BlurayMoviesGreece Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Ποιος ψήνεται για co-op(Αν βγει καλό) ; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Ασχολήθηκα λίγο με uv. Στα 0.9v η συχνότητα της μνήμης καταρρέει, οπότε το ελάχιστο που μπορείς να παίξεις είναι 0.91v. Εγώ το έβαλα 0.92v για να μην είναι on the edge. stock Spoiler 0.92v, +150 core (άρα 2625MHz), +1000 mem. Πτώση 40-50w και 7 βαθμών για πρακτικά το ίδιο σκορ. νοτ bad. Spoiler 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
33Bird33 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) https://videocardz.com/newz/asus-rog-strix-rtx-4080-super-priced-at-1350-in-the-uk-40-above-nvidia-msrp Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου από 33Bird33 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Odyss3us Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου αφηνω αυτο εδω, θα εχει πολυ ενδιαφερον στα επερχομενα gaming benchmarks να δουμε στην πραξη τί διαφορα κανουν και σε τί ποσοστο οι μικροαλλαγες που εχουν τα σκετα vs super μοντελα, πχ το +10% στα Cuda cores θα αντιστοιχει σε 10% περισσοτερα fps? τα 16gb/256 vs 12gb/192 κανουν οντως τη διαφορα σε ορισμενες αναλυσεις; κατι αλλο που φαινεται απο τα ρολογια των super ειναι αυτο που γνωριζαμε ηδη απο τις καρτες που εχουμε, οτι δλδ δεν επιδεχονται παραπανω OC και ακομα κι αν γινει ειναι ανουσιο 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 28 λεπτά πριν, 33Bird33 είπε https://videocardz.com/newz/asus-rog-strix-rtx-4080-super-priced-at-1350-in-the-uk-40-above-nvidia-msrp Καλα πηγε (και) αυτό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FCastor Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Από περιέργεια, όταν βγήκαν οι μη Super RTX 40XX, υπήρχε τρόπος να αγοράσεις Founders Edition όντας στην Ελλάδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Όταν κάνει uv, μέσα στο game δεν έχει πάντα την συχνότητα που βάζεις στο curve. κάποιες φορές είναι 15Mhz παρακάτω. Να φανταστώ λόγω Τ ανεβοκατεβαίνει; Όχι ότι αλλάζει κάτι ως προς το performance, απλά από περιέργεια. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου από just_a_dude Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 8 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Όταν κάνει uv, μέσα στο game δεν έχει πάντα την συχνότητα που βάζεις στο curve. κάποιες φορές είναι 15Mhz παρακάτω. Να φανταστώ λόγω Τ ανεβοκατεβαίνει; Όχι ότι αλλάζει κάτι ως προς το performance, απλά από περιέργεια. Παίζει ρόλο η θερμοκρασία και τα watts που θέλει το εκάστοτε παιχνίδι.Αν ξεμένει από watts ρίχνει ρολόγια. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Παίζει ρόλο η θερμοκρασία και τα watts που θέλει το εκάστοτε παιχνίδι.Αν ξεμένει από watts ρίχνει ρολόγια. Ενα θεμα που ειχα παρατηρησει με το curve στις δικες μου καρτες ηταν οτι ενω ας πουμε εφτιαχνα το curve με μια συγκεκριμενη καμπυλη οταν θα ξανα ανοιγα το πισι η μαμπυλη μπορει να ηταν αλλαγμενη και συνηθως καπου 50 mhz κατω, ποτε μου δεν καταλαβα γτ το εκανε αυτο. Και να ριξω και την γκρινια μου καποια στιγμη πρεπει να βρουν ενα αλλο tool για το curve ,αυτες οι κουκιδες ειναι τραγικες Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου από akoinonitos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 8 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Ποιος ψήνεται για co-op(Αν βγει καλό) ; pvp είναι αυτό? αν ναι μπορούμε να μαζευτούμε οι πρασινοφρουροί του forum εναντίων των κοκκινοφρουρών και να παίζουμε σουτια, έχω βρει τις ομάδες και τους αρχηγούς... απ τη μια blu απ την άλλη aten αρχηγοί χαμός θα γίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 32 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Ενα θεμα που ειχα παρατηρησει με το curve στις δικες μου καρτες ηταν οτι ενω ας πουμε εφτιαχνα το curve με μια συγκεκριμενη καμπυλη οταν θα ξανα ανοιγα το πισι η μαμπυλη μπορει να ηταν αλλαγμενη και συνηθως καπου 50 mhz κατω, ποτε μου δεν καταλαβα γτ το εκανε αυτο. Και να ριξω και την γκρινια μου καποια στιγμη πρεπει να βρουν ενα αλλο tool για το curve ,αυτες οι κουκιδες ειναι τραγικες Από θερμοκρασία Χρήστο! Αλλιώς είναι η καμπύλη όταν την φτιάχνεις σε θερμοκρασία δωματίου πχ 20c και αλλιώς όταν την φτιάχνεις σε 25c κτλ. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι η ιδανική θερμοκρασία δωματίου για να φτιάξεις σωστή καμπύλη είναι στους 23-24c ,μιλάμε για μαλακίες επιστήμη η φάση . Εγώ είμαι της άποψης oc core k memory k κόβεις pl .Άντε να αφήσεις και το voltage στο 0 ώστε να μην boostarei core clock στο 1.1ν αλλά να το κόβεις στο 1.050ν 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Odyss3us είπε αφηνω αυτο εδω, θα εχει πολυ ενδιαφερον στα επερχομενα gaming benchmarks να δουμε στην πραξη τί διαφορα κανουν και σε τί ποσοστο οι μικροαλλαγες που εχουν τα σκετα vs super μοντελα, πχ το +10% στα Cuda cores θα αντιστοιχει σε 10% περισσοτερα fps? τα 16gb/256 vs 12gb/192 κανουν οντως τη διαφορα σε ορισμενες αναλυσεις; κατι αλλο που φαινεται απο τα ρολογια των super ειναι αυτο που γνωριζαμε ηδη απο τις καρτες που εχουμε, οτι δλδ δεν επιδεχονται παραπανω OC και ακομα κι αν γινει ειναι ανουσιο Η αυξηση στα Cuda Cores μαζι με τις μικροαυξησεις σε RT Cores σε συναρτηση με τις επιδοσεις ειναι ηδη γνωστες βλεποντας 4070 με 4070Ti που ειναι το ιδιο chip και σχεδον τα ιδια specs. H 4070Τi εχει περιπου 30% παραπανω Cuda Cores και δινει χοντρικα 25% παραπανω FPS οποτε φανταζομαι και η 4070 Super που εχει 22% παραπανω Cuda Cores θα παρει ενα 12-15% αναλογα το game (αναμεσα σε 3090 και 6900xt). H 4070Ti Super ειναι αλλο chip, ιδιο με 4080 4080 Super. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου από BlurayMoviesGreece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Odyss3us Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 23 minutes ago, BlurayMoviesGreece said: Η αυξηση στα Cuda Cores μαζι με τις μικροαυξησεις σε RT Cores σε συναρτηση με τις επιδοσεις ειναι ηδη γνωστες βλεποντας 4070 με 4070Ti που ειναι το ιδιο chip και σχεδον τα ιδια specs. H 4070Τi εχει περιπου 30% παραπανω Cuda Cores και δινει χοντρικα 25% παραπανω FPS οποτε φανταζομαι και η 4070 Super που εχει 22% παραπανω Cuda Cores θα παρει ενα 12-15% αναλογα το game (αναμεσα σε 3090 και 6900xt). H 4070Ti Super ειναι αλλο chip, ιδιο με 4080 4080 Super. ναι, ακριβως επειδη τα chipsets ειναι ιδια ή συγγενικα θελω να δω αναμεσα σε συγκεκριμενα παιχνιδια και συγκεκριμενες αναλυσεις οχι σχετικοασχετους μεσους ορους, Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου από Odyss3us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Odyss3us είπε ναι, ακριβως επειδη τα chipsets ειναι ιδια ή συγγενικα θελω να δω αναμεσα σε συγκεκριμενα παιχνιδια και συγκεκριμενες αναλυσεις οχι σχετικοασχετους μεσους ορους, E τοτε εξαρταται απο το συγκεκριμενο παιχνιδι και οχι απαραιτητα απο τη βελτιωση της Gpu. Aν πχ στο Alan Wake 2 σε 1440p Ultra Settings RT High DLSS Q δεις 6FPS διαφορα απο 4070 σε 4070S γιατι ολες οι καρτες εχουν μικροδιαφορες λογο heavy load δεν σημαινει οτι η βελτιωση ειναι μουφα γιατι πηρες μονο 6FPS στο συγκεκριμενο. Eιναι το πιο ακραιο σεναριο, στα περισσοτερα η διαφορα θα ειναι 20FPS. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου από BlurayMoviesGreece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα