Arkin Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, icenex είπε Δεν το παρακολουθω συχνα να ειμαι ειλικρινης αλλα ας το κλεισουμε εδω το θεμα.Ηταν μια ατυχη στιγμη με τον fulgore και εμενα, καταλαβε και αυτος το λαθος του και εγω το δικο μου στο τροπο γραφης μου.Και μονο οτι ηρθε και μου ζητησε συγνωμη για τον τροπο του και εριξε του τονους σε Pm εμενα μου φτανει.Respect οταν καποιος παραδεχεται το λαθος του λεει πολλα για τον χαρακτηρα του. Δυστυχως τα γραφομενα ορισμενες φορες αν δεν διατυπωθουν με σωστο τροπο γινονται παρεξηγησιμα και ισως για αυτο πολλες φορες εχουμε τσακωμους αν εξαιρεσεις τα ποστ απο τρολ που σκοπος τους στο νημα ειναι να δημιουργησουν ακριβως αυτο, ιντριγκες και τσακωμους. Ο fulgore γενικά είναι πολύ τίμιος και σωστός διαχρονικά συζητάει ήρεμα χωρίς επιθέσεις. Στα τόσα γραφόμενα πάντα θα υπάρχουν και παρεξηγήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Το προηγούμενο περιστατικό ήταν καθαρά δικο μου λάθος΄, μιας και παρερμήνευσα(κακώς) τα γραπτά του συμφορουμίτη με άλλων που παρακολουθούν το εδώ θέμα. Σε άλλα νέα Assassin’s Creed Mirage gets free DLSS 3 Frame Generation Mod https://www.dsogaming.com/pc-performance-analyses/assassins-creed-mirage-gets-free-dlss-3-frame-generation-mod/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 52 λεπτά πριν, Fulgore είπε Το προηγούμενο περιστατικό ήταν καθαρά δικο μου λάθος΄, μιας και παρερμήνευσα(κακώς) τα γραπτά του συμφορουμίτη με άλλων που παρακολουθούν το εδώ θέμα. Σε άλλα νέα Assassin’s Creed Mirage gets free DLSS 3 Frame Generation Mod https://www.dsogaming.com/pc-performance-analyses/assassins-creed-mirage-gets-free-dlss-3-frame-generation-mod/ Ούτως ή άλλως και σε 4k native αέρα πηγαίνει. Οπότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Armoral είπε Ούτως ή άλλως και σε 4k native αέρα πηγαίνει. Οπότε. Spoiler οχι σε ολες τις 4 αρες να σε πειραξω ηθελα μονο ,μην απαντησεις Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2023 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 AMD overhead? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Απ' τη στιγμή που μπήκε το RT δεν μπορεί να είναι μπροστά η AMD. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) New Game Ready Driver Released: DLSS 3 For NARAKA: BLADEPOINT and Warhammer: Vermintide 2, Plus RTX Video Super Resolution Enhancements & Stable Diffusion Is Now Up To 2X Faster https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/game-ready-driver-dlss-3-naraka-vermintide-rtx-vsr/ Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2023 από Arkin 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 https://videocardz.com/newz/nvidia-rumored-to-be-preparing-geforce-rtx-4080-4070-super-graphics-cards 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 https://www.reddit.com/r/nvidia/s/VQxfgGqIwE 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 9 ώρες πριν, xartemporas είπε https://videocardz.com/newz/nvidia-rumored-to-be-preparing-geforce-rtx-4080-4070-super-graphics-cards Τελικα λεγαμε για περιεργο όνομα αλλά φαίνεται θα βγάλουν και 4070ti super. Οπότε μια αναβάθμιση ακόμα πριν τις 5000 θα την κάνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Ε καλά τώρα. Αν δε μιλήσει ο κοπρίτης δεν υπάρχουν Super. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hln3 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, Arkin είπε Τελικα λεγαμε για περιεργο όνομα αλλά φαίνεται θα βγάλουν και 4070ti super. Οπότε μια αναβάθμιση ακόμα πριν τις 5000 θα την κάνουμε. Είμαστε μέσα Οκτωβρίου και δεν υπάρχει τίποτα επίσημο. Best case scenario να ανακοινωθεί CES 2024 και να βγει στα ράφια εδώ πότε; Μάρτιο 2024; Και υπάρχει περίπτωση να βγάλει την 4080 ti ή σούπερ σε AD 102 πιο κάτω από την απλή 4080; Δεν νομίζω, οποτε μάλλον καλύτερα να περιμένουμε next gen, εκεί λογικά θα δούμε 3nm και gddr7 οπότε θα υπάρχει άλμα απόδοσης Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2023 από hln3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, hln3 είπε Είμαστε μέσα Οκτωβρίου και δεν υπάρχει τίποτα επίσημο. Best case scenario να ανακοινωθεί CES 2024 και να βγει στα ράφια εδώ πότε; Μάρτιο 2024; Και υπάρχει περίπτωση να βγάλει την 4080 ti ή σούπερ σε AD 102 πιο κάτω από την απλή 4080; Δεν νομίζω, οποτε μάλλον καλύτερα να περιμένουμε next gen, εκεί λογικά θα δούμε 3nm και gddr7 οπότε θα υπάρχει άλμα απόδοσης Αν βγουν γιατι οπως ειπε ο kkatzos τιποτα δεν ειναι επισημο θα πρεπει να βγουν μεχρι τελος Φεβρουαριου το αργοτερο αλλα αν πανε για 2025 οι 5000 εχουν να βγουν και μεχρι Μαιο παλι θα πουλησουν. Προφανως δεν θα εχουμε αλμα επιδοσεων αλλα γιατι οχι μια 4070ti super με 16αρα vram και ενα 10-15% πανω σε raster απο 4070ti αν ειναι να βγει τσαμπα? Και μετα 2025 αν αργησουν τοσο θα δουμε 5070ti κατα το Πασχα. Βεβαια ολα ειναι στον αερα αλλα οπου υπαρχει καπνος συνηθως επαληθευεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aki Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Οι rtx 2000 Super βγήκαν ένα χρόνο πριν κυκλοφορήσουν οι rtx 3000, ακόμα λιγότερο από την ανακοίνωση τους. Οπότε και να ανακοινωθούν αργά οι 4000 Super ιστορικά ταιριάζει με τα σενάρια των 5000 και για Q1-2025 κυκλοφορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@ngelos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Ανάμεσα σε αυτές τις εκδόσεις ποια να προτιμήσω και γιατί; 1. Gigabyte GeForce RTX 4070 Ti EAGLE OC 2. Zotac GeForce RTX 4070 Ti Trinity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα