Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι την αγορά μιας 4080 super μάλλον εδώ Gigabyte GeForce RTX 4080 Super 16GB GDDR6X Super Gaming OC 16G Κάρτα Γραφικών (GV-N408SGAMING OC-16GD) | Skroutz.gr

Με το Corsair 750W TX750M Gold θα είμαι ΟΚ θεωρώ;

Επίσης επειδή έχουν περάσει τα χρόνια όπου έστηνα μόνος μου τα pc μου και έχω μείνει πίσω, η κάρτα συνδέεται με 12+4 pin και συνήθως αυτό παρέχεται με την κάρτα; Δεν είμαι πολύ σίγουρος για τη σύνδεση.

Δημοσ.
1 hour ago, Wayward said:

Σκέφτομαι την αγορά μιας 4080 super μάλλον εδώ Gigabyte GeForce RTX 4080 Super 16GB GDDR6X Super Gaming OC 16G Κάρτα Γραφικών (GV-N408SGAMING OC-16GD) | Skroutz.gr

Επίσης επειδή έχουν περάσει τα χρόνια όπου έστηνα μόνος μου τα pc μου και έχω μείνει πίσω, η κάρτα συνδέεται με 12+4 pin και συνήθως αυτό παρέχεται με την κάρτα; Δεν είμαι πολύ σίγουρος για τη σύνδεση.

https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N408SGAMING-OC-16GD/sp#sp

Απ τη στιγμή που ο κατασκευαστής προτείνει από 850 και πάνω γιατί να ρισκάρεις για τόσο ακριβή κάρτα. Τακτοποίησε πρώτα με το τροφοδοτικό και μετά πάρε τη κάρτα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, CODEC said:

https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N408SGAMING-OC-16GD/sp#sp

Απ τη στιγμή που ο κατασκευαστής προτείνει από 850 και πάνω γιατί να ρισκάρεις για τόσο ακριβή κάρτα. Τακτοποίησε πρώτα με το τροφοδοτικό και μετά πάρε τη κάρτα.

Δεν έχεις άδικο αν και μάλλον εντόπισα και άλλο ένα θέμα καθώς το PSU βγάζει 2 pcie connectors και νομίζω πως η κάρτα θέλει τρία ξεχωριστά (όχι pigtail, κλπ)

Επεξ/σία από Wayward
  • Like 1
Δημοσ.
5 minutes ago, Wayward said:

Δεν έχεις άδικο αν και μάλλον εντώπισα και άλλο ένα θέμα καθώς το PSU βγάζει 2 pcie connectors και νομίζω πως η κάρτα θέλει τρία ξεχωριστά (όχι pigtail, κλπ)

Αν πάρεις ένα psu της corsair 850 και πάνω ... παίρνεις και αυτό  https://www.skroutz.gr/s/40475179/Corsair-Premium-Individually-Sleeved-12-4pin-PCIe-Gen-5-12VHPWR-600W-Type-4-Mayro-CP-8920331.html και είσαι άρχοντας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Wayward είπε

Aν ειχες το Corsair RM750x θα σου ελεγα προχωρα κανονικα δεν εχεις κανενα θεμα ειναι δοκιμασμενο, με το TX δεν θα το εκανα.
Τα 750w ειναι υπεραρκετα για 4080.
Για το Corsair 12+4 δεν χρειαζεσαι 3x Pci-e cables αλλα 2, αρκει να ειναι Type 4 (το ΤΧ εχει Type 3).
Επισης αν βρεις 4080 (non Super) με σημαντικη διαφορα, ειναι προτιμοτερο να πας σε 4080 +PSU με τα ιδια χρηματα.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
Δημοσ.

Δυστυχώς ακόμα πάνω κάτω στις ίδιες τιμές είναι οι απλές με τις super.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια, λογικά θα δω και για την αλλαγή PSU.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

NVIDIA DLSS 3.7.0 with the new quality preset E has been tested in Cyberpunk 2077 - slightly sharper image, improved fine detail stability, reduced ghosting and better temporal stability in general compared to DLSS 3.5

Διαβαζω και για 1gb λιγοτερο χρηση vram. Κατι πηγε καλα με το νεο Preset E.

Ολοι λενε τα καλυτερα

Ανεβασα εδω τα 2 DLL DLSS+FG απο την εκδοση 3.7.0 με το preset E. Με το dlsstweak το αλλαζετε σε οποιο παιχνιδι θελετε. Θα το τεσταρω τωρα στο hogwarts να δω.

https://gofile.io/d/ewsh9l

Screenshot_1.png

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 5
Δημοσ.
On 01/04/2024 at 01:15, Psycho_Warhead said:

Επισης αυτο που πολλοι δεν ξερουν,ειναι οτι αφοτου πηρε το πτυχιο του το 1984 και μεχρι το 1993 που αποφασισε να ιδρυσει την Nvidia,για 9 συνεχη χρονια,δουλευε σαν σχεδιαστης επεξεργαστων στην AMD. :) Εκει εμαθε. 🤔

Δημοσ.
Στις 10/3/2024 στις 9:56 ΜΜ, BabisTs είπε

Το cablemod είναι στάνταρ....τα ιδια και σε μενα με το cablemod...βγαλτο απο πανω Θανάση να μην σου δημιουργήσει κάποιο θέμα. 

Με το που κουμπωσα το seasonic cable όλα κομπλέ λειτουργούν. 

Εμένα το cablemod έπαιρνε από 4 θέσεις ρεύμα και έδινε σε μια στην κάρτα...το νέο καλωδιο της seasonic παίρνει από δύο και κλασικά δίνει σε μια στην κάρτα. 

Update,από τότε που έβαλα το καλώδιο του τροφοδοτικού δεν είδα τίποτα περίεργο. Για όσους ψάχνονται, και εγώ αν δεν έβλεπα το post θα ψαχνόμουν και άκρη δεν θα έβρισκα

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Matrix7 είπε

Update,από τότε που έβαλα το καλώδιο του τροφοδοτικού δεν είδα τίποτα περίεργο. Για όσους ψάχνονται, και εγώ αν δεν έβλεπα το post θα ψαχνόμουν και άκρη δεν θα έβρισκα

Μια χαρά bro.

Δημοσ.

Νέοι drivers. Επιτέλους έβαλαν resizable bar στο forbidden west. Δεν θέλει inspector. Τώρα ας ξανά τρέξουν benchmark να δούμε τις πραγματικές επιδόσεις των nvidia στο παιχνίδι μιας και δίνει 20% με ενεργό resizable bar. 

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/call-of-duty-season-3-geforce-game-ready-driver/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...