dimoskoutr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, BlurayMoviesGreece είπε Οχι εσυ να τη στειλεις πισω οταν πρωτα σου στειλουν καινουρια. Παρε μια Gigabyte Gaming εχει πολυ καλες κριτικες και τις καλυτερες θερμοκρασιες. Εγω μιλησα γενικα και για περιπτωσεις που δεν μπορεις να τη στειλεις πισω, οτι δεν φταιει απαραιτητα η gpu αλλα ο συνδιασμος. Την είχα δει την gaming και ξέρω ότι είναι από τις καλύτερες 4070 απλά λόγο διαφοράς 100 ευρώ από την dual είπα να πάω στην ASUS. Αναρωτιέμαι αν μπορώ να πληρώσω τη διαφορά και να πάω κατευθείαν σε gaming oc και να μου στείλουν κατευθείαν εκείνη. 1 ώρα πριν, Armoral είπε Μα μην τη δώσεις πουθενά. Ζήτα αντικατάσταση και αν είναι δυνατόν να επιστρέψεις την κάρτα μετά από την παραλαβή της νέας Άραγε θα δεχτούν να δώσω την διαφορά για μια gaming oc? Να μου την στείλουν και μετά να στείλω πίσω την ASUS…🤔 Μόλις επικοινώνησα με το Amazon. Τα νέα είναι τα εξής: α) δεν γίνεται αντικατάσταση, μόνο επιστροφή της κάρτας και μετά επιστροφή των χρημάτων. Τους είπα θα μείνω χωρίς υπολογιστή τίποτα αυτοί. β) πρόβλημά μου οικονομικά το τελωνείο. γ) πρόβλημα μου οικονομικά και τα ΕΛΤΑ(!!!) Τι έγινε ποιος ήρθε; Μου ήρθε φάπα τρελή. Sold and fulfilled by Amazon ε…χάλασε και αυτό ρε σεις;;;…καλά πήγε αυτό. Οπως το βλέπω θα πάει κοντά στα 50-60-70 για την επιστροφή σε ένα defective προϊόν ρε. Έλεος. Ούτε video θέλουν ούτε τίποτα. Δεν χρειάζεται. Έτσι γυρίζει μόνο η κάρτα.😢 Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2023 από dimoskoutr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyris Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Επικοινώνησε πάλι αύριο με άλλον υπάλληλο,ισως είναι πιο ελαστικός και σου προτείνει πιο συμφέρουσα λύση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, koyris είπε Επικοινώνησε πάλι αύριο με άλλον υπάλληλο,ισως είναι πιο ελαστικός και σου προτείνει πιο συμφέρουσα λύση Σιγά μην το άφηνα για αύριο. Λοιπόν επικοινώνησα πάλι άγρια χαράματα. Ρε φίλε λες και πριν δεν μίλησα σε υπάλληλο αλλά σε βοηθό του Χιτλερ. Η κυρία ήταν για σφαλιάρες. Μίλησα λοιπόν σε άλλο υπάλληλο. Έναν ευγενέστατο κύριο ο οποίος με ρώτησε τι συμβαίνει με την κάρτα αφού του είπα πρώτα ότι στους όρους τους είναι το να πληρώσουν ΕΛΤΑ επιστροφή αφού τους στείλω την απόδειξη, αλλά και τελωνείο αφού το προϊόν είναι ελαττωματικό. Ξεκάθαρα στους όρους το έχει. Αφου του εξήγησα ότι έχει τρελό coil whine λοιπόν μου απάντησε μάλιστα ότι είναι gamer και καταλαβαίνει και μου είπε ότι φυσικά και είναι ελαττωματικό προϊόν αφού δεν συμπεριφέρεται όπως πρέπει και το έκανε tagged έτσι. Η προηγούμενη κυρία δεν το είχε κάνει ελαττωματικό λέει. Επισης μου είπε ότι θα μου ζητήσουν την απόδειξη των ΕΛΤΑ κάποια στιγμή και ότι θα πληρώσουν εκείνοι όποιο τελωνειακό κόστος φυσικά μιας και είναι οι recipients αυτοί. Αύριο πακετάρισμα και Δευτέρα πρωί δρόμο πίσω συστημένο λογικά ε; Και ψάχνουμε για non Asus 4070…χμμμμ περίμενα τόσα χρόνια για αλλαγή θα περιμενω και για την όλη διαδικασία τώρα ένα ενάμισι μήνα. 😐Υγεία να λέμε, αφού βγήκε άκρη και με την επιστροφή θα τα βρούμε τα υπόλοιπα. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2023 από dimoskoutr 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) @dimoskoutr Υγεία πάνω από όλα φίλε μου και δεν γαμ@νται οι κάρτες. Και εγώ επειδή δεν θέλω να μπλέκω με αυτές τις βόλτες των προϊόντων ειδικά όταν πρόκειται για εξωτερικό επιλέγω Ελλάδα. Δυστυχώς πληρώνω κάτι παραπάνω τις περισσότερες φορές. Τώρα η υπάλληλος η πρώτη που μίλησες είναι αυτό που λέμε σε εσένα έτυχαν όλα; 😊 Το Amazon είναι κορυφαίο σε θέματα επιστροφής (σχεδόν δεν ασχολείται - με την καλή έννοια). Γνώμη μου να πας σε Gigabyte. Σε αυτήν την γενιά είναι κορυφή σε θέμα Coil Whine. Μην σε πάρω στον λαιμό μου αλλά κάνε ένα search στο Reddit πχ και θα δεις ότι η συντριπτική πλειοψηφία αυτό λέει. Επίσης δεν είναι απαραίτητο να πας στο gaming ή στο Eagle μοντέλο της αλλά δες και το οικονομικό Windforce που απλά δεν έχει Rgb. Είναι και κατάμαυρο που εμένα μου αρέσει. Με θερμοκρασίες κτλ μην το ψάχνεις πολύ πχ μπορεί το Windforce να έχει μεγαλύτερη θερμοκρασία σε Vram ή στο Hot spot κτλ. Όλα είναι εντός ορίων και η 4070 είναι κάρτα με τέτοια κατανάλωση, θερμοκρασίες κτλ που στην ουσία η καλύτερη επιλογή είναι η φθηνότερη. Το τροφοδοτικό σου και όλα τα άλλα δεν φταίνε αλλά η Asus έχει το θέμα οπότε δρόμο την κάρτα και μην ασχολείσαι παραπάνω. Εγώ άλλαξα κατηγορία και μάρκα αλλά αυτά αύριο όταν την πάρω. Άσε μην έχω κάνα παρατράγουδο με την "περίεργη" συναλλαγή που έκανα. P. S Άντε και καλή ψήφο σε όλους. Φεύγω χωριό τώρα νωρίς νωρίς να τελειώνω 🙃 Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2023 από liakinen 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 7 ώρες πριν, dimoskoutr είπε Δεν ξέρω τι να κάνω ρε σεις. Δεν πιστεύω ότι συνηθίζεται αυτό όσων αγορά το high pich θόρυβο. Από την άλλη ολόκληρη ιστορία να σταλεί πίσω. Και άντε την έστειλες. Η επόμενη αν είναι πάλι ίδια αηδία;😐😐😐 Στο game που σου κάνει coil whine είσαι σε Fullscreen ή windowed borderless; Δοκίμασε Fullscreen και vsync on εννοείται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 18 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Στο game που σου κάνει coil whine είσαι σε Fullscreen ή windowed borderless; Δοκίμασε Fullscreen και vsync on εννοείται Με vsync ήμουν όπου το έκανε και full screen. Αυτό που παρατήρησα στο bg3 όπως είπα και πριν είναι ότι σε 4k native που η καρτα τραβούσε 180watt ήταν πολύ οξύς και έντονος ο θόρυβος, 4k dlss q που τραβούσε 150-160 ήταν λίγοτερο οξύς, 1440p λιγότερο οξύς κλπ. Μετά άνοιξα wasteland 3 σε 4k vsync πάλι εκεί η καρτα σχετικά καθόταν στα 85-95 watt, πάλι είχε coil whine. Στο μόνο που δεν είχε ήταν στο dos2 4k που καθόταν εντελώς στα 70 watt. Ε δεν είναι κατάσταση αυτή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, dimoskoutr είπε Με vsync ήμουν όπου το έκανε και full screen. Αυτό που παρατήρησα στο bg3 όπως είπα και πριν είναι ότι σε 4k native που η καρτα τραβούσε 180watt ήταν πολύ οξύς και έντονος ο θόρυβος, 4k dlss q που τραβούσε 150-160 ήταν λίγοτερο οξύς, 1440p λιγότερο οξύς κλπ. Μετά άνοιξα wasteland 3 σε 4k vsync πάλι εκεί η καρτα σχετικά καθόταν στα 85-95 watt, πάλι είχε coil whine. Στο μόνο που δεν είχε ήταν στο dos2 4k που καθόταν εντελώς στα 70 watt. Ε δεν είναι κατάσταση αυτή. Ναι εντάξει είναι περίεργο αυτό πράγματι. Εμένα coil whine κάνει μόνο χωρίς vsync στο menu που τα fps πάνε στα 300+ ξέρω ΄γω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, liakinen είπε @dimoskoutr Υγεία πάνω από όλα φίλε μου και δεν γαμ@νται οι κάρτες. Και εγώ επειδή δεν θέλω να μπλέκω με αυτές τις βόλτες των προϊόντων ειδικά όταν πρόκειται για εξωτερικό επιλέγω Ελλάδα. Δυστυχώς πληρώνω κάτι παραπάνω τις περισσότερες φορές. Τώρα η υπάλληλος η πρώτη που μίλησες είναι αυτό που λέμε σε εσένα έτυχαν όλα; 😊 Το Amazon είναι κορυφαίο σε θέματα επιστροφής (σχεδόν δεν ασχολείται - με την καλή έννοια). Γνώμη μου να πας σε Gigabyte. Σε αυτήν την γενιά είναι κορυφή σε θέμα Coil Whine. Μην σε πάρω στον λαιμό μου αλλά κάνε ένα search στο Reddit πχ και θα δεις ότι η συντριπτική πλειοψηφία αυτό λέει. Επίσης δεν είναι απαραίτητο να πας στο gaming ή στο Eagle μοντέλο της αλλά δες και το οικονομικό Windforce που απλά δεν έχει Rgp. Είναι και κατάμαυρο που εμένα μου αρέσει. Με θερμοκρασίες κτλ μην το ψάχνεις πολύ πχ μπορεί το Windforce να έχει μεγαλύτερη θερμοκρασία σε Vram ή στο Hot spot κτλ. Όλα είναι εντός ορίων και η 4070 είναι κάρτα με τέτοια κατανάλωση, θερμοκρασίες κτλ που στην ουσία η καλύτερη επιλογή είναι η φθηνότερη. Το τροφοδοτικό σου και όλα τα άλλα δεν φταίνε αλλά η Asus έχει το θέμα οπότε δρόμο την κάρτα και μην ασχολείσαι παραπάνω. Εγώ άλλαξα κατηγορία και μάρκα αλλά αυτά αύριο όταν την πάρω. Άσε μην έχω κάνα παρατράγουδο με την "περίεργη" συναλλαγή που έκανα. P. S Άντε και καλή ψήφο σε όλους. Φεύγω χωριό τώρα νωρίς νωρίς να τελειώνω 🙃 Ναι εννοείται υγεία πάνω από όλα φίλτατε γιατί τα δυο τελευταία καλοκαίρια έχασα κοντινούς στα ξαφνικά. 😞 Και από άλλους έχω ακούσει για gigabyte και την εγγύηση της που πάει μέχρι 4 ή 5 χρόνια νομίζω. Έχει και ετοιμοπαράδοτη gaming Ελλάδα ρε συ αλλά το ερώτημα μου είναι τι κάνω σε περίπτωση πάλι coil whine; Δεν νομίζω ότι παίρνουν πίσω κάρτα τα εδώ καταστήματα. Ξέρεις αν καείς στο χυλό φυσάς το γιαούρτι. Άσε που όντως δεν μου εγγυάται κάποιος ότι δεν θα έχει η καινούργια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εμένα πάντως με τον καιρό μειώθηκε αισθητά. Όχι ότι δεν ακούγεται καθόλου αλλά καμια σχέση με τις αρχές Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2023 από noFEARgr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Εμένα πάντως με τον καιρό μειώθηκε αισθητά. Όχι ότι δεν ακούγεται καθόλου αλλά καμια σχέση με τις αρχές Εφόσον μπορώ να την επιστρέψω δεν μπαίνω σε τέτοια διαδικασία. Και αν δεν μειωθεί; Δεν υπάρχει λόγος. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2023 από dimoskoutr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Μην την στείλεις εκτός κι αν είναι εντελώς ανυπόφορο. Μπορεί να σου στείλουν χειρότερο κομμάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Μην την στείλεις εκτός κι αν είναι εντελώς ανυπόφορο. Μπορεί να σου στείλουν χειρότερο κομμάτι. Δεν μπορεί να γίνει αντικατάσταση όπως είπα και πριν. Τους είπα βρε θα μείνω χωρίς καρτα (ψεύδομαι έχω την παλιά), τίποτα ήταν ξεκάθαροι. Επιστροφή κάρτας και επιστροφή χρημάτων θα γίνει με τα μεταφορικά και οτιδήποτε αφορά τελωνείο δικά τους απλά με την απόδειξη που θα τους στείλω. Ειναι εντελώς ανυπόφορο το coil whine της. Με το κουτί στο πάτωμα, με τους ανεμιστήρες να δουλεύουν, με τα ηχεία ανοιχτά σχετικά χαμηλά οι ήχοι των παιχνιδιών λόγο νύχτας, χτες ήταν πολύ έντονο. Τώρα θα περιμένω την επιστροφή των χρημάτων και θα χτυπήσω κάποια της gigabyte μάλλον, όχι ίδια. Εκτός και αν μου τη δώσει το περίμενε και δεν περιμένω να μου επιστρέψουν τα λεφτά και χτυπήσω μια από Γερμανία που βρήκα. Ελλάδα θα μου βγει πιο φθηνά κανένα 25αρι και ετοιμοπαράδοτη αλλά η πολιτική επιστροφής τους σε περίπτωση coil whine δεν νομίζω ότι θα είναι «φέρτο το περνούμε πίσω»… Edit: 😂 Μόλις μου ήρθε και ένα mail όπου μου δίνουν δώρο για επόμενη αγορά, τα μεταφορικά που τους είχα πληρώσει γιατί άργησε να έρθει δυο μέρες η κάρτα. Μετά γιατί να μην ξαναπάρεις από Amazon; Σουρεάλ 24ώρο ζω. 🥳 Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2023 από dimoskoutr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 56 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Δεν μπορεί να γίνει αντικατάσταση όπως είπα και πριν. Τους είπα βρε θα μείνω χωρίς καρτα (ψεύδομαι έχω την παλιά), τίποτα ήταν ξεκάθαροι. Επιστροφή κάρτας και επιστροφή χρημάτων θα γίνει με τα μεταφορικά και οτιδήποτε αφορά τελωνείο δικά τους απλά με την απόδειξη που θα τους στείλω. Ειναι εντελώς ανυπόφορο το coil whine της. Με το κουτί στο πάτωμα, με τους ανεμιστήρες να δουλεύουν, με τα ηχεία ανοιχτά σχετικά χαμηλά οι ήχοι των παιχνιδιών λόγο νύχτας, χτες ήταν πολύ έντονο. Τώρα θα περιμένω την επιστροφή των χρημάτων και θα χτυπήσω κάποια της gigabyte μάλλον, όχι ίδια. Εκτός και αν μου τη δώσει το περίμενε και δεν περιμένω να μου επιστρέψουν τα λεφτά και χτυπήσω μια από Γερμανία που βρήκα. Ελλάδα θα μου βγει πιο φθηνά κανένα 25αρι και ετοιμοπαράδοτη αλλά η πολιτική επιστροφής τους σε περίπτωση coil whine δεν νομίζω ότι θα είναι «φέρτο το περνούμε πίσω»… Edit: 😂 Μόλις μου ήρθε και ένα mail όπου μου δίνουν δώρο για επόμενη αγορά, τα μεταφορικά που τους είχα πληρώσει γιατί άργησε να έρθει δυο μέρες η κάρτα. Μετά γιατί να μην ξαναπάρεις από Amazon; Σουρεάλ 24ώρο ζω. 🥳 Αν επιτρέπεται από πιο Amazon ψωνίζεις;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, dimoskoutr είπε Δεν μπορεί να γίνει αντικατάσταση όπως είπα και πριν. Τους είπα βρε θα μείνω χωρίς καρτα (ψεύδομαι έχω την παλιά), τίποτα ήταν ξεκάθαροι. Επιστροφή κάρτας και επιστροφή χρημάτων θα γίνει με τα μεταφορικά και οτιδήποτε αφορά τελωνείο δικά τους απλά με την απόδειξη που θα τους στείλω. Ειναι εντελώς ανυπόφορο το coil whine της. Με το κουτί στο πάτωμα, με τους ανεμιστήρες να δουλεύουν, με τα ηχεία ανοιχτά σχετικά χαμηλά οι ήχοι των παιχνιδιών λόγο νύχτας, χτες ήταν πολύ έντονο. Τώρα θα περιμένω την επιστροφή των χρημάτων και θα χτυπήσω κάποια της gigabyte μάλλον, όχι ίδια. Εκτός και αν μου τη δώσει το περίμενε και δεν περιμένω να μου επιστρέψουν τα λεφτά και χτυπήσω μια από Γερμανία που βρήκα. Ελλάδα θα μου βγει πιο φθηνά κανένα 25αρι και ετοιμοπαράδοτη αλλά η πολιτική επιστροφής τους σε περίπτωση coil whine δεν νομίζω ότι θα είναι «φέρτο το περνούμε πίσω»… Edit: 😂 Μόλις μου ήρθε και ένα mail όπου μου δίνουν δώρο για επόμενη αγορά, τα μεταφορικά που τους είχα πληρώσει γιατί άργησε να έρθει δυο μέρες η κάρτα. Μετά γιατί να μην ξαναπάρεις από Amazon; Σουρεάλ 24ώρο ζω. 🥳 Και σε εμένα χάρισαν τα χρήματα σε ένα ssd 970 pro στα 80 ευρώ αν θυμάμαι καλά τότε γιατί δεν είχε έρθει ενώ είχαν περάσει 2-3 εβδομάδες και δεν είχαμε tracking. Μετά από δύο ημέρες τον βρήκα στο γραμματοκιβώτιό μου από τα ΕΛΤΑ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grisos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Πάντως On/Off topic, ακόμα και για τα Loki της ASUS υπάρχει γκρίνια για coil whine ενώ θεωρούνται τοπ γενικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα