Aten-Ra Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 https://www.newegg.com/d/Best-Sellers/GPUs-Video-Graphics-Cards/s/ID-48 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Armoral είπε Όχι όταν μου λες ότι το Starfield αφήνει το Cyberpunk πίσω χιλιόμετρα η γνώμη σου δε μπορεί να είναι σοβαρή, ούτε ρεαλιστική. Όπως δε θα ήταν και η δική μου αν έλεγα ότι το Valhalla είναι το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών επειδή "εμένα αυτό μου αρέσει λέμε". γραφεις πολλά και αυτά με επιθετικό τρόπο!!! λες ότι δεν έχω επιχειρήματα αλλα όταν έλεγα για physics κτλπ εσύ υπεκφεύγεις δε καταλαβαίνεις ότι κανεις αυτά που κατηγορείς εμενα βάζεις τη προσωπική σου άποψη σαν αντικειμενική... άμα σου αρέσουν η βαθμολογίες να σου θυμίσω τα 10αρια που πήρε το starfield σε όλα τα reviews αλλα ξέρω τώρα θα μου πεις αυτοί είναι πληρωμένοι 8 λεπτά πριν, Armoral είπε Την αηδία με την κάρτα γραφικών την έχεις τεντώσει, γιατί έχεις έλλειψη επιχειρημάτων όπως είχες και με το dlss 3 που είχες 1 δευτερόλεπτο lag. αυτή την "αηδία" εσύ την είχες πει και στα σοβαρά μάλιστα και εγώ είναι η δεύτερη φορα που το αναφέρω και για χαβαλέ... δε ξέρω γιατί πάντα θίγεσαι τσίμπα ένα block γιατί βαριέμαι να μιλάω με ανθρώπου που δε μπορούν να κάνουν διάλογο και δε καταλαβαίνουν από humor 7 λεπτά πριν, Fulgore είπε Eννοείται ότι σε βάθος χρόνου, οι περισσότεροι με το Starfield θα ασχοληθούν λόγω mods ομως όχι του ίδιου του παιχνιδιου, δεν λέει κάτι αυτό. Και Dlss υποστήριξη είχαμε τον πρώτο καιρό μέσω mod, δεν αλλάζει το γεγονός ότι ήταν τεράστιο fail σε ένα ΑΑΑ παιχνιδι σαν το Starfield που δεν είχε day one υποστήριξη από μόνο του. Οχι, δεν είναι το κύριο κριτήριο μου τα νούμερα αυτά καθαυτά, αλλά και μέσω αυτών μπορούν να βγουν ορισμένα συμπεράσματα, ειδικά για overhyped παιχνιδια σαν το Starfield. Βέβαια να μου πεις, εδώ μιλάμε για open world παιχνίδι το οποίο δεν έχει κάν χάρτη για τις κεντρικές πόλεις....Μην πιάσω το χειρότερο γράψιμο/ιστορία/χαρακτήρες σε Starfield μεριά, γιαυτό σε πολλούς άρεσαν περισσότερο ορισμένα side missions από τα main missions. Βέβαια οκ, να μου πεις στα εδώ θέματα των καρτών γραφικών, το Cyberpunk είναι γνωστό ως nvidia tech demo, άρα δεν περιμένω να διαβάσω καλά λόγια. εγώ το περίμενα με ανυπομονησία το cyber και με ξενέρωσε όταν το έβαλα πρώτη φορα να παίξω... δε μιλάω για ιστορία στην οποια χωρίς να έχω εικόνα μπορεί να είναι διαμάντι, σε όλα τα υπόλοιπα μετριότητα είναι... όπως μερικοί λένε για tech demos και τέτοια έτσι βλέπω αντίστοιχα κάποιοι να το θεοποιούν γιατί nvidia pt,rt fg κτλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Odyss3us Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 hours ago, Aris-leme said: Να βάλουν καλό ΡΤ ωραία, για ένα 5%??? Πόσοι έχουν 4090-4080-4070ται αντε και 4070?? Είναι 5-10% όλων των καρτών(μαζί με πλει και ξμποξ)???? Είσαι εσύ ντεβελοπερ και θα κάτσεις να ασχοληθείς για ένα πολύ μικρό ποσοστό?? Δεν ξέρω πόσο χρόνο και χρήμα θέλει να μπει αλλά δε νομίζω με τα σημερινά δεδομένα να δούμε κάτι άλλο από αυτό που βλέπουμε. ολο το promotion καθε παιχνιδιου γινεται σε max settings και αναλυση, εχεις δει κανενα video στο youtube ή screenshot παιχνιδιου σε mid/low settings -εκτος κι αν ειναι συγκριτικο in depth review? εδω πριν βγουν τα παιχνιδια στελνουν ingame screenshots σε max settings για να προιδεασουν τους χρηστες, ο στοχος ειναι να φανει η game engine και τι εφτιαξαν οι developers in its full glory, το ποιος θα παιξει με αυτα τα settings ειναι αλλη ιστορια.. αλλα σιγουρα δεν δειχνουν απο την αρχη πως θα το παιζει η πλειοψηφια/ ο μεσος ορος για να μην απογοητευτουν στη συνεχεια.. οσο για το CP μια χαρα σου τα ειπαν, μην αναπαραγεις πραγματα που απλα δεν γνωριζεις, το CP ηταν fail στο PS και σε low end συστηματα, εγω μια χαρα το επαιξα απο day 1 με 2070 Super, με ελαχιστα αδιαφορα glitches πριν καν παρει το πρωτο patch. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2023 από Odyss3us 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Aris Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Πάντως στο υπάρχον θέμα δεν υπάρχει λόγος για σύγκριση gameplay παιχνιδιών, άσε που πώς το μετράς αυτό? Με βάση σε πόσους αρέσει? Τεσπα από τεχνικής άποψης τα δύο παιχνίδια είναι σα να συγκρίνει κάποιος nvidia με amd 👀🤣🤣🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Fulgore είπε Βέβαια οκ, να μου πεις στα εδώ θέματα των καρτών γραφικών, το Cyberpunk είναι γνωστό ως nvidia tech demo, άρα δεν περιμένω να διαβάσω καλά λόγια. Mετα το CP2077 και το Portal RTX ερχονται και αλλα "tech demo" με Full Ray Tracing οπως το half Life 2 RTX και το Alan Wake 2. Θελω να δω και εκει τι θα γραφουν με τα 10-20FPS της 7900xtx που ειναι "μια η αλλη με τη 4080". Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Armoral είπε Ήθελες να είναι κόκκινη με 16gb το ξέρουμε. Όπως σου είπαμε πολλοί coil whine δε θα έπαιζε και αν έπαιζε πήγαινε για αγιασμό. Εντυπώσεις από τα παιχνίδια δώσε μας αν θέλεις. Το μόνο που έχω παίξει είναι περίπου 1:30 ώρα bg3 σε 4k ultra όπου πάει όμορφα 60fps ακατέβατα το παιχνιδάκι. Είχε Euroleague σήμερα, οπότε από αύριο περισσότερα που θα ρίξω κανένα μεγαλούτσικο session αφού πρώτα στρώσω το fan curve. Είτε κόκκινη είτε πράσινη ήθελα 16gb. Αύριο θα δοκιμάσω 4k dlss q να δω πόσο λιγότερο τραβάει σε ρεύμα και αν παρατηρήσω διαφορά σε 27άρι 4k μόνιτορ. Λογικά είναι τόσα τα ppi που πιθανολογώ ότι δεν θα καταλάβω κάτι. Αν ισχύει θα παίξω το υπόλοιπο game σε 4k dlss q για να κάνουμε και λίγη οικονομία σε ρεύμα. Έτσι γιατί όχι; Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2023 από dimoskoutr 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Odyss3us Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 hours ago, Tambas91 said: το έχω δει ρε συ ok ναι είναι καλύτερο το cyberpunk σε τέτοια cutscenses gameplayακα εμενα το starfield με τραβάει πολύ περισσότερο πάντως... έχει να κανεις άπειρα πράγματα, μπορεί εγώ να ασχοληθώ με κάτι που εσύ να μη ξέρεις ότι υπάρχει καν στο παιχνίδι να βρείς unique items να έχεις διαφορετικό τρόπο προσεγγίσεις σε μια αποστολή... από την άλλη βλέπω ένα game που μπορεί να έχει μια καλή linear ιστορία αλλα στο κομμάτι του open world δεν έχω δει τίποτα να μπορείς να κανεις γι αυτό τρώει τι σκόνη κατά τη γνώμη μου καμια αλληλεπίδραση με items μια απρόσωπη πόλη χωρίς πολλά να εξερευνήσεις γενικά ένας κενός κόσμος ελπίζω να καταλαβαίνεις πως το εννοώ και την οπτική μου αλλα έχω βαρεθεί να διαβάζω αν το ένα είναι καλύτερο από το άλλο και γιατί μερικοί πάνε να μας πείσουν με το έτσι θέλω ότι το cyberpunk είναι ντε και καλά καλύτερο.. και για τα γραφικά μέτρια είναι δες εδώ textures που έχει να πούμε λες και παίζω πόκεμον στο nitendo swicth @Aten-Ra φαραώ άσε τα pop-corn και πες γνώμη αυτα τα textures ειναι σε καποια ακυρα σημεια απο τις απειρες περιοχες που εχει το παιχνιδι, αν καποιος δεν γνωριζει θα νομιζει οτι ειναι παντου ετσι. παρε το αυτοκινητο και πηγαινε οδηγησε δεξια της πολης στην ερημο, τα γραφικα δεν εχουν τιποτα να ζηλεψουν απο το Forza Horizon 5, μαλλον το αντιστροφο, κι ας ειναι το FH πιο προσφατο.. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2023 από Odyss3us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Odyss3us είπε αυτα τα textures ειναι σε καποια ακυρα σημεια απο τις απειρες περιοχες που εχει το παιχνιδι, αν καποιος δεν γνωριζει θα νομιζει οτι ειναι παντου ετσι. παρε το αυτοκινητο και πηγαινε οδηγησε δεξια της πολης στην ερημο, τα γραφικα δεν εχουν τιποτα να ζηλεψουν απο το Forza Horizon 5, μαλλον το αντιστροφο, κι ας ειναι το FH πιο προσφατο.. όλη η πόλη μέσα έτσι είναι, θολά πλαστικά textures έχει... η έρημος όντως είναι ωραία... ίσως άμα ήταν το mad max να μου άρεσε πιο πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Tambas91 είπε το έχω δει ρε συ ok ναι είναι καλύτερο το cyberpunk σε τέτοια cutscenses gameplayακα εμενα το starfield με τραβάει πολύ περισσότερο πάντως... έχει να κανεις άπειρα πράγματα, μπορεί εγώ να ασχοληθώ με κάτι που εσύ να μη ξέρεις ότι υπάρχει καν στο παιχνίδι να βρείς unique items να έχεις διαφορετικό τρόπο προσεγγίσεις σε μια αποστολή... από την άλλη βλέπω ένα game που μπορεί να έχει μια καλή linear ιστορία αλλα στο κομμάτι του open world δεν έχω δει τίποτα να μπορείς να κανεις γι αυτό τρώει τι σκόνη κατά τη γνώμη μου καμια αλληλεπίδραση με items μια απρόσωπη πόλη χωρίς πολλά να εξερευνήσεις γενικά ένας κενός κόσμος Εγώ αυτό ακριβώς που περιγράφεις ένιωσα στο Starfield. Ουσιαστικά στο σημείο που κάνεις quick travel δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο πέρα από το quest. Το potential εξερεύνησης είναι πολύ μικρό γιατί πρακτικά το tile έχει ένα κτήριο με το quest, αλλά το υπόλοιπο είναι απλά ο πλανήτης χωρίς κάτι ενδιαφέρον. Ναι έχει καμιά σπηλιά με generic πράγματα (junk κατά 99% και άντε κάνα health pack ή κάνα όπλο) ή κάνα camp με εχθρούς. Για να βρεις κάτι που είναι άξιο gameplay πρέπει να ξανακάνεις τηλεμεταφορά για να φορτώσει κάτι άλλο. Είναι σαν να μην βρίσκεις πράγματα τυχαία, αλλά το παιχνίδι σε πάει στο σημείο που είναι αυτό το κάτι που βρίσκεις. Στο CP77 έχεις τουλάχιστον έναν πραγματικό open κόσμο να πας από ένα σημείο στο άλλο και να βρίσκεις διάφορα στην πορεία. Και εδώ βέβαια πολλά από αυτά που βρίσκεις είναι generic αλλά το game δεν έχει αυτήν την αποσπασματικότητα. Αυτό είναι που με χαλάει πολύ στο Loadingfield. Βέβαια αυτό είναι και τελείως αντικειμενικό υποκειμενικό. Και η ιστορία του πιθανόν να είναι όντως καλή αλλά ίσως θέλει να εμβαθύνεις πολύ για να καταλάβεις and ain't nobody got time for that. Στο CP77 η εξέλιξη είναι πιο καταιγιστική και ναι ίσως πιο επιφανειακή. Αλλά εμένα μου ταιριάζει πιο πολύ σαν gameplay. Το Starfield είναι απελπιστικά αργό για τα γούστα μου. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2023 από just_a_dude Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 13 λεπτά πριν, Odyss3us είπε αυτα τα textures ειναι σε καποια ακυρα σημεια απο τις απειρες περιοχες που εχει το παιχνιδι, αν καποιος δεν γνωριζει θα νομιζει οτι ειναι παντου ετσι. παρε το αυτοκινητο και πηγαινε οδηγησε δεξια της πολης στην ερημο, τα γραφικα δεν εχουν τιποτα να ζηλεψουν απο το Forza Horizon 5, μαλλον το αντιστροφο, κι ας ειναι το FH πιο προσφατο.. Έχει δει αυτά τα υπέροχα δέντρα στο New Atlantis και ενοχλείται από τα textures στο CP2077. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 9 λεπτά πριν, Tambas91 είπε όλη η πόλη μέσα έτσι είναι, θολά πλαστικά textures έχει... η έρημος όντως είναι ωραία... ίσως άμα ήταν το mad max να μου άρεσε πιο πολύ Καλά και το starfield μόνο στα αντικείμενα και στα όπλα έχει καλά textures. Το έδαφος, κτήρια κτλ είναι χάλια, και βγήκε και 3 χρόνια μετά και μάλιστα μόνο για τις νέες κονσόλες (στις οποίες τρέχει μόνο στα 30 fps με τέτοια visuals and nobody bats an eye σημειωτέον) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Εγώ αυτό ακριβώς που περιγράφεις ένιωσα στο Starfield. Ουσιαστικά στο σημείο που κάνεις quick travel δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο πέρα από το quest. Το potential εξερεύνησης είναι πολύ μικρό γιατί πρακτικά το tile έχει ένα κτήριο με το quest, αλλά το υπόλοιπο είναι απλά ο πλανήτης χωρίς κάτι ενδιαφέρον. Ναι έχει καμιά σπηλιά με generic πράγματα (junk κατά 99% και άντε κάνα health pack ή κάνα όπλο) ή κάνα camp με εχθρούς. Για να βρεις κάτι που είναι άξιο gameplay πρέπει να ξανακάνεις τηλεμεταφορά για να φορτώσει κάτι άλλο. Είναι σαν να μην βρίσκεις πράγματα τυχαία, αλλά το παιχνίδι σε πάει στο σημείο που είναι αυτό το κάτι που βρίσκεις. Στο CP77 έχεις τουλάχιστον έναν πραγματικό open κόσμο να πας από ένα σημείο στο άλλο και να βρίσκεις διάφορα στην πορεία. Και εδώ βέβαια πολλά από αυτά που βρίσκεις είναι generic αλλά το game δεν έχει αυτήν την αποσπασματικότητα. Αυτό είναι που με χαλάει πολύ στο Loadingfield. Βέβαια αυτό είναι και τελείως αντικειμενικό. Και η ιστορία του πιθανόν να είναι όντως καλή αλλά ίσως θέλει να εμβαθύνεις πολύ για να καταλάβεις and ain't nobody got time for that. Στο CP77 η εξέλιξη είναι πιο καταιγιστική και ναι ίσως πιο επιφανειακή. Αλλά εμένα μου ταιριάζει πιο πολύ σαν gameplay. Το Starfield είναι απελπιστικά αργό για τα γούστα μου. Μα εγώ δε διαφωνώ κάπου και εμενα με χαλάει κάπως αυτό με τα loadings αν σου αρέσει περισσότερο το cyber δεκτό εγώ είπα 1000 φορες ότι και τα 2 έχουν τα θέματα τους το κάθε ένα στα δικά του σημεία ...γενικά για παραγωγή bethesda κυκλοφόρησε χωρίς να έχει βασικά πράγματα όπως hdr, fov κατά τα αλλα στον οπτικό τομέα και τα 2 θέλουν reshades... κάποιοι θεοποιούν το cyber επειδή έχει φρου φρου και αρώματα... απλά είναι λάθος να προβάλεις την άποψη σου (όχι εσύ) σα γενική οτι αυτό είναι καλύτερο από το άλλο κτλπ τελοσπάντων το έχουμε εξαντλήσει άπειρα το θέμα και κουράζει φαντάζομαι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 5 minutes ago, Tambas91 said: Μα εγώ δε διαφωνώ κάπου και εμενα με χαλάει κάπως αυτό με τα loadings αν σου αρέσει περισσότερο το cyber δεκτό εγώ είπα 1000 φορες ότι και τα 2 έχουν τα θέματα τους το κάθε ένα στα δικά του σημεία ...γενικά για παραγωγή bethesda κυκλοφόρησε χωρίς να έχει βασικά πράγματα όπως hdr, fov κατά τα αλλα στον οπτικό τομέα και τα 2 θέλουν reshades... κάποιοι θεοποιούν το cyber επειδή έχει φρου φρου και αρώματα... απλά είναι λάθος να προβάλεις την άποψη σου (όχι εσύ) σα γενική οτι αυτό είναι καλύτερο από το άλλο κτλπ τελοσπάντων το έχουμε εξαντλήσει άπειρα το θέμα και κουράζει φαντάζομαι... Το cyber είναι παιχνίδι του 7 ή 8 /10, ανάλογα πως θα το αντιμετώπισεις. Αν πας να το παίξεις όπως παίζεις GTA ναι οκ, άκλαφτο. Αλλά σε αυτά που είναι καλό (cinematic experience ουσιαστικά σε questing cutscenes κλπα) τα κάνει ΠΟΛΥ καλά. Σε κάποιους άλλους τομείς φύσικα είναι μέτριο. Tα visuals με PT είναι από τα καλύτερα σε παιχνίδια, στέκεται δίπλα σε RDR2 και Plague Tale. Ε το starfield εμένα σε όλους τους τομείς μου φαίνεται μέτριο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 9 λεπτά πριν, Herald είπε Το cyber είναι παιχνίδι του 7 ή 8 /10, ανάλογα πως θα το αντιμετώπισεις. Αν πας να το παίξεις όπως παίζεις GTA ναι οκ, άκλαφτο. Αλλά σε αυτά που είναι καλό (cinematic experience ουσιαστικά σε questing cutscenes κλπα) τα κάνει ΠΟΛΥ καλά. Σε κάποιους άλλους τομείς φύσικα είναι μέτριο. Tα visuals με PT είναι από τα καλύτερα σε παιχνίδια, στέκεται δίπλα σε RDR2 και Plague Tale. Ε το starfield εμένα σε όλους τους τομείς μου φαίνεται μέτριο θα το δοκιμάσω και θα το αξιολογήσω με την αλλαγή συστήματος! γενικά το νέο update και με το reshade μου φαίνεται αρκετά καλο λίγο που έπαιξα την τελευταία φορα είναι αρκετά βελτιωμένο αν και πάλι μου αρέσει πιο πολύ το starfield 32 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Καλά και το starfield μόνο στα αντικείμενα και στα όπλα έχει καλά textures. πλακα πλακα έτσι για τη συζήτηση Γιάννη αυτές σου φαίνονται κακές οι εικόνες? δεν έχω βάλει reashede η κάτι άλλο Spoiler 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Just now, Tambas91 said: θα το δοκιμάσω και θα το αξιολογήσω με την αλλαγή συστήματος! γενικά το νέο update και με το reshade μου φαίνεται αρκετά καλο λίγο που έπαιξα την τελευταία φορα είναι αρκετά βελτιωμένο αν και πάλι μου αρέσει πιο πολύ το starfield πλακα πλακα έτσι για τη συζήτηση Γιάννη αυτές σου φαίνονται κακές οι εικόνες? δεν έχω βάλει reashede η κάτι άλλο Hide contents Μα την παναγία αμά δεν ήξερα ότι είναι το starfield θα σου έλεγα modded skyrim. Ειδικά η 2η, κάνει μπαμ ότι μας ήρθε από το 2005 Kαι εδώ ένα ωραίο συγκριτικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα