Despotas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 7 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Σε 4070 Super τι υλοποίηση κοιτάμε; Για 2 fans κοιτάω, είμια ανάμεσα σε Zotac, ASUS Dual EVO και Ventus από MSI. Έχω την ASUS DUAL EVO OC εδώ και 2 μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μικρή, δροσερή και αθόρυβη, την προτείνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Havik είπε Νομίζω σε κάθε post που λέμε κάτι αρνητικό για μια εταιρία εκ των δυο δεν χρειάζεται να γράφουμε και για την άλλη, επίσης αυτό το "ναι αλλά" είναι λίγο ενοχλητικό και δεν αποτελεί άλλοθι για καμία εταιρεία. Δε δίνουμε άλλοθι σε καμια εταιρία απλά πήγαινε μια βόλτα στο 7000 νήμα και δες τι λέγεται ή όπως πολύ σωστά είδες στην επιλογή κάρτας που ρώτησε το παιδί, ο φίλος μας που τον έχετε ταράξει στα likes δε βλέπει διαφορες στο metro exodus θέλοντας να δώσει μια εσφαλμένη εικόνα ότι τα παιχνίδια δεν αξίζουν σε rt και δεν έχουν διαφορες επειδή δε τα παίζουν οι κόκκινες κάρτες... 4 ώρες πριν, Havik είπε Επίσης το "από τη μέση και δεξιά" που λες υποδηλώνει το 50% που απλά δεν ισχύει..... αν δεις το screenshot που έβγαλες στο άλλο θέμα είναι οι 2 τελευταίες στήλες από τις 8. Μια χαρά έχουν διαφορες και τα παιχνίδια από τις μεσαίες στήλες και το rachet και το the witcher αυτά προσωπικά έχω δοκιμάσει εγώ και μπορώ να μιλήσω. 4 ώρες πριν, Havik είπε Είναι 3 τίτλοι που έχουν "σημαντική" διαφορά και 8 που λες ότι "generally better overall¨ (δεν το μεταφράζω επίτηδες) με RT πάνω από High, στα υπόλοιπα αν είναι on /off δεν κάνει καμία ουσιαστική διαφορά, και το "high" το πληρώνεις, δεν τρέχει σε 4060 που λένε κάποιοι. Από τη μέση και πέρα αν δε μέτρησα λάθος είναι 18 τίτλοι από το "its better more artefacts" λέω, οι οποιοι φαίνονται διαφορες και δε χρειάζεται να βάλεις μικροσκόπιο άσχετα άμα δεν είναι τόσο μεγάλες όσο το cyber77 ή το metro. Φιλε μου τα παράπονα σου στην AMD που και αυτή ενώ ασχολείται με το rt μας έχει πήξη στις παπατζες... μονο ο πέτσινος βγάζει καμια σοβαρή υλοποίηση με rt αλλιώς ούτε αυτά τα λίγα που λες δε θα είχαμε. 4 ώρες πριν, Havik είπε Μπορεί ο χρόνος να είναι περιορισμένος αλλά και τα γούστα διαφορετικά (π.χ. spider man ) και τα σκορ από αυτά τα 10 game δεν είναι σε όλα θετικό (watch Dogs Legion) , οπότε άνετα μπορεί να κάνεις skip κάποια από αυτά και να παίξεις κάποιο indie game ή οτιδήποτε αρέσει στο καθένα που δεν έχει καν RT. Στο the witcher 3 που είναι απ τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών έχω 250 ώρες, HL που έχει ωραίο rt 70ώρες, metro exodus χωρίς τα dlc 50 ώρες, το AW2 25 ώρες, cyber πάνω από 100... μονο αυτά που είναι πρωτοκλασάτα είναι πάνω από 500 ώρες άμα βάλω και το dying light και τα spider man αστο θα παίζουμε μέχρι τα βαθιά γεράματα αν δε σου αρέσουν αυτά είναι δικη σου επιλογή όμως δε φταίει κανένας περίμενε ποτε θα βγάλει τα αντίστοιχα η amd δε ξέρω τι άλλο να σου πω... 4 ώρες πριν, Havik είπε Αν θυμάσαι αυτό το RT ήταν επιχείρημα υπέρ των 2000series ακόμα και τότε που ήταν 1.5 game και δεν μπορούσαν να το τρέξουν καν (πριν της Super). Εγώ θα επιμείνω ότι το μαρκετινγ της nvidia κάνει δουλεία , όσο για της AMD πρέπει να πάει όλο σπίτι του, μαζί με αυτούς που τιμολόγησαν της κάρτες της, ίσως αν τα λεφτά τα έδινε σε μηχανικούς να γινόταν και λίγο καλύτερη δουλίτσα. Σε αυτό σου απάντησα προφανώς είναι marketing trick όπως ήταν και της amd όταν έφερε τις 6000 που είχαν rt και τις πλάσαρε μια χαρά... σε όλες τις τεχνολογίες το ίδιο συμβαίνει όταν πρωτοεμφανίζονται... δε ξέρω ποσο χρονων είσαι αλλα θυμάσαι τι χαμός γινόταν όταν εμφανίστηκαν τα πρώτα κινητά με οθόνες αφής? ναι εκείνα λέω που για να πατήσεις κάτι βούλιαζε το πλαστικό τις οθόνης... προφανώς τα πρώτα ήταν μάπα κάπως έπρεπε να εμφανιστούν όμως, δεν ήρθαν κατευθείαν τα iphone 16... 4 ώρες πριν, Havik είπε Για να κλείσω αν αξίζει ή όχι να παίζεις με RΤ εξαρτάται τόσο από το ποσοστό των τίτλων που παίζεις και φυσικά αν έχουν RT που να αξίζει (αν παίξεις 15 τίτλους το χρόνο και το RT αξίζει σε 1 ίσως να μην χρειάζεται, αν πάλι παίζεις 3 game και έχουν και τα 3 ....) όσο και τα λεφτά που διαθέτεις (αν τα $$$$ που διαθέτεις δεν είναι αρκετά με low k medium δεν γίνεται δουλίτσα). Σχεδόν όλα τα παιχνίδια που βγαίνουν πλέον έρχονται με rt αλλά είναι λίγα σε αυτά που αξίζει, όλοι έχουμε ένα κοινό: θέλουμε να δούμε καλύτερα γραφικά γι αυτό αγοράζουμε καλύτερες κάρτες... τώρα να προσπαθούμε να μειώσουμε τα παιχνίδια που το έχουν γιατί δε το τρέχουν οι x κάρτες ή "εγώ δεν ενδιαφέρομαι για το rt" θα το πίστευα μονο αν μου λες ότι παίζεις μονο lol και cs, σε τεχνολογικό forum είμαστε στη τελική δεν είναι κακό να γράφουμε κάποιες αλήθειες μη στεναχωρηθούν μερικοί Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου από Tambas91 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 5 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Δε δίνουμε άλλοθι σε καμια εταιρία απλά πήγαινε μια βόλτα στο 7000 νήμα και δες τι λέγεται ή όπως πολύ σωστά είδες στην επιλογή κάρτας που ρώτησε το παιδί ο φίλος μας που τον έχετε ταράξει στα likes δε βλέπει διαφορες στο metro exodus θέλοντας να δώσει μια εσφαλμένη εικόνα ότι τα παιχνίδια δεν αξίζουν σε rt και δεν έχουν διαφορες επειδή δε τα παίζουν οι κόκκινες κάρτες... Μια χαρά έχουν διαφορες και τα παιχνίδια από τις μεσαίες στήλες και το rachet και το the witcher αυτά προσωπικά έχω δοκιμάσει εγώ και μπορώ να μιλήσω. Από τη μέση και πέρα αν δε μέτρησα λάθος είναι 18 τίτλοι από το "its better more artefacts" λέω, οι οποιοι φαίνονται διαφορες και δε χρειάζεται να βάλεις μικροσκόπιο άσχετα άμα δεν είναι τόσο μεγάλες όσο το cyber77 ή το metro. Φιλε μου τα παράπονα σου στην AMD που και αυτή ενώ ασχολείται με το rt μας έχει πήξη στις παπατζες... μονο ο πέτσινος βγάζει καμια σοβαρή υλοποίηση με rt αλλιώς ούτε αυτά τα λίγα που λες δε θα είχαμε. Στο the witcher 3 που είναι απ τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών έχω 250 ώρες, HL που έχει ωραίο rt 70ώρες, metro exodus χωρίς τα dlc 50 ώρες, το AW2 25 ώρες, cyber πάνω από 100... μονο αυτά που είναι πρωτοκλασάτα είναι πάνω από 500 ώρες άμα βάλω και το dying light και τα spider man αστο θα παίζουμε μέχρι τα βαθιά γεράματα αν δε σου αρέσουν αυτά είναι δικη σου επιλογή όμως δε φταίει κανένας περίμενε ποτε θα βγάλει τα αντίστοιχα η amd δε ξέρω τι άλλο να σου πω... Σε αυτό σου απάντησα προφανώς είναι marketing trick όπως ήταν και της amd όταν έφερε τις 6000 που είχαν rt και τις πλάσαρε μια χαρά... σε όλες τις τεχνολογίες το ίδιο συμβαίνει όταν πρωτοεμφανίζονται... δε ξέρω ποσο χρονων είσαι αλλα θυμάσαι τι χαμός γινόταν όταν εμφανίστηκαν τα πρώτα κινητά με οθόνες αφής? ναι εκείνα λέω που για να πατήσεις κάτι βούλιαζε το πλαστικό τις οθόνης... προφανώς τα πρώτα ήταν μάπα κάπως έπρεπε να εμφανιστούν όμως, δεν ήρθαν κατευθείαν τα iphone 16... Σχεδόν όλα τα παιχνίδια που βγαίνουν πλέον έρχονται με rt αλλά είναι λίγα σε αυτά που αξίζει, όλοι έχουμε ένα κοινό: θέλουμε να δούμε καλύτερα γραφικά γι αυτό αγοράζουμε καλύτερες κάρτες... τώρα να προσπαθούμε να μειώσουμε τα παιχνίδια που το έχουν γιατί δε το τρέχουν οι x κάρτες ή "εγώ δεν ενδιαφέρομαι για το rt" θα το πίστευα μονο αν μου λες ότι παίζεις μονο lol και cs, σε τεχνολογικό forum είμαστε στη τελική δεν είναι κακό να γράφουμε κάποιες αλήθειες μη στεναχωρηθούν μερικοί Spoiler θα ερθεις ρε η να πεσω για υπνο? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Απόκρυψη περιεχομένων θα ερθεις ρε η να πεσω για υπνο? Spoiler Σε μιση ώρα σχολάω, στρώσε φτιάξε φαΐ και έρχομαι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, Tambas91 είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Σε μιση ώρα σχολάω, στρώσε φτιάξε φαΐ και έρχομαι Τις παντοφλες μην ξεχασεις ακοινονητε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 29 minutes ago, Tambas91 said: Φιλε μου τα παράπονα σου στην AMD που και αυτή ενώ ασχολείται με το rt μας έχει πήξη στις παπατζες... μονο ο πέτσινος βγάζει καμια σοβαρή υλοποίηση με rt αλλιώς ούτε αυτά τα λίγα που λες δε θα είχαμε. 6 χρόνια με RT η NVIDIA αλλά η AMD φταίει που έχει βγάλει μόνο 3 παιχνίδια με Full RT η NVIDIA , μάλιστα 🤪 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε 6 χρόνια με RT η NVIDIA αλλά η AMD φταίει που έχει βγάλει μόνο 3 παιχνίδια με Full RT η NVIDIA , μάλιστα 🤪 Καλός τον!! έχεις βραδυνές ανησυχίες ε? 4 χρόνια με rt η AMD ποσα παιχνίδια με full rt έχει βγάλει? πρότεινε μου ένα να παίξω 🥰 Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου από Tambas91 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε 6 χρόνια με RT η NVIDIA αλλά η AMD φταίει που έχει βγάλει μόνο 3 παιχνίδια με Full RT η NVIDIA , μάλιστα 🤪 21 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε 6 χρόνια με RT η NVIDIA αλλά η AMD φταίει που έχει βγάλει μόνο 3 παιχνίδια με Full RT η NVIDIA , μάλιστα 🤪 Δεν είναι μόνο να έχει όλα τα rt μέσα και με δύο τρία rt effect η διαφορά στην εικόνα είναι εμφανής,πολύ μεγαλύτερή από το να πας from medium to ultra preset Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου από nikos5800 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 10 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Καλός τον!! έχεις βραδυνές ανησυχίες ε? 4 χρόνια με rt η AMD ποσα παιχνίδια με full rt έχει βγάλει? πρότεινε μου ένα να παίξω 🥰 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 12 λεπτά πριν, just_a_dude είπε από τον Σκλαβενίτη είναι που πέρασες τις προάλλες? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 16 minutes ago, Tambas91 said: Καλός τον!! έχεις βραδυνές ανησυχίες ε? 4 χρόνια με rt η AMD ποσα παιχνίδια με full rt έχει βγάλει? πρότεινε μου ένα να παίξω 🥰 Μου κάνει εντύπωση που τα τελευταία 4-5 χρόνια η NVIDIA έχει το 80-90% της αγοράς και εσύ ρίχνεις το φταίξιμο στην AMD για την έλλειψη παιχνιδιών με Full RT. Το γεγονός ότι εδώ και 6 χρόνια η NVIDIA ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Hardware στο ευρύ κοινό που να μπορεί να τρέξει παιχνίδια με Full RT δεν το βλέπεις , αλλά το ότι η AMD με το 10-15% της αγοράς δεν έχει βγάλει παιχνίδια με Full RT σε πείραξε. Μέχρι και σήμερα η πρώτη κάρτα στο Steam είναι η 3060 που σε αυτά τα τρία παιχνίδια με Full RT βγάζει δεν βγάζει 30fps στα 1080p και σου φταίει η AMD που οι developers δεν βάζουν Full RT σε παραπάνω παιχνίδια. Μήπως αν δεν έδινες εσύ και πόσοι άλλοι 1600-2000 ευρώ για την 4090 και 1200-1600 ευρώ για την 4080, να είχαμε περισσότερες κάρτες με δυνατότητα να τρέξουν Full RT και έτσι να ασχολούνταν και περισσότεροι developers ?? λέω μια εναλλακτική από το να τα χώνουμε στην AMD με το 10-15% της αγοράς. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 6 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Μου κάνει εντύπωση που τα τελευταία 4-5 χρόνια η NVIDIA έχει το 80-90% της αγοράς και εσύ ρίχνεις το φταίξιμο στην AMD για την έλλειψη παιχνιδιών με Full RT. Το γεγονός ότι εδώ και 6 χρόνια η NVIDIA ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Hardware στο ευρύ κοινό που να μπορεί να τρέξει παιχνίδια με Full RT δεν το βλέπεις , αλλά το ότι η AMD με το 10-15% της αγοράς δεν έχει βγάλει παιχνίδια με Full RT σε πείραξε. Μέχρι και σήμερα η πρώτη κάρτα στο Steam είναι η 3060 που σε αυτά τα τρία παιχνίδια με Full RT βγάζει δεν βγάζει 30fps στα 1080p και σου φταίει η AMD που οι developers δεν βάζουν Full RT σε παραπάνω παιχνίδια. Τα παιχνίδια φτιάχνονται με γνώμονα τις κονσόλες αδερφέ μου και όχι τα πισιά που είναι ένα πολύ μικρό κομμάτι μπροστά τους, και οι κονσόλες μάντεψε τι hardware φοράνε... θυμάσαι όταν βγήκε το cyber77 τι χαμός έγινε με τις κονσόλες? τι παιχνίδια θες να σου βγάλει τότε? 10 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Μήπως αν δεν έδινες εσύ και πόσοι άλλοι 1600-2000 ευρώ για την 4090 και 1200-1600 ευρώ για την 4080, να είχαμε περισσότερες κάρτες με δυνατότητα να τρέξουν Full RT και έτσι να ασχολούνταν και περισσότεροι developers ?? λέω μια εναλλακτική από το να τα χώνουμε στην AMD με το 10-15% της αγοράς. Εγώ αυτή τη στιγμή δεν έχω κάρτα... θα περιμένω να βγούν οι καινούργιες και σαν ένας χρηστης που πάει να φτιάξει pc από την αρχή θα κρίνω, περιμένω να ακούσω και τη γνώμη σου όταν έρθει η ώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 6 minutes ago, Tambas91 said: Τα παιχνίδια φτιάχνονται με γνώμονα τις κονσόλες αδερφέ μου και όχι τα πισιά που είναι ένα πολύ μικρό κομμάτι μπροστά τους, και οι κονσόλες μάντεψε τι hardware φοράνε... θυμάσαι όταν βγήκε το cyber77 τι χαμός έγινε με τις κονσόλες? τι παιχνίδια θες να σου βγάλει τότε? Τότε γιατί τα χώνεις στην AMD, την SONY και την MS πρέπει να βρίζεις , αυτές βγάζουν τις προδιαγραφές για το τη hardware θα έχουν οι κονσόλες τους, η AMD απλά βάζει το IP. 8 minutes ago, Tambas91 said: Εγώ αυτή τη στιγμή δεν έχω κάρτα... θα περιμένω να βγούν οι καινούργιες και σαν ένας χρηστης που πάει να φτιάξει pc από την αρχή θα κρίνω, περιμένω να ακούσω και τη γνώμη σου όταν έρθει η ώρα Σου έχω απαντήσει ήδη δεν χρειάζεται να περιμένεις, για εσένα μόνο 5090. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Τότε γιατί τα χώνεις στην AMD, την SONY και την MS πρέπει να βρίζεις , αυτές βγάζουν τις προδιαγραφές για το τη hardware θα έχουν οι κονσόλες τους, η AMD απλά βάζει το IP. Δεν βρίζω AMD γιατί δε μπορεί να ακολουθήσει τον πράσινο τη βρίζω γιατί πουλάει κάρτες χρυσάφι... στην πρηγούμενη γενιά είχα 6800xt που την πλήρωσα 750 ευρώ, περίμενα να βγάλει κάρτες να δω τι θα πάρω και μου έβγαλε την 7900xtx να κάνει 1300 στα μαγαζιά τι θες να πω ? αχ τι ωραία κάρτα? Το rt γενικά το πιάσαμε σα συζήτηση από το άλλο νήμα και βλέπω συγκεκριμένους να γραφουν σα γενική και όχι προσωπική άποψη ότι το rt δε κάνει διαφορα δεν αξίζει και αλλα τέτοια, τον φίλο διπλα που έλεγε ότι δεν έχει διαφορα το exodus δε σε είδα να σε ενοχλεί ιδιαιτερα να τον διορθώσεις όπως κανεις με εμάς εδώ (που έχει καλύτερο rt και πω το cyber το συγκεκριμένο) 29 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Σου έχω απαντήσει ήδη δεν χρειάζεται να περιμένεις, για εσένα μόνο 5090. ωραία άσε με εμενα είμαι ένα τσιράκι του πέτσινου που τα παίρνω... θέλω να δω τι θα συμβουλέψεις το Γιάννη που θα θέλει κάρτα Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου από Tambas91 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edito Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Καλησπέρα στο team . Αγορασα μια 4090 rog strix και θα ήθελα να ρωτήσω αν πρέπει να προσέξω κάτι ; Γνωρίζω πως πρέπει να κοιτάξω το power clip να είναι μέχρι το τέρμα . Κάτι άλλο ; btw έλεγα να πάρω χ670ε και 7950χ3δ για το build , πως σας φαίνεται; ps .ειμαι με Corsair hx1200 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα