just_a_dude Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) @Tambas91 βρε κακές δεν είναι αλλά για 2023 είναι πολύ meh και ειδικά τα textures στο έδαφος και γενικά σε οτιδήποτε δεν είναι αντικείμενο, είναι πολύ χαμηλής ανάλυσης, pixelιάζουν. Λοιπόν, έχω άδεια αυτές τις μέρες, το έβαλα μόλις τώρα να κατεβαίνει στο game pass και θα το πιάσω απ την αρχή το πρωί με καθαρό μυαλό μήπως δω το φως το αληθινό και εγώ Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2023 από just_a_dude 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 6 λεπτά πριν, Herald είπε Μα την παναγία αμά δεν ήξερα ότι είναι το starfield θα σου έλεγα modded skyrim. Ειδικά η 2η, κάνει μπαμ ότι μας ήρθε από το 2005 Kαι εδώ ένα ωραίο συγκριτικό Δηλαδή βλέπει εικόνες Nightcity και ψάχνει τα textures στους τοίχους, βλέπει αυτές και τις ποστάρει για επίτευγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 15 λεπτά πριν, just_a_dude είπε με καθαρό μυαλό μήπως δω το φως το αληθινό και εγώ βάλτο και σκέψου ότι παίζεις cybepunk με ανοιχτό dlss και fg 21 λεπτά πριν, Herald είπε Kαι εδώ ένα ωραίο συγκριτικό κλαίω με το video και τα ηχητικά λες και βλέπεις τον ηλίθιο και τον πανηλίθιο Spoiler πάντως το AI στο starfield νομίζω είναι ότι χειρότερο έχω παίξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Odyss3us Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 44 minutes ago, Tambas91 said: πλακα πλακα έτσι για τη συζήτηση Γιάννη αυτές σου φαίνονται κακές οι εικόνες? δεν έχω βάλει reashede η κάτι άλλο Reveal hidden contents θυμιζουν κατι ισομετρικα rts που just for the laughs σου δινουν και την επιλογη της first person καμερας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) @dimoskoutr Κούκλα η κύρια σου 😋 καλό Gaming φίλος. Την βρίσκω ομορφότερη από την δικιά μου. Σε τι Bios δουλεύει quiet or performance mode; άσε το fan curve όπως είναι για αρχή και δοκίμασε κάτι βαρύ με φίλτρα κτλ πχ CP2077 για να δεις θερμοκρασίες κάτω από πίεση και στην συνέχεια κάνεις αλλαγές. Προσωπικά βρήκα τον αντάπτορα που είχε στο κουτί ποιοτικό και δεν τον αλλάζω προς το παρόν. Ακουμπάει φυσικά και στο δικό μου παράθυρο ελάχιστα χωρίς πίεση. Δεν φέρνω τα PCI-E καλώδια από κάτω για σύνδεση αλλά από πάνω, από μια ψηλή θέση στο κουτί και ο αντάπτορας κάνει μία ελαφριά τσάκιση προς τα πάνω και πλάγια κατά την σύνδεση. Αυτά που λένε σε video στο YT για τον αντάπτορα αν τα λάβουμε στο 100% σοβαρά τότε απλά πρέπει να έχεις το κουτί ανοιχτό χωρίς πλαϊνό. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2023 από liakinen 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 18 λεπτά πριν, liakinen είπε @dimoskoutr Κούκλα η κύρια σου 😋 καλό Gaming φίλος. Την βρίσκω ομορφότερη από την δικιά μου. Σε τι Bios δουλεύει quiet or performance mode; άσε το fan curve όπως είναι για αρχή και δοκίμασε κάτι βαρύ με φίλτρα κτλ πχ CP2077 για να δεις θερμοκρασίες κάτω από πίεση και στην συνέχεια κάνεις αλλαγές. Προσωπικά βρήκα τον αντάπτορα που είχε στο κουτί ποιοτικό και δεν τον αλλάζω προς το παρόν. Ακουμπάει φυσικά και στο δικό μου παράθυρο ελάχιστα χωρίς πίεση. Δεν φέρνω τα PCI-E καλώδια από κάτω για σύνδεση αλλά από πάνω, από μια ψηλή θέση στο κουτί και ο αντάπτορας κάνει μία ελαφριά τσάκιση προς τα πάνω και πλάγια κατά την σύνδεση. Αυτά που λένε σε video στο YT για τον αντάπτορα αν τα λάβουμε στο 100% σοβαρά τότε απλά πρέπει να έχεις το κουτί ανοιχτό χωρίς πλαϊνό. Ευχαριστώ φίλτατε. Με υγεία να παίζουμε να διασκεδάζουμε με τις κυράδες μας. Όσο για την ομορφιά να βάλεις γυαλιά που βρίσκεις τη δικιά μου πιο όμορφη. 😂 Σε oc bios δουλεύει η κάρτα. Με το cyberpunk δεν έχω σχέση προς το παρόν, τον επόμενο καιρό αναμένεται ξεκοκάλισμα του bg3 οπότε για λίγο σε αυτό επικεντρώνομαι. Την έχουν να φτάνει 1640 στροφές στα fans με 56-57 βαθμούς χωρίς απολύτως κανένα λόγο οι μάγκες. Δεν την αφήνουν να περάσει τους 60.🥳 Καλωδιο εγώ πήρα ήδη το περιμενω από Δευτέρα. Σε μένα με το psu κάτω βολεύει εύκολα να έρθουν στον ανταπτορα από κάτω τα καλώδια. Φυσικά και κάνει μια φυσική κουρμπα προς τα κάτω αλλά με ενοχλεί που ακουμπάει τζαμί. Δεν ξέρω αν έχει κάποια πίεση πάνω του οποτε για να μην το σκέφτομαι και να αποφύγω δυσάρεστα τσίμπησα ένα cable. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 https://reddit.com/r/nvidia/s/lt3ydaoZNI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 7 ώρες πριν, Odyss3us είπε θυμιζουν κατι ισομετρικα rts που just for the laughs σου δινουν και την επιλογη της first person καμερας Σταματήστε ρε γκρινιάρηδες και χάθηκε στο μαγευτικό ενιαίο open world κόσμο του 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 14 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Σταματήστε ρε γκρινιάρηδες και χάθηκε στο μαγευτικό ενιαίο open world κόσμο του 😛 Spoiler Έχω παίξει ήδη κάνα 1.5ωρο από νωρίς το πρωί και σαν να πηγαίνουν καλύτερα τα πράγματα σε σχέση με την πρώτη φορά που το έπιασα. Φυσικά παραβλέπω τα loadings και τα σχετικά και πάω με πιο ανοιχτό μυαλό μήπως και μου αλλάξει τη γνώμη. Βλέπουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Ρε στο θεμα των καρτων Rtx 4000 ηθελα να μπω και εκ παραδρομης μπηκα σε θεμα cyberpunk vs starfield... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Solowing Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, icenex said: Ρε στο θεμα των καρτων Rtx 4000 ηθελα να μπω και εκ παραδρομης μπηκα σε θεμα cyberpunk vs starfield... Αφού βγάζουμε εβδομαδιαίο πρόγραμμα, δεν το είδες; Αύριο το μενού έχει Coke vs Pepsi και την Κυριακή Μποτζόβης vs Σαλέας. Μην έρθεις αδιάβαστος. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2023 από Solowing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Αφού αγοράζουν κάρτες και αντί να παίξουν κάνα γκέιμ σπαμάρουν τα threads.. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Ας πούμε για τους drivers, οι τελευταίοι 537.58 τα διορθώσαν όλα τα θέματα. Στους προηγούμενος σε βαριά games έτρωγα CTD με crash στον driver, και στον πιο προηγούμενο έσβηνε η οθόνη μόνη της σε idle - δεν έστελνε σήμα η κάρτα. Τώρα όλα κομπλέ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, icenex είπε Ρε στο θεμα των καρτων Rtx 4000 ηθελα να μπω και εκ παραδρομης μπηκα σε θεμα cyberpunk vs starfield... https://9gag.com/gag/aoK68jg?utm_source=copy_link&utm_medium=post_share Τέλος συζήτησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Μετά από ένα τρίωρο bg3 έχω τα εξής: όταν πάω από 4k native σε 4k dlss q και γυρίζω πάλι πίσω σε 4k native σαν να μην γυρίζει μου φαίνεται, εκτός και αν είμαι σε σημείο που ούτως η άλλως η καρτα είναι χαλαρή και δεν καταλαβαίνω. Επίσης σε 4k dlss q δεν καταλαβαίνω διαφορά με το 4k native στην 27άρα μου. Ερώτηση προς τους γνωρίζοντες: μου δίνει τη δυνατότητα να διαλέξω dlaa αντί Taa antialiasing. Υπάρχει κανείς σας με το παιχνίδι που βλέπει διαφορά; Χαμπάρι δεν παίρνω αν έχει. Το άφησα σε dlaa μιας και μου δίνει τη δυνατότητα. Τέλος μέσα από την εφαρμογή της giga έβαλα λίγο πιο δεξιά τα 2 points του fan curve, έφτασε στους max 58-59 η κάρτα αλλά έχει μεγάλη διαφορά σε ησυχία. Νομίζω μπορώ να την κάνω ακόμη πιο ήσυχη άνετα στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα