Προς το περιεχόμενο

NVIDIA RTX 4000 Series(Ada Lovelace)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

θέλουν να βάλουν και άλλο κόσμο στο οικοσύστημα του DLSS και μπλα μπλα μπλα. Λογικό είναι. Και από τη στιγμή που η AMD δεν έχει κάτι ουσίας σε αυτή την κατηγορία θα πουλήσει μια χαρά η 4060.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Psycho_Warhead

2350

• Arkin

1950

• BlurayMoviesGreece

1823

• Herald

1556

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, liakinen said:

Χωρίς να παρακολουθώ τόσο στενά τις εξελίξεις δεν μπορώ να καταλάβω την εμπορική πολιτική της Amd καθόλου. 

Ειναι πολυ ευκολη να την καταλαβεις . Στο μεγεθος μιας 7900xtx μπορει να βγαλει cpu που να το πουλησει χιλιαδες ευρω . Απλο ειναι . Βγαζει καρτες γιατι εχει τις κονσολες απλα για το τυπικο . Το gaming σαν εσοδα ειναι ελαχιστο μπροστα στα υπολοιπα . Η nvidia θα το ειχε αγνοησει πληρως αν δεν εβρισκε τοσο κοινο να αγοραζει υπερκοστολογημένες καρτες 

Επεξ/σία από noFEARgr

29 minutes ago, liakinen said:

Χωρίς ανταγωνισμό αυτά συμβαίνουν. Όταν σου πουλάει κάτι 300€ πχ και δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο εκεί κοντά σε τιμή 

18 minutes ago, just_a_dude said:

από τη στιγμή που η AMD δεν έχει κάτι ουσίας σε αυτή την κατηγορία θα πουλήσει μια χαρά η 4060.

4 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Ειναι πολυ ευκολη να την καταλαβεις . Στο μεγεθος μιας 7900xtx μπορει να βγαλει cpu που να το πουλησει χιλιαδες ευρω . Απλο ειναι . Βγαζει καρτες γιατι εχει τις κονσολες απλα για το τυπικο . Το gaming σαν εσοδα ειναι ελαχιστο μπροστα στα υπολοιπα . Η nvidia θα το ειχε αγνοησει πληρως αν δεν εβρισκε τοσο κοινο να αγοραζει υπερκοστολογημένες καρτες 

Κατανοητό αυτό που γράφεις. Έστω ότι τα έσοδα στον τομέα Gaming είναι μικρά / ελάχιστα ε και πάλι όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο δεν είναι για μία επιχείρηση / εταιρεία; θέλω να πω γιατί δεν ακολουθεί μία επιθετική εμπορική πολιτική. Εκτός αν έχει κέρδος και εκείνη στην συγκεκριμένη κατηγορία. 

3 minutes ago, liakinen said:

Κατανοητό αυτό που γράφεις. Έστω ότι τα έσοδα στον τομέα Gaming είναι μικρά / ελάχιστα ε και πάλι όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο δεν είναι για μία επιχείρηση / εταιρεία; θέλω να πω γιατί δεν ακολουθεί μία επιθετική εμπορική πολιτική. Εκτός αν έχει κέρδος και εκείνη στην συγκεκριμένη κατηγορία. 

Eπιθετικη εμπορικη πολιτικη αν ακολουθησει θα ριξει μετα και η nvidia τις τιμες και παλι χαμενη θα βγει . Και οι δυο θα βγουν χαμενοι . Αρα τους συμφερει και τους δυο οτι συμβαινει . 

• Like 1

3 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Καλά αυτή είναι τιμή αρχική Ελλάδας και 1000€ να την έβαζε ένα κατάστημα δεν θα μου προκαλούσε έκπληξη. Με +20€ αγοράζει Ti κάποιος. 

2 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Eπιθετικη εμπορικη πολιτικη αν ακολουθησει θα ριξει μετα και η nvidia τις τιμες και παλι χαμενη θα βγει . Και οι δυο θα βγουν χαμενοι . Αρα τους συμφερει και τους δυο οτι συμβαινει . 

Για να μην ζαλίζω εσένα και άλλους αυτό που θέλω να καταλάβω είναι αν στην παρούσα φάση (τελευταίο χρόνο μέχρι τώρα) είναι και οι δύο κερδισμένοι με τις στρατηγικές που ακολουθούν. Στα μάτια μου (χωρίς όπως έγραψα να είμαι γνώστης) η Nvidia παίζει μόνη της και πετάει ψίχουλα στην κόκκινη. 

2 ώρες πριν, chrisde είπε

Πως και με ξέχασες εμένα, η 4080 δεν έχει ψυχή; 😥

Σαν υλοποίηση πολύ καλή, πρακτικά αθόρυβη (δεν έχει χρειαστεί να ανεβάσω ανεμιστήρες ακόμα και τώρα που έχουν πιάσει ζέστες και της έχω κάνει και oc με τέρμα pl, why not;) χωρίς coil whine (νομίζω, δεν ακούω κάτι τουλάχιστον), η 5ετής εγγύηση και η τιμή της σε σχέση με τις υπόλοιπες ήταν ο λόγος που την προτίμησα εξ αρχής.

Η εμφάνιση της, αν και δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα, εμένα μου αρέσει σε σχέση με τις υπόλοιπες, είναι ιδιαίτερη. Αν ήταν να διαλέξω με αυτό το κριτήριο, μπορεί και να την προτιμούσα ούτως ή άλλως, αν και αυτά είναι θέμα γούστου.

Δε θυμόμουν ότι είχες Zotac. Μόλις ξαναείδα την ανάρτησή σου. Trinity OC. Ωραίος.

32 λεπτά πριν, liakinen είπε

Διότι έχει περιορισμένα resources. Πολύ απλά: μικρή προσφορά + μεγάλη ζήτηση = αύξηση τιμών.

• Like 1

Πουλάνε τέτοιες σάπιες πράσινες γιατί η AMD ακόμα έχει σοβαρά θέματα με τους drivers όταν θες να έχεις 2 monitor συνδεδεμένα..

Γενικά δεν πείθει η κόκκινη είτε με τους Drivers είτε με κατανάλωση είτε... 

Στην ίδια τιμή να πουλάει η 4060 & η 6700xt βλέπω η πράσινη να φεύγει ευκολότερα. 

Ε δεν πρόκειται να το παραδεχτούν στα ίσια, δεν κοιτάνε το ανύπαρκτο market share τους αυτές οι πρακτικές τους μάραναν..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...