Armoral Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 5 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Τρέξε όποιο από όσα έχεις που έχουν dlss στο αντίστοιχο ultra perf, βάλε αντίστοιχο zoom, εδώ είμαστε. Συμφωνώ απόλυτα ότι είναι π@π@ρι@ που ο ένας αποκλείει τα assets του άλλου. Μα τελικά εδώ μόνο ο συγκεκριμένος ένας αποκλείει τα assets του άλλου πλέον. Φαντάσου να είχαμε dlss2 και 3 στο SW Jedi Survivor. Άλλη εμπειρία. Για το dlss δεν παίρνω όρκο ότι θα είναι το ίδιο κακό αλλά στο spiderman που τα είχα δοκιμάσει με τις τότε εκδόσεις τους μου φάνηκαν αστεία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 55 λεπτά πριν, Braveheart1980 είπε Περίεργα πράγματα. Γύρισα σε 1440p ανάλυση, μετά πάλι σε 4k και πλέον η gpu 99% με ~70fps! Όλα ultra. Το RT δείχνει ενεργοποιημένο αλλά δεν είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, kkatzos είπε Το RT δείχνει ενεργοποιημένο αλλά δεν είναι. Θελει Off και παλι On για να ενεργοποιηθει ειναι bug. 12 λεπτά πριν, Armoral είπε Μα τελικά εδώ μόνο ο συγκεκριμένος ένας αποκλείει τα assets του άλλου πλέον. Φαντάσου να είχαμε dlss2 και 3 στο SW Jedi Survivor. Άλλη εμπειρία. Για το dlss δεν παίρνω όρκο ότι θα είναι το ίδιο κακό αλλά στο spiderman που τα είχα δοκιμάσει με τις τότε εκδόσεις τους μου φάνηκαν αστεία Αν εδιναν FG θα παιζαμε με 100fps και με ryzen cpu για την ωρα ακομα και ο 7800x3d τα παει χαλια στο παιχνιδι θες 13700k και πανω για καλυτερη συμπεριφορα της gpu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 12 λεπτά πριν, Armoral είπε Μα τελικά εδώ μόνο ο συγκεκριμένος ένας αποκλείει τα assets του άλλου πλέον. Ότι? Όποιο nv sponsored βγαίνει έχει οπωσδήποτε fsr μέσα πλέον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, Πέτρος είπε Ότι? Όποιο nv sponsored βγαίνει έχει οπωσδήποτε fsr μέσα πλέον? Έχεις διαπιστώσει κάτι διαφορετικό ας πούμε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, Armoral είπε Έχεις διαπιστώσει κάτι διαφορετικό ας πούμε; Δεν ψάχνω 1-1 τις νέες κυκλοφορίες, ιδέα δεν έχω. Εσείς που τα έχετε ρημάξει όλα, πείτε. Btw, κανένα video θα στείλεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Ακομα και με 13600K το παιχνιδι ειναι αχταρμας με RT On. Με RT Off πολυ καλυτερα τα πραγματα με rt on πεφτει και κατω απο 30 με την καρτα να καθετε. Πολυ χειροτερο απο last of us κατι που σιγουρα θελει προσπαθεια για να κανεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 7 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Δεν ψάχνω 1-1 τις νέες κυκλοφορίες, ιδέα δεν έχω. Εσείς που τα έχετε ρημάξει όλα, πείτε. Btw, κανένα video θα στείλεις? Δεν παίζω retro ρε συ, αν χρειαστεί θα κοτσάρω μια amd επάνω να έχω τη full εμπειρία.😀😀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enable_your_mind Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Παντως το κανετε πολυ οπαδικο και δεν καταλαβαινω τον λογο.. Ειδικα τα σχολια περι retro gaming με amd gpu κλπ.. Η καρτα μου ειναι πανω απο 4080 απο οτι ειδα σχολιο χρηστη με 4080 στο topic του παιχνιδιου αλλα ειναι και AMDsponsored title οποτε δεν μου κανει εντυπωση.. Και γενικα δεν μου αρεσει να κανω σχολια σε αλλα τοπικ ( αλλα ουτε καν και στις AMD με αυτα που γραφονται .. ) Γενικα αντι να νιαζεστε σαν καταναλωτες με πιο τροπο θα παρουμε οσο καλυτερη εμπειρια με ολα τα features , οι μεν και οι δε κανετε λες και βγαζετε λεφτα απο αυτες τις εταιριες κλπ.. Σορυ για το πιθανο offtopic 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 15 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε Παντως το κανετε πολυ οπαδικο και δεν καταλαβαινω τον λογο.. Ειδικα τα σχολια περι retro gaming με amd gpu κλπ.. Η καρτα μου ειναι πανω απο 4080 απο οτι ειδα σχολιο χρηστη με 4080 στο topic του παιχνιδιου αλλα ειναι και AMDsponsored title οποτε δεν μου κανει εντυπωση.. Και γενικα δεν μου αρεσει να κανω σχολια σε αλλα τοπικ ( αλλα ουτε καν και στις AMD με αυτα που γραφονται .. ) Γενικα αντι να νιαζεστε σαν καταναλωτες με πιο τροπο θα παρουμε οσο καλυτερη εμπειρια με ολα τα features , οι μεν και οι δε κανετε λες και βγαζετε λεφτα απο αυτες τις εταιριες κλπ.. Σορυ για το πιθανο offtopic Άσε.με ρε συ τον πειράζω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Westbaum Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, Tambas91 είπε μια παράκληση οποιος είναι να δώσει κοντά 800 ευρώ ας βάλει κάτι παραπάνω να πάρει oled κρίμα να δίνει ένα καρο λεφτά για ips panel με ξεθωριασμένα μαύρα.... H συγκεκριμενη εχει μια χαρα μαυρα. 700->1300 κατι παραπανω Ας βγαλουν ΟLED με εγγυηση εφ ορου ζωης στα pixels σε 32" 4Κ 16:9 και εδω ειμαστε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 17 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε H συγκεκριμενη εχει μια χαρα μαυρα. 700->1300 κατι παραπανω Ας βγαλουν ΟLED με εγγυηση εφ ορου ζωης στα pixels σε 32" 4Κ 16:9 και εδω ειμαστε. LG 48GQ900-B OLED HDR Monitor 47.53" 4K 3840x2160 | Skroutz.gr δεν ξέρω ποίες κοιτάς εσύ με 1300 αλλα και με 1000 βρίσκεις τώρα ναι τα 300 ευρώ είναι μια διαφορα... αξίζει όμως για κάτι που θα το κρατήσεις πολλά χρονια... 1000 φορες θα προτιμούσα να πάρω αυτή : LG Smart Τηλεόραση 48" 4K UHD OLED OLED48A16LA HDR (2021) | Skroutz.gr που έχει ίδια τιμή και ας είναι 60hz για single player games κλάσεις ανώτερη <<H συγκεκριμενη εχει μια χαρα μαυρα.>> και local diming ξέχασες να προσθέσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Tambas91 είπε LG 48GQ900-B OLED HDR Monitor 47.53" 4K 3840x2160 | Skroutz.gr δεν ξέρω ποίες κοιτάς εσύ με 1300 αλλα και με 1000 βρίσκεις τώρα ναι τα 300 ευρώ είναι μια διαφορα... αξίζει όμως για κάτι που θα το κρατήσεις πολλά χρονια... 1000 φορες θα προτιμούσα να πάρω αυτή : LG Smart Τηλεόραση 48" 4K UHD OLED OLED48A16LA HDR (2021) | Skroutz.gr που έχει ίδια τιμή και ας είναι 60hz για single player games κλάσεις ανώτερη <<H συγκεκριμενη εχει μια χαρα μαυρα.>> και local diming ξέχασες να προσθέσεις Aυτες ειναι για οταν τσακωνεσαι με τη γυναικα σου και κοιμασαι στο καναπε. Αλλο monitor πανω στο γραφειο και αλλο τηλεοραση στο σαλονι. Για καλυτερο monitor 32-34 πρεπει να δωσεις 1300 για κατι καλυτερο. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2023 από BlurayMoviesGreece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, BlurayMoviesGreece είπε Aυτες ειναι για οταν τσακωνεσαι με τη γυναικα σου και κοιμασαι στο καναπε. Αλλο monitor πανω στο γραφειο και αλλο τηλεοραση στο σαλονι. έτσι πρέπει ρε μεγάλες αντρικές... στη τελικη άμα θες κοτσάρεις και ένα μικρό monitor από διπλα και είσαι μπόμπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα