Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά κοροιδεύομαστε τώρα με τα καλώδια και τα βύσματα που δεν αντέχουν σε 1000 platinum τροφοδοτικά; Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2022 από morehp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 NVIDIA AD102 GPU reportedly has more than 75 billion transistors 1 λεπτό πριν, morehp είπε Ρε παιδιά κοροιδεύομαστε τώρα με τα καλώδια και τα βύσματα που δεν αντέχουν; Θα περιμένω τεστς από τον Igor όταν βγουν οι κάρτες που θεωρώ ότι είναι καλός σε αυτά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Υπαρχει μια σαφεστατη διαφοροποιηση λογικα για την 4090Ti αλλα και την 4090 και τις υπολοιπες ενεργειακα απο αυτα που εχουν διαρρευσει μεχρι στιγμης. Υπαρχει επισης μια σαφεστατη διαφοροποιηση αναμεσα στο ειμαι οκ και στο εχω headroom για περιεργα spikes/transient responses/cross loads etc etc.. Συνηθως αυτες οι gpu συνοδευονται απο απαιτητικα συστηματα οποτε ειδικα για την 4090Ti που θα ειναι ενεργειακα λογικα μια κατηγορια μονη της ειδικα με ελευθερο bios οποιος θελει ας παιξει και με καβουρδιστηρια, επενδυοντας τοσα λεφτα σε GPU. Προφανως και psus >850kw θα κανουν την δουλεια αν ειναι ποιοτικα. Για ποσο, υπο ποιες συνθηκες και για ποσο καιρο ειναι ενα αλλο ζητημα. Ο καθεις κανει τις επιλογες του. Λιγες μερες εμειναν και ναι θα δουμε απο ατομα που ξερουμε ολοι πλεον ποσο οριακες θα ειναι καποιες καταστασεις ή οχι. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2022 από d4ydr33m3r Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Υπαρχει μια σαφεστατη διαφοροποιηση λογικα για την 4090Ti αλλα και την 4090 και τις υπολοιπες ενεργειακα απο αυτα που εχουν διαρρευσει μεχρι στιγμης. Υπαρχει επισης μια σαφεστατη διαφοροποιηση αναμεσα στο ειμαι οκ και στο εχω headroom για περιεργα spikes/transient responses/cross loads etc etc.. Συνηθως αυτες οι gpu συνοδευονται απο απαιτητικα συστηματα οποτε ειδικα για την 4090Ti που θα ειναι ενεργειακα λογικα μια κατηγορια μονη της ειδικα με ελευθερο bios οποιος θελει ας παιξει και με καβουρδιστηρια, επενδυοντας τοσα λεφτα σε GPU. Λιγες μερες εμειναν και ναι θα δουμε απο ατομα που ξερουμε ολοι πλεον ποσο οριακες θα ειναι καποιες καταστασεις ή οχι. Η φάση είναι "Κούλη δίνε power pass κάθε μήνα σε εμάς τους πτωχούς με nvidia 4080/4090/4090ti" Oi πιο μικρές δεν έχουν ανάγκη είναι ενεργειακής κλάσης Α++ Eαν το κάνει αυτό αξίζει άλλη μια 4ετια από jensen και nvidiafuns 🤣 Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2022 από azazil1190 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) H Ti θα είναι μια κατηγορία μόνη της σε 3rd party και ειδικα με unlimited bios. Το ζήτημα ειναι πως συμπεριφέρεται η 4090/4080/4070 ενεργειακά αυτό απασχολεί αρκετους.. Παίζει να αγοράζεις 4090Ti και να συνδέεται κατευθείαν με εφορία και να σου κόβει το επίδομα λολ Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2022 από d4ydr33m3r Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, azazil1190 είπε Πρέπει να αλλάξω άμεσα γιατί η 3090ti πρέπει να νιώθει άβολα με αυτό που έχω . Δεν μαμιεται θα ρισκάρω , θα το αλλάξω τώρα και βλέπουμε.Γιατι κάρτα μπορεί να κατορθώσουμε να πάρουμε σε 4-5 μήνες από την μέρα της παρουσίασης. Αυτό σκέφτομαι * Βρήκα θα πάρω το 1500i καλή τιμουλα έχει και βλέπουμε 1600ari εχω σπιτι με 2 χ3080 + 5950x και στο γραφειο 1600αρι με 4χ3080 με 3970X Δεν δειχνει να εχει προβλημα. Εγω που σκεφτομαι (αναλογα το παχος) για 2 καρτες τι προβλημα θα εχω με το 1600αρι ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, GoMaR είπε 1600ari εχω σπιτι με 2 χ3080 + 5950x και στο γραφειο 1600αρι με 4χ3080 με 3970X Δεν δειχνει να εχει προβλημα. Εγω που σκεφτομαι (αναλογα το παχος) για 2 καρτες τι προβλημα θα εχω με το 1600αρι ; Ρε συ με τα υπάρχοντα συστήματα σίγουρα δεν έχουν προβλήματα. Με τις νέες κάρτες και τα spikes που θα έχουν δεν ξέρω τι θα γίνει. Θα μάθουμε πιστεύω σύντομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malakudi Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε Ενα διαφωτιστικο βιντεο απο τον Αρη που ειδαμε προσφατα και εξηγει καποια πραγματακια.. Sorry για το offtopic αλλά δε βλέπεται το video (βασικά δεν ακούγεται!). Αν θες να κάνεις αγγλόφωνο video, πρέπει να μιλάς και στοιχειωδώς σωστά αγγλικά. Και δεν αναφέρομαι μόνο στην προφορά που είναι άθλια αλλά και σε βασικές λανθασμένες λέξεις που τις λέει έτσι από τα ελληνικά. Πχ δεν υπάρχει "Βατ" ούτε "μιλισεκόντς" στα αγγλικά. edit: και για να βάλω in context την άποψή μου, ούτε του AdoredTV τα βίντεο ακούγονταν, τα αγγλικά του ήταν εξ' ίσου άθλια. Όσον αφορά τα τροφοδοτικά, έχω Corsair ΗΧ1200 και αν οι νέες κάρτες δε δουλεύουν με αυτό το τροφοδοτικό, τότε απλώς δε θα τις αγοράσω. Είναι γελοίο και να συζητάμε ότι δε μπορούν να δουλέψουν με κορυφαία τροφοδοτικά της προηγούμενης γενιάς. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2022 από malakudi 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Σωπα ρε φιλε εσυ τωρα που μεγαλωσες στο Cambridge και σπουδασες στην Οξφορδη και ερχεσαι τωρα να κανεις την παρατηρηση σου για το επιπεδο των Αγγλικων του Αρη.. Αυτος τουλαχιστον εχει και μια εξειδικευση πανω σε εναν τομεα,δεν μπαινει μεσα σε φορα να ξεκατοινιαζει σαν την Κυρα Φροσω απο το Αλεποχωρι... Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2022 από optimus prime 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malakudi Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, optimus prime είπε Σωπα ρε φιλε εσυ τωρα που μεγαλωσες στο Cambridge και σπουδασες στην Οξφορδη και ερχεσαι τωρα να κανεις την παρατηρηση σου για το επιπεδο των Αγγλικων του Αρη.. Αυτος τουλαχιστον εχει και μια εξειδικευση πανω σε εναν τομεα,δεν μπαινει μεσα σε φορα να ξεκατοινιαζει σαν την Κυρα Δημητρα απο το Αλεποχωρι... Ούτε στο Cambridge μεγάλωσα ούτε στην Οξφόρδη σπούδασα. Αλλά τα αγγλικά στο παραπάνω video απλώς δε μπορείς να τα ακούσεις χωρίς να ενοχλείσαι στα αυτιά, πως να το κάνουμε δηλαδή. edit: και στην τελική όταν κάνεις αγγλόφωνο video, παίζει να το δει κι αυτός που μεγάλωσε στο Cambridge και σπούδασε στην Οξφόρδη, δε σέβεσαι τη γλώσσα του μιλώντας έτσι. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2022 από malakudi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Να πας να διαβασεις το αρθρο του τοτε και να σταματησουμε τετοιου ειδους σχολια.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, malakudi είπε Sorry για το offtopic αλλά δε βλέπεται το video (βασικά δεν ακούγεται!). Αν θες να κάνεις αγγλόφωνο video, πρέπει να μιλάς και στοιχειωδώς σωστά αγγλικά. Και δεν αναφέρομαι μόνο στην προφορά που είναι άθλια αλλά και σε βασικές λανθασμένες λέξεις που τις λέει έτσι από τα ελληνικά. Πχ δεν υπάρχει "Βατ" ούτε "μιλισεκόντς" στα αγγλικά. edit: και για να βάλω in context την άποψή μου, ούτε του AdoredTV τα βίντεο ακούγονταν, τα αγγλικά του ήταν εξ' ίσου άθλια. Όσον αφορά τα τροφοδοτικά, έχω Corsair ΗΧ1200 και αν οι νέες κάρτες δε δουλεύουν με αυτό το τροφοδοτικό, τότε απλώς δε θα τις αγοράσω. Είναι γελοίο και να συζητάμε ότι δε μπορούν να δουλέψουν με κορυφαία τροφοδοτικά της προηγούμενης γενιάς. Τα αγγλικα μπορει να ειναι ενα θεματακι και εμενα με ξενισαν (υποθετω οτι απλα δεν θελει να προσπαθησει καν για προφορα για να γινεται κατανοητος), καλο θα ηταν να γνωριζουμε ομως ποιος ειναι ο Αρης τι εχει σπουδασει και ποιες ειναι οι γνωσεις του πανω στο αντικειμενο.. Δεν νομιζω να υπαρχουν πολλοι σε παγκοσμια κλιμακα που μπορουν να κανουν και κανουν εν τελει αυτο που κανει. Και σπουδαγμενος ειναι και γνωριζει παρα πολλα Για τις καρτες ας περιμενουμε. Προφανως και δεν θα εχεις θεμα με ενα αριστο τροφοδοτικο οπως το HX1200 αυτο ελειπε αλλωστε.. Η συζητηση επειδη εχει πλατιασει πολυ, (και ο καθενας συμμετεχει σε οτι βρισκει ευκαιρο και τον ενδιαφερει και ετσι ως γνωστον κουβεντα δεν γινεται), απο την δικη μου πλευρα ειχε να κανει με το γεγονος οτι ρωτησε ο φιλος τι τροφοδοτικο να παρει και συγκεκριμενα για 4090Ti. Kαι δωθηκαν συγκεκριμενες απαντησεις για αυτην κυριως και οχι για ολη την σειρα. Προς ενημερωση για οσους δεν γνωριζουν εχει 2 degrees, εχει Ph.D και ειναι στο κουρμπετι απο το 2000. Γραφει για tomshardware,για techpowerup, εχουν χρησιμοποιησει μετρησεις του και εχουν αναφερθει σε αρθρα του site που ειναι σε συνεργασια μαζι του οπως το Gamers Nexus οταν ειχε εκθεσει την Gigabyte προσφατα, βρισκεται σε συνεργασια με Igor's Lab κ.ο.κ. Καντε ενα κοπο και κανετε και subscribe στα καναλια του τα h/w busters στο yt να παρει views ο ανθρωπος γιατι προμοταρετε τον καθε ξενο επειδη μιλαει καλα αγγλικα και αφηνουμε κατι αστερια σαν και αυτον να αναγνωριζονται μονο απο ανθρωπους του εξωτερικου.. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2022 από d4ydr33m3r 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, malakudi είπε Πχ δεν υπάρχει "Βατ" ούτε "μιλισεκόντς" στα αγγλικά. Τι εννοείς ?? . 53 λεπτά πριν, malakudi είπε edit: και για να βάλω in context την άποψή μου, ούτε του AdoredTV τα βίντεο ακούγονταν, τα αγγλικά του ήταν εξ' ίσου άθλια. Μια χαρά μιλάει ο AdoredTV, απλά έχει Σκοτσέζικη προφορά, σαν να μιλάς με Κριτικούς ένα πράγμα. 🤪 Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2022 από Aten-Ra Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malakudi Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το HX1200 έχει 4 pci-e connectors που το καθένα είναι rated για 300W (2*150), σύμφωνα με το manual. Είναι αδιανόητο να μη μπορεί να σηκώσει έναν 12VHPWR με δύο από τους τέσσερις connectors και το σχετικό adapter που λογικά θα βγει κάποια στιγμή, αν δεν έχει ήδη βγει. Τώρα για το 200% σε 100 μικρά, αν οι κάρτες απαιτούν κάτι τέτοιο, πρόβλημά τους. Προσωπικά έτσι κι αλλιώς πάνω από 600W κάρτα δε θα έπαιρνα. Οπότε αν βγει η 4090Ti με 800 κτλ Watt, απλώς δε πρόκειται να το σκεφτώ να την πάρω. 21 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Τι εννοείς ?? . Μια χαρά μιλάει ο AdoredTV, απλά έχει Σκοτσέζικη προφορά, σαν να μιλάς με Κριτικούς ένα πράγμα. 🤪 Οπότε δε μιλάει μια χαρά ο AdoredTV. Εμένα με έπιανε πονοκέφαλος στο πεντάλεπτο - δεν είδα πάνω από δύο video δικά του. Εννοώ άκου τις λέξεις Watt και millisecond εδώ https://www.merriam-webster.com/dictionary/watt https://www.merriam-webster.com/dictionary/millisecond δεν υπάρχει λέξη "Βατ" στα αγγλικά (ίσως ο φόρος VAT θα μπορούσε αν δε τον έκαναν spell με τα ονόματα των γραμμάτων) τελικά υπάρχει λέξη vat στα αγγλικά - μόνο που σημαίνει "a large vessel (such as a cistern, tub, or barrel) especially for holding liquors in an immature state or preparations for dyeing or tanning" Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2022 από malakudi 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε Δεν ξερω τι εχεις αλλα κατω απο 1.2kw titanium και αν αγοραζα τωρα φυσικα ATX 3.0 specification δεν θα εβαζα σε αυτο το πραμα, ειδικα με 3rd party solutions και πιο απαιτητικα bios και peak spikes και και και.. Θα κανει κανα 3αρι plus λογικα σε καλες υλοποιησεις και 2.5 στις απλες οποτε αν εχεις διαθεση να παιξεις και μαζι του ναι θα χρειαστεις και το ξερεις.. Εχω το 1200 pro της bequiet καινουργιο, δεν θα μπω στο τρυπακι να αλλαξω τροφοδοτικο. Θα δω τα reviews και αμα δεν κάνει για 4090ti, ε απλα δεν θα παρω 👀 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα