Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, konik είπε

Νομίζω μια 4060 ti 16gb με ταβανι τα 500€ για αρχή σε μια καλή υλοποίηση θα είναι μια χαρά.

όταν θα φτάσει αυτή την τιμή με 520 θα παίρνεις 4070.

Δημοσ.

Για να καταλάβω, ο αντίπαλος από θέμα τιμής της 4060ti ειναι η 6750xt , η οποία είνα πιο ακριβήι πιο αργή σε raster, αρκετά πιο αργή σε RT, με 50% παραπάνω κατανάλωση, χωρίς DLSS και χωρίς FG, DOA η 4060ti, ξεκάθαρα :P

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Herald είπε

Για να καταλάβω, ο αντίπαλος από θέμα τιμής της 4060ti ειναι η 6750xt , η οποία είνα πιο ακριβήι πιο αργή σε raster, αρκετά πιο αργή σε RT, με 50% παραπάνω κατανάλωση, χωρίς DLSS και χωρίς FG, DOA η 4060ti, ξεκάθαρα :P

όχι γι αυτό κατέβασε το video :)

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Herald είπε

Δεν βγαζω ακρη με τιποτα.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Herald είπε

Ρε συ πού είδες όμως κάποιος να προτείνει 6750ΧΤ??? (Εδώ ή και γενικά)

Σκατά είναι και αυτή προφανώς.

Αλλά, to put things into perspective, η 4060ΤΙ είναι τόσο σκατά λόγω τιμής/bus width που σε λίγες ώρες η απλή 6700ΧΤ από το να πέφτει τιμή μέρα με τη μέρα, ανέβηκε 20€ η ελάχιστη :D

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 minutes ago, Herald said:

Για να καταλάβω, 

Παιχνίδια που έχει πρόβλημα λόγο Vram

Control

Plaque Tale Requiem

Spiderman

Forza 5

The Last Of Us

Godfall

Hogwarts Legacy

Doom Eternal

Resident Evil 4

Far Cry 6

The Callisto Protocol

Halo Infinite

26 minutes ago, Herald said:

DOA η 4060ti, ξεκάθαρα 

Έχεις δίκιο , στο μέσο του 2023, 8GB στα 400 USD = DOA  ξεκάθαρα

Επεξ/σία από Aten-Ra
  • Like 5
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, just getting started είπε

Ρε συ πού είδες όμως κάποιος να προτείνει 6750ΧΤ??? (Εδώ ή και γενικά)

Σκατά είναι και αυτή προφανώς.

Αλλά, to put things into perspective, η 4060ΤΙ είναι τόσο σκατά λόγω τιμής/bus width που σε λίγες ώρες η απλή 6700ΧΤ από το να πέφτει τιμή μέρα με τη μέρα, ανέβηκε 20€ η ελάχιστη :D

Γιατί και η 6700xt τα ίδια χάλια είναι. 30€ παραπάνω σου δίνουν καλύτερο raster, καλύτερο RT, πολύ χαμηλότερη κατανάλωση, FG + DLSS. Π

1 λεπτό πριν, Aten-Ra είπε

Control

Plaque Tale Requiem

Spiderman

Forza 5

The Last Of Us

Godfall

Hogwarts Legacy

Doom Eternal

Resident Evil 4

Far Cry 6

Παιχνίδια που έχει πρόβλημα ο αντίπαλος της λόγω RT performance

Cyberpuk

Hogwarts

Control

Deatthloop

Doom Eternal

Godfall

Metro exodus

4 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Εχεις δίκιο , στο μέσο του 2023, 8GB στα 400 USD = DOA  ξεκάθαρα

Έχω όντως δίκιο, στο μέσο του 2023 RT performance του 2018 στα 420 usd = DOA ξεκάθαρα. 4060ti > 6750xt, την κατουράει που λέει και ο tambas

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Control

Plaque Tale Requiem

Spiderman

Forza 5

The Last Of Us

Godfall

Hogwarts Legacy

Doom Eternal

Resident Evil 4

Far Cry 6

Έχεις δίκιο , στο μέσο του 2023, 8GB στα 400 USD = DOA  ξεκάθαρα

Εδω το vram problem σε 8 απο τα 10 παιχνιδια που ανεφερες σε 1440p. Το βλεπουμε ξεκαθαρα το προβλημα φανταζομαι ετσι. Αντε να δουμε. 

Screenshot-1.png
Screenshot-2.png
Screenshot-3.png
Screenshot-4.png
Screenshot-5.png
Screenshot-6.png
Screenshot-7.png
Screenshot-8.png

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Herald είπε

Γιατί και η 6700xt τα ίδια χάλια είναι. 30€ παραπάνω σου δίνουν καλύτερο raster, καλύτερο RT, πολύ χαμηλότερη κατανάλωση, FG + DLSS.

Οκ, προσωπική άποψη αν είναι να θυσιάσω τόσα πολλά frames για να έχω rt σε 1080p (για εκεί την προορίζει η nvidia), ώστε να πρέπει να ανοίξω dlss, καλύτερα να μην ανοίξω rt καθόλου.

Αλλά θα συμφωνήσω ότι ΟΤΑΝ η 4060ti κοστίζει μόνο 30€ παραπάνω από 6700ΧΤ, τότε ΘΑ είναι καλύτερο προϊόν, αυστηρά σε 1080p. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει να είναι κακό προϊόν η 4060TI.

• Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, just getting started είπε

Οκ, προσωπική άποψη αν είναι να θυσιάσω τόσα πολλά frames για να έχω rt σε 1080p (για εκεί την προορίζει η nvidia), ώστε να πρέπει να ανοίξω dlss, καλύτερα να μην ανοίξω rt καθόλου.

Αλλά θα συμφωνήσω ότι ΟΤΑΝ η 4060ti κοστίζει μόνο 30€ παραπάνω από 6700ΧΤ, τότε ΘΑ είναι καλύτερο προϊόν, αυστηρά σε 1080p. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει να είναι κακό προϊόν η 4060TI.

Εβαλα πιο πανω επιδοσεις της καρτας σε 1440p. Γιατι την θεωρουμε 1080p μπορω να μαθω? Με παραδειγματα παρακαλω να γινει συζητηση οχι επειδη εχει 8 gb vram ειναι 1080p που ακουω. Εγω βλεπω σκοτωνει σε 1440p σε οτι νεο κυκλοφορει απο οσα review εχω δει. 

Δημοσ.
3 minutes ago, Arkin said:

Εβαλα πιο πανω επιδοσεις της καρτας σε 1440p. Γιατι την θεωρουμε 1080p μπορω να μαθω? Με παραδειγματα παρακαλω να γινει συζητηση οχι επειδη εχει 8 gb vram ειναι 1080p που ακουω. Εγω βλεπω σκοτωνει σε 1440p σε οτι νεο κυκλοφορει απο οσα review εχω δει. 

Έχω βάλει τόσες φωτογραφίες από παιχνίδια που απλά η κάρτα παθαίνει επιληψία λόγο Vram ακόμα και σε 1080p η και με DLSS σε κάποια από αυτά και σε κάποια άλλα απλά δεν εμφανίζει textures, μην κοιτάς μόνο τα avg.

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...