just_a_dude Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Εντάξει δε πειράζει είναι καλύτερο παιχνίδι overall ξεκίνησες πάλι πρωί πρωί … Εεεεε εντάξει ρε συ δεν μπορούμε όμως να λέμε δεν πειράζει έτσι απλά όταν ένα game βγαίνει το 2023 σε full τιμή με visuals και animations του 2010, με fast travel κάθε 2 λεπτά, κτλ, με τραγικό inventory management, τραγικά physics, κτλ. Το story και τα quests είναι τόοοοοοσο καλά πια; Πραγματικά το ρωτάω γιατί ένα 10ωρο το έπαιξα και δεν μου τράβηξε το ενδιαφέρον. Μετά γίνεται τόσο καλό; Το CP77 στο πρώτο 10ωρο είναι πιο engaging. Έχει ένα story βρε παιδί μου που κάπως σε τραβάει και καταλαβαίνεις τι γίνεται. Στο Starfield ένιωθα ότι το game με πετούσε (κυριολεκτικά) απ' το ένα μέρος στο άλλο και δεν καταλάβαινα τι γινόταν, δεν είχε συνοχή. Βέβαια το αν σου αρέσει ή όχι το story είναι και υποκειμενικό. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2023 από just_a_dude 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Για να δούμε στο Alan Wake 2 τι θα δούμε τέλος του μήνα..Περιμένουμε visuals αντίστοιχα του CP 2077. Λογικά καλύτερα γραφικά, γιατί δεν είναι τεράστιο open world, οπότε πρέπει όλα να είναι πιο δουλεμένα, χωρίς τα χοντροπροβλήματα του cp2077. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 2 minutes ago, Razor333 said: Λογικά καλύτερα γραφικά, γιατί δεν είναι τεράστιο open world, οπότε πρέπει όλα να είναι πιο δουλεμένα, χωρίς τα χοντροπροβλήματα του cp2077. Η κατάντια του PC Gaming πάντως να περιμένουμε τον πέτσα για να δούμε γραφικά. Αλλιώς θα τρώμε resident evil RT shadows 320p. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Herald είπε Η κατάντια του PC Gaming πάντως να περιμένουμε τον πέτσα για να δούμε γραφικά. Αλλιώς θα τρώμε resident evil RT shadows 320p. Άσε ακόμα να χωνέψω το επικείμενο downgrade στο Avatar: Frontiers of Pandora, για να παίξει καλά στα σαπάκια της θείας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Just now, Razor333 said: Άσε ακόμα να χωνέψω το επικείμενο downgrade στο Avatar: Frontiers of Pandora, για να παίξει καλά στα σαπάκια της θείας. Ε πρέπει να μείνει ο μέσος όρος διαφοράς στο 9% σε rt, τι να κάνουμε. Πρέπει να βγάζει η θεία τέτοια για να έχουν υλικό τα παπαγαλάκια στα forum. Η amd έχει κυρηξει πόλεμο στο image quality, θες το fsr, τα κουτσουρεμενα rt, το fsr 3. Φαντάσου να είχε και κανα σοβαρό market share, θα είχαμε παρατήσει το PC Gaming και θα παίζαμε στα κινητά για visuals. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 49 λεπτά πριν, Herald είπε Aυτό είναι INGAME. Όταν σπρώχνει χρήμα ο πέτσινος / δεν τα ξύνουν οι devs, ακουμπάμε CGI. Σε 2 γενιές κάτι τέτοιο θα πρέπει να είναι entry level και να παίζει σε καμιά 6060. Πραγματικά χαλάλι το χρήμα στα πόδια του πέτσινου, μακάρι να μας δώσει και άλλα τέτοια Το έχεις και σε raster σκέτο, γιατί δε μου αρέσει το Performance hit και νομίζω ο φωτισμός είναι υπερβολικός. Πεταμένα λεφτά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δεν κοιτάνε να φτιάξουν το color banding λέω εγώ που σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια κοιτάς στον ουρανό και βλέπεις διαβαθμίσεις ; Ειδικά σε OLED με HDR είναι τρις χειρότερο. Η μόνη λύση είναι Reshade + Deband. Τα RT και τα DLSS/FSR τους μάραναν..Που ανεβάζει κόσμος φώτο στο reddit και νομίζουν ότι χάλασε η τηλεόραση ή το μόνιτορ.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Just now, Armoral said: Το έχεις και σε raster σκέτο, γιατί δε μου αρέσει το Performance hit και νομίζω ο φωτισμός είναι υπερβολικός. Πεταμένα λεφτά. Μόνο με fsr performance και όλα στο off. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 54 minutes ago, Herald said: Aυτό είναι INGAME. Όταν σπρώχνει χρήμα ο πέτσινος / δεν τα ξύνουν οι devs, ακουμπάμε CGI. Σε 2 γενιές κάτι τέτοιο θα πρέπει να είναι entry level και να παίζει σε καμιά 6060. Πραγματικά χαλάλι το χρήμα στα πόδια του πέτσινου, μακάρι να μας δώσει και άλλα τέτοια Δινουμε λιγοτερα ενσημα απο οτι θα επρεπε στην cdpr . Tα assets δεν εχουν καμια σχεση με τον πετσινο . Αν αξιζουν καποιοι συγχαρητηρια αυτοι ειναι . Η bethesda εχει μεινει σε ολους τους τομεις στο 2005 δυστυχως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, noFEARgr said: Δινουμε λιγοτερα ενσημα απο οτι θα επρεπε στην cdpr . Tα assets δεν εχουν καμια σχεση με τον πετσινο . Αν αξιζουν καποιοι συγχαρητηρια αυτοι ειναι . Η bethesda εχει μεινει σε ολους τους τομεις στο 2005 δυστυχως. E PT δεν έχουμε δει όμως σε μη nvidia sponsored τίτλο, και καταλαβαίνουμε και το γιατί. Γιατί 9% Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2023 από Herald 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Just now, Herald said: E PT δεν έχουμε δει όμως σε μη nvidia sponsored τίτλο, και καταλαβαίνουμε και το γιατί. Γιατί 9% Ναι προφανως , αλλα την ιδια εικονα αν βαλεις και μονο με raster , συγκρινε την με starfield , παλι η μερα με την νυχτα θα ειναι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Αν ένιωθε λίγο η AMD από RT θα βλέπαμε πιο πολλά games και με καλά visuals και με gameplay ταυτόχρονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 26 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Εεεεε εντάξει ρε συ δεν μπορούμε όμως να λέμε δεν πειράζει έτσι απλά όταν ένα game βγαίνει το 2023 σε full τιμή με visuals και animations του 2010, με fast travel κάθε 2 λεπτά, κτλ, με τραγικό inventory management, τραγικά physics, κτλ. Το story και τα quests είναι τόοοοοοσο καλά πια; Πραγματικά το ρωτάω γιατί ένα 10ωρο το έπαιξα και δεν μου τράβηξε το ενδιαφέρον. Μετά γίνεται τόσο καλό; Το CP77 στο πρώτο 10ωρο είναι πιο engaging. Έχει ένα story βρε παιδί μου που κάπως σε τραβάει και καταλαβαίνεις τι γίνεται. Στο Starfield ένιωθα ότι το game με πετούσε (κυριολεκτικά) απ' το ένα μέρος στο άλλο και δεν καταλάβαινα τι γινόταν, δεν είχε συνοχή. Βέβαια το αν σου αρέσει ή όχι το story είναι και υποκειμενικό. Εγώ καταλαβαίνω ότι ο κόσμος περίμενε πολλά περισσότερα από το game όπως και εγώ η αλήθεια είναι … το θέμα είναι ότι πιάνεις ένα παιχνίδι που έχουν περάσει 3 χρόνια και άπειρα patch για να καταφέρουν να το βγάλουν από beta και ναι είναι ολοκληρωμένο με ένα που μόλις βγήκε … το starfield έχει μια βάση και είναι έτσι δομημένο που σε 3 χρόνια από τώρα θα κάνεις παπάδες όπως με όλα τα παιχνίδια της Bethesda …παρόλο αυτά μιλάμε για ένα παιχνίδι που συμβαίνουν τόσα πράγματα τα αντικείμενα έχουν physics και δεν είναι πλαστικά γραφικά υπάρχει έντονο το στοιχείο της εξερεύνησης … τώρα το cyberpunk θα προτιμούσα να ήταν linear μιας και θα ήταν και πιο προσεγμένο ούτως η άλλως αλληλεπίδραση δεν έχεις σε κτήρια δε μπορείς να μπεις γενικά φάτε μάτια ψάρια … 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, noFEARgr είπε Ναι προφανως , αλλα την ιδια εικονα αν βαλεις και μονο με raster , συγκρινε την με starfield , παλι η μερα με την νυχτα θα ειναι . Ε το starfield είναι υπερβολικά τραγικό στα visuals για 2023. Αν συγκρίνουμε άλλα ΑΜD Sponsored με raster cp77 δεν είναι τόσο διαφορά. Βέβαια τα καλά AMD Sponsored είναι της Sony έτσι και αλλιώς, δεν ξέρω κατά πόσο η AMD βοήθησε στο αρχικό dev του game ή απλά στο port στο PC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Έχει τα καλύτερα παιχνίδια από άποψη gameplay η AMD, δεν ασχολείται με graphics whores που θέλουν RT μπλιμπλίκια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα