iazriel Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 7 ώρες πριν, akoinonitos είπε καλυτερα να παρω 5500xt clark edition πρόσεχε τι εύχεσαι, μπορεί να κανονιστεί... 1
Arkin Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, wargasm είπε Στο wukong το αλλάζεις απο το NVIDIA app? 3 ώρες πριν, akoinonitos είπε το fg στο wukong σου εχει επιλογη για latest? RR και FG ειναι κλειστα ναι. 2
nikos5800 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 6 ώρες πριν, Arkin είπε RR και FG ειναι κλειστα ναι. Περίεργο σε εμένα το Nvidia app πάλι μου λέει για unsupported games, αναγκάζομαι και το κάνω από το dlss swapper😔 @akoinonitosγια το hellblade 2 που είπα ότι υπάρχει θέμα έφταιγε το frame generation,το απενεργοποίησα και έστρωσε 👍 2
seithan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 11 hours ago, Mr Aris said: Το hogwards πήρε ωραία εικόνα με το update , τα ίδια χάλια τρέχει βέβαια, πέντε λόξιγκα τέσσερις βήχα μία καλά 🤣 αλλά οκ... Ένα Ai antistutering να βγάλει ο πετσινος και να δεις σκηνές έξω από τα μαγαζιά να παρακαλάμε να μας πηδ🤣 εεε να αγοράσουμε Μήπως έχει γεμίσει η vram?
seithan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 1 hour ago, nikos5800 said: Περίεργο σε εμένα το Nvidia app πάλι μου λέει για unsupported games, αναγκάζομαι και το κάνω από το dlss swapper😔 @akoinonitosγια το hellblade 2 που είπα ότι υπάρχει θέμα έφταιγε το frame generation,το απενεργοποίησα και έστρωσε 👍 Κ εγώ το swapper χρησιμοποίησα. Στο Starfield που παίζω το φορτώνει κανονικότητα το "4" αλλά πρέπει να έχει παρακάμψει το globalax frame rate, γιατί δουλεύει με "ανοιχτό" frame rate. Ή ίσως έγινε με τους νέους οδηγούς -δεν έχω ελέγξει. 1
Mr Aris Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, seithan είπε Μήπως έχει γεμίσει η vram? 24gb είναι η vram, τώρα γιατί το συγκεκριμένο παιχνίδι τρέχει μία καλά και 9 ότι να ναι δε ξέρω
scorpion8283 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 1 hour ago, seithan said: Κ εγώ το swapper χρησιμοποίησα. Στο Starfield που παίζω το φορτώνει κανονικότητα το "4" αλλά πρέπει να έχει παρακάμψει το globalax frame rate, γιατί δουλεύει με "ανοιχτό" frame rate. Ή ίσως έγινε με τους νέους οδηγούς -δεν έχω ελέγξει. Και σε μενα το ιδιο Εκανα reinstall το app και καποια εστρωσαν, αλλα οχι... Λογικα παντως το καλυτερο σεναριο πιστευω ειναι να το βαλουν και τα παιχνιδια σε update.. Στο stalker 2 δουλευει μονο το fg.
toxotis70 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Υπάρχει τρόπος να βλέπουμε ποια έκδοση dlss χρησιμοποιεί όταν τρέχει ένα παιχνίδι , πχ όπως βλέπουμε τα fps ?
Tenshi Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, toxotis70 είπε Υπάρχει τρόπος να βλέπουμε ποια έκδοση dlss χρησιμοποιεί όταν τρέχει ένα παιχνίδι , πχ όπως βλέπουμε τα fps ? Δοκίμασε το DLSStweaks. Εχει overlay που σου δείχνει έκδοση dlss και προφίλ. Με το συγκεκριμένο μπορείς να αλλάζεις και προφίλ (a-k).
_Theo_ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Πάντως ακόμα να φτιάξουν την πτώση επιδόσεων όταν βάζεις τα φίλτρα (πχ το Sharpening) μέσα από το nVidia app. Φερ' ειπείν έπαιζα ένα παλιό game (Rome 2: Total War) που χωρίς Sharpening δεν βλέπεται και όταν έβαλα το φίλτρο μέσα από το app από τα 112 καρέ έπεσε στα 100 avg στο benchmark. Όταν το ρύθμισα μέσα από το CP έπεσε στα 111 fps που είναι και το λογικό. Με την ίδια ποιότητα εικόνας. Ότι να 'ναι...
αποστόλης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Κατεβαίνει spider man 2. Χρήστες αναφέρουν προβλήματα. Για να δούμε τι θα δούμε.
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Alan Wake 2 RTX Mega Geometry Comparison Video Highlights Significant Performance and VRAM Usage Improvements, Even On RTX 40 Series Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου από BlurayMoviesGreece 2
nikos5800 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε Alan Wake 2 RTX Mega Geometry Comparison Video Highlights Significant Performance and VRAM Usage Improvements, Even On RTX 40 Series Απίστευτη τεχνολογία το rtx mega geometry,όπως φαίνεται δουλεύει και στην σειρά 4χχχ!! Μου κάνει εντύπωση πόση vram εξοικονόμη+free έξτρα performance
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nikos5800 είπε Απίστευτη τεχνολογία το rtx mega geometry,όπως φαίνεται δουλεύει και στην σειρά 4χχχ!! Μου κάνει εντύπωση πόση vram εξοικονόμη+free έξτρα performance Ο διαφορετικος τροπος διαχειρισης Vram της AMD μας εχει δειξει στο παρελθον οτι σε μερικους τιτλους ακομα και στο 1080p εκανε χρηση 2-3gb παραπανω Vram. Τωρα με τα νεα features η Nvidia ριχνει κιαλο τη χρηση Vram και η αποσταση αυτη μεγαλωνει. Ειναι ξεκαθαρο το ποιος δουλευει προσφεροντας καινοτομες τεχνολογιες και το ποιος πουλαει vram για μεταξωτες κορδελες. Tα screenshots δεν ειναι με mega geometry. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου από BlurayMoviesGreece 2 1
aetos1988 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Τα screenshot μήπως είναι σύγκριση μεταξύ 6700XT 12gb με 4060Ti 8GB ; Αν ναι λογική την βλέπω την διαφορά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα