Προς το περιεχόμενο

NVIDIA RTX 4000 Series(Ada Lovelace)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, just_a_dude είπε

μα ρε συ εννοώ ότι η κάρτα θα είναι πάντα σταθερή αν δεν αλλάξεις το curve (frequency-volt). τώρα το να πάει κάτι και να αλλάξει το power limit είναι άλλο θέμα. Που και πάλι δεν θα αλλάξει κάτι στο stability της κάρτας, απλά θα τρέχει με άλλο power limit.

Δεν διαφώνησα με αυτό  ,  απλά με το ότι και να γίνει .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Psycho_Warhead

2350

• Arkin

1941

• BlurayMoviesGreece

1823

• Herald

1556

Μόλις τώρα, atheatos είπε

Δεν διαφώνησα με αυτό  ,  απλά με το ότι και να γίνει .

μα θα ειναι σταθερη οτι και να γινει, ακόμη και αν αλλάξει το power limit. αφού την τρέχεις με το default curve του κατασκευαστη

8 minutes ago, just_a_dude said:

μα ρε συ εννοώ ότι η κάρτα θα είναι πάντα σταθερή αν δεν αλλάξεις το curve (frequency-volt). τώρα το να πάει κάτι και να αλλάξει το power limit είναι άλλο θέμα. Που και πάλι δεν θα αλλάξει κάτι στο stability της κάρτας, απλά θα τρέχει με άλλο power limit.

Είναι λάθος να λες ότι η κάρτα θα είναι πάντα σταθερή με Power limit. Αν πάρει φωτιά το σπίτι ή γίνει σεισμός και γκρεμιστεί θα πάψει να είναι σταθερή. 

Just now, atheatos said:

Προφανώς δεν έχετε φτιάξει pc που να δουλεύει unattended 24/7.

Ποτέ. 6 έχω στην δουλειά που δεν σβήνουν χειμώνα καλοκαίρι 😁

Αλλά θα σβήσουν από το... power limit. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα//

μπορειτε να μου προτεινετε καπoiα  πολυ καλη  υλοποιηση σε rtx  4090?

Ποιες ειναι  οι καλυτερες  υλοποιησεις σε  rtx  4090?

Επεξ/σία από Cubicolor

11 λεπτά πριν, Herald είπε

Είναι λάθος να λες ότι η κάρτα θα είναι πάντα σταθερή με Power limit. Αν πάρει φωτιά το σπίτι ή γίνει σεισμός και γκρεμιστεί θα πάψει να είναι σταθερή. 

17 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

μα θα ειναι σταθερη οτι και να γινει, ακόμη και αν αλλάξει το power limit. αφού την τρέχεις με το default curve του κατασκευαστη

2 λεπτά πριν, Herald είπε

Ποτέ. 6 έχω στην δουλειά που δεν σβήνουν χειμώνα καλοκαίρι 😁

Αλλά θα σβήσουν από το... power limit. 

Ποτέ? Καλά εντάξει. Δεν υπάρχει λόγος να συζηταμε. Όσο για το αν θα σβήσει,  νομίζω το έχουμε συζητήσει σε άλλο θέμα...

3 minutes ago, atheatos said:

Ποτέ? Καλά εντάξει. Δεν υπάρχει λόγος να συζηταμε. Όσο για το αν θα σβήσει,  νομίζω το έχουμε συζητήσει σε άλλο θέμα...

Είναι γνωστό ότι τα Power limits προκαλούν αστάθειες. Και τα 6 xeon που έχω στο γραφείο Power limited είναι 😁😉😉

Ρε συ σταματά, κάπου φτάνει. Πηγή παραπληροφορησης

• Like 1

Μόλις τώρα, Herald είπε

Είναι γνωστό ότι τα Power limits προκαλούν αστάθειες. Και τα 6 xeon που έχω στο γραφείο Power limited είναι 😁😉😉

Ρε συ σταματά, κάπου φτάνει. Πηγή παραπληροφορησης

ΕΓΡΑΨΑ ότι δεν είναι κακό .Αλλά το να λέτε ένα pc δεν πρόκειται να έχει πρόβλημα, ότι και να γινει κτλ. είναι λάθος έκφραση.  Από την στιγμή που έχει ο χρήστης την δυνατότητα να αλλάζει τα όρια του power limit,  τότε μπορεί να την έχει την δυνατότητα και κάποιος τρίτος. Πιο απλά δεν γίνεται να το γράψω. Αρκετά. 

Just now, atheatos said:

ΕΓΡΑΨΑ ότι δεν είναι κακό .Αλλά το να λέτε ένα pc δεν πρόκειται να έχει πρόβλημα, ότι και να γινει κτλ. είναι λάθος έκφραση.  Από την στιγμή που έχει ο χρήστης την δυνατότητα να αλλάζει τα όρια του power limit,  τότε μπορεί να την έχει την δυνατότητα και κάποιος τρίτος. Πιο απλά δεν γίνεται να το γράψω. Αρκετά. 

Αν κάποιος τρίτος έχει πρόσβαση στο PC σου το να σου αλλάξει το power limit είναι το πρόβλημα? Τι διαβάζω.... 

2 λεπτά πριν, Herald είπε

Αν κάποιος τρίτος έχει πρόσβαση στο PC σου το να σου αλλάξει το power limit είναι το πρόβλημα? Τι διαβάζω.... 

γι αυτό ήθελες να μπεις teamviewer τις προάλλες στο pc μου ρε? και εγώ νόμιζα ότι θέλεις να δεις τους κωδικούς από την τράπεζα που να φανταστώ ότι ήθελες να αλλάξεις τα power limits 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Herald είπε

Νομίζω ότι δεν διαβάζεις. Δεν έγραψα ότι το προβλημα ειναι το power limit . Έγραψα ότι το ποτέ δεν έχεις πρόβλημα με αυτό δεν είναι αλήθεια.  Έφερα ως παράδειγμα τον ιό. 

Αλλά εντάξει...παραπληροφορηση κτλ. 

Επίσης αν σου σβήνει το pc οι δυνατότητες να το αντιμετωπίσεις remote τον ιό είναι μηδενικές 

Επεξ/σία από atheatos

24 minutes ago, atheatos said:

Νομίζω ότι δεν διαβάζεις. Δεν έγραψα ότι το προβλημα ειναι το power limit . Έγραψα ότι το ποτέ δεν έχεις πρόβλημα με αυτό δεν είναι αλήθεια.  Έφερα ως παράδειγμα τον ιό. 

Αλλά εντάξει...παραπληροφορηση κτλ. 

Επίσης αν σου σβήνει το pc οι δυνατότητες να το αντιμετωπίσεις remote τον ιό είναι μηδενικές 

Tι σχέση έχει το power limit με όλα αυτά? Ότι πρόβλημα έχεις με  power limit έχεις και χωρίς. Καμία διαφορά δεν κάνει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...