Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, spi79 είπε

180 είναι η οθόνη.Από driver reflex on,εννοείς το low latency που έχει στο control panel?Στα παιχνίδια πάντως ενεργοποιημένο είναι το reflex όπου υπάρχει.Το Νοέμβριο που πήρα την κάρτα, έπαιζα μόνο με gsync on.To vsync το είχα οff και έπιανα κανονικά 180 fps ή 177 με limit από driver, χωρίς tearing..

Πχ το cyberpunk έχει ακόμα bug.H πρώτη εικόνα είναι vsync on,η δεύτερη off

on.PNG

off.PNG

στις ρυθμισεις οθονης των windows το μονιτορ το βλεπει κανονικα σαν 180hz?  δεν εχεις βαλει κανενα dldsr σε 1440p?

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Απαντ. 30,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Psycho_Warhead

2383

• Arkin

2021

• BlurayMoviesGreece

1832

• Herald

1556

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Screenshot2025-04-03161119.png.330ab282b4a23be50a3c11386a0f50e4.png

10 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

στις ρυθμισεις οθονης των windows το μονιτορ το βλεπει κανονικα σαν 180hz?  δεν εχεις βαλει κανενα dldsr σε 1440p?

ναι κανονικά 180,όχι dldsr

Screenshot 2025-04-03 161054.png

Αυτό το έκανε πριν σε όλα τα παιχνίδια, με τη διαφορά όταν έβαζα vsync off είχα τρελό tearing..

Επεξ/σία από spi79
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, spi79 είπε

Screenshot2025-04-03161119.png.330ab282b4a23be50a3c11386a0f50e4.png

ναι κανονικά 180,όχι dldsr

Screenshot 2025-04-03 161054.png

Αυτό το έκανε πριν σε όλα τα παιχνίδια, με τη διαφορά όταν έβαζα vsync off είχα τρελό tearing..

περιεργη φαση  αυτο στο κανει μονο στο cyberpunk η παντου? Εχεις δοκιμασει να βαλεις το  νsync on απο τον driver και οχι απο το παιχνιδι ? Ασχετο γτ δεν παιζεις με dldsr  1440p?

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

περιεργη φαση ,ασχετο γτ δεν παιζεις με dldsr  1440p?

Ναι περίεργο, αλλά αφού λύθηκε με πισωγύρισμα στους drivers,κάποια πατάτα έχει κάνει η nvidia...Dldsr δεν.. έχει dsc το μονιτορ, δε λειτουργεί σωστά.

Εδώ το forbidden west με το αόρατο cap 171hz🤣

Screenshot 2025-04-03 164621.png

Επεξ/σία από spi79
  • Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Δοκιμασα spiderman 2 να δω αν εχει και σε εμενα θεμα αλλα παιζει κομπλε με fg ,να πω οτι εγω δεν εχω το nvidia app περασμενο , χρησιμοποιω το swapper 

Ούτε εγώ το έχω Χρήστο αλλά θα το περάσω έτσι για το γαμωτο να δω με το app εάν παίζει .

• Like 2
Δημοσ.

Ρε σεις κάνει και σε σας reset  συνέχεια τα settings ; Όταν βάζω frame cap από το app μετά από κάθε restart μου το βγάζει.  

Έχει κουράσει απίστευτα η κατάσταση με τους drivers , τέτοια κατάσταση τα τελευταία 5 χρόνια που έχω nvidia δεν έχω ξαναδεί 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, noFEARgr είπε

Ρε σεις κάνει και σε σας reset  συνέχεια τα settings ; Όταν βάζω frame cap από το app μετά από κάθε restart μου το βγάζει.  

Έχει κουράσει απίστευτα η κατάσταση με τους drivers , τέτοια κατάσταση τα τελευταία 5 χρόνια που έχω nvidia δεν έχω ξαναδεί 

Αυτό μου το έκανε κάποια στιγμή με τους οδηγούς στην 5090 . Ενώ το είχα καπ μέσα από το πάνελ με το που άνοιγα το gpu tweak(όταν είχα την αστραλ) μετά από restart του pc το γυρναγε default . Γενικά η nvidia το παραγαμησε τελευταία με τους οδηγούς. Ευτυχώς στην 5090 με τους .83 δεν έχω κανένα θέμα.

• Like 1
Δημοσ.

Last of us 2 remastered σε 4070ti όλα δεξιά με fg πιάνω 120 περίπου μέσο όρο. Βούτυρο πάει καμία σχέση με το προηγούμενο. Βλέπω τα μαλλιά και τα μούσια λίγο πιξελιασμενα. Να φανταστώ το dlss?

Δημοσ.
2 hours ago, αποστόλης said:

Βλέπω τα μαλλιά και τα μούσια λίγο πιξελιασμενα. Να φανταστώ το dlss?

Ναι γενικά είναι απίστευτα τρισάθλιο σε αυτόν τον τίτλο, όπως και στο πρώτο, ακόμα και με dlaa. 

Και να το αλλάξεις ακόμα από το app στο τελευταίο transformer model θα έχει και πάλι λίγο θέμα λόγω over sharpening που δεν φεύγει ακόμα και με την ρύθμιση στο 0.

Είδα βγήκε mod που το φτιάχνει, αλλά βαριέμαι να μπλέκω.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, noFEARgr είπε

Εμενα οχι αλλα δεν εχω το καταραμενο app  περασμενο

Δημοσ.
6 ώρες πριν, noFEARgr είπε

Όταν βάζω frame cap από το app μετά από κάθε restart μου το βγάζει.  

Δεν μου το βγάζει εμένα, αλλά δεν παίζω και κάθε μέρα. Μόνο δύο παιχνίδια έχω όλα και όλα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...