Tambas91 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Herald είπε Την ΔΕΗ μόνο, idle power draw αυτά τα 2 θα βαράει over 9000 Τώρα κολλάς σε λεπτομέρειες … 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, Herald είπε Είναι παραπληροφόρηση ότι η μεγάλη πλειοψηφία των amd Sponsored τα πάει χάλια σε οτιδήποτε δεν είναι amd? Ρε συ με δουλεύεις? Σε άλλο κόσμο είσαι? Ναι, παραπληροφόρηση είναι. Δεν πάνε όσο καλά θε έπρεπε με βάση τη δυναμικότητα του πυρήνα της κάρτας? Ναι, το βλέπουμε και αυτό. Το "τα πάνε χάλια", "δεν λειτουργούν", "σέρνονται" κλπ, είναι υπερβολές και παραπληροφορηση του κερατά. Έκανα συγκεκριμένες ερωτήσεις/παρατηρήσεις πριν, αλείφτηκες ολόκληρος με baby oil για να ξεγλιστράς σα ζαργάνα, τα προσπέρασες σα να μην υπήρξαν ποτέ και τώρα πάλι πας πέρα-δώθε. Εγώ πάω να ξετινάξω τη RAM, να δω αν/τι σηκώνει. HF! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 2 minutes ago, Πέτρος said: Ναι, παραπληροφόρηση είναι. Δεν πάνε όσο καλά θε έπρεπε με βάση τη δυναμικότητα του πυρήνα της κάρτας? Ναι, το βλέπουμε και αυτό. Το "τα πάνε χάλια", "δεν λειτουργούν", "σέρνονται" κλπ, είναι υπερβολές και παραπληροφορηση του κερατά. Έκανα συγκεκριμένες ερωτήσεις/παρατηρήσεις πριν, αλείφτηκες ολόκληρος με baby oil για να ξεγλιστράς σα ζαργάνα, τα προσπέρασες σα να μην υπήρξαν ποτέ και τώρα πάλι πας πέρα-δώθε. Εγώ πάω να ξετινάξω τη RAM, να δω αν/τι σηκώνει. HF! Δεν είδα κάποια ερώτηση. Εγώ απλά googlaro amd sponsored και τα περισσότερα παιχνίδια που βλέπω στην λίστα είτε υπολειτουργούν, είτε δεν λειτουργούν καθόλου, είτε ξεμένουν από vram, είτε δεν έχουν features ανταγωνιστών, είτε ΟΛα τα παραπάνω μαζί, σε οτιδήποτε δεν είναι amd. Δεν ξέρω πως γκένεν να διαφωνείς https://www.amd.com/en/gaming/featured-games.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Herald είπε Δεν είδα κάποια ερώτηση. Εγώ απλά googlaro amd sponsored και τα περισσότερα παιχνίδια που βλέπω στην λίστα είτε υπολειτουργούν, είτε δεν λειτουργούν καθόλου, είτε ξεμένουν από vram, είτε δεν έχουν features ανταγωνιστών, είτε ΟΛα τα παραπάνω μαζί, σε οτιδήποτε δεν είναι amd. Δεν ξέρω πως γκένεν να διαφωνείς https://www.amd.com/en/gaming/featured-games.html Σταμάτα πανάθεμά σε έχεις ανοίξει μέτωπα παντού και δίνεις πόνο … όλο λοιδορείς την amd σε όλα τα νήματα … 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 1 minute ago, Tambas91 said: Σταμάτα πανάθεμά σε έχεις ανοίξει μέτωπα παντού και δίνεις πόνο … όλο λοιδορείς την amd σε όλα τα νήματα … 😛 Δεν είπα ότι φταίει η AMD. Οι devs φταίνε. Παθαίνουν αμπαλίαση όταν τους σπονσοράρι η amd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Herald είπε Δεν είπα ότι φταίει η AMD. Οι devs φταίνε. Παθαίνουν αμπαλίαση όταν τους σπονσοράρι η amd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Για ITX builds που περιοριζονται σε 1 Nvme ειναι κουφετο https://videocardz.com/newz/asus-geforce-rtx-4060-ti-with-built-in-ssd-slot-to-launch-soon?fbclid=IwAR2G1Nnev4VOmgm2Sw0qGlhJWfidod7FB0d9TAtjD5QNRFwKI8_xwL2sLkI Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, Armoral είπε Βγάλε την κάρτα προσεκτικά αν έχεις σκοπό να την τεστάρεις και αν αποφασίσεις να την επιστρέψεις για οποιοδήποτε λόγο τη στέλνεις πίσω σαν καινούργια. Το Amazon τη δέχεται πίσω απευθείας και χωρίς πολλά πολλά αφού ελέγξουν φυσικά ότι είναι μέσα. Αν πχ κάνει θόρυβο ένας λόγος παραπάνω, έχω στείλει δύο κάρτες μαζί, την αρχική και της αντικατάστασης στο τμήμα τους στην Ισπανία, σε άριστη κατάσταση εννοείται, ανοιγμένες όμως και φυσικά δεν υπήρχε κανένα θέμα γρατζουνιών ή κακής χρήσης. Αυτός είναι ο λόγος που αγοράζεις και από εκεί. Επιστροφή χωρίς λόγο. Επειδή έτσι θέλω. Και που ξέρεις, μπορεί τελικά να μείνεις τόσο ευχαριστημένος όσο φαντάζομαι ότι θα μείνεις, εκτός αν είσαι άτυχος και πετύχεις κακό κομμάτι και ίσως τελικά την κρατήσεις όχι με το ζόρι, αλλά επειδή τελικά σου αρέσει και σου δίνει αυτά που θέλεις. Μην επηρεάζεσαι από νούμερα και εικασίες, δες τα στην πράξη μόνος σου. Και ναι εμείς μόνο CP2077 και ότι έχει RT παίζουμε. Το πέτυχες.:D Ναι εννοείται. Είναι σημαντική η επιστροφή σε 30 μέρες no questions asked. Φυσικά με προσοχή η χρήση της στο μπες βγες όπως κάνω πάντα σε όλα μου τα ηλεκτρονικά. 45 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Τώρα παίζω Quarry που δεν έχει RT. Μπα δεν ξέρω για το BG3, είναι ανάλογα το game. Γενικά με Vulkan έχω καλύτερα αποτελέσματα πάντως. Γιατί Quarry θες να πάθεις συγκοπή;😂 14 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Για ITX builds που περιοριζονται σε 1 Nvme ειναι κουφετο https://videocardz.com/newz/asus-geforce-rtx-4060-ti-with-built-in-ssd-slot-to-launch-soon?fbclid=IwAR2G1Nnev4VOmgm2Sw0qGlhJWfidod7FB0d9TAtjD5QNRFwKI8_xwL2sLkI Σε λίγο όλα θα τα καρφώνεις πάνω στην gpu. Ο ακοινώνητος έχει pwm για φανακια. Αυτή m.2…τη μητρική για ντεκόρ θα την έχουμε. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2023 από dimoskoutr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dimoskoutr είπε Μήπως ξέρεις εσύ αν είναι καλύτερα με Vulcan ή dx το bg3 με την κάρτα μας; Μήπως το έχεις; Τι στο καλό εσείς της nvidia isometric RPGs δεν παίζετε; Μόνο ότι έχει rt;;; Απάντηση κανείς εδώ…😂😉 Μεγειές! DX, σε Vulcan ήταν λίγο χειρότερα (μικρή διαφορά). Και εννοείται πύραυλος η 4070 για το συγκεκριμένο, έφυγες 4Κ Ultra. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2023 από Zaknafein 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 AC Μιράζ Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 To ΑC Mirage 2000 είναι Petsinos Sponsored; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Πολύ δυνατή η 4070ti και γενικά όλες οι nvidia στο mirage. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Just now, just_a_dude said: To ΑC Mirage 2000 είναι Petsinos Sponsored; yeap 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, just_a_dude είπε To ΑC Mirage 2000 είναι Petsinos Sponsored; 1 λεπτό πριν, Aten-Ra είπε yeap Μάλλον intel. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 2 minutes ago, just_a_dude said: To ΑC Mirage 2000 είναι Petsinos Sponsored; Intel https://softwareoffer.intel.com/Campaign/LearnMore/c17f2829-19ee-4dba-804e-6886c71505d5 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα