Mr Aris Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, just_a_dude είπε στο death stranding όμως το dlss έχει άπειρο ghosting στα διαφορα πετούμενα πλάσματα. σε αυτό το θέμα είναι χάλια. Ghosting σε οτιδήποτε αιωρείται πετάει δεν είδα δεν υπάρχει, αλλά, σε οριζόντιο καλώδιο με φόντο πολύ γρήγορα κινούμενα σύννεφα με dlss υπήρχε μία πολύ λεπτή μαύρη '' φωτιά '' αντίθετα από τη κατεύθυνση που πήγαινα 👀 έβγαλα το dlss και εξαφανίστηκε με το taa 😳, αλλά, το καλώδιο έπαψε να μοιάζει με καλώδιο 🤣🤣🤣🤣, αντιθέτως στο φόντο μπροστά στα σύννεφα πέταγαν πουλιά, crystal clear. Υπόψη ότι μόνο στο συγκεκριμένο φόντο είδα να γίνετε κάτι τέτοιο με καλώδια 🤣 Τώρα θα μου πεις παίζεις και τρέχεις κοιτώντας τον ουρανό, όχι 🤣, αλλά δεν αλλάζει το ότι κάτι έφτιαχνε και κάτι χάλαγε το dlss έστω και κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 18 λεπτά πριν, Mr Aris είπε Ghosting σε οτιδήποτε αιωρείται πετάει δεν είδα δεν υπάρχει, αλλά, σε οριζόντιο καλώδιο με φόντο πολύ γρήγορα κινούμενα σύννεφα με dlss υπήρχε μία πολύ λεπτή μαύρη '' φωτιά '' αντίθετα από τη κατεύθυνση που πήγαινα 👀 έβγαλα το dlss και εξαφανίστηκε με το taa 😳, αλλά, το καλώδιο έπαψε να μοιάζει με καλώδιο 🤣🤣🤣🤣, αντιθέτως στο φόντο μπροστά στα σύννεφα πέταγαν πουλιά, crystal clear. Υπόψη ότι μόνο στο συγκεκριμένο φόντο είδα να γίνετε κάτι τέτοιο με καλώδια 🤣 Τώρα θα μου πεις παίζεις και τρέχεις κοιτώντας τον ουρανό, όχι 🤣, αλλά δεν αλλάζει το ότι κάτι έφτιαχνε και κάτι χάλαγε το dlss έστω και κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες Κάτσε βρε, αυτό δεν το βλέπεις; Κοίτα το ίχνος που αφήνουν ειδικά στα δεξιά. Δεν γίνεται να μην το προσέξεις. Σε τι ανάλυση παίζεις; Και έχεις πειράξει το dlss .dll αρχείο. Φτιάχνει κάπως αν βάλεις άλλη έκδοση αλλά δεν εξαφανίζεται εντελώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Aris Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, just_a_dude είπε Κάτσε βρε, αυτό δεν το βλέπεις; Κοίτα το ίχνος που αφήνουν ειδικά στα δεξιά. Δεν γίνεται να μην το προσέξεις. Σε τι ανάλυση παίζεις; Και έχεις πειράξει το dlss .dll αρχείο. Φτιάχνει κάπως αν βάλεις άλλη έκδοση αλλά δεν εξαφανίζεται εντελώς. Βάλε μία φώτο με taa και μία με dlss προφανώς quality, 👀, σε 4κ παίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, Mr Aris είπε Βάλε μία φώτο με taa και μία με dlss προφανώς quality, 👀, σε 4κ παίζω Με ΤΑΑ δεν το έχει το θέμα αυτό. Λογικά με 4Κ DLSS Q είναι λιγότερο έντονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Aris Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Εγώ όλες τις μπαλες απλές μπάλες τις βλέπω ουρά δεν εχει κάποια 🤣 η μία φώτο είναι με dlls η άλλη όχι 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Μήπως έχεις το director's cut; Εγώ έχω την αρχική έκδοση. Ίσως το διόρθωσαν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Περιμένουμε πως και πως το Death Stranding 2..Kojima rules. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Aris Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 5 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Μήπως έχεις το director's cut; Εγώ έχω την αρχική έκδοση. Ίσως το διόρθωσαν. Αυτό έχω 👀👍 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Το ghosting στο DS ηταν στις πολυ αρχικες εκδοσεις. Με την 2.5.1 και μετα το dlss δεν εχει καθολου ghosting. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Power draw σε locked 60hz 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Σε efficiency είναι πολύ καλές οι Ada αλλά μέχρι εκεί. Μια πετσοκομμένη σειρά σε οτιδήποτε κάτω από 4090 η οποία είναι μια γενιά μπροστά σε σχέση με την 4080. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, Psycho_Warhead said: Σε efficiency είναι πολύ καλές οι Ada αλλά μέχρι εκεί. Μια πετσοκομμένη σειρά σε οτιδήποτε κάτω από 4090 η οποία είναι μια γενιά μπροστά σε σχέση με την 4080. Πετσοκομένες και μή, όταν βλέπω 4070 spike στα 230w και 6800xt spike στα 580w καταλαβαίνω ότι αν δεν έχω ήδη τροφοδοτικό της φιλοσύνης μου βγαίνει πιο φτηηνή η 4070 Απέτυχαν σε όλα τα επιπέδα οι rdna δυστηχώς. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2023 από Herald 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δεν πειράζει, να πάρετε ATX 3.0 τροφοδοτικά που αντέχουν στα excursions Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Με cap στα 90fps στα 120-170w είναι η 4070 μου. Και αν σκεφτείς ότι αν εξαιρέσεις τα easy to run που πάει 140+, στα περισσότερα είναι γύρω στα 110. Οπότε 20fps κάτω γλιτώνεις watt χωρίς να έχεις και πιθανό θέμα stability αν κάνεις uv. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Με cap στα 90fps στα 120-170w είναι η 4070 μου. Και αν σκεφτείς ότι αν εξαιρέσεις τα easy to run που πάει 140+, στα περισσότερα είναι γύρω στα 110. Οπότε 20fps κάτω γλιτώνεις watt χωρίς να έχεις και πιθανό θέμα stability αν κάνεις uv. Με undervolt που σε ειπα και cap στα 100 ειμαι στα περισσοτερα παιχνιδια στα 95-110watt με την 4070ti οποτε μπορεις να πεσεις εκει ανετα με cap στα 90. Απο την πρωτη βδομαδα ειμαι με 0.910 +500 μνημη και 2550 πυρηνα και παει μπαλα η καταναλωση ειναι τρομερη. Στο portal prelude που πραγματικα ξεσκιζει την καρτα στα παντα με το undervolt και ειμαι peak 165watt στο 2077 να φανταστεις εβλεπα μεχρι 160 δεν υπαρχει το load που κανουν τα 2 portal rtx στις ada με ενεργο το dlss και 8 ray tracing lights απο το developer settings. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2023 από Arkin 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα