Προς το περιεχόμενο

NVIDIA RTX 4000 Series(Ada Lovelace)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Να και μια καινουρια δικαιολογια, ειναι πισω λογο driver.
Δεν προκειται να αλλαξει τιποτα στη συγκεκριμενη περιπτωση με drivers.
Δεν ειναι θεμα driver αυτες οι διαφορες ειναι θεμα hardware και RT Cores και 200 drivers να βγαλει η διαφορα δεν αλλαζει.

Δεν ειναι θεμα game να πεις οτι ετυχε ή οτι μονο εκει γινεται ειναι θεμα hardware.
100 games να βγουν με Full Ray Tracing και στα 100 θα δουμε τις ιδιες διαφορες.
Το αν μας αρεσει το συγκεκριμενο ή οχι παλι δεν παιζει κανενα ρολο γιατι η διαφορα στο Ray Τracing δεν μετριεται με το αν μας αρεσει η οχι.
H διαφορα παραμενει η ιδια παιξεις δεν παιξεις ,σου αρεσει δεν σου αρεσει το game.
Και στο Cinebench R23 δεν μας αρεσει το Cinebench ουτε το τρεχνουμε καθε μερα αλλα οτι δειξει αυτο ισχυει.

Δεν μίλησα αν μας αρέσει κάποιο game...μίλησα ότι και οι υπόλοιποι game developer αυτό το boost έδωσαν σε rt και στα υπόλοιπα games.....και εκεί η διαφορά αυτή προσμετριεται και υπάρχει...δηλαδή ότι τα πάνε καλά οι κόκκινες....τώρα με το αν και με ένα cp 2077 / aw2 δεν αλλάζει το overall αποτέλεσμα....1-2 games μπροστα  οι πράσινες και οι κόκκινες στον πάτο στην κυριολεξία (οκ και σεβαστό αφού ξέρουμε ότι υστερούν σε pt) και σε όλα τα υπόλοιπα games πάλι μπροστά οι πράσινες αλλά και οι κόκκινες μια χαρά τα πάνε εκεί.

Το ξέρουμε ότι οι κόκκινοι δεν πρεσάρουν σε rt στις 7000 series αλλά μια χαρά στέκονται ακόμα στα overall games αφού ακόμα δεν χρησιμοποιείται από τους περισσότερους (game developer) το full rt/pt.

1.jpg

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

το εχεις το παιχνιδι?

Screenshot_6.jpg

1 λεπτό πριν, BabisTs είπε

Δεν μίλησα αν μας αρέσει κάποιο game...μίλησα ότι και οι υπόλοιποι game developer αυτό το boost έδωσαν σε rt και στα υπόλοιπα games.....και εκεί η διαφορά αυτή προσμετριεται και υπάρχει...δηλαδή ότι τα πάνε καλά οι κόκκινες....τώρα με το αν και με ένα cp 2077 / aw2 δεν αλλάζει το overall αποτέλεσμα....1-2 games μπροστα  οι πράσινες και οι κόκκινες στον πάτο στην κυριολεξία (οκ και σεβαστό αφού ξέρουμε ότι υστερούν σε pt) και σε όλα τα υπόλοιπα games πάλι μπροστά οι πράσινες αλλά και οι κόκκινες μια χαρά τα πάνε εκεί.

Το ξέρουμε ότι οι κόκκινοι δεν πρεσάρουν σε rt στις 7000 series αλλά μια χαρά στέκονται ακόμα στα overall games αφού ακόμα δεν χρησιμοποιείται από τους περισσότερους (game developer) το full rt/pt.

Φυσικα και στεκονται μια χαρα στο Overall αλλα εγω δεν μιλησα για Overall μιλησα πολυ συγκεκριμενα για τη χαοτικη διαφορα σε RT/PT στα Full Ray Tracing games και το πως χανεται αυτη η διαφορα οταν στο τσουβαλι βαλουμε ψευτο-RT.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Βρε το εχεις το παιχνιδι?  ποσο βγαζει η 4080 στο benchmark σε 1440p ultra?

Oχι δεν το εχω και δεν γινονται ετσι οι δοκιμες με 40 ατομα να βγαζουν τα δικα τους.
Στο review γινεται την ιδια μερα στο ιδιο μηχανημα στο ιδιο σημειο του game με 40 καρτες.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Oχι δεν το εχω και δεν γινονται ετσι οι δοκιμες με 40 ατομα να βγαζουν τα δικα τους.
Στο review γινεται την ιδια μερα στο ιδιο μηχανημα στο ιδιο σημειο με 40 καρτες.

Spoiler

Ναι οκ φταιει ο δισκος...  Για να στο κανω λιανα το tpu τρεχει με 13900k εγω με 13600k , το tpu τρεχει custom  scene και βγαζει στην 7800xt σε 2k 91fps average , εγω τρεχω το benchmark που ειναι πιο βαρυ απο οποιοδηποτε σημειο του παιχνιδιου και βγαζω 113fps. 

ps: στις amd το resize δινει παντου ,στις nvidia δινει ελαχιστα η και μπορει να χανει ,αυτο ειναι προβλημα της nvidia.

3 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Έχετε χάσει όλο το νόημα του argument πάντως, και οι μεν και οι δε..

Spoiler

εγω απλα  συζητω με τον movie για τα ποστ του δεν παω να βγαλω κανενα συμπερασμα ,τα ξερω και τα εχω πει  

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, akoinonitos είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Ναι οκ φταιει ο δισκος...  Για να στο κανω λιανα το tpu τρεχει με 13900k εγω με 13600k , το tpu τρεχει custom  scene και βγαζει στην 7800xt σε 2k 91fps average , εγω τρεχω το benchmark που ειναι πιο βαρυ απο οποιοδηποτε σημειο του παιχνιδιου και βγαζω 113fps. 

Αν βγαζεις 113fps και με δεδομενο οτι δεν εχεις τη Reference που ειναι 3-4fps πιο κατω ή εσυ με τη Nitro+ 3-4fps πιο πανω τοτε συμπιπτει με τα Results του Game GPU.
To θεμα ομως ειναι οτι αυτα τα results δεν εχουν Resizable Bar ON για τις πρασινες οποτε παμε σε αυτο που σου λεω ή θα τις δεις και τις 2 χωρις drivers ή και τις 2 με drivers.

Screenshot_8.jpg

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece

3 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Για το θεό πείτε ότι οι Amd είναι για τα σκουπίδια αλλιώς ο Τζεν δε θα σταματήσει να γράφει σεντόνια 😛

Ποτε δεν ειπα οτι ειναι γενικα για τα σκουπιδια, αποκλειστικα και μονο στο RT ειναι :P

3 ώρες πριν, Armoral είπε

Γιατί ποιος σου είπε ότι είναι gamer ο Tambas; Φορουμίστας είναι. Παίζει κανα δύο ώρες και μετά τα αφήνει.

Και εσένα μέσα με βλέπω συνέχεια. Όχι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Αν βγαζεις 113fps και με δεδομενο οτι δεν εχεις τη Reference που ειναι 3-4fps πιο κατω ή εσυ με τη Nitro+ 3-4fps πιο πανω τοτε συμπιπτει με τα Results του Game GPU.
To θεμα ομως ειναι οτι αυτα τα results δεν εχουν Resizable Bar ON για τις πρασινες οποτε παμε σε αυτο που σου λεω ή θα τις δεις και τις 2 χωρις drivers ή και τις 2 με drivers.

Screenshot_8.jpg

Spoiler

Βρε εχει κανενας εδω το mirage να τρεξει με τον τελευταιο driver να δουμε τη διαφορα με το review? γιαυτο το ζηταω για να δω την διαφορα που λες , αλλα οχι απο καποιον οποιον να ναι ,απο καποιον εδω οχι αυτον που μου εβαλες πριν που τρεχει με dlss ,και εμενα σε 1080p η διαφορα 30fps τι να το κανω.

Επεξ/σία από akoinonitos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@akoinonitos βρε κοκκινοφρουρέ πήγαινε να απολαύσεις στην καρτάρα σου (και έρωτα μου) και άσε την πάρλα συνέχεια εδώ μέσα. Παίξτε κανένα παιχνίδι βρε σεις. Από την προηγούμενη Πέμπτη έχω 35 ωρίτσες στο bg3 με την καινούργια μου καρτούλα και το κατά-ευχαριστιέμαι. Ξουτ άντε.😉

Επεξ/σία από dimoskoutr

Μόλις τώρα, dimoskoutr είπε

@akoinonitos βρε κοκκινοφρουρέ πήγαινε να απολαύσεις στην καρτάρα σου και έρωτα μου και άσε την πάρλα συνέχεια εδώ μέσα. Παίξτε κανένα παιχνίδι βρε σεις. Από την προηγούμενη Πέμπτη έχω 35 ωρίτσες στο bg3 με την καινούργια μου καρτούλα και το κατά-ευχαριστιέμαι. Ξουτ άντε.😉

ειμαι στη δουλεια ,καπως πρεπει να γεμισω την ωρα μου :P

Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

ειμαι στη δουλεια ,καπως πρεπει να γεμισω την ωρα μου :P

Τι δουλειά είναι αυτή που είσαι στο φορουμ βρε; Έχει θέση και για μένα μήπως; Να τα συζητάμε από κοντά για τις κάρτες κιόλας. 

3 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Τι δουλειά είναι αυτή που είσαι στο φορουμ βρε; Έχει θέση και για μένα μήπως; Να τα συζητάμε από κοντά για τις κάρτες κιόλας. 

Spoiler

ελα να σε δω ποσο θα αντεξεις 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...