kkatzos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Zulualert είπε Οσο και να ζουμάρεις, φυτά φωτισμοί κοψοψίνια κλπ το DLSS είναι παντού καλύτερο από native και αποδίδει τα 3 πλάσια και παραπάνω fps, τώρα όσοι στενοχωριούνται που δεν τους βγαίνει το αφήγημα με το native απλά προσφέρουν ψυχαγωγία δωρεαν LOL Αδερφέ, έκανες τη διαπίστωση ότι όντας ακίνητος είναι άψογο το DLSS; Πρέπει να βγάλεις δημοσίευση για την ανακάλυψη σου. 🤣 Το πρόβλημα είναι στην κίνηση και όχι σε όλα τα παιχνίδια. Στην κίνηση... Και κάπου εδώ να πω ότι στην έκδοση 2.0 (ίσως και πιο πριν) του CP2077 υπάρχει μεγάλη βελτίωση στην ποιότητα του DLSS (πέρα από το RR). Δεν ήταν έτσι με τις εκδόσεις 2.3-2.5 που είχε παλιότερα το CP. 7 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Αυτό με το Chromium το είδα και εγώ και λέω πεθαίνει η κάρτα χαχα Καλά να πάθετε που χρησιμοποιείτε Chrome 😁 Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2023 από kkatzos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, kkatzos είπε Καλά να πάθετε που χρησιμοποιείτε Chrome 😁 Firefox χρησιμοποιώ χρόνια, απλά είπα να αλλάξω έτσι να δω τι λέει και ο Chrome 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zulualert Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, kkatzos είπε LOL Αδερφέ, έκανες τη διαπίστωση ότι όντας ακίνητος είναι άψογο το DLSS; Πρέπει να βγάλεις δημοσίευση για την ανακάλυψη σου. 🤣 Το πρόβλημα είναι στην κίνηση και όχι σε όλα τα παιχνίδια. Στην κίνηση... Και κάπου εδώ να πω ότι στην έκδοση 2.0 (ίσως και πιο πριν) του CP2077 υπάρχει μεγάλη βελτίωση στην ποιότητα του DLSS (πέρα από το RR). Δεν ήταν έτσι με τις εκδόσεις 2.3-2.5 που είχε παλιότερα το CP. Καλά να πάθετε που χρησιμοποιείτε Chrome 😁 Η εικόνα όσο και η εμπειρία είναι άψογη υποδειγματική απο το rig μου, δε σχολιάζω βλέποντας βιντεάκια στο youtube με κάρτες των 100€ κατάλαβες αδερφέ ή οτιδήποτε Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2023 από Zulualert Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Herald είπε Δεν είπα ότι γίνεται επίτηδες. Μπορεί όντως να γίνεται κατά τύχη. Απλα όπου πέφτει amd sponsorship έχουμε κάρτες των ανταγωνιστών να υπολειτουργουν η και να μην δουλεύουν καθόλου (πχ Arc στο starfield) εξωπραγματικες απαιτήσεις vram, features ανταγωνιστών να λείπουν, RT shadows στο 1/24ο της native ανάλυσης κλπα. Το δέχομαι ότι μπορεί απλά να τυχαίνει. Το ίδιο λέμε πάνω κάτω αλλά εστιάζεις άλλου .. όταν οι devs έχουν ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα θα κοιτάξουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο το hardware που έχει προτεραιότητα … όποτε αν πχ κάνει optimized το παιχνίδι να τρέχει στο 100% στις rdna και 80% στις nvidia βλέπουμε την 7800χτ εεε συγνώμη την 7900χτχ ήθελα να πω να φτάνει την 4090 … αν οι κονσόλες είχαν nvidia hw θα βλέπαμε σχεδόν όλα τα παιχνίδια να βγαίνουν με global illumination… εκεί που βρωμάει η υπόθεση κατά τη γνώμη μου είναι η έλλειψη dlss που απ ότι φαίνεται είναι πολύ εύκολο να ενσωματωθεί αλλά λείπει από πολλά παιχνίδια …. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 14 minutes ago, Tambas91 said: Το ίδιο λέμε πάνω κάτω αλλά εστιάζεις άλλου .. όταν οι devs έχουν ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα θα κοιτάξουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο το hardware που έχει προτεραιότητα … όποτε αν πχ κάνει optimized το παιχνίδι να τρέχει στο 100% στις rdna και 80% στις nvidia βλέπουμε την 7800χτ εεε συγνώμη την 7900χτχ ήθελα να πω να φτάνει την 4090 … αν οι κονσόλες είχαν nvidia hw θα βλέπαμε σχεδόν όλα τα παιχνίδια να βγαίνουν με global illumination… εκεί που βρωμάει η υπόθεση κατά τη γνώμη μου είναι η έλλειψη dlss που απ ότι φαίνεται είναι πολύ εύκολο να ενσωματωθεί αλλά λείπει από πολλά παιχνίδια …. Μα συμφωνώ, αλλά το ίδιο πράγμα είναι. Αν ο dev έχει 10 ώρες για optimization, και επειδή έχεις το sponsorship πρέπει και τις 10 να τις αφιερώσει στις δικές σου κάρτες, ε στην ουσία αυτό δεν διαφέρει από το απλά να καταστρέφει τις κάρτες του ανταγωνιστή. Όμως το ερώτημα είναι γιατί δεν βλέπουμε το ίδιο και στα nvidia sponsored? Στο CP που το game βγήκε σε ημιθανη κατάσταση πριν 3 χρόνια πως γίνεται να τρέχει άψογα σε amd? Εκεί βρήκε χρόνο ο dev? Δεν είναι περίεργο που συνεχώς συμβαίνει μόνο στα amd sponsored? Μα πραγματικά όπου βλέπεις amd sponsorship υπάρχει 90% πιθανότητα το game είτε να μην τρέχει καθόλου σε μη amd κάρτες, ειτε αυτές να σέρνονται, ειτε να ζητάει 666 gb vram, ειτε να έχει πετσοκομενo RT, ειτε να λείπουν features ανταγωνιστών, ειτε όλα τα παραπάνω μαζί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Κάτι λέγαμε για παραπληροφόρηση πριν, κάναμε κάτι κύκλους χωρίς απαντήσεις που να στέκουν, ξανά στα ίδια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 11 minutes ago, Πέτρος said: Κάτι λέγαμε για παραπληροφόρηση πριν, κάναμε κάτι κύκλους χωρίς απαντήσεις που να στέκουν, ξανά στα ίδια. Κάνει συνέχεια FUD 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 37 λεπτά πριν, Herald είπε Μα συμφωνώ, αλλά το ίδιο πράγμα είναι. Αν ο dev έχει 10 ώρες για optimization, και επειδή έχεις το sponsorship πρέπει και τις 10 να τις αφιερώσει στις δικές σου κάρτες, ε στην ουσία αυτό δεν διαφέρει από το απλά να καταστρέφει τις κάρτες του ανταγωνιστή. Όμως το ερώτημα είναι γιατί δεν βλέπουμε το ίδιο και στα nvidia sponsored? Στο CP που το game βγήκε σε ημιθανη κατάσταση πριν 3 χρόνια πως γίνεται να τρέχει άψογα σε amd? Εκεί βρήκε χρόνο ο dev? Δεν είναι περίεργο που συνεχώς συμβαίνει μόνο στα amd sponsored? Μα πραγματικά όπου βλέπεις amd sponsorship υπάρχει 90% πιθανότητα το game είτε να μην τρέχει καθόλου σε μη amd κάρτες, ειτε αυτές να σέρνονται, ειτε να ζητάει 666 gb vram, ειτε να έχει πετσοκομενo RT, ειτε να λείπουν features ανταγωνιστών, ειτε όλα τα παραπάνω μαζί. Το λέω επειδή αφήνεις να εννοηθεί ότι τους λέει η amd να το κάνουν αυτό επίτηδες ενώ απ ότι φαίνεται στα στενά χρονοδιαγράμματα και στην τσαπατσουλιά απλά δεν κάνουν καλα τη δουλειά τους … το αποτέλεσμα προφανώς το ίδιο είναι αλλά υπάρχει μια μικρή διαφορα ρε συ … οπως είπα μακάρι να έρθει το switch με nvidia hw και πιστεύω θα αλλάξει πολύ η κατάσταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Το λέω επειδή αφήνεις να εννοηθεί ότι τους λέει η amd να το κάνουν αυτό επίτηδες ενώ απ ότι φαίνεται στα στενά χρονοδιαγράμματα και στην τσαπατσουλιά απλά δεν κάνουν καλα τη δουλειά τους … το αποτέλεσμα προφανώς το ίδιο είναι αλλά υπάρχει μια μικρή διαφορα ρε συ … οπως είπα μακάρι να έρθει το switch με nvidia hw και πιστεύω θα αλλάξει πολύ η κατάσταση Και οι dev.δεν τα φτιάχνουν σωστά για τους δικούς τους λόγους η συμφέρον και ναι, πιστεύω ότι και η αμδ βάζει χεράκι για αυτό και είναι σπονσορ σε κάποια παιχνίδα και τυχαία αυτά τα παιχνίδια δεν πάνε καλά σε πράσινη και μπλε gpu παρά μόνο στα δικά της προϊόντα.Αλλιως δεν θα σποσοναριζαν συγκεκριμένους τίτλους.Το assassin γιατι το άφησαν μετά από τόσα χρόνια? Μήπως νέα συμβόλαια των στούντιος με αντίστοιχο σπόνσορα? Τα ίδια βέβαια έκανε και ο Πέτσας στο παρελθόν. Θα μου πεις τα λέτε γιατί κόβουν το dlss από κάποιους τίτλους και βάζουν fsr μόνο.Ναι θα πάει το μυαλό μου στο πονηρό αλλά δεν ξέρω εάν το dlss δεν αφήνει ο ίδιος ο Πέτσας να μπει σε όλους τους τίτλους. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2023 από azazil1190 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μόλις έβγαλα την νέα ηλεκτρονική ταυτότητα. Καλώς ήρθα στην κοινότητα των gamers και εγώ…😉 Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2023 από dimoskoutr 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Και οι dev.δεν τα φτιάχνουν σωστά για τους δικούς τους λόγους η συμφέρον και ναι, πιστεύω ότι και η αμδ βάζει χεράκι για αυτό και είναι σπονσορ σε κάποια παιχνίδα και τυχαία αυτά τα παιχνίδια δεν πάνε καλά σε πράσινη και μπλε gpu παρά μόνο στα δικά της προϊόντα.Αλλιως δεν θα σποσοναριζαν συγκεκριμένους τίτλους.Το assassin γιατι το άφησαν μετά από τόσα χρόνια? Μήπως νέα συμβόλαια των στούντιος με αντίστοιχο σπόνσορα? Τα ίδια βέβαια έκανε και ο Πέτσας στο παρελθόν. Θα μου πεις τα λέτε γιατί κόβουν το dlss από κάποιους τίτλους και βάζουν fsr μόνο.Ναι θα πάει το μυαλό μου στο πονηρό αλλά δεν ξέρω εάν το dlss δεν αφήνει ο ίδιος ο Πέτσας να μπει σε όλους τους τίτλους. πολλά μπορεί να παίζονται πίσω από κλειστές πόρτες και συμφωνίες μαμούθ απλά εγώ βλέπω παιχνίδια να βγαίνουν χωρίς να έχουν επιλογή HDR και FOV (starfield) παιχνίδια που είναι amd sponsored να τρέχουν σκατά ακόμα και σε κονσόλες (jedi survivor) γενικά πολύ τσαπατσουλιά παντού γιατί πλέον εστιάζουν στην ποσότητα και όχι στην ποιότητα ! εκεί που θα στοιχημάτιζα πάντως τα λεφτά μου είναι ότι η amd βάζει το χεράκι τις ώστε να αποκλείσει το dlss,fg 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 53 minutes ago, Πέτρος said: Κάτι λέγαμε για παραπληροφόρηση πριν, κάναμε κάτι κύκλους χωρίς απαντήσεις που να στέκουν, ξανά στα ίδια. Είναι παραπληροφόρηση ότι η μεγάλη πλειοψηφία των amd Sponsored τα πάει χάλια σε οτιδήποτε δεν είναι amd? Ρε συ με δουλεύεις? Σε άλλο κόσμο είσαι? 28 minutes ago, Tambas91 said: Το λέω επειδή αφήνεις να εννοηθεί ότι τους λέει η amd να το κάνουν αυτό επίτηδες Ε ναι, εκεί πάει το μυαλό μου, όταν 9/10 amd sponsored δεν δουλεύουν σε οτιδήποτε gpu που δεν είναι amd, κάτι που δεν συμβαίνει με τα υπόλοιπα sponsored. Νταξει, μπορεί απλά να έτυχε ξαναλέω, απλά άμα είχα να ποντάρω τα λεφτά μου θα τα έβαζα ΌΛΑ στο ότι γίνεται επίτηδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 13 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Μόλις έβγαλα την νέα ηλεκτρονική ταυτότητα. Καλώς ήρθα στην κοινότητα των gamers και εγώ…😉 Αντε αντε ετσι μπραβο ξεκινα με fg κτλ που λεγαμε να δεις τι γλυκα στις συζητησεις που καναμε. Επραξες σωστα εννοειται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, Arkin είπε Αντε αντε ετσι μπραβο ξεκινα με fg κτλ που λεγαμε να δεις τι γλυκα στις συζητησεις που καναμε. Επραξες σωστα εννοειται. Άντε πάλι. Τι να το κάνω στο bg3 και στο dos2 το fg; Να το βράσω να πιω το ζωμό; Σωστό και λάθος στο 4070 ή 7800xt για μένα δεν έχει.😉 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 @dimoskoutr με γειες!! Δοκίμασες καθόλου; Να δεις τι παίζει και από θόρυβο, κτλ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα