Προς το περιεχόμενο

NVIDIA RTX 4000 Series(Ada Lovelace)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, αποστόλης είπε

Φτου ούτε βελόνα χωράει. Πφφφφφφ θα επανέλθω. Σε περίπτωση που το πίνακι σπάσει.....τι γίνεται?

Δοκιμασε να βαλεις την βελονα απο πισω απο το πλαι του πιν  και να την τραβηξεις προς τα εμπρος ωστε να χωθει απο κατω.  Αν σπασει κλαφτα, θα πρεπει να παει για επισκευση. Ωστοσο δεν σπαει τοσο ευκολα.

Σαν εσχατη λυση υπαρχει και η επθλογη να κοψεις με ενα μαχαιρακι  λιγο το πλαστικο απο κατω απο το πιν  ωστε να μπορει να βαλεις κατι να το σπρωξεις πανω. Βεβαια εκει μαλλον αντιο εγγυηση.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Psycho_Warhead

2341

• Arkin

1934

• BlurayMoviesGreece

1823

• Herald

1556

2 hours ago, akoinonitos said:

Δοκιμασε να βαλεις την βελονα απο πισω απο το πλαι του πιν  και να την τραβηξεις προς τα εμπρος ωστε να χωθει απο κατω.  Αν σπασει κλαφτα, θα πρεπει να παει για επισκευση. Ωστοσο δεν σπαει τοσο ευκολα.

Σαν εσχατη λυση υπαρχει και η επθλογη να κοψεις με ενα μαχαιρακι  λιγο το πλαστικο απο κατω απο το πιν  ωστε να μπορει να βαλεις κατι να το σπρωξεις πανω. Βεβαια εκει μαλλον αντιο εγγυηση.

Τζιφος τίποτα. Δοκίμασα τα πάντα. Πλαστικό δε θέλω να κόψω γιατί έχω αλλά 3 χρόνια εγγύηση (η gigabyte δίνει 4). Τι κάνουμε τώρα? Κλαίμε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, αποστόλης said:

Τζιφος τίποτα. Δοκίμασα τα πάντα. Πλαστικό δε θέλω να κόψω γιατί έχω αλλά 3 χρόνια εγγύηση (η gigabyte δίνει 4). Τι κάνουμε τώρα? Κλαίμε?

Υπομονή και τσιμπιδάκι ηλεκτρολογικό από αυτά τα πολύ μυτερά (μπορείς να το βρεις και από kit vaping). Με έχει πιάσει και εμένα απελπισία κάποιες φορές αλλά τελικά ισιώνει πιο εύκολα από ότι σπάει. Πλέον λόγο πρεσβυωπίας παίρνω και μεγεθυντικό φακό.

Επεξ/σία από elpenor
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Που βρισκεσαι? Δεν εισαι ευβοια μπας και σε βοηθουσα? 

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1

Ρε συ έχει αρκετό χώρο να βάλεις μια ψηλή καρφίτσα... προχειροδουλειά είναι αλλά το φτιάχνεις, άμα ισιώσει λίγο θα μπει μετά χωρίς να το κάνεις αλφάδι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Ρε συ έχει αρκετό χώρο να βάλεις μια ψηλή καρφίτσα... προχειροδουλειά είναι αλλά το φτιάχνεις, άμα ισιώσει λίγο θα μπει μετά χωρίς να το κάνεις αλφάδι

Και με μια βελονα υποδοριας  μπορει να γινει , με τετοιες ισιωνω τα pins απο τα socket 

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1

34 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Και με μια βελονα υποδοριας  μπορει να γινει , με τετοιες ισιωνω τα pins απο τα socket 

Απλά θέλει λίγο σάλιο και υπομονή Χρηστο και όλα γίνονται

• Haha 2

ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑ

Λοιπόν, πήρα τσιμοηδακι ηλεκτρολόγου και είδα με φακό ότι είχε μείνει ένα μικρό κομματάκι πλαστικού στη βάση. Έβγαλα καθαυτό μπήκε ωραία το καλώδιο (όχι σφιχτά όπως ήταν φρέσκο) αλλά τέρμα μέσα. Η περιοχή στο πίνακι έχει μια μικρή φθορά. Λέτε χτύπα ξύλο αν χρειαστώ εγγύηση κάποια στιγμή να μου πουν τίποτα? Άλλωστε το μαμά καλώδιο για να μπει βγει θέλει δύναμη όχι αστεία....

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλους! 

• Like 11

29 λεπτά πριν, αποστόλης είπε

ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑ

Λοιπόν, πήρα τσιμοηδακι ηλεκτρολόγου και είδα με φακό ότι είχε μείνει ένα μικρό κομματάκι πλαστικού στη βάση. Έβγαλα καθαυτό μπήκε ωραία το καλώδιο (όχι σφιχτά όπως ήταν φρέσκο) αλλά τέρμα μέσα. Η περιοχή στο πίνακι έχει μια μικρή φθορά. Λέτε χτύπα ξύλο αν χρειαστώ εγγύηση κάποια στιγμή να μου πουν τίποτα? Άλλωστε το μαμά καλώδιο για να μπει βγει θέλει δύναμη όχι αστεία....

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλους! 

Μπα δεν νομιζω να εχεις θεμα.

• Like 1

https://www.ign.com/articles/spider-man-2-pc-officially-announced-with-january-release-date

Έρχεται και το spiderman 2. Μετά από μόνο ενάμιση χρόνο όταν τα περισσότερα αποκλειστικά games της Sony ερχόντουσαν στο PC 2-3-4 και βάλε χρόνια μετά τη κυκλοφορία στο ps5. Σίγουρα έχει να κάνει με το ΤΕΡΑΣΤΙΟ leak πέρυσι. Εδώ modders έχουν φτιάξει μια playable έκδοση 250gb του spiderman 2. 

Μου κάνει εντύπωση που τελικά ΔΕΝ θα έχουμε story dlc. Οι φήμες είχαν οργιάσει. Μάλλον και αυτό έχει σύνδεση με το leak. 

Άσχετο, τελικά το καλώδιο της Nvidia 12vhpwr κατάλαβα τελικά ότι είναι σχεδιασμένο για ΕΛΑΧΙΣΤΑ βγάλε-βαλε. Είναι έτσι βλαμμένα σχεδιασμένο που η φυσική φθορά στους κονρκτορες είναι αναπόφευκτη 

• Like 1

Στις 18/10/2024 στις 8:33 ΠΜ, 7nisiotis είπε

Τι 6700Κ και 4πύρηνες νεκροφόρες. Είναι νεκρό οτιδήποτε τσιπ με 4 πυρήνες από το 2016-17 που έσκασαν μύτη οι φθηνότεροι 6πύρηνοι. Όχι βέβαια μόνο αυτό. Εκείνη τη χρονιά ξεκίνησαν να έρχονται και πιο απαιτητικά παιχνίδια, μιας και η τότε 8η γενιά κονσολών ξεκίνησε να δίνει 'next gen' τίτλους σε γραφικά.

Του stuttering το κάγκελο συμβαίνει. Δεν υπάρχει δικαιολογία όταν μπορείς να πάρεις μτχ σε τιμή ξεφτίλα ένα οποιοδήποτε 6-8 core τσιπάκι από 90€. 

End of story...

Νομίζω οτι μετά τα τεστ που έκανα με i7 6700 k και 4070 ti super αποδεικνύουν οτι μπορείς να παίξεις τα παντα σε 4k  άνετα χωρίς προβλήματα  και stuttering.Σίγουρα με ένα τωρινό επεξεργαστή θα βγάζω περισσότερα fps ..αλλά δεν τα λες κ λίγα τα 80 Fps σε 4k ultra  με i7 6700k!Το συμπέρασμα ειναι οτι η σειρά 4000 αναλαμβανει το μεγαλυτερο φορτίο σε σχεση με τον επεξεργαστή και αυτο φαίνεται στην πράξη με ολα αυτα που ανεβασα!Συμβουλή...μην πιστεύεται  οτι βλέπεται στο utube...και αγοράστε άφοβα την σειρά 4000 ακόμη και με παλιό cpu

13 minutes ago, tmaestros said:

Νομίζω οτι μετά τα τεστ που έκανα με i7 6700 k και 4070 ti super αποδεικνύουν οτι μπορείς να παίξεις τα παντα σε 4k  άνετα χωρίς προβλήματα  και stuttering.Σίγουρα με ένα τωρινό επεξεργαστή θα βγάζω περισσότερα fps ..αλλά δεν τα λες κ λίγα τα 80 Fps σε 4k ultra  με i7 6700k!Το συμπέρασμα ειναι οτι η σειρά 4000 αναλαμβανει το μεγαλυτερο φορτίο σε σχεση με τον επεξεργαστή και αυτο φαίνεται στην πράξη με ολα αυτα που ανεβασα!Συμβουλή...μην πιστεύεται  οτι βλέπεται στο utube...και αγοράστε άφοβα την σειρά 4000 ακόμη και με παλιό cpu

Αυτό που εννοεί ο Νησιώτης δεν είναι τα Avg που μπορεί να είναι 80 σε σχέση με καινούργιους στα 130 για παράδειγμα,αλλά ότι τα min/0.1% θα πέφτουν πολύ  κάτω  από το smoothness όριο δημιουργώντας στιγμιαία ΄΄σπασίματα΄΄ ειδικά σε βαριά cpu games με πολλούς npcs σε πόλεις,βαρύ action κ.τ.λ όπου οι 4 πυρήνες θα είναι ήδη στο 100% αλλά δε θα είναι αρκετοί.

Μπορείς να βάλεις στο AB να δείχνει πέρα από Avg και1%& 0.1%lows και να παίξεις Cyberpunk με έντονη μάχη και να δεις πού θα πάνε τα lows.To threshold για το τί είναι playable βέβαια είναι διαφορετικό για τον καθένα ειδικά αν παίζεις με controller και αμφιβάλλω αν οι 4 πυρήνες είναι αρκετοί σε όλα τα καινούργια παιχνίδια σαν το Dragon's Dogma ακόμα και με τα τελευταία patches ειδικά στην πόλη.Τα πάντα λοιπόν δε θα  μπορείς να τα παίξεις stutter free,και άλλες απαιτήσεις έχει το Street Fighter και το  Forza,και άλλες το Wukong,Dragon's Dogma ή Silent Hill 2 remake καλή ώρα που παίζω τώρα.

Στην τελική imo τον κρατάς για κάνα χρόνο ειδικά αν παίζεις λίγο πιο παλιά παιχνίδια και μαζεύεις για overhaul όλο το σύστημα με mb/ram κ.τ.λ κρατώντας την κάρτα.

• Like 1

8 λεπτά πριν, Westbaum είπε

Μπορείς να βάλεις στο AB να δείχνει

Σιγά μη βάλουμε να δείχνει και Σκλαβενίτη... ε ρε τι τραβάμε εδώ μέσα με όλους του νουμπαδες, οι φωτό δε σου φτάσαν ρε φιλαράκο ?

• Haha 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...