just_a_dude Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, Herald είπε Tι σχέση έχει το power limit με όλα αυτά? Ότι πρόβλημα έχεις με power limit έχεις και χωρίς. Καμία διαφορά δεν κάνει κάνει. υπάρχουν ιοί που πάνε και σου πειράζουν το power limit και το βάζουν τέρμα. Η ΔΕΗ τους έχει φτιάξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Just now, just_a_dude said: κάνει. υπάρχουν ιοί που πάνε και σου πειράζουν το power limit και το βάζουν τέρμα. Η ΔΕΗ τους έχει φτιάξει. Τhe Virus λέγεται, η στα ελληνικά ΔΕηος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 έλα το ποτήρι ξεχείλισε... κάντε τον report να ησυχάσουμε λες και ακούω τον σεφερλή στο δελφινάριο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2023 από Armoral Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 9 λεπτά πριν, Herald είπε Tι σχέση έχει το power limit με όλα αυτά? Ότι πρόβλημα έχεις με power limit έχεις και χωρίς. Καμία διαφορά δεν Κάποιοι χρησιμοποιούν το power limit για να μην κλατάρει το τροφοδοτικό. Με το να λες με power limit θα δουλέψει γιατί ΠΟΤέ δεν έχει πρόβλημα , τότε λες κάτι που δεν ισχύει. Αν πάσα ώρα μπορεί να χάσεις το power limit. Βεβαια δεν είναι αυτό το πρόβλημα αλλά το τροφοδοτικό και ο ηλιθιος που πιστεψε αυτόν που λέει ότι το power limit ότι και να γίνει δουλεύει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 14 λεπτά πριν, atheatos είπε Βεβαια δεν είναι αυτό το πρόβλημα αλλά το τροφοδοτικό και ο ηλιθιος που πιστεψε αυτόν που λέει ότι το power limit ότι και να γίνει δουλεύει Ξεφεύγεις για κάτι που προφανώς είσαι λάθος.Ποσο πιο ευγενικά να στο πουν? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 24 minutes ago, atheatos said: Κάποιοι χρησιμοποιούν το power limit για να μην κλατάρει το τροφοδοτικό. Με το να λες με power limit θα δουλέψει γιατί ΠΟΤέ δεν έχει πρόβλημα , τότε λες κάτι που δεν ισχύει. Αν πάσα ώρα μπορεί να χάσεις το power limit. Βεβαια δεν είναι αυτό το πρόβλημα αλλά το τροφοδοτικό και ο ηλιθιος που πιστεψε αυτόν που λέει ότι το power limit ότι και να γίνει δουλεύει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexandrosKle Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 52 λεπτά πριν, Tambas91 είπε έλα το ποτήρι ξεχείλισε... κάντε τον report να ησυχάσουμε λες και ακούω τον σεφερλή στο δελφινάριο... videoplayback (1) (online-video-cutter.com).mp4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 46 λεπτά πριν, Armoral είπε Βελτίωση 5 καρέ κατά M.O. στα min fps και τα παιχνίδια που απαιτούν πολύ VRAM τρέχουν πολύ πιο ομαλά. Αξίζει όμως με βάση τις υπάρχουσες τιμές; Με 572 € που κάνει η πιο φτηνή υλοποίηση στην Ελλάδα μάλλον όχι. Ερώτηση : Σε περιπτώσεις που δεν φτάνει η VRAM απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουμε όλα τα γραφικά στο τέρμα μαζί με το RT ; Αν κάποιος παίζει ένα σκαλί παρακάτω π.χ. High preset και όχι Ultra θα έχει και πάλι πρόβλημα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 9 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Σε efficiency είναι πολύ καλές οι Ada αλλά μέχρι εκεί. Μια πετσοκομμένη σειρά σε οτιδήποτε κάτω από 4090 η οποία είναι μια γενιά μπροστά σε σχέση με την 4080. Τουλάχιστον η 4080 είναι 50% μπροστά από 3080Ti σε RT heavy σενάρια. 60% στα min. https://gamegpu.com/action-/-fps-/-tps/portal-prelude-rtx-test-gpu-cpu (ULTRA+RT χωρίς dlss). Η 4090 είναι η καλύτερη αγορά γύρω στα 1600€, αλλά αν ποτέ χρειαστείς(μελλοντικά) να αξιοποιήσεις την πλήρη ισχύ της δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθείς κάτω από τα 650W για όλο το σύστημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 49 λεπτά πριν, atheatos είπε Κάποιοι χρησιμοποιούν το power limit για να μην κλατάρει το τροφοδοτικό. Με το να λες με power limit θα δουλέψει γιατί ΠΟΤέ δεν έχει πρόβλημα , τότε λες κάτι που δεν ισχύει. Αν πάσα ώρα μπορεί να χάσεις το power limit. Βεβαια δεν είναι αυτό το πρόβλημα αλλά το τροφοδοτικό και ο ηλιθιος που πιστεψε αυτόν που λέει ότι το power limit ότι και να γίνει δουλεύει... αρχικά εγώ είπα ότι η κάρτα θα δουλεύει πάντα αν αλλάξεις το power limit. Το αν πάει από μόνο του και αλλάξει το power limit (δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει αυτό) είναι άλλο θέμα, και δεν αναφέρθηκα σε αυτό. Σε κάθε περίπτωση εγώ μίλησα για πτώση του power limit από το 100% στο 75%, δηλαδή συνολικά 50w. Και άντε πες ότι το power limit με κάποιο τρόπο πάει μόνο του στο 100%, εε αν το τροφοδοτικό σου είναι τόσο τσίμα τσίμα που δεν έχει χώρο ουτε καν για 50w, εε χαιρέτα μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexandrosKle Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, _Theo_ είπε Ερώτηση : Σε περιπτώσεις που δεν φτάνει η VRAM απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουμε όλα τα γραφικά στο τέρμα μαζί με το RT ; Αν κάποιος παίζει ένα σκαλί παρακάτω π.χ. High preset και όχι Ultra θα έχει και πάλι πρόβλημα ; Ναι, θα έχει ψυχολογικό πρόβλημα με βάση τους ειδήμονες. Πέρα από την πλάκα, με το high preset δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Ειδικά χωρίς RT. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Βελτίωση 5 καρέ κατά M.O. στα min fps και τα παιχνίδια που απαιτούν πολύ VRAM τρέχουν πολύ πιο ομαλά. Αξίζει όμως με βάση τις υπάρχουσες τιμές; Με 572 € που κάνει η πιο φτηνή υλοποίηση στην Ελλάδα μάλλον όχι. Ερώτηση : Σε περιπτώσεις που δεν φτάνει η VRAM απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουμε όλα τα γραφικά στο τέρμα μαζί με το RT ; Αν κάποιος παίζει ένα σκαλί παρακάτω π.χ. High preset και όχι Ultra θα έχει και πάλι πρόβλημα ; Όταν δεν φτάνει η vram συνήθως κατεβάζεις textures και είσαι οκ. Εγώ στην χειρότερη έχω δει λίγο πάνω από 9GB στο CP77. Ε κατεβάζεις textures και ίσως και ένα κλικ και το RT και είσαι ΟΚ. Γενικά όλα αυτά που λέμε για την vram στις περισσότερες περιπτώσεις είναι για όταν τα βάζεις όλα τέρμα δεξιά. Αλλιώς εντάξει μπορείς να παίξεις λίγο με τα settings. Τώρα αν κάποιο game τρώει επίτηδες vram χωρίς τα visuals να το δικαιολογούν (RE3, Last of Us) εεε 'νταξει τώρα. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2023 από just_a_dude 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 5 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Όταν δεν φτάνει η vram συνήθως κατεβάζεις textures και είσαι οκ. Εγώ στην χειρότερη έχω δει λίγο πάνω από 9GB στο CP77. Ε κατεβάζεις textures και ίσως και ένα κλικ και το RT και είσαι ΟΚ. Γενικά όλα αυτά που λέμε για την vram στις περισσότερες περιπτώσεις είναι για όταν τα βάζεις όλα τέρμα δεξιά. Αλλιώς εντάξει μπορείς να παίξεις λίγο. Τώρα αν κάποιο game τρώει επίτηδες vram χωρίς τα visuals να το δικαιολογούν (RE3, Last of Us) εεε 'νταξει τώρα. Απλώς είδα στο review του HU π.χ. το Callisto Protocol να είναι unplayable τελείως με την RTX 4060 Ti 8 GB σε σχέση με την έκδοση των 16 GB και λέω "ώπα τόσο μεγάλη διαφορά;". Βέβαια ήταν στα 1080p με όλα δεξιά, στα 1440p δεν νομίζω να είναι τόσο μεγάλες οι διαφορές. Εντάξει για 200 € που μου κόστισε καλά είναι... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, _Theo_ είπε Απλώς είδα στο review του HU π.χ. το Callisto Protocol να είναι unplayable τελείως με την RTX 4060 Ti 8 GB σε σχέση με την έκδοση των 16 GB και λέω "ώπα τόσο μεγάλη διαφορά;". Βέβαια ήταν στα 1080p με όλα δεξιά, στα 1440p δεν νομίζω να είναι τόσο μεγάλες οι διαφορές. Εντάξει για 200 € που μου κόστισε καλά είναι... Ε είναι ανάλογα το game. Όλα δεξιά σε 1440p σχεδόν πάντα θέλει 8+, αυτό βλέπω. Στην καλύτερη 7.5. Αλλά και πάνω από 10 δεν έχω δει ας πουμε. Used, όχι allocated. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα