akoinonitos Δημοσ. Πέμπτη στις 04:08 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:08 μμ (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, spi79 είπε 180 είναι η οθόνη.Από driver reflex on,εννοείς το low latency που έχει στο control panel?Στα παιχνίδια πάντως ενεργοποιημένο είναι το reflex όπου υπάρχει.Το Νοέμβριο που πήρα την κάρτα, έπαιζα μόνο με gsync on.To vsync το είχα οff και έπιανα κανονικά 180 fps ή 177 με limit από driver, χωρίς tearing.. Πχ το cyberpunk έχει ακόμα bug.H πρώτη εικόνα είναι vsync on,η δεύτερη off στις ρυθμισεις οθονης των windows το μονιτορ το βλεπει κανονικα σαν 180hz? δεν εχεις βαλει κανενα dldsr σε 1440p? Επεξ/σία Πέμπτη στις 04:09 μμ από akoinonitos
spi79 Δημοσ. Πέμπτη στις 04:13 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:13 μμ (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, akoinonitos είπε στις ρυθμισεις οθονης των windows το μονιτορ το βλεπει κανονικα σαν 180hz? δεν εχεις βαλει κανενα dldsr σε 1440p? ναι κανονικά 180,όχι dldsr Αυτό το έκανε πριν σε όλα τα παιχνίδια, με τη διαφορά όταν έβαζα vsync off είχα τρελό tearing.. Επεξ/σία Πέμπτη στις 04:19 μμ από spi79
akoinonitos Δημοσ. Πέμπτη στις 04:19 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:19 μμ (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, spi79 είπε ναι κανονικά 180,όχι dldsr Αυτό το έκανε πριν σε όλα τα παιχνίδια, με τη διαφορά όταν έβαζα vsync off είχα τρελό tearing.. περιεργη φαση αυτο στο κανει μονο στο cyberpunk η παντου? Εχεις δοκιμασει να βαλεις το νsync on απο τον driver και οχι απο το παιχνιδι ? Ασχετο γτ δεν παιζεις με dldsr 1440p? Επεξ/σία Πέμπτη στις 04:22 μμ από akoinonitos
spi79 Δημοσ. Πέμπτη στις 04:31 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:31 μμ (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, akoinonitos είπε περιεργη φαση ,ασχετο γτ δεν παιζεις με dldsr 1440p? Ναι περίεργο, αλλά αφού λύθηκε με πισωγύρισμα στους drivers,κάποια πατάτα έχει κάνει η nvidia...Dldsr δεν.. έχει dsc το μονιτορ, δε λειτουργεί σωστά. Εδώ το forbidden west με το αόρατο cap 171hz🤣 Επεξ/σία Πέμπτη στις 04:51 μμ από spi79 1
akoinonitos Δημοσ. χθες στις 12:44 πμ Δημοσ. χθες στις 12:44 πμ Δοκιμασα spiderman 2 να δω αν εχει και σε εμενα θεμα αλλα παιζει κομπλε με fg ,να πω οτι εγω δεν εχω το nvidia app περασμενο , χρησιμοποιω το swapper 3
azazil1190 Δημοσ. χθες στις 08:23 πμ Δημοσ. χθες στις 08:23 πμ 7 ώρες πριν, akoinonitos είπε Δοκιμασα spiderman 2 να δω αν εχει και σε εμενα θεμα αλλα παιζει κομπλε με fg ,να πω οτι εγω δεν εχω το nvidia app περασμενο , χρησιμοποιω το swapper Ούτε εγώ το έχω Χρήστο αλλά θα το περάσω έτσι για το γαμωτο να δω με το app εάν παίζει . 2
noFEARgr Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Ρε σεις κάνει και σε σας reset συνέχεια τα settings ; Όταν βάζω frame cap από το app μετά από κάθε restart μου το βγάζει. Έχει κουράσει απίστευτα η κατάσταση με τους drivers , τέτοια κατάσταση τα τελευταία 5 χρόνια που έχω nvidia δεν έχω ξαναδεί 1
azazil1190 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 1 ώρα πριν, noFEARgr είπε Ρε σεις κάνει και σε σας reset συνέχεια τα settings ; Όταν βάζω frame cap από το app μετά από κάθε restart μου το βγάζει. Έχει κουράσει απίστευτα η κατάσταση με τους drivers , τέτοια κατάσταση τα τελευταία 5 χρόνια που έχω nvidia δεν έχω ξαναδεί Αυτό μου το έκανε κάποια στιγμή με τους οδηγούς στην 5090 . Ενώ το είχα καπ μέσα από το πάνελ με το που άνοιγα το gpu tweak(όταν είχα την αστραλ) μετά από restart του pc το γυρναγε default . Γενικά η nvidia το παραγαμησε τελευταία με τους οδηγούς. Ευτυχώς στην 5090 με τους .83 δεν έχω κανένα θέμα. 1
αποστόλης Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Last of us 2 remastered σε 4070ti όλα δεξιά με fg πιάνω 120 περίπου μέσο όρο. Βούτυρο πάει καμία σχέση με το προηγούμενο. Βλέπω τα μαλλιά και τα μούσια λίγο πιξελιασμενα. Να φανταστώ το dlss?
just getting started Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 2 hours ago, αποστόλης said: Βλέπω τα μαλλιά και τα μούσια λίγο πιξελιασμενα. Να φανταστώ το dlss? Ναι γενικά είναι απίστευτα τρισάθλιο σε αυτόν τον τίτλο, όπως και στο πρώτο, ακόμα και με dlaa. Και να το αλλάξεις ακόμα από το app στο τελευταίο transformer model θα έχει και πάλι λίγο θέμα λόγω over sharpening που δεν φεύγει ακόμα και με την ρύθμιση στο 0. Είδα βγήκε mod που το φτιάχνει, αλλά βαριέμαι να μπλέκω.
akoinonitos Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 5 ώρες πριν, noFEARgr είπε Ρε σεις κάνει και σε σας reset συνέχεια τα settings ; Όταν βάζω frame cap από το app μετά από κάθε restart μου το βγάζει. Έχει κουράσει απίστευτα η κατάσταση με τους drivers , τέτοια κατάσταση τα τελευταία 5 χρόνια που έχω nvidia δεν έχω ξαναδεί Εμενα οχι αλλα δεν εχω το καταραμενο app περασμενο
tasvar Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 6 ώρες πριν, noFEARgr είπε Όταν βάζω frame cap από το app μετά από κάθε restart μου το βγάζει. Δεν μου το βγάζει εμένα, αλλά δεν παίζω και κάθε μέρα. Μόνο δύο παιχνίδια έχω όλα και όλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα