Προς το περιεχόμενο

NVIDIA RTX 4000 Series(Ada Lovelace)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μη βιάζεστε να βάλετε αγγελία τις κάρτες, αυτά τα launches που λένε θα δούμε πόσο launches ή paper launches είναι τότε.. 

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Psycho_Warhead

2352

• Arkin

1958

• BlurayMoviesGreece

1823

• Herald

1556

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Μη βιάζεστε να βάλετε αγγελία τις κάρτες, αυτά τα launches που λένε θα δούμε πόσο launches ή paper launches είναι τότε.. 

Αυτό...και τιμές ,τιμές Ευρώπης θέλω να δω 4090/4090ti fe και αντίστοιχα καστομς.

Το αν θα τις βγάλει αύριο η σε έναν μήνα δεν με πολύ νοιάζει διότι σαν καταναλωτής αυτό μου με νοιάζει πέρα από την διαθεσιμότητα είναι η τιμή.

Είναι ένας καθοριστικός παράγοντας ώστε να υπάρξει απήχηση από τον κόσμο.

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 1

18 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Αυτό...και τιμές ,τιμές Ευρώπης θέλω να δω 4090/4090ti fe και αντίστοιχα καστομς.

Όσο και να τις βάλει ο πετσινος οι πρώτες θα φύγουν ζεστό ψωμάκι από τους day1 αγοραστές.....Σε βάθος χρόνου θα στρώσουν σίγουρα οι συγκεκριμένες σε κάπως πιο νορμάλ τιμουλες....

• Like 3

Μόλις τώρα, BabisTs είπε

Όσο και να τις βάλει ο πετσινος οι πρώτες θα φύγουν ζεστό ψωμάκι από τους day1 αγοραστές.....Σε βάθος χρόνου θα στρώσουν σίγουρα οι συγκεκριμένες σε κάπως πιο νορμάλ τιμουλες....

Ναι Αμερική σίγουρα θα φύγουν άντε και σε κάποιες "εκλεκτές"ευρωπαϊκές χώρες.

Στο ελλαδισταν τα βλέπω σκούρα τα πράγματα.

Υπομονή λοιπόν να δούμε αρχικές τιμές διαθεσιμότητα και φυσικά πόσο θα στρώσουν οι τιμές.(εδώ γελάμε)

Πάντως όπως όλα δείχνουν μας βλέπω προς Πάσχα με καλοκαιρι να καταφέρνουμε να παίρνουμε καμία ταπεινή 4090.

4090ti δεν είναι για εμάς τους θνητούς.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια 4080 16ρα κοιταω όταν (και αν) στρώσουν σε νορμάλ επίπεδα οι τιμουλες από το νέο έτος (ειδάλλως μένω όπως είμαι)....να δούμε και τους κόκκινους βέβαια.

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 2

5 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Μια 4080 16ρα κοιταω όταν (και αν) στρώσουν σε νορμάλ επίπεδα οι τιμουλες από το νέο έτος (ειδάλλως μένω όπως είμαι)....να δούμε και τους κόκκινους βέβαια.

Η 4080 νομίζω θα σώσει πολύ κόσμο φέτος.

Καλά για την amd δεν τρέφω ελπίδες στα των gpus σε σχέση με τα θηρία που θα βγάλει ο Πέτσας 

4080=The Messiah 

21 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Ναι Αμερική σίγουρα θα φύγουν άντε και σε κάποιες "εκλεκτές"ευρωπαϊκές χώρες.

Στο ελλαδισταν τα βλέπω σκούρα τα πράγματα.

Υπομονή λοιπόν να δούμε αρχικές τιμές διαθεσιμότητα και φυσικά πόσο θα στρώσουν οι τιμές.(εδώ γελάμε)

Πάντως όπως όλα δείχνουν μας βλέπω προς Πάσχα με καλοκαιρι να καταφέρνουμε να παίρνουμε καμία ταπεινή 4090.

4090ti δεν είναι για εμάς τους θνητούς.

Εκλεκτές ευρωπαϊκές χώρες ποιες θα είναι; Η Γερμανία και η Γαλλία; Μια χαρά αγοραστικό κοινό έχει και η Ελλάδα. Εδώ τα iPhone φεύγουν σα ζεστό ψωμάκι! Ελάτε και σας περιμένουμε!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Pantaz είπε

Εκλεκτές ευρωπαϊκές χώρες ποιες θα είναι; Η Γερμανία και η Γαλλία; Μια χαρά αγοραστικό κοινό έχει και η Ελλάδα. Εδώ τα iPhone φεύγουν σα ζεστό ψωμάκι! Ελάτε και σας περιμένουμε!

Πόσοι νομίζεις θα πάρουν day one Ελλάδα εάν έχει 2500€ ? το ίδιο που θα πάρει ο Γάλλος και ο Γερμανός?

Δεν νομίζω.

Και σου μιλάω να άνθρωπος που καλώς η κακώς ήμουν του day one φιλοσοφίας.

Όπως και ο Μπάμπης ( βύσμα βάλαμε για να πάρουμε τις πρώτες 3090 που ήταν κοντά στα 2000€ με το που ήρθαν Ελλάδα.Καταντια)

Πλέον δεν....

Μακάρι ο κόσμος να έχει να πάρει και Ελλάδα γιατί όχι?

Αλλά είμαι επιφυλακτικός με τις τιμές που θα τις δούμε Ευρώπη.

Όσο για το iphone συγνώμη αλλά είναι θέμα ψωνιού και ας μην έχω να φάω η ξέρω εγώ το έχω με καρτο συμβόλαιο η καμία επιδότηση.

Επιδοτήσεις στις κάρτες γιοκ κύριοι 

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 2

15 λεπτά πριν, Pantaz είπε

Μια χαρά αγοραστικό κοινό έχει και η Ελλάδα. Εδώ τα iPhone φεύγουν σα ζεστό ψωμάκι

Ναι αστα να πάνε.

Ιδιο αγοραστικό κοινο με τις άλλες μεγάλες Ευρωπαικές χώρες έχει η Ελλάδα για κάρτες 2000+ευρώ κάρτες για παιχνίδια,ειδικά το 2022 με φτώχεια/ανεργεια/ακρίβεια.

Τι διαβάζουμε πάλι 😂

Οσο για την Apple και τα ζεστά ψωμάκια, 10% των πωλήσεων είχε πέρυσι στην χώρα μας και μιλάμε για συσκευές που αγοράζει κόσμος διαφορων ηλικιων(ειδικά γυναικες/κοπέλες). Ατυχης σύγκριση. 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Όπως και ο Μπάμπης ( βύσμα βάλαμε για να πάρουμε τις πρώτες 3090 που ήταν κοντά στα 2000€ με το που ήρθαν Ελλάδα.Καταντια)

Καθηστε ρε παιδια τι βυσμα,μηπως μιλατε για συγκεκριμενη καρτα?

Γιατι εγω δεν ειχα κανενα προβλημα και μαλιστα δεν ηξερα απο ποιο μαγαζι να την παρω γιατι παιζανε τουλαχιστον 3-4 που ειχαν stock τοτε..

Επεξ/σία από optimus prime

1 ώρα πριν, azazil1190 είπε

Η 4080 νομίζω θα σώσει πολύ κόσμο φέτος.

Κάτσε μην γελάσουμε και με αυτή....🤣

7 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Καθηστε ρε παιδια τι βυσμα,μηπως μιλατε για συγκεκριμενη καρτα?

Γιατι εγω δεν ειχα κανενα προβλημα και μαλιστα δεν ηξερα απο ποιο μαγαζι να την παρω γιατι παιζανε τουλαχιστον 3-4 που ειχαν stock τοτε..

Day1 την είχαμε κυριολεκτικά σπίτι μας.....δεν έπαιζε πουθενά τότε 

• Like 1

Oι τιμές θα είναι στα επίπεδα των ampere, αυτοί όπου εξαφάνιζαν την διαθεσιμότητα των gpus ήταν τα mining farms ΄που αγόραζαν direct από τα εργοστάσια gpus με παλέτες, rest is history gamers σε οποιοδήποτε segment δεν επαρκουν να απορροφήσουν τέτοιο στοκ σε τιμές mining απλά 

Ενταξει τοτε,αφου μιλατε για τοσο γρηγορα..

Εγω την πηρα κανα μηνα μετα..

Αλλα βυσμα δεν θα εβαζα για τοσο μικρο χρονικο διαστημα..

3 η 4 κομμάτια ήταν? Να είναι καλά ο Αβραάμ 😉τα 3 πρώτα ήρθαν σε εμάς και το τέταρτο αγνοείται η τύχη του.Απο την άλλη οι μαλακίες πληρώνονται και είχαν και συνέχεια...

Τα ίδια λάθη δεν τα ξανακάνουμε 

• Like 1

41 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ναι αστα να πάνε.

Ιδιο αγοραστικό κοινο με τις άλλες μεγάλες Ευρωπαικές χώρες έχει η Ελλάδα για κάρτες 2000+ευρώ κάρτες για παιχνίδια,ειδικά το 2022 με φτώχεια/ανεργεια/ακρίβεια.

Τι διαβάζουμε πάλι 😂

Οσο για την Apple και τα ζεστά ψωμάκια, 10% των πωλήσεων είχε πέρυσι στην χώρα μας και μιλάμε για συσκευές που αγοράζει κόσμος διαφορων ηλικιων(ειδικά γυναικες/κοπέλες). Ατυχης σύγκριση. 

Θα βγούμε off topic δεν το συνεχίζω! Απλώς όταν διαβάζεις όπως λες να κοιτάς το δάσος και όχι το δέντρο! Γνωμουλα μου πάντα!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...