Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Καλησπέρα και ελπίζω να είναι το σωστό forum, λοιπόν σήμερα πήρα το jetSpeed 520 Router, το οποίο έχει δυνατότητα για usb & Ethernet σύνδεση. Λοιπόν, το βάζω πρώτα usb περνάω drivers, το "βλέπει" κανονικά, έλα όμως που δεν άνοιγε καμμία σελίδα. Βρε καλό μου, βρε χρυσό μου, αυτό τίποτα. Λίγο πριν το σπάσω απο τα νεύρα μου, λέω, δεν το δοκιμάζω στην ethεrnet, να δώ τι λέει?? Ω, του θαύματος, "παίζει" μια χαρά. Ερωτηση: Απεγκαθιστώ τους drivers ή οχι?? Ευχαριστώ,
Invader Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Οι USB Drivers δημιουργούν ένα εικονικό ethernet.Εφόσον δουλεύεις τώρα μέσω της κάρτας δικτύου απεγκατέστησε τους άφοβα. :wink:
dantouan Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Afou pezei mia xra re file pious drivers na apegatastiseis? Apo thn stigmh poy doulevei os ethernet exei drivers mesa apo mono tou...
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Ευχαριστώ παιδιά. @dantouan, αν διαβάσεις το post μου καλύτερα θα δείς οτι έχω περάσει drivers όταν το είχα συνδέσει στην usb. Απο την στιγμή που με την Ethernet σύνδεση δεν χρειάζονται τους πετάω.
DarkOrion Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 ti hardware kai ti software apaiteitai gia na ginei mia sundesi me modem mesw ethernet?? thelei kapoia eidiki thura sto pc?
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Αν η Μ/Β, έχει κάρτα δικτύου [LAN], τίποτα άλλο (αρκεί και η συσκευή σου να μπορεί να συνδεθεί). Αν όχι , αγοράζεις μια pci (είναι πάμφθηνες).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.