Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Psycho_Warhead

2383

• Arkin

2006

• BlurayMoviesGreece

1830

• Herald

1556

Δημοσ.
3 ώρες πριν, wargasm είπε

Στο wukong το αλλάζεις απο το NVIDIA app?

3 ώρες πριν, akoinonitos είπε

το fg στο wukong σου εχει επιλογη για latest? 

RR και FG ειναι κλειστα ναι. 

Screenshot_1.png

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Arkin είπε

RR και FG ειναι κλειστα ναι. 

Screenshot_1.png

Περίεργο σε εμένα το Nvidia app πάλι μου λέει για unsupported games, αναγκάζομαι και το κάνω από το dlss swapper😔

@akoinonitosγια το hellblade 2 που είπα ότι υπάρχει θέμα έφταιγε το frame generation,το απενεργοποίησα και έστρωσε 👍

• Like 2
Δημοσ.
11 hours ago, Mr Aris said:

Το hogwards πήρε ωραία εικόνα με το update  , τα ίδια χάλια τρέχει βέβαια, πέντε λόξιγκα τέσσερις βήχα μία καλά 🤣 αλλά οκ... 

Ένα Ai antistutering να βγάλει ο πετσινος και να δεις σκηνές έξω από τα μαγαζιά να παρακαλάμε να μας πηδ🤣 εεε να αγοράσουμε 

Μήπως έχει γεμίσει η vram?

Δημοσ.
1 hour ago, nikos5800 said:

Περίεργο σε εμένα το Nvidia app πάλι μου λέει για unsupported games, αναγκάζομαι και το κάνω από το dlss swapper😔

@akoinonitosγια το hellblade 2 που είπα ότι υπάρχει θέμα έφταιγε το frame generation,το απενεργοποίησα και έστρωσε 👍

Κ εγώ το swapper χρησιμοποίησα. Στο Starfield που παίζω το φορτώνει κανονικότητα το "4" αλλά πρέπει να έχει παρακάμψει το globalax frame rate, γιατί δουλεύει με "ανοιχτό" frame rate. Ή ίσως έγινε με τους νέους οδηγούς -δεν έχω ελέγξει.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, seithan είπε

Μήπως έχει γεμίσει η vram?

24gb είναι η vram, τώρα γιατί το συγκεκριμένο παιχνίδι τρέχει μία καλά και 9 ότι να ναι δε ξέρω

Δημοσ.
1 hour ago, seithan said:

Κ εγώ το swapper χρησιμοποίησα. Στο Starfield που παίζω το φορτώνει κανονικότητα το "4" αλλά πρέπει να έχει παρακάμψει το globalax frame rate, γιατί δουλεύει με "ανοιχτό" frame rate. Ή ίσως έγινε με τους νέους οδηγούς -δεν έχω ελέγξει.

Και σε μενα το ιδιο

Εκανα reinstall το app και καποια εστρωσαν, αλλα οχι...

Λογικα παντως το καλυτερο σεναριο πιστευω ειναι να το βαλουν και  τα παιχνιδια σε update.. 

Στο stalker 2 δουλευει μονο το fg.

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να βλέπουμε ποια έκδοση dlss χρησιμοποιεί όταν τρέχει ένα παιχνίδι , πχ όπως βλέπουμε τα fps ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, toxotis70 είπε

Υπάρχει τρόπος να βλέπουμε ποια έκδοση dlss χρησιμοποιεί όταν τρέχει ένα παιχνίδι , πχ όπως βλέπουμε τα fps ?

Δοκίμασε το DLSStweaks. Εχει overlay που σου δείχνει έκδοση dlss και προφίλ. 

Με το συγκεκριμένο μπορείς να αλλάζεις και προφίλ (a-k). 

Δημοσ.

Πάντως ακόμα να φτιάξουν την πτώση επιδόσεων όταν βάζεις τα φίλτρα (πχ το Sharpening) μέσα από το nVidia app.

Φερ' ειπείν έπαιζα ένα παλιό game (Rome 2: Total War) που χωρίς Sharpening δεν βλέπεται και όταν έβαλα το φίλτρο μέσα από το app από τα 112 καρέ έπεσε στα 100 avg στο benchmark. Όταν το ρύθμισα μέσα από το CP έπεσε στα 111 fps που είναι και το λογικό. Με την ίδια ποιότητα εικόνας. Ότι να 'ναι...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Απίστευτη τεχνολογία το rtx mega geometry,όπως φαίνεται δουλεύει και στην σειρά 4χχχ!! Μου κάνει εντύπωση πόση vram εξοικονόμη+free έξτρα performance 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nikos5800 είπε

Απίστευτη τεχνολογία το rtx mega geometry,όπως φαίνεται δουλεύει και στην σειρά 4χχχ!! Μου κάνει εντύπωση πόση vram εξοικονόμη+free έξτρα performance 

Ο διαφορετικος τροπος διαχειρισης Vram της AMD μας εχει δειξει στο παρελθον οτι σε μερικους τιτλους ακομα και στο 1080p εκανε χρηση 2-3gb παραπανω Vram.
Τωρα με τα νεα features η Nvidia ριχνει κιαλο τη χρηση Vram και η αποσταση αυτη μεγαλωνει.
Ειναι ξεκαθαρο το ποιος δουλευει προσφεροντας καινοτομες τεχνολογιες και το ποιος πουλαει vram για μεταξωτες κορδελες. 
Tα screenshots δεν ειναι με mega geometry.

Screenshot_2.jpg

Screenshot_14.jpg

Screenshot_17.jpg

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
  • Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.

Τα screenshot μήπως είναι σύγκριση μεταξύ 6700XT 12gb με 4060Ti 8GB ; Αν ναι λογική την βλέπω την διαφορά. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...