just_a_dude Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 θέλουν να βάλουν και άλλο κόσμο στο οικοσύστημα του DLSS και μπλα μπλα μπλα. Λογικό είναι. Και από τη στιγμή που η AMD δεν έχει κάτι ουσίας σε αυτή την κατηγορία θα πουλήσει μια χαρά η 4060. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Χωρίς να παρακολουθώ τόσο στενά τις εξελίξεις δεν μπορώ να καταλάβω την εμπορική πολιτική της Amd καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 minutes ago, liakinen said: Χωρίς να παρακολουθώ τόσο στενά τις εξελίξεις δεν μπορώ να καταλάβω την εμπορική πολιτική της Amd καθόλου. Ειναι πολυ ευκολη να την καταλαβεις . Στο μεγεθος μιας 7900xtx μπορει να βγαλει cpu που να το πουλησει χιλιαδες ευρω . Απλο ειναι . Βγαζει καρτες γιατι εχει τις κονσολες απλα για το τυπικο . Το gaming σαν εσοδα ειναι ελαχιστο μπροστα στα υπολοιπα . Η nvidia θα το ειχε αγνοησει πληρως αν δεν εβρισκε τοσο κοινο να αγοραζει υπερκοστολογημένες καρτες Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2023 από noFEARgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 29 minutes ago, liakinen said: Χωρίς ανταγωνισμό αυτά συμβαίνουν. Όταν σου πουλάει κάτι 300€ πχ και δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο εκεί κοντά σε τιμή 18 minutes ago, just_a_dude said: από τη στιγμή που η AMD δεν έχει κάτι ουσίας σε αυτή την κατηγορία θα πουλήσει μια χαρά η 4060. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Ειναι πολυ ευκολη να την καταλαβεις . Στο μεγεθος μιας 7900xtx μπορει να βγαλει cpu που να το πουλησει χιλιαδες ευρω . Απλο ειναι . Βγαζει καρτες γιατι εχει τις κονσολες απλα για το τυπικο . Το gaming σαν εσοδα ειναι ελαχιστο μπροστα στα υπολοιπα . Η nvidia θα το ειχε αγνοησει πληρως αν δεν εβρισκε τοσο κοινο να αγοραζει υπερκοστολογημένες καρτες Κατανοητό αυτό που γράφεις. Έστω ότι τα έσοδα στον τομέα Gaming είναι μικρά / ελάχιστα ε και πάλι όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο δεν είναι για μία επιχείρηση / εταιρεία; θέλω να πω γιατί δεν ακολουθεί μία επιθετική εμπορική πολιτική. Εκτός αν έχει κέρδος και εκείνη στην συγκεκριμένη κατηγορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Μόλις 390 ευρώ https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn.html?keyphrase=4060+rtx&o=rtx4060&order_by=pricevat&order_dir=asc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 3 minutes ago, liakinen said: Κατανοητό αυτό που γράφεις. Έστω ότι τα έσοδα στον τομέα Gaming είναι μικρά / ελάχιστα ε και πάλι όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο δεν είναι για μία επιχείρηση / εταιρεία; θέλω να πω γιατί δεν ακολουθεί μία επιθετική εμπορική πολιτική. Εκτός αν έχει κέρδος και εκείνη στην συγκεκριμένη κατηγορία. Eπιθετικη εμπορικη πολιτικη αν ακολουθησει θα ριξει μετα και η nvidia τις τιμες και παλι χαμενη θα βγει . Και οι δυο θα βγουν χαμενοι . Αρα τους συμφερει και τους δυο οτι συμβαινει . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Μόλις 390 ευρώ https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn.html?keyphrase=4060+rtx&o=rtx4060&order_by=pricevat&order_dir=asc Καλά αυτή είναι τιμή αρχική Ελλάδας και 1000€ να την έβαζε ένα κατάστημα δεν θα μου προκαλούσε έκπληξη. Με +20€ αγοράζει Ti κάποιος. 2 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Eπιθετικη εμπορικη πολιτικη αν ακολουθησει θα ριξει μετα και η nvidia τις τιμες και παλι χαμενη θα βγει . Και οι δυο θα βγουν χαμενοι . Αρα τους συμφερει και τους δυο οτι συμβαινει . Για να μην ζαλίζω εσένα και άλλους αυτό που θέλω να καταλάβω είναι αν στην παρούσα φάση (τελευταίο χρόνο μέχρι τώρα) είναι και οι δύο κερδισμένοι με τις στρατηγικές που ακολουθούν. Στα μάτια μου (χωρίς όπως έγραψα να είμαι γνώστης) η Nvidia παίζει μόνη της και πετάει ψίχουλα στην κόκκινη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, chrisde είπε Πως και με ξέχασες εμένα, η 4080 δεν έχει ψυχή; 😥 Σαν υλοποίηση πολύ καλή, πρακτικά αθόρυβη (δεν έχει χρειαστεί να ανεβάσω ανεμιστήρες ακόμα και τώρα που έχουν πιάσει ζέστες και της έχω κάνει και oc με τέρμα pl, why not;) χωρίς coil whine (νομίζω, δεν ακούω κάτι τουλάχιστον), η 5ετής εγγύηση και η τιμή της σε σχέση με τις υπόλοιπες ήταν ο λόγος που την προτίμησα εξ αρχής. Η εμφάνιση της, αν και δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα, εμένα μου αρέσει σε σχέση με τις υπόλοιπες, είναι ιδιαίτερη. Αν ήταν να διαλέξω με αυτό το κριτήριο, μπορεί και να την προτιμούσα ούτως ή άλλως, αν και αυτά είναι θέμα γούστου. Δε θυμόμουν ότι είχες Zotac. Μόλις ξαναείδα την ανάρτησή σου. Trinity OC. Ωραίος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 32 λεπτά πριν, liakinen είπε Κατανοητό αυτό που γράφεις. Έστω ότι τα έσοδα στον τομέα Gaming είναι μικρά / ελάχιστα ε και πάλι όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο δεν είναι για μία επιχείρηση / εταιρεία; θέλω να πω γιατί δεν ακολουθεί μία επιθετική εμπορική πολιτική. Εκτός αν έχει κέρδος και εκείνη στην συγκεκριμένη κατηγορία. Διότι έχει περιορισμένα resources. Πολύ απλά: μικρή προσφορά + μεγάλη ζήτηση = αύξηση τιμών. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Πουλάνε τέτοιες σάπιες πράσινες γιατί η AMD ακόμα έχει σοβαρά θέματα με τους drivers όταν θες να έχεις 2 monitor συνδεδεμένα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Γενικά δεν πείθει η κόκκινη είτε με τους Drivers είτε με κατανάλωση είτε... Στην ίδια τιμή να πουλάει η 4060 & η 6700xt βλέπω η πράσινη να φεύγει ευκολότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Ε δεν πρόκειται να το παραδεχτούν στα ίσια, δεν κοιτάνε το ανύπαρκτο market share τους αυτές οι πρακτικές τους μάραναν.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα