Aten-Ra Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 1 minute ago, BlurayMoviesGreece said: Eμενα ομως δεν χαλασε καμια απο τις Nvidia τα αντιστοιχα 20 χρονια. Ούτε εμένα χάλασε καμία ATI/AMD αυτά τα 20 χρόνια. Δεν είναι λόγος αυτός να μην ξαναπάρεις κάρτα από τον έναν η τον άλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Fixed 😛 Μου θυμίζει ένα τύπο εδώ μέσα που είναι φανατικός οπαδός της Intel στους CPU και φανατικός οπαδός της AMD στις GPU. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Ούτε εμένα χάλασε καμία ATI/AMD αυτά τα 20 χρόνια ΓΙΑΤΙ ΑΓΟΡΑΖΩ ΜΟΝΟ NVIDIA. Δεν είναι λόγος αυτός να μην ξαναπάρεις κάρτα από τον έναν η τον άλλον. Fixed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Just now, Tambas91 said: Fixed Άσε με ρε να τους μπερδέψω λίγο μην τα βγάζεις όλα στην φόρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Ούτε εμένα χάλασε καμία ATI/AMD αυτά τα 20 χρόνια. Δεν είναι λόγος αυτός να μην ξαναπάρεις κάρτα από τον έναν η τον άλλον. Ακομα και αν βγαλουν και οι 2 καρτες που δεν καιγονται, oλα αυτα τα features που εχει η Nvidia, οι θερμοκρασιες, η καταναλωση, oι drivers και η προοπτικη μεσω του ΑΙ να δουμε αλλα τοσα στο μελλον για εμενα ειναι μονοδρομος . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Και εσύ θα μπορούσες συμφορουμίτη να μην ειρωνευτείς στο αρχικό σου σχόλιο περι Cyberpunk/Starfield, αλλά δεν το έκανες Ασε που για nvidia μιλάμε που δεν κάνει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα price drop, ειδικά στις πιο καλοπουλημένες κάρτες της. Από εκεί και πέρα, εγώ σου πρότεινα τι να κάνεις για να μην ''χαλας χρονο'' στο εδώ θέμα κοιτώντας 100αδες σελίδες. Προσθήκη στα αγαπημένα στο skroutz. Ξαναπάμε άλλη μια, δεν ειρωνεύτηκα εσύ το πήρες ετσι.Για μένα ήταν απλά ένα γεγονος και απλά εγραψα το τι διάβασα από τις σελίδες που διάλεξα στην τύχη, θα μπορούσε κάλλιστα στη θέση τους να διάβαζα για το dlss vs fsr και να αναφερα αυτά στο ποστ μου.Εσυ διάλεξες να μεταφράσεις το σχόλιο μου κακοπροαίρετα.Και συνεχίζεις να απαντάς με ειρωνεία.Γιατι έτσι τα παίρνω τα μηνύματα σου.Ειδικα από τη στιγμή που λες πράγματα τύπου.Γιατι δεν πας στο Σκρουτζ να κοιτάξεις κτλ και μετά να μου βάζεις εμοτικονς με χαμογελακια.Αν ήθελα να ψάξω στο Σκρουτζ εξαρχής, θα το έκανα χωρίς να ρωτησω άρα κάποιον λόγο έχω που ρώτησα εδώ αντί να ψάξω εκει.Στην τελική αν σε ενοχλησε τόσο πολύ ο τρόπος που ρώτησα θα μπορούσες απλά να μην ασχοληθείς και οχι να γίνεις εριστικός κ ειρωνικός. Πραγματικά κρίμα δεν θα πω κάτι άλλο.Αντι να έχουμε ένα φιλικό κλίμα ο καθένας εδώ μέσα ψάχνεται για τσακωμούς κ αντιπαραθέσεις. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2023 από icenex 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τέλος από μένα στο παραπάνω. Λάθος μου τα πιο πίσω γραπτά, και σόρρυ για το off topic. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2023 από Fulgore 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 ετσι ειναι το 2023 κουτσομπολιο,τσακωμοι κλπ για να εχουμε κατι να κανουμε!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slzr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Ρε παίξτε κάνα Mirage και αφήστε τη κουβέντα, το παιχνίδι σπέρνει με το CA fix. Το AI είναι για τα κράβαρα βέβαια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 17 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Ρε παίξτε κάνα Mirage και αφήστε τη κουβέντα, το παιχνίδι σπέρνει με το CA fix. Το AI είναι για τα κράβαρα βέβαια Παίζουμε downgraded Forza motorsport Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 56 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Ρε παίξτε κάνα Mirage και αφήστε τη κουβέντα, το παιχνίδι σπέρνει με το CA fix. Το AI είναι για τα κράβαρα βέβαια εφυγε η στραβομαρα απο τα ματια επιτελους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 6 λεπτά πριν, akoinonitos είπε εφυγε η στραβομαρα απο τα ματια επιτελους Είναι δυνατούτσικο. Με ubisoft plus στο ευρώ την BF μια χαρά είναι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Ρε παίξτε κάνα Mirage και αφήστε τη κουβέντα, το παιχνίδι σπέρνει με το CA fix. Το AI είναι για τα κράβαρα βέβαια Μόνο Rafale προτιμώ, είναι πιο καινούργιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Τα κράβαρα τι είναι ρε παιδιά ξέρει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα