Tambas91 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 16 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Μόλις έβγαλα την νέα ηλεκτρονική ταυτότητα. Καλώς ήρθα στην κοινότητα των gamers και εγώ…😉 έλα αδερφέ σε έφτιαξα βγάλε αυτό το κουτί και βάλε μέσα τη κάρτα μη σε πιάσει αμοκ και τη δώσεις με γεια το εργαλείο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, just_a_dude είπε @dimoskoutr με γειες!! Δοκίμασες καθόλου; Να δεις τι παίζει και από θόρυβο, κτλ; Όχι ούτε καν την έβαλα. Είμαι από πολύωρο ταξίδι και η κυρία 4070 με περίμενε σπίτι. Βλέπεις Ελλάδα ήρθε από την Δευτέρα και πέρασε τελωνείο με τη μια Δευτέρα μεσημέρι. Έπειτα είπε να σουλατσάρει στην Αθήνα για 4 μέρες μέχρι να έρθει εδώ. Έλεος με την ups ρε συ…εμπλοκή μεγάλη οι τύποι. 1 λεπτό πριν, Tambas91 είπε έλα αδερφέ σε έφτιαξα βγάλε αυτό το κουτί και βάλε μέσα τη κάρτα μη σε πιάσει αμοκ και τη δώσεις με γεια το εργαλείο Άρχοντας. Ευχαριστώ πολύ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 21 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Μόλις έβγαλα την νέα ηλεκτρονική ταυτότητα. Καλώς ήρθα στην κοινότητα των gamers και εγώ…😉 Με γεια και από εδώ, έλα βγάλτην κι από το κουτί. Έκανες ένα πρώτο βήμα. Να μας πεις και για το RT και τα fake frames που δε σ' αρέσουν αδερφέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, Armoral είπε Με γεια και από εδώ, έλα βγάλτην κι από το κουτί. Έκανες ένα πρώτο βήμα. Να μας πεις και για το RT και τα fake frames που δε σ' αρέσουν αδερφέ. Αδερφέ από αύριο. Ξεκούραση τώρα. Ούτως η άλλως τέτοια μπλιμπλικια δεν έχω λόγο να ανοίξω στο bg3. Φεεεεεετα αδερφέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris-leme Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 26 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Μόλις έβγαλα την νέα ηλεκτρονική ταυτότητα. Καλώς ήρθα στην κοινότητα των gamers και εγώ…😉 Καλά γραφικά να έχεις. Περίεργο συναίσθημα όταν βγάλεις την παλιά κάρτα από το πισι και παθαίνεις ένα σοκ το πόσο ποιο γρήγορη είναι η νέα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, dimoskoutr είπε Αδερφέ από αύριο. Ξεκούραση τώρα. Ούτως η άλλως τέτοια μπλιμπλικια δεν έχω λόγο να ανοίξω στο bg3. Φεεεεεετα αδερφέ. Ε μια διαφορά από την RX570 θα τη δεις. Ακόμη και στο BG3. Ξεκουράσου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Όσο βλέπω εκείνο το 12 δίπλα στα gb μου ανάβουν λαμπάκια. Το κουτί που μου έφτιαξε ο άλλος πρασινοφρουρός πιο ωραίο σαφώς.🥳 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, dimoskoutr είπε Όσο βλέπω εκείνο το 12 δίπλα στα gb μου ανάβουν λαμπάκια. Το κουτί που μου έφτιαξε ο άλλος πρασινοφρουρός πιο ωραίο σαφώς.🥳 Στην πράξη θα τα δεις αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Aris-leme είπε Καλά γραφικά να έχεις. Περίεργο συναίσθημα όταν βγάλεις την παλιά κάρτα από το πισι και παθαίνεις ένα σοκ το πόσο ποιο γρήγορη είναι η νέα. Λες ε; Έχω να το νιώσω αυτό χρόνια. 😎 1 λεπτό πριν, Armoral είπε Ε μια διαφορά από την RX570 θα τη δεις. Ακόμη και στο BG3. Ξεκουράσου. Σαφώς. Να ξεκουραστώ να χωνέψω τα 12 πρώτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Όσο βλέπω εκείνο το 12 δίπλα στα gb μου ανάβουν λαμπάκια. Το κουτί που μου έφτιαξε ο άλλος πρασινοφρουρός πιο ωραίο σαφώς.🥳 εγώ το ξέρω γι αυτό στο έφτιαξα! βγάλτο μια φωτοτυπία και κόλα το από πάνω... βάλε την κάρτα στο pc και απόλαυσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 14 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Αδερφέ από αύριο. Ξεκούραση τώρα. Ούτως η άλλως τέτοια μπλιμπλικια δεν έχω λόγο να ανοίξω στο bg3. Φεεεεεετα αδερφέ. Βάλε DLDSR 4K στο BG3 που είναι ελαφρυ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Tambas91 είπε εγώ το ξέρω γι αυτό στο έφτιαξα! βγάλτο μια φωτοτυπία και κόλα το από πάνω... βάλε την κάρτα στο pc και απόλαυσε Δεν τυπώνεις και ένα ταμπελάκι επιστροφής στο Amazon τώρα που είσαι εύκαιρος; Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2023 από Armoral Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Κάτσε να μπει το f16 μέσα και θα τον ενημερώσω πρώτο αν χρειαστεί. Τον βλέπω ικανότατο με το καλλιτεχνικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 51 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Μόλις έβγαλα την νέα ηλεκτρονική ταυτότητα. Καλώς ήρθα στην κοινότητα των gamers και εγώ…😉 Με γειες καλοδουλευτη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 10 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Βάλε DLDSR 4K στο BG3 που είναι ελαφρυ Εσύ πρέπει να μου κανεις μάθημα. Αν και αυτό το θυμάμαι τι είναι. Και γιατί όχι σε 4k native που είναι η μια οθόνη μου; Καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα