Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι κάνετε για την υγρασία στο αυτοκίνητο?

Έχω δει κάτι ειδικά σακουλάκια που τα βάζεις στο αυτοκίνητο και μαζεύουν την υγρασία.

Τα έχει δοκιμάσει κάποιος να μου πει αν κάνουν δουλειά?

Δημοσ.

Εχεις θεμα με τα τζαμια? Επειδη εμενα μου θολωναν, παροτι μου προτειναν εδω συλλεκτη υγρασιας, απλα πηγα σε βενζιναδικο και πηρα σπρει που κανει αρκετα καλη δουλεια. Anti fog λεει πανω. 

Δημοσ.

Δεν είναι φυσιολογικό να έχεις υγρασία .Πρέπει να βρεις τον λόγο.

Αν είναι τα τζάμια τοτε καλοριφερ να ξεπαγώνουν και μαζί και το ac ,πάντα στο ζεστό

• Like 1
Δημοσ.

Η υγρασία είναι από μέσα στο πίσω παρμπρίζ.

Το έχω πάει παντού αλλά δεν μπορούμε να βρούμε από που μπαίνει υγρασία.

Άλλαξα λάστιχο γύρο από το Πορτ μπαγκαζ, είδαμε τα φανάρια, την κεραία, την στεγανοποίηση γύρο από το τζάμι και όλα είναι μια χαρά. Νερό δεν βλέπω πουθενά να μαζεύει κάπου. Μόνο αυτή την υγρασια που λέω.

Τώρα το έχω στον ήλιο και πίσω είναι μούσκεμα το τζάμι.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, pavloa είπε

Άλλαξα λάστιχο γύρο από το Πορτ μπαγκαζ, είδαμε τα φανάρια, την κεραία, την στεγανοποίηση γύρο από το τζάμι και όλα είναι μια χαρά. Νερό δεν βλέπω πουθενά να μαζεύει κάπου. Μόνο αυτή την υγρασια που λέω.

Τώρα το έχω στον ήλιο και πίσω είναι μούσκεμα το τζάμι.

Μεχρι να βρεις την αιτία γεμισε μια καλτσα με αμμο γατας και βαλτην στην εταζερα..

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, pavloa είπε

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Είχα το ίδιο θέμα σε astra g. Πριν κλείσω χρόνο από την αγορά του παρατήρησα υγρασία στο πορτ μπαγκαζ. Κάναμε τρεις μέρες στο συνεργείο να το βρούμε (ήταν ακόμη μέσα στην εγγύηση). Τελικά ήταν μία πολύ μικρή τρυπούλα από κόλλα που δεν είχε εφαρμοστεί σωστά σε μία γωνία επάνω δεξιά στο πίσω μέρος εκεί που «κάθεται» η πίσω πόρτα του παρμπρίζ. Το ανακαλύψαμε βάζοντας αέρα στο εσωτερικό από τις πίσω πλαϊνές κολόνες και ρίχνοντας νερό απ' έξω. Ευτυχώς φάνηκαν φυσαλίδες σ' εκείνο το σημείο. Ήταν τόσο μικρή που δεν υπήρχε περίπτωση να τη δεις με γυμνό μάτι. Τελικά την κλείσαμε με σιλικόνη για παρμπρίζ, η οποία κράτησε μέχρι πέρυσι, οπότε ξανάβαλα και τώρα είναι εντάξει (δοκιμασμένο σε πολλές βροχές).

Δημοσ.
20 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε

Μεχρι να βρεις την αιτία γεμισε μια καλτσα με αμμο γατας και βαλτην στην εταζερα..

Το έχω ακούσει κι εγώ αυτό (δεν το έχω δοκιμάσει).

• Like 1
Δημοσ.
Στις 28/12/2020 στις 1:15 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε

Καθε πρωι τον χειμωνα στι 05:30 τα τζαμια ειναι μουσκεμα απ εξω αλλα λυση δεν βρκα ...

Που θα τους παει ...13 εργασιμες ακομα και μετα θα ...κααααααθομαι !

Με το καλο!!! ΥΓΕΙΑ σε σενα και την οικογενεια σου!!!

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς και εγώ αντιμετωπίζω επίσης θέμα με την υγρασία σε πολύωρες βροχές χωρίς να έχω καταφέρει να ανακαλύψω από που μπαίνει το νερό και μάλιστα μου βρέχει κ το χώρο κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού. Η προσωρινή λύση μου πάντως είναι συλλέκτες υγρασίας από το σουπερ και τουλαχιστον θα γλιτώσεις το θάμπωμα.

Δημοσ.

Θα πάω να πάρω αυτό για την υγρασία, θα βάλω ένα στο πορτ μπαγκάζ και πίσω κάτω στο πάτωμα.

Και το καλοκαίρι θα το ξεπατώσω ώστε να βρω απο που μπαίνει η υγρασία.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, okangelakir είπε

Δυστυχώς και εγώ αντιμετωπίζω επίσης θέμα με την υγρασία σε πολύωρες βροχές χωρίς να έχω καταφέρει να ανακαλύψω από που μπαίνει το νερό και μάλιστα μου βρέχει κ το χώρο κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού. Η προσωρινή λύση μου πάντως είναι συλλέκτες υγρασίας από το σουπερ και τουλαχιστον θα γλιτώσεις το θάμπωμα.

Μπαινει νερο απο τους αεραγωγους.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...