akoinonitos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Arkin είπε Τελειως stock η καρτα και η cpu ram ολα stock. Δεν ξερω γιατι λεει οτι το fsr 2.2 ειναι ανοιχτο εγω εβαλα απλα ultra εκλεισα τελειως το fsr και πατησα να τρεξει το bench. Ειδα την καρτα μεχρι 77% usage στον εξω χωρο. Θα τρεξω και με OC και με tuning cpu/ram και επανερχομαι. Εδω ειναι χωρις fsr οποτε θελει το βγαζει το benchmark Εδω με OC στα 3015 σταθερα και 11500 μνημες Το techpower την εχει στα 90fps Εδω με τιναγμενα τα πεταλα tuning cpu ram+3030 σταθερη συχνοτητα Εδω με dlss quality+fg σε ευχαριστω πολυ για το χρονο ! ναι τρωει σκαλωματα και εμενα μερικες φορες δεν το βγαζει το fsr, ηθελα να επιβεβαιωσω τα νουμερα απο το μοναδικο review που τρεχει το Build in benchmark και ειναι σωστα συμφωνα με τα δικα σου Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2023 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 77 βγαζει εμένα, ξέχασα να βγάλω screenshot ultra preset και απλά έκλεισα το FSR 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε σε ευχαριστω πολυ για το χρονο ! ναι τρωει σκαλωματα και εμενα μερικες φορες δεν το βγαζει το fsr Η 7800xt φταίει Χρήστο μου😆 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, just_a_dude είπε 77 βγαζει εμένα, ξέχασα να βγάλω screenshot ultra preset και απλά έκλεισα το FSR 78 δινει την asus dual το review οποτε κομπλε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Οταν φτιαχνεις το παιχνιδι πρωτα για Pc και μετα για τα υπολοιπα ο pc gamer το εκτιμαει . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στο 18:21 μιλάει για μαύρισμα οθόνης. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2023 από Armoral 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 1 hour ago, Armoral said: Στο 18:21 μιλάει για μαύρισμα οθόνης. Eμένα δεν το έχει ξανακάνει από την μέρα που το ανέφερα. Μπορεί να έφταιγε και η αηδία που είχα για power meter και κάηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Παίδες ως σκληρός και σοβαρός gamer και επειδή την platinum δεν θα την βρω εύκολα είπα να κάνω ένα λίγο διαφορετικο δώρο στον εαυτό μου .😆 Θα φλεξαρω λίγο σαν παιδί και εγώ.. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2023 από azazil1190 26 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Aris Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Ένα και από μένα σε auto dlss Τρέχει υπέροχα πάντως, παιχνίδι όντως φτιαγμένο για pc 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 2 minutes ago, azazil1190 said: Παίδες ως σκληρός και σοβαρός gamer και επειδή την platinum δεν θα την βρω εύκολα είπα να κάνω ένα λίγο διαφορετικο δώρο στον εαυτό μου .😆 Θα φλεξαρω λίγο σαν παιδί και εγώ.. Συλλογή τις κάνεις? Τι διάολο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Aris Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Παίδες ως σκληρός και σοβαρός gamer και επειδή την platinum δεν θα την βρω εύκολα είπα να κάνω ένα λίγο διαφορετικο δώρο στον εαυτό μου .😆 Θα φλεξαρω λίγο σαν παιδί και εγώ.. Αυτό είναι κουτί ,ξεχωριστό , όχι σα τις μπλέμπες 🤣, καλορίζικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Herald είπε Συλλογή τις κάνεις? Τι διάολο Η γιγα θα φύγει. Θα μείνω με ζοτακ και hof.Την hof την πήρα πιο πολύ για να μείνει στην συλλογή και για την εμφάνιση. 4 λεπτά πριν, Mr Aris είπε Αυτό είναι κουτί ,ξεχωριστό , όχι σα τις μπλέμπες 🤣, καλορίζικη Ευχαριστώ μεσιέ! Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2023 από azazil1190 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Westbaum Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Με γειες,βγάλε και μια να τη δούμε από κοντά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 To Canvas της nvidia το έχει δοκιμάσει κανείς? Τι είναι αυτό ρε, σαν επιστημονική φαντασία είναι! 😮 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Westbaum είπε Με γειες,βγάλε και μια να τη δούμε από κοντά. Ευχαριστώ αγορίνα!Μετά που θα την ανοίξω η αύριο γιατί προς ώρας βαριέμαι να ασχοληθώ. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2023 από azazil1190 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα