιολογούμε μετά.

15 ώρες πριν, BabisTs είπε

Δεν μίλησα αν μας αρέσει κάποιο game...μίλησα ότι και οι υπόλοιποι game developer αυτό το boost έδωσαν σε rt και στα υπόλοιπα games.....και εκεί η διαφορά αυτή προσμετριεται και υπάρχει...δηλαδή ότι τα πάνε καλά οι κόκκινες....τώρα με το αν και με ένα cp 2077 / aw2 δεν αλλάζει το overall αποτέλεσμα....1-2 games μπροστα  οι πράσινες και οι κόκκινες στον πάτο στην κυριολεξία (οκ και σεβαστό αφού ξέρουμε ότι υστερούν σε pt) και σε όλα τα υπόλοιπα games πάλι μπροστά οι πράσινες αλλά και οι κόκκινες μια χαρά τα πάνε εκεί.

Το ξέρουμε ότι οι κόκκινοι δεν πρεσάρουν σε rt στις 7000 series αλλά μια χαρά στέκονται ακόμα στα overall games αφού ακόμα δεν χρησιμοποιείται από τους περισσότερους (game developer) το full rt/pt.

1.jpg

Μήπως κάτι δεν πάει καλά με το γράφημα; RTX 4060 8 GB πάνω από RX 6700 XT; Da fuq;

22 λεπτά πριν, aki είπε

Τι εννοείς; Τι ακριβώς ήταν πίσω στον τεχνικό τομέα στο Control;

Από τα πιο απαιτητικά παιχνίδια αν ενεργοποιούσες τα πάντα και κυριολεκτικά η nvidia διαφήμιζε το flagship (3090) με αυτό. Ακόμα και σήμερα δείχνει καταπληκτικό και είναι απόλυτα ισορροπημένο στο Spooky+διασκέδαση.

Δε χρειάζεται όλα τα παιχνίδια να είναι Open World, ούτε να είναι τίγκα στο stuttering επειδή χρησιμοποιούν δισεκατομμύρια πολύγωνα ταυτόχρονα (όπως τα UE5) και να τα δικαιολογούμε μετά.

Textures, loading times κλπ που δεν ήταν NVMe/SSD optimized. Επίσης το RT ήταν αρκετά κομμένο με μπόλικο noise.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...