d4ydr33m3r Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 κλαμα δεν εχει ανεβει αγγλικο audio track ή εχει κανει mess το yt 1
Argonaute Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, Westbaum είπε Cool accent,ωραίο βίντεο 👍 Σαν να κάνει παρουσίαση ο Toto Wolf... 4
33Bird33 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Στις 27/11/2024 στις 6:20 ΜΜ, Westbaum είπε Cool accent,ωραίο βίντεο 👍 Καστοριανό αμερικανοaccent
gpapad20 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Παιδια ενα recap για τα settings γιατι εχω χαθει και μπερδευτεί Στο Nvcp έχω gsync on Low latancy on vsync on Frame limiter (141fps) απο το rtss με ενεργοποιημενο Nvidia reflex βλεπε κατω Tελος στο Dell AW3423DWF QD-OLED (165HZ) λογω flickering εχω με cru όρια για το vrr 80-141 οσο είναι δλδ το frame cap που εχω βαλει. Ειναι σωστά ; Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2024 από gpapad20
just getting started Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Να πω την αλήθεια δεν κατάλαβα ποτέ γιατί προτείνεται το vsync on με το gsync. Δηλαδή αλλιώς δεν παίζει καλά το gsync? Εγώ το έχω πάντα off, και μια χαρά βλέπω από το πάνελ της οθόνης να μεταβάλλονται τα hz ανάλογα τα καρέ. Γιατί να θέλει να προσθέσει κάποιος το έξτρα input lag του vsync? 2
akoinonitos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 8 λεπτά πριν, just getting started είπε Να πω την αλήθεια δεν κατάλαβα ποτέ γιατί προτείνεται το vsync on με το gsync. Δηλαδή αλλιώς δεν παίζει καλά το gsync? Εγώ το έχω πάντα off, και μια χαρά βλέπω από το πάνελ της οθόνης να μεταβάλλονται τα hz ανάλογα τα καρέ. Γιατί να θέλει να προσθέσει κάποιος το έξτρα input lag του vsync? Εγω παλι δεν πειραζω τπτ , το αφηνω στην επιλογη να αποφασιζει η καθε εφαρμογη και αν θελω κατι το ρυθμιζω απο το παιχνιδι. 1
just getting started Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Σωστά, αυτό εννοούσα. Αλλά στο παιχνίδι όντως το έχω πάντα off 😂 2
Dr_Pepper Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, gpapad20 είπε Παιδια ενα recap για τα settings γιατι εχω χαθει και μπερδευτεί Στο Nvcp έχω gsync on Low latancy on vsync on Frame limiter (141fps) απο το rtss με ενεργοποιημενο Nvidia reflex βλεπε κατω Tελος στο Dell AW3423DWF QD-OLED (165HZ) λογω flickering εχω με cru όρια για το vrr 80-141 οσο είναι δλδ το frame cap που εχω βαλει. Ειναι σωστά ; Δεν πρέπει να έχεις flickering κάποια άλλη ρύθμιση το προκαλεί. στο control panel απλά βάλε gsync on, vsync on, low latency στο ultra και frame cap sto 161. οτιδήποτε σε σχέση με vrr κτλ μέσω ρυθμίσεις του monitor το απενεργοποιείς (εκτός απο επιλογές που απλά επιτρέπουν την χρήση gsync χωρις να την πειράζουν πχ αν λέει κάτι του τύπου "gsync compatibility" άστο στο on αν λέει "gsync frame cap" έχετε off) Επίσης μην ενεργοποιείς το vsync μέσα απο τα options σε games μονο στο nvcp
gpapad20 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 11 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Δεν πρέπει να έχεις flickering κάποια άλλη ρύθμιση το προκαλεί. στο control panel απλά βάλε gsync on, vsync on, low latency στο ultra και frame cap sto 161. οτιδήποτε σε σχέση με vrr κτλ μέσω ρυθμίσεις του monitor το απενεργοποιείς (εκτός απο επιλογές που απλά επιτρέπουν την χρήση gsync χωρις να την πειράζουν πχ αν λέει κάτι του τύπου "gsync compatibility" άστο στο on αν λέει "gsync frame cap" έχετε off) Επίσης μην ενεργοποιείς το vsync μέσα απο τα options σε games μονο στο nvcp AYTO EINAI GUIDE ΓΙΑ ΤΟ FLICKERING ΠΟΥ ΕΙΔΑ
Dr_Pepper Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 7 λεπτά πριν, gpapad20 είπε AYTO EINAI GUIDE ΓΙΑ ΤΟ FLICKERING ΠΟΥ ΕΙΔΑ Δεν αλλάζει κάτι σε αυτό που σου είπα δεν διάβασα όλο το μακρινάρι αλλά ο τύπος παρατήρησε κάτι στην συγκεκριμένη οθόνη, Πέρα ότι παίζει η δικιά σου να μην έχει το ίδιο θέμα απότι κατάλαβα λέει πως το φλικερινγκ προκύπτει γατι έχει μεγάλο εύρος freesync 48-165 όταν απο πολύ χαμηλά FPS πάει σε πολύ υψηλά Εσυ αν βάλεις τις ρυθμίσεις που ανέφερα και ειδικά αν μιλάμε για 4090 όπως βλέπω στην υπογραφή δεν βρεθείς ποτέ στο ίδιο σενάριο και άρα ακόμη και αν ειναι προβληματική η οθόνη σου απο θέμα φλικεριγκ δεν θα φτάσει σε αυτό το σημείο. 1
akoinonitos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Δεν εχω καταλαβει γτ βαζετε vsync on σε μονιτορς με vrr ,σε τι ακριβως βοηθαει? Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2024 από akoinonitos
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Χρειάζεται το V-sync από control panel, το εξηγούν και στο blurbusters. https://blurbusters.com/gsync/gsync101-input-lag-tests-and-settings/15/ Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2024 από Psycho_Warhead 1
akoinonitos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 11 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Χρειάζεται το V-sync από control panel, το εξηγούν και στο blurbusters. https://blurbusters.com/gsync/gsync101-input-lag-tests-and-settings/15/ Δλδ εσυ αν το βαλεις off το vsync βλεπεις διαφορα η σπασιματα? Εγω τοσο καιρο ποτε δεν το ανοιξα και δεν βλεπω κατι το περιεργο στην κινηση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα