Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Μη βιάζεστε να βάλετε αγγελία τις κάρτες, αυτά τα launches που λένε θα δούμε πόσο launches ή paper launches είναι τότε.. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Μη βιάζεστε να βάλετε αγγελία τις κάρτες, αυτά τα launches που λένε θα δούμε πόσο launches ή paper launches είναι τότε.. Αυτό...και τιμές ,τιμές Ευρώπης θέλω να δω 4090/4090ti fe και αντίστοιχα καστομς. Το αν θα τις βγάλει αύριο η σε έναν μήνα δεν με πολύ νοιάζει διότι σαν καταναλωτής αυτό μου με νοιάζει πέρα από την διαθεσιμότητα είναι η τιμή. Είναι ένας καθοριστικός παράγοντας ώστε να υπάρξει απήχηση από τον κόσμο. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2022 από azazil1190 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 18 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Αυτό...και τιμές ,τιμές Ευρώπης θέλω να δω 4090/4090ti fe και αντίστοιχα καστομς. Όσο και να τις βάλει ο πετσινος οι πρώτες θα φύγουν ζεστό ψωμάκι από τους day1 αγοραστές.....Σε βάθος χρόνου θα στρώσουν σίγουρα οι συγκεκριμένες σε κάπως πιο νορμάλ τιμουλες.... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, BabisTs είπε Όσο και να τις βάλει ο πετσινος οι πρώτες θα φύγουν ζεστό ψωμάκι από τους day1 αγοραστές.....Σε βάθος χρόνου θα στρώσουν σίγουρα οι συγκεκριμένες σε κάπως πιο νορμάλ τιμουλες.... Ναι Αμερική σίγουρα θα φύγουν άντε και σε κάποιες "εκλεκτές"ευρωπαϊκές χώρες. Στο ελλαδισταν τα βλέπω σκούρα τα πράγματα. Υπομονή λοιπόν να δούμε αρχικές τιμές διαθεσιμότητα και φυσικά πόσο θα στρώσουν οι τιμές.(εδώ γελάμε) Πάντως όπως όλα δείχνουν μας βλέπω προς Πάσχα με καλοκαιρι να καταφέρνουμε να παίρνουμε καμία ταπεινή 4090. 4090ti δεν είναι για εμάς τους θνητούς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μια 4080 16ρα κοιταω όταν (και αν) στρώσουν σε νορμάλ επίπεδα οι τιμουλες από το νέο έτος (ειδάλλως μένω όπως είμαι)....να δούμε και τους κόκκινους βέβαια. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2022 από BabisTs 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, BabisTs είπε Μια 4080 16ρα κοιταω όταν (και αν) στρώσουν σε νορμάλ επίπεδα οι τιμουλες από το νέο έτος (ειδάλλως μένω όπως είμαι)....να δούμε και τους κόκκινους βέβαια. Η 4080 νομίζω θα σώσει πολύ κόσμο φέτος. Καλά για την amd δεν τρέφω ελπίδες στα των gpus σε σχέση με τα θηρία που θα βγάλει ο Πέτσας 4080=The Messiah Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantaz Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 21 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Ναι Αμερική σίγουρα θα φύγουν άντε και σε κάποιες "εκλεκτές"ευρωπαϊκές χώρες. Στο ελλαδισταν τα βλέπω σκούρα τα πράγματα. Υπομονή λοιπόν να δούμε αρχικές τιμές διαθεσιμότητα και φυσικά πόσο θα στρώσουν οι τιμές.(εδώ γελάμε) Πάντως όπως όλα δείχνουν μας βλέπω προς Πάσχα με καλοκαιρι να καταφέρνουμε να παίρνουμε καμία ταπεινή 4090. 4090ti δεν είναι για εμάς τους θνητούς. Εκλεκτές ευρωπαϊκές χώρες ποιες θα είναι; Η Γερμανία και η Γαλλία; Μια χαρά αγοραστικό κοινό έχει και η Ελλάδα. Εδώ τα iPhone φεύγουν σα ζεστό ψωμάκι! Ελάτε και σας περιμένουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Pantaz είπε Εκλεκτές ευρωπαϊκές χώρες ποιες θα είναι; Η Γερμανία και η Γαλλία; Μια χαρά αγοραστικό κοινό έχει και η Ελλάδα. Εδώ τα iPhone φεύγουν σα ζεστό ψωμάκι! Ελάτε και σας περιμένουμε! Πόσοι νομίζεις θα πάρουν day one Ελλάδα εάν έχει 2500€ ? το ίδιο που θα πάρει ο Γάλλος και ο Γερμανός? Δεν νομίζω. Και σου μιλάω να άνθρωπος που καλώς η κακώς ήμουν του day one φιλοσοφίας. Όπως και ο Μπάμπης ( βύσμα βάλαμε για να πάρουμε τις πρώτες 3090 που ήταν κοντά στα 2000€ με το που ήρθαν Ελλάδα.Καταντια) Πλέον δεν.... Μακάρι ο κόσμος να έχει να πάρει και Ελλάδα γιατί όχι? Αλλά είμαι επιφυλακτικός με τις τιμές που θα τις δούμε Ευρώπη. Όσο για το iphone συγνώμη αλλά είναι θέμα ψωνιού και ας μην έχω να φάω η ξέρω εγώ το έχω με καρτο συμβόλαιο η καμία επιδότηση. Επιδοτήσεις στις κάρτες γιοκ κύριοι Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2022 από azazil1190 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, Pantaz είπε Μια χαρά αγοραστικό κοινό έχει και η Ελλάδα. Εδώ τα iPhone φεύγουν σα ζεστό ψωμάκι Ναι αστα να πάνε. Ιδιο αγοραστικό κοινο με τις άλλες μεγάλες Ευρωπαικές χώρες έχει η Ελλάδα για κάρτες 2000+ευρώ κάρτες για παιχνίδια,ειδικά το 2022 με φτώχεια/ανεργεια/ακρίβεια. Τι διαβάζουμε πάλι 😂 Οσο για την Apple και τα ζεστά ψωμάκια, 10% των πωλήσεων είχε πέρυσι στην χώρα μας και μιλάμε για συσκευές που αγοράζει κόσμος διαφορων ηλικιων(ειδικά γυναικες/κοπέλες). Ατυχης σύγκριση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Όπως και ο Μπάμπης ( βύσμα βάλαμε για να πάρουμε τις πρώτες 3090 που ήταν κοντά στα 2000€ με το που ήρθαν Ελλάδα.Καταντια) Καθηστε ρε παιδια τι βυσμα,μηπως μιλατε για συγκεκριμενη καρτα? Γιατι εγω δεν ειχα κανενα προβλημα και μαλιστα δεν ηξερα απο ποιο μαγαζι να την παρω γιατι παιζανε τουλαχιστον 3-4 που ειχαν stock τοτε.. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2022 από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, azazil1190 είπε Η 4080 νομίζω θα σώσει πολύ κόσμο φέτος. Κάτσε μην γελάσουμε και με αυτή....🤣 7 λεπτά πριν, optimus prime είπε Καθηστε ρε παιδια τι βυσμα,μηπως μιλατε για συγκεκριμενη καρτα? Γιατι εγω δεν ειχα κανενα προβλημα και μαλιστα δεν ηξερα απο ποιο μαγαζι να την παρω γιατι παιζανε τουλαχιστον 3-4 που ειχαν stock τοτε.. Day1 την είχαμε κυριολεκτικά σπίτι μας.....δεν έπαιζε πουθενά τότε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itanium Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Oι τιμές θα είναι στα επίπεδα των ampere, αυτοί όπου εξαφάνιζαν την διαθεσιμότητα των gpus ήταν τα mining farms ΄που αγόραζαν direct από τα εργοστάσια gpus με παλέτες, rest is history gamers σε οποιοδήποτε segment δεν επαρκουν να απορροφήσουν τέτοιο στοκ σε τιμές mining απλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Ενταξει τοτε,αφου μιλατε για τοσο γρηγορα.. Εγω την πηρα κανα μηνα μετα.. Αλλα βυσμα δεν θα εβαζα για τοσο μικρο χρονικο διαστημα.. 5 λεπτά πριν, BabisTs είπε Κάτσε μην γελάσουμε και με αυτή....🤣 Day1 την είχαμε κυριολεκτικά σπίτι μας.....δεν έπαιζε πουθενά τότε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, BabisTs είπε Κάτσε μην γελάσουμε και με αυτή....🤣 Day1 την είχαμε κυριολεκτικά σπίτι μας.....δεν έπαιζε πουθενά τότε 3 η 4 κομμάτια ήταν? Να είναι καλά ο Αβραάμ 😉τα 3 πρώτα ήρθαν σε εμάς και το τέταρτο αγνοείται η τύχη του.Απο την άλλη οι μαλακίες πληρώνονται και είχαν και συνέχεια... Τα ίδια λάθη δεν τα ξανακάνουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantaz Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 41 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ναι αστα να πάνε. Ιδιο αγοραστικό κοινο με τις άλλες μεγάλες Ευρωπαικές χώρες έχει η Ελλάδα για κάρτες 2000+ευρώ κάρτες για παιχνίδια,ειδικά το 2022 με φτώχεια/ανεργεια/ακρίβεια. Τι διαβάζουμε πάλι 😂 Οσο για την Apple και τα ζεστά ψωμάκια, 10% των πωλήσεων είχε πέρυσι στην χώρα μας και μιλάμε για συσκευές που αγοράζει κόσμος διαφορων ηλικιων(ειδικά γυναικες/κοπέλες). Ατυχης σύγκριση. Θα βγούμε off topic δεν το συνεχίζω! Απλώς όταν διαβάζεις όπως λες να κοιτάς το δάσος και όχι το δέντρο! Γνωμουλα μου πάντα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα