Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Με UV είσαι stable μέχρι να μην είσαι..Τζάμπα άγχη βάζετε στη ζωή σας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 1 minute ago, Psycho_Warhead said: Με UV είσαι stable μέχρι να μην είσαι..Τζάμπα άγχη βάζετε στη ζωή σας. Στην gpu 1 - 2 crash θα φας στη ζωή σου και θα βρεις stability. Δεν είναι δύσκολο όπως τα cpu μνήμες. Βρίσκεις το σημείο που τρώει instacrash και το μειώνεις κάμποσο. Παίζεις κανονικά τα παιχνίδια σου, αν κάπου κάποτε φας crash το μειώνεις άλλη μια. GG, δεν χρειάζεται περαιτέρω ενασχόληση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Έχει κι' άλλες παρενέργειες το UV, όχι μόνο crash. Π.χ στιγμιαία έντονα drops στα FPS κλπ. Δεν βλέπω το λόγο με το efficiency των Ada, ακόμα και η 4090 συνήθως είναι στα 300-330W, σπάνια ξεπερνάει τα 400(Κάνα CP 2077 με path-tracing etc). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Με UV είσαι stable μέχρι να μην είσαι..Τζάμπα άγχη βάζετε στη ζωή σας. Τι να σε πω δεν ξερω τοσους μηνες με ατελειωτες ωρες ακομα δεν εχω φαει crash απο την gpu. Γιατι να εχω το διπλασιο ρευμα και θερμοτητα οταν μπορω να κανω τη δουλεια μου πολυ ετσι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, Psycho_Warhead said: Έχει κι' άλλες παρενέργειες το UV, όχι μόνο crash. Π.χ στιγμιαία έντονα drops στα FPS κλπ. Δεν βλέπω το λόγο με το efficiency των Ada, ακόμα και η 4090 συνήθως είναι στα 300-330W, σπάνια ξεπερνάει τα 400(Κάνα CP 2077 με path-tracing etc). Δεν έχω κάνει uv εγώ, flat limit στο 70% (320w) και +150 core / + 1500 μνήμες. Είναι ελάχιστα πάνω από stock σε επιδόσεις στα περισσότερα παιχνίδια εκτός από cp path tracing. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2023 από Herald 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sjtak Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Από την πρώτη μέρα τρέχω την 4070 0,91v@2610mhz και +1200 memory oc, ούτε drops ούτε crashes. Και δεν είναι και κανένα καλό κομμάτι, με το ζόρι σηκωνει 2685mhz στα 200w. Kατανάλωση 130-145w στα περισσότερα παιχνίδια, σε 3dmark, PoE και portal rtx φτάνει μέχρι ~160w. Γενικά, ψάχνεις στα 0,91v πόσο σηκώνει σταθερά στον πυρήνα και μετά πόσο σηκώνει στην μνήμη oc μια φορά και ξεμπερδεύεις. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2023 από sjtak Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Είναι και ανάλογα του πόσες ώρες παίζεις. Αν παίζεις κάθε μέρα και πολλές ώρες, αξίζει να ασχοληθείς, μάλλον. Εγώ που παίζω μια στο τόσο και δεν έχω θέματα με θερμοκρασίες απλά κανω oc και yolo. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Westbaum Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Και ανάλογα την κάρτα. Εμένα stock κρατάει 2800 σε games (λίγο πάνω, λίγο κάτω). Οπότε απ' το να κάνω uv 0.9 στα 2600 για παράδειγμα, βάζω power limit στο 75% που πάλι 2600 θα κρατάει με 145w αλλά θα είναι για πάντα σταθερό, ότι και να γίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, just_a_dude είπε Και ανάλογα την κάρτα. Εμένα stock κρατάει 2800 σε games (λίγο πάνω, λίγο κάτω). Οπότε απ' το να κάνω uv 0.9 στα 2600 για παράδειγμα, βάζω power limit στο 75% που πάλι 2600 θα κρατάει με 145w αλλά θα είναι για πάντα σταθερό, ότι και να γίνει. Αν μπορείς να βάλεις εσυ power limit γιατί μπορεί να μην βάλει και κάποιος ιός πχ. στο pc ένα άλλο power limit? Καλό το σκάλισμα αλλά η βεβαιότητα ότι και να γίνει δεν θα αλλάξει κάτι , ακούγεται κάπως υπερβολικό. Τα ίδια διαβάζω και για τα cpu και δεν ξέρω αν αξίζει να συμμετάσχω σε τέτοιου είδους απόλυτες συζητήσεις. Όταν ακούω , ποτέ και κάποιες άλλες απόλυτες εκφράσεις , σταματάω να συζητάω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 10 λεπτά πριν, atheatos είπε Αν μπορείς να βάλεις εσυ power limit γιατί μπορεί να μην βάλει και κάποιος ιός πχ. στο pc ένα άλλο power limit? Καλό το σκάλισμα αλλά η βεβαιότητα ότι και να γίνει δεν θα αλλάξει κάτι , ακούγεται κάπως υπερβολικό. Τα ίδια διαβάζω και για τα cpu και δεν ξέρω αν αξίζει να συμμετάσχω σε τέτοιου είδους απόλυτες συζητήσεις. Όταν ακούω , ποτέ και κάποιες άλλες απόλυτες εκφράσεις , σταματάω να συζητάω. Whaaaaaattt? Τι ιός; Power limit στην κάρτα να βάλεις απ' το afterburner και θα είναι για πάντα σταθερή γιατί δεν θα πειράξεις το εργαστασιακο curve. Απλά βάζεις ένα όριο στο πόσα watt μπορεί να τραβάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Whaaaaaattt? Τι ιός; Power limit στην κάρτα να βάλεις απ' το afterburner και θα είναι για πάντα σταθερή γιατί δεν θα πειράξεις το εργαστασιακο curve. Απλά βάζεις ένα όριο στο πόσα watt μπορεί να τραβάει. Πάλι δεν κατάλαβες. Έβαλες εσυ μέσο του afterburner το limit. Γιατί πιστεύει ότι θα μείνει για πάντα εκεί , ότι και να γίνει όπως γράφεις? Τι πιθανότητα να κρασαρει ο driver ή κάτι να πειραχτεί από κάποιο ιο δεν την έχεις σκεφτεί? Πρόσεξε , δεν είπα ότι είναι κακό αυτό που έκανες.Αλλά το να λες για πάντα και ότι και να γίνει κτλ. είναι κάπως απόλυτο. Υγ. Τα ίδια ισχύουν και για τα cpu σκαλίσματα. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2023 από atheatos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, atheatos είπε Πάλι δεν κατάλαβες. Έβαλες εσυ μέσο του afterburner το limit. Γιατί πιστεύει ότι θα μείνει για πάντα εκεί , ότι και να γίνει όπως γράφεις? Τι πιθανότητα να κρασαρει ο driver ή κάτι να πειραχτεί από κάποιο ιο δεν την έχεις σκεφτεί? Πρόσεξε , δεν είπα ότι είναι κακό αυτό που έκανες.Αλλά το να λες για πάντα και ότι και να γίνει κτλ. είναι κάπως απόλυτο. Μα αν κρασαρει ο driver ή μπει κάποιος ιός δεν θα είναι λόγω του power limit. Και να συμβεί αυτό απλά πας και βάζεις το power limit πάλι. Δεν έγινε κάτι. Άλλωστε το να κρασαρει ο driver που λες ή να κολλήσει ιό μπορεί να συμβεί και με το default power limit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 8 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Μα αν κρασαρει ο driver ή μπει κάποιος ιός δεν θα είναι λόγω του power limit. Και να συμβεί αυτό απλά πας και βάζεις το power limit πάλι. Δεν έγινε κάτι. Άλλωστε το να κρασαρει ο driver που λες ή να κολλήσει ιό μπορεί να συμβεί και με το default power limit. Τώρα κάπως καλύτερα. 2 ώρες πριν, just_a_dude είπε για πάντα σταθερό, ότι και να γίνει Σε σχέση με ότι έγραψες προηγουμένως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, atheatos είπε Τώρα κάπως καλύτερα. Σε σχέση με ότι έγραψες προηγουμένως. μα ρε συ εννοώ ότι η κάρτα θα είναι πάντα σταθερή αν δεν αλλάξεις το curve (frequency-volt). τώρα το να πάει κάτι και να αλλάξει το power limit είναι άλλο θέμα. Που και πάλι δεν θα αλλάξει κάτι στο stability της κάρτας, απλά θα τρέχει με άλλο power limit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα