Προς το περιεχόμενο

NVIDIA RTX 4000 Series(Ada Lovelace)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 λεπτά πριν, Herald είπε

Να το γράψω άλλη μία. High textures + DLSS Q >>> Ultra textures + FSR. Αυτό. 

Εγώ το μόνο που βλέπω είναι στο 8:30 η 6800 να πετάει σε min fps 1440p Ultra ενώ η 3070TI να είναι με 10fps..

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Psycho_Warhead

2341

• Arkin

1934

• BlurayMoviesGreece

1823

• Herald

1556

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Westbaum είπε

Εγώ το μόνο που βλέπω είναι στο 8:30 η 6800 να πετάει σε min fps 1440p Ultra ενώ η 3070TI να είναι με 10fps..

Πάρτην και παίζε The Last of Us μέχρι να σβήσει ο ήλιος τότε. Όποιος παίζει και άλλους τίτλους ξέρει.

Άσε που όποιος έχει Nvidia αργά ή γρήγορα θα αναβαθμίσει στη νέα πρόταση του ηγέτη της αγοράς.

Μέχρι τότε άδειαζε και γέμιζε τη vram εσύ.

Επεξ/σία από Armoral

7 λεπτά πριν, Westbaum είπε

Mε το συμπάθειο, όταν έρθει η κουβέντα στην 4070ti θα βάλεις πάλι αυτό το video στο 8:30 που δείχνει την 4070ti να είναι πάνω από την 7900xt (η οποία τόσο καιρό ήταν και ακριβότερη btw). Η εκεί θα διαλέξεις άλλο παιχνίδι που συμφέρει? 

• Like 2
  • Thanks 1

2 λεπτά πριν, Armoral είπε

Πάρτην και παίζε The Last of Us μέχρι να σβήσει ο ήλιος τότε. Όποιος παίζει και άλλους τίτλους ξέρει.

Άσε που όποιος έχει Nvidia αργά ή γρήγορα θα αναβαθμίσει στη νέα πρόταση του ηγέτη της αγοράς.

Μέχρι τότε άδειαζε και γέμιζε τη vram εσύ.

Τι να την κάνω 🤣
4090 έχω και πιθανότατα την αγόρασα από τους πρώτους εδώ,αλλά συνέχισε να αγνοείς επιδεικτικά τόσα post..

1 λεπτό πριν, Westbaum είπε

Τι να την κάνω 🤣
4090 έχω και πιθανότατα την αγόρασα από τους πρώτους εδώ,αλλά συνέχισε να αγνοείς επιδεικτικά τόσα post..

Δεν είσαι futureproof. Πούλα την και πάρε AMD.

εν το μεταξύ ρε μάγκες πραγματικά ρωτάω... οποιος πήρε 3070 ποιο παραπάνω game έπαιξε μέχρι να βγούν οι 4xxx/7xxx που δε μπορούσε να παίξει με την 6800? όλα τα games εκτος από cyberpunk παίζαν το ίδιο καλά....

• Like 1

1 λεπτό πριν, Herald είπε

Mε το συμπάθειο, όταν έρθει η κουβέντα στην 4070ti θα βάλεις πάλι αυτό το video στο 8:30 που δείχνει την 4070ti να είναι πάνω από την 7900xt (η οποία τόσο καιρό ήταν και ακριβότερη btw). Η εκεί θα διαλέξεις άλλο παιχνίδι που συμφέρει? 

Εχουμε κάνει αυτή τη συζήτηση στο vram usage,στην αρχή αλλά απ΄οτι φαίνεται αγνοούμε post όπως συμφέρει.Στο 1440p η 4070ti δεν έχει θέμα,τα 12GB αρκούν,τα 8GB είναι που πιάνουν πάτο,η τα 10fps της 3070TI δεν είναι vram issue?Υπονοείς κάτι άλλο,δώσε εσύ την εξήγηση τότε.

Η 4070TI έχει θέμα σε 4K Ultra,χωρίς DLSS.

• Like 1

4 λεπτά πριν, Westbaum είπε

Τι να την κάνω 🤣

Καποιον θα βρεις να τη κανεις trade με 7900xtx.
Eλπιζω να μη της εχεις κολησει κανενα Radeon αυτοκολλητο στα fans ή εστω να βγαινει ευκολα αλλιως δεν θα τη παρει κανενας.

10 λεπτά πριν, Westbaum είπε

Να πουμε οτι αυτα τα νουμερα ειναι με το αρχικο release το παιχνιδι ηδη ειναι στο 8ο patch και εχει ριξει το vram usage κατα 2GB με τα updates. Οποτε η 3070 δεν βρισκεται σε αυτη την κατασταση με τη vram εδω βιντεο με το τελευταιο patch βλεπω την 3070 στα 1440P να τα πηγαινει θαυμασια.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι μην κρινουμε μια καρτα επειδη ενα παιχνιδι ειναι κακο στο optimize οπως και μην κρινουμε ενα cpu επειδη το παιχνιδι ειναι unoptimize οσο δεν παει. Ειναι πολυ λαθος ολο αυτο. Να δουμε τα σωστα παιχνιδια η ακομα και αυτα τα κακα port μετα απο μερικα patch πως τρεχουν και να βγαλουμε το συμπερασμα. Γιατι αλλιως αν παρουμε το jedi πχ θα πουμε οτι η 4090 δεν επαρκει η οτι η 5950x δεν επαρκει. Να ομως που με ενα patch πηρα 60-70% boost με ryzen cpu ειδικα και τρεχει πολυ καλυτερα.

Τα 10fps της 3070ti στο last of us day one εγιναν 60 και 70 μετα απο 1 μηνα με 8 patches. 

• Like 1

1 λεπτό πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Καποιον θα βρεις να τη κανεις trade με 7900xtx.
Eλπιζω να μη της εχεις κολησει κανενα Radeon αυτοκολλητο στα fans ή εστω να βγαινει ευκολα αλλιως δεν θα τη παρει κανενας.

Δεν είμαι εγώ αυτός που κάνει κωλοτούμπες.5 μήνες τόσα post την 4070ΤΙ υμνούσες και προσκυνούσες και πήγες σε 4080🥲

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Westbaum είπε

Εχουμε κάνει αυτή τη συζήτηση στο vram usage,στην αρχή αλλά απ΄οτι φαίνεται αγνοούμε post όπως συμφέρει.Στο 1440p η 4070ti δεν έχει θέμα,τα 12GB αρκούν,τα 8GB είναι που πιάνουν πάτο,η τα 10fps της 3070TI δεν είναι vram issue?Υπονοείς κάτι άλλο,δώσε εσύ την εξήγηση τότε.

Η 4070TI έχει θέμα σε 4K Ultra,χωρίς DLSS.

Προφανώς και είναι vram issue, δεν είπα το αντίθετο. Και στο hogwarts vram issue έχει. Απλά το κατά πόσο είναι όντως issue είναι η απορία μου. Σου είπα, έπαιξα το hogwarts σε 3440x1440p με DLSS Q και όλα τέρμα εκτός από textures (high). Σε 3060ti αυτά. Με την 6800 θα μπορούσα να βάλω και τα textures ultra, αλλά μετά δεν θα είχα το DLSS. Σύμφωνα με το hwunboxed (που εσύ επικαλέστηκες στο video σου), το native έχει ίδιο image quality με το DLSS Performance. To τονίζω, με το DLSS PERFORMANCE. Άρα το DLSS Q >>> Native. Που σημαίνει ότι παρά το ότι αναγκάστηκα να ρίξω τα textures στο high, σίγουρα έπαιζα με καλύτερο image quality από ότι κάποιος χωρίς DLSS αλλά με τα textures στο ultra.

Aυτά με 3060ti των 399$ msrp, έναντι της 6800 που είχε 579$ MSRP. 

Μου βάζεις και video με το TLOU το οποίο τρέχει απαίσια σε οποιοδήποτε hardware, ειδικά όταν βγήκε. Ο 12900k μου δυσκολεύόταν -- δεν ήταν smooth το game σε πολλά σημεία. DOA και ο 12900k μαζί με την 3070.

Επεξ/σία από Herald
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Westbaum είπε

Δεν είμαι εγώ αυτός που κάνει κωλοτούμπες.5 μήνες τόσα post την 4070ΤΙ υμνούσες και προσκυνούσες και πήγες σε 4080🥲

Το εχω γραψει 2 φορες αλλα δεν θες να το καταλαβεις.
Για τις αναγκες μου και συγκεκριμενα για το game που θα παιζω non-stop για 3-4 χρονια η 4070Ti παιζει Native 4K 120-130FPS.
O λογος που δεν την πηρα ηταν γιατι η Α3RO(ασπρη) 4070Ti ειχε 1150€ και η Α3RO(ασπρη) 4080 που πηρα ειχε 1350€.
Για 200€ διαφορα κανενας δεν θα το εκανε.
Αν η Α3RO ειχε τοτε 800-900€ θα ειχα παρει 4070Ti και δεν θα πληρωνα 450€ διαφορα για τη 4080.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece

1 λεπτό πριν, Herald είπε

Προφανώς και είναι vram issue, δεν είπα το αντίθετο. Και στο hogwarts vram issue έχει. Απλά το κατά πόσο είναι όντως issue είναι η απορία μου. Σου είπα, έπαιξα το hogwarts σε 3440x1440p με DLSS Q και όλα τέρμα εκτός από textures (high). Σε 3060ti αυτά. Με την 6800 θα μπορούσα να βάλω και τα textures ultra, αλλά μετά δεν θα είχα το DLSS. Σύμφωνα με το hwunboxed (που εσύ επικαλέστηκες στο video σου), το native έχει ίδιο image quality με το DLSS Performance. To τονίζω, με το DLSS PERFORMANCE. Άρα το DLSS Q >>> Native. Που σημαίνει ότι παρά το ότι αναγκάστηκα να ρίξω τα textures στο high, σίγουρα έπαιζα με καλύτερο image quality από ότι κάποιος χωρίς DLSS αλλά με τα textures στο ultra.

Aυτά με 3060ti των 399$ msrp, έναντι της 6800 που είχε 579$ MSRP. 

Ισχυει αυτο στο legacy ναι. Σε 1440 quality ειναι μπροστα απο native συμφωνα με HU και σε 4K performance το ιδιο με 4Κ native. 

Screenshot-1.png

1 λεπτό πριν, Aten-Ra είπε

To TLOU σε Native 1440p Ultra ακόμα θέλει 10GB+ Vram

Ναι σε native τοσα θελει. Δες το βιντεο σε 1440 native+high textures που και να θες δεν μπορεις να βρεις διαφορες η 3070 τα παει περιφημα. Μολις βαζει dlss quality το οποιο δειχνει καλυτερα απο native συμφωνα παλι με HU αλλα και προσωπικη μου εκτιμηση που το επαιξα παει στα 70-80 fps καμια σχεση με αυτα που ειχαμε στο day one last of us. Και ακομα θα παρει και αλλα patch και θα παιξει και 1440p ultra χωρις προβλημα αν και οπως ειπες προσπαθησε να συγκρινεις στο last of us ultra vs high textures και με 300% zoom. Δεν θα τα καταφερεις το δοκιμασα ηδη. Και τα medium και low ειπαν οτι τα βελτιωσαν σημαντικα για τις καρτες με 6 και 4gb vram αυτα δεν τα εχω δοκιμασει ακομα ομως. 

5 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

To TLOU σε Native 1440p Ultra ακόμα θέλει 10GB+ Vram

Μπορεις να δεις χρηση vram στα 3440x1440 με dlss quality και τα παντα ultra εδω σε δικο μου βιντεο με παλιο patch 1.0.2.0. Με το 1.0.4.0 επεσε και αλλο η πραγματικη χρηση της vram. Κατω απο 10GB ειναι για ultra textures και μεγαλυτερη αναλυση απο 2560x1440 με dlss quality. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κατι παει να γινει.....

OTG is a cyberpunk-styled Battle Royale third person shooter that aims to evolve the genre through strong emphasis on narrative progression and player freedom.

- The game is being developed for PlayStation 5, Xbox Series X|S, and PC.

- uses Unreal Engine 5.

- will be released in 2023.

Επεξ/σία από Odyss3us

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...