Herald Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 2 minutes ago, Aris-leme said: Με 80GB texture pack μοντ τέρμα όλα. Εγω πάλι όμως δεν αναφέρομαι στο σταρφιλτ πουθενά. Το αν είναι κακό ένα γκειμ σε λαουντς δεν το αποφασίζω εγώ ούτε το 5%, αλλά η πλειοψηφία. Ότι εγώ μπορώ να παίξω δε σημαίνει ότι είναι οκ. Ναι οκ και εγώ άμα σου βγάλω screenshot τέτοιο θα δεις περίπου 330fps στο cyberpunk στο Laptop. Δεν σημαίνει ότι τόσα βγάζω. Σε 4k ultra χάνει και τα 60 fps η 4090. Οποτε γιατί είναι πρόβλημα το να μπαίνει rt της προκοπής στα Games? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Μπήκε στο κουτί η κάρτα, μπήκα windows. Idle temps 28 σε δωμάτιο με 22,8 not bad. Παρατήρηση: αν δεν κάνει coil το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να παρω καλώδιο το καινούργιο αυτό με το περίεργο όνομα. Είναι σχετικά πλατιά η καρτα, είναι και ο αντάπτορας ε ρε έλεος στο lancool 216 ακουμπάει το καλώδιο του αντάπτορα στο πλαϊνό τζαμί του κουτιού. Ώρα είναι να σπάσει κανένα τζαμί!!! Τίποτα το καλωδιάκι που μου είπε το παλικάρι χθες προχθές της Corsair είναι must. Άντε να δούμε τώρα gaming… με γειες Δημε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 3 minutes ago, chrisde said: Εκτός αυτού να προσθέσω ότι είναι και πολύ καλή διαφήμιση για το ίδιο το παιχνίδι και για τις gpu που τα υποστηρίζουν. Οπότε ναι μπορεί να τους κοστίσει λίγο παραπάνω σε χρόνο και χρήμα, αλλά είναι μια επένδυση που θα αποδώσει. Πχ εγώ το cyberpunk δεν το παίζω γιατί δεν μου αρέσει σαν παιχνίδι. Ένας λόγος που το πήρα όμως ήταν και ο τεχνικός του τομέας. Γλυτώνουν αρκετό χρήμα με το να μην βάλουν RT, αφού τρώνε δωρεάν διαφήμιση από την AMD σαν sponsored παιχνίδι. Αμά βάλουν RT της φιλοσύνης, πάπαλα το promotion της amd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Armoral είπε Το κάνει και στις πόλεις αυτό; γι αυτό όχι δε νομίζω να το έχουν φτιάξει αλλα κρατάω μια μικρή ελπίδα ότι θα γίνει κάποια στιγμή.. 1 ώρα πριν, Fulgore είπε εννοείται και ήταν συνολικά καλύτερο παιχνιδι απο το Starfield, με μεγάλη διαφορά. αυτό το λες εσύ και εγώ λέω ότι εννοείτε ότι το cyberprunk τρώει τη διαγαλαξιακή σκόνη του starfield... άντε να δούμε που θα καταλήξουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε με γειες Δημε! Στο menu του bg3 χωρίς frame cap 4k με 100 fps με την καρτα στα 202 watts δεν ακούγεται καθόλου coil, καλό σημάδι αυτό. Έχουν βέβαια πολύ aggressive το fan curve οι gigabyte. Η καρτα είναι στους 54 βαθμούς και οι ανεμιστήρες στις 1600 στροφές. 😂😂😂 Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2023 από dimoskoutr 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Just now, Tambas91 said: γι αυτό όχι δε νομίζω να το έχουν φτιάξει αλλα κρατάω μια μικρή ελπίδα ότι θα γίνει κάποια στιγμή.. αυτό το λες εσύ και εγώ λέω ότι εννοείτε ότι το cyberprunk τρώει τη διαγαλαξιακή σκόνη του starfield... άντε να δούμε που θα καταλήξουμε... Δες αυτό. Έτσι είναι απτό launch η αποστολή στο cyberpunl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, dimoskoutr είπε Στο menu του bg3 χωρίς frame cap με την καρτα στα 202 watts δεν ακούγεται καθόλου coil. Έχουν βέβαια πολύ aggressive το fan curve οι gigabyte. Η καρτα είναι στους 54 βαθμούς και οι ανεμιστήρες στις 1600 στροφές. 😂😂😂 Περνα και την εφαρμογη της Gigabyte . Κανονικα στους 54 θα επρεπε να ειναι κλειστα τα fans. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 CP77 vs Starfield Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Herald είπε Δες αυτό. Έτσι είναι απτό launch η αποστολή στο cyberpunl το έχω δει ρε συ ok ναι είναι καλύτερο το cyberpunk σε τέτοια cutscenses gameplayακα εμενα το starfield με τραβάει πολύ περισσότερο πάντως... έχει να κανεις άπειρα πράγματα, μπορεί εγώ να ασχοληθώ με κάτι που εσύ να μη ξέρεις ότι υπάρχει καν στο παιχνίδι να βρείς unique items να έχεις διαφορετικό τρόπο προσεγγίσεις σε μια αποστολή... από την άλλη βλέπω ένα game που μπορεί να έχει μια καλή linear ιστορία αλλα στο κομμάτι του open world δεν έχω δει τίποτα να μπορείς να κανεις γι αυτό τρώει τι σκόνη κατά τη γνώμη μου καμια αλληλεπίδραση με items μια απρόσωπη πόλη χωρίς πολλά να εξερευνήσεις γενικά ένας κενός κόσμος ελπίζω να καταλαβαίνεις πως το εννοώ και την οπτική μου αλλα έχω βαρεθεί να διαβάζω αν το ένα είναι καλύτερο από το άλλο και γιατί μερικοί πάνε να μας πείσουν με το έτσι θέλω ότι το cyberpunk είναι ντε και καλά καλύτερο.. και για τα γραφικά μέτρια είναι δες εδώ textures που έχει να πούμε λες και παίζω πόκεμον στο nitendo swicth @Aten-Ra φαραώ άσε τα pop-corn και πες γνώμη Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2023 από Tambas91 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Tambas91 είπε το έχω δει ρε συ ok ναι είναι καλύτερο το cyberpunk σε τέτοια cutscenses gameplayακα εμενα το starfield με τραβάει πολύ περισσότερο πάντως... έχει να κανεις άπειρα πράγματα, μπορεί εγώ να ασχοληθώ με κάτι που εσύ να μη ξέρεις ότι υπάρχει καν στο παιχνίδι να βρείς unique items να έχεις διαφορετικό τρόπο προσεγγίσεις σε μια αποστολή... από την άλλη βλέπω ένα game που μπορεί να έχει μια καλή linear ιστορία αλλα στο κομμάτι του open world δεν έχω δει τίποτα να μπορείς να κανεις γι αυτό τρώει τι σκόνη κατά τη γνώμη μου καμια αλληλεπίδραση με items μια απρόσωπη πόλη χωρίς πολλά να εξερευνήσεις γενικά ένας κενός κόσμος ελπίζω να καταλαβαίνεις πως το εννοώ και την οπτική μου αλλα έχω βαρεθεί να διαβάζω αν το ένα είναι καλύτερο από το άλλο και γιατί μερικοί πάνε να μας πείσουν με το έτσι θέλω ότι το cyberpunk είναι ντε και καλά καλύτερο.. και για τα γραφικά μέτρια είναι δες εδώ textures που έχει να πούμε λες και παίζω πόκεμον στο nitendo swicth Το gameplay ειναι υποκειμενικο εμενα μπορει να μου αρεσει το Minecraft περισσοτερο απο CP2077 και Starfield , η συγκριση γινεται στα γραφικα και κυριως τις τεχνολογιες των γραφικων. Eχεις 1 game με πρωτοποριακες τεχνολογιες που πεφτει βαρη(και δικαιολογημενα) σε καποιες GPU και εχεις και 1 αλλο game που στο θεμα των γραφικων και τις νεες τεχνολογιες δεν προσφερει ουτε τα βασικα αλλα ειναι επισης βαρη χωρις λογο. Αν κολλας με το gameplay καντα τραμπα, πες οτι το Starfield εχει Ray Tracing,Path Tracing, DLSS 3.5 ,FSR και το CP2077 εχει μονο Raster και FSR. To Starfield με ολα αυτα τα εξτρα θα ηταν πρωτοποριακο στα γραφικα σε σχεση με το CP2077; Θα ηταν δικαιολογημενο να ειναι τοσο βαρη στις current gen καρτες σε σχεση με το αδικαιολογητο CP2077 που εχει μονο Raster και FSR; Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, Tambas91 είπε αυτό το λες εσύ και εγώ λέω ότι εννοείτε ότι το cyberprunk τρώει τη διαγαλαξιακή σκόνη του starfield... άντε να δούμε που θα καταλήξουμε... Αυτό το λέω εγώ και όλος ο υπόλοιπος κόσμος που παράτησε το ''φρεσκο'' 1μήνα Starfield για να παίξει Cyberpunk . 3φορές τον κόσμο του Starfield έχει αυτή την στιγμή το Cyberpunk, και το Starfield σε βαθμολογίες έπεσε κάτω και από το Fallout76 Και ακόμα και όλα αυτά να προσπεράσουμε μιας και είμαστε σε θέμα καρτών γραφικών, το ότι ένα παιχνίδι 3ετιας έχει καλύτερο οπτικό τομέα, απόδοση από ένα full price 2023 παιχνίδι οπως το Starfield, μόνο καλό δεν το λές. Κατα τα άλλα το launch του Cyberpunk μας μάρανε, λες και το Starfield ειναι υπόδειγμα optimization ή απουσίας bugs/glitches(το Starfield δεν το έκανα 100% γιατί ενα side/faction quest κόλλησε και δεν μου εμφανίζει τα επόμενα). Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2023 από Fulgore 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 34 minutes ago, Tambas91 said: το έχω δει ρε συ ok ναι είναι καλύτερο το cyberpunk σε τέτοια cutscenses gameplayακα εμενα το starfield με τραβάει πολύ περισσότερο πάντως... έχει να κανεις άπειρα πράγματα, μπορεί εγώ να ασχοληθώ με κάτι που εσύ να μη ξέρεις ότι υπάρχει καν στο παιχνίδι να βρείς unique items να έχεις διαφορετικό τρόπο προσεγγίσεις σε μια αποστολή... από την άλλη βλέπω ένα game που μπορεί να έχει μια καλή linear ιστορία αλλα στο κομμάτι του open world δεν έχω δει τίποτα να μπορείς να κανεις γι αυτό τρώει τι σκόνη κατά τη γνώμη μου καμια αλληλεπίδραση με items μια απρόσωπη πόλη χωρίς πολλά να εξερευνήσεις γενικά ένας κενός κόσμος ελπίζω να καταλαβαίνεις πως το εννοώ και την οπτική μου αλλα έχω βαρεθεί να διαβάζω αν το ένα είναι καλύτερο από το άλλο και γιατί μερικοί πάνε να μας πείσουν με το έτσι θέλω ότι το cyberpunk είναι ντε και καλά καλύτερο.. και για τα γραφικά μέτρια είναι δες εδώ textures που έχει να πούμε λες και παίζω πόκεμον στο nitendo swicth Το cyberpunk δεν είναι open world τύπου λούνα παρκ GTAV / RDR2 και τέτοια. Αν το προσεγγίσεις σαν τέτοιο δεν θα σου αρέσει (βέβαια το starfield από την άλλη δεν είναι καν open world). Το cyberpunk για περίπου 40-50 ώρες που διαρκεί το main story + τα side mission και άλλες 20-25 το expansion έχει σκηνοθεσία φάση ταινίας αν το ακολουθήσεις. Άλλα άσχετοτ με αυτό, δεν θέλω να συγκρίνω τα παιχνίδια. Εγώ ρώτησα πρίν αν δεν φταίει το sponsorship γιατί δεν βλέπουμε δυνατό RT / PT / DLSS κλπα και στα AMD sponsored? Απάντηση δεν έχω πάρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 11 λεπτά πριν, Herald είπε Το cyberpunk δεν είναι open world τύπου λούνα παρκ GTAV / RDR2 και τέτοια. Αν το προσεγγίσεις σαν τέτοιο δεν θα σου αρέσει (βέβαια το starfield από την άλλη δεν είναι καν open world). Το cyberpunk για περίπου 40-50 ώρες που διαρκεί το main story + τα side mission και άλλες 20-25 το expansion έχει σκηνοθεσία φάση ταινίας αν το ακολουθήσεις. Άλλα άσχετοτ με αυτό, δεν θέλω να συγκρίνω τα παιχνίδια. Εγώ ρώτησα πρίν αν δεν φταίει το sponsorship γιατί δεν βλέπουμε δυνατό RT / PT / DLSS κλπα και στα AMD sponsored? Απάντηση δεν έχω πάρει Επειδή τα μεν είναι AMD sponsorship και τα δε είναι της Nvidia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, BlurayMoviesGreece είπε Περνα και την εφαρμογη της Gigabyte . Κανονικα στους 54 θα επρεπε να ειναι κλειστα τα fans. Από τους 50 τα ανοίγουν αυτοί και ρίχνουν στα αυτιά. Δεν πήγε πάνω από 56 μετά από μια ώρα bg3 4k η κάρτα τραβώντας 200watt. Μάλλον θα βάλω την εφαρμογή τους να πειράξω λίγο το curve. Υπάρχει λόγος να είναι εκεί στα 56 σε gaming; Πάντως coil δεν ακούγεται ούτε για δείγμα οπότε λογικά τη γλιτώνω. 🥳 Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2023 από dimoskoutr 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Από τους 50 τα ανοίγουν αυτοί και ρίχνουν στα αυτιά. Δεν πήγε πάνω από 56 μετά από μια ώρα bg3 4k η κάρτα τραβώντας 200watt. Μάλλον θα βάλω την εφαρμογή τους να πειράξω λίγο το curve. Υπάρχει λόγος να είναι εκεί στα 56 σε gaming; Πάντως coil δεν ακούγεται ούτε για δείγμα οπότε λογικά τη γλιτώνω. 🥳 βάλε το msi afterburner καλύτερα. Συνήθως τα προγράμματα των διάφορων κατασκευαστών είναι σάπια, τραβάνε 10% cpu ξέρω 'γω. Εκτός αν της gigabyte είναι η εξαίρεση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα