vps Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Αγαπητοί φίλοι χρόνια πολλά !!! Είμαι χρόνια στο φόρουμ και μάλιστα χρησιμοποιώ συχνά τις αγγελίες για ζήτηση ή πώληση πραγμάτων. Ήθελα λοιπόν να θίξω στο θέμα των πωλήσεων τις τιμές προσφοράς . Ο καθένας έχει το δικαίωμα και εκτιμά το πόσο θα πουλήσει κάτι , αλλά τώρα τελευταία βλέπουμε εξωφρενικά πράγματα . Δεν αναφέρομαι φυσικά σε μικροδιαφορές ή σε έλλειψη πληροφόρησης από κάποιους ...αλλά για όρια αισχροκέρδειας. Κοινώς : ¨ κάποιος θα τσιμπήσει ας το βάλω ...τόσο¨ Πραγματικά θα ήθελα τη γνώμη των διαχειριστών του φόρουμ , αν υπάρχει κάποιος σχετικός ¨έλεγχος¨ και βέβαια την γνώμη όλων εμάς Είμαι υπερβολικός ??? Ευχαριστώ 1
gianniz_k Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Πολυσυζητημένο. Αυτός που πουλάει δίνει την τιμή που νομίζει και όποιος θέλει αγοράζει. Δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό για να ασχοληθούν οι διαχειριστές.
phanispal Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Για κάποιο λόγο μου τη σπάνε όσοι είναι στο forum αποκλειστικά για τις αγγελίες, και όσοι το έχουν κάνει επάγγελμα. 7 2
G.bar Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Έτσι είναι η προσφορά και η ζήτηση και δεν μπορείς να κατηγορήσεις κανέναν για αυτό. Τρανταχτό παράδειγμα η φάση με τα playstation 5 που επικρατει. Ολοι ξέρουμε οτι έχουν αγοραστει 500€ και ακόμα και εδω στις αγγελίες πωλουνται 1000€+. Παρόλα αυτα υπάρχουν κάποιοι που θα τα δώσουν γιατί δεν θέλουν να περιμένουν και έχουν και την οικονομική άνεση, οπότε είναι μια υγιή συναλλαγή εφόσον θα είναι και οι δυο ικανοποιημένοι. Επίσης το πόσο κοστολογεί κάποιος αυτό που πουλάει έχει μεγάλη διαφορά από το πως το κοστολογεί αυτός που θέλει να το αγοράσει, αν δεν τα βρουν δεν χάθηκε ο κόσμος. Ή θα το πάρει κάποιος άλλος ή θα μείνει απούλητο, η αγορά καθορίζει τις τιμές. 1
Kostasspil Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 56 minutes ago, vps said: αν υπάρχει κάποιος σχετικός ¨έλεγχος¨ Έλεγχος σε τι; Δεν παραβαίνει τους κανόνες του φόρουμ το να πουλάς ακριβά. Όσο θέλει πουλάει ο καθένας κι όποιος θέλει αγοράζει 1
G.bar Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 23 λεπτά πριν, phanispal είπε Για κάποιο λόγο μου τη σπάνε όσοι είναι στο forum αποκλειστικά για τις αγγελίες, και όσοι το έχουν κάνει επάγγελμα. Από τη στιγμή που θα βρω κάτι που ψάχνω σε αγγελία, γιατί να με πειράζει αν κάποιος το κάνει επάγγελμα η όχι, η αν είναι εδώ μόνο για τις αγγελίες. Εφόσον οι εδώ αγγελίες έχουν τεράστια απήχηση, είναι λογικό να υπάρχουν και αυτοί. 1 1
Joshua21 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 57 λεπτά πριν, vps είπε Αγαπητοί φίλοι χρόνια πολλά !!! Είμαι χρόνια στο φόρουμ και μάλιστα χρησιμοποιώ συχνά τις αγγελίες για ζήτηση ή πώληση πραγμάτων. Ήθελα λοιπόν να θίξω στο θέμα των πωλήσεων τις τιμές προσφοράς . Ο καθένας έχει το δικαίωμα και εκτιμά το πόσο θα πουλήσει κάτι , αλλά τώρα τελευταία βλέπουμε εξωφρενικά πράγματα . Δεν αναφέρομαι φυσικά σε μικροδιαφορές ή σε έλλειψη πληροφόρησης από κάποιους ...αλλά για όρια αισχροκέρδειας. Κοινώς : ¨ κάποιος θα τσιμπήσει ας το βάλω ...τόσο¨ Πραγματικά θα ήθελα τη γνώμη των διαχειριστών του φόρουμ , αν υπάρχει κάποιος σχετικός ¨έλεγχος¨ και βέβαια την γνώμη όλων εμάς Είμαι υπερβολικός ??? Ευχαριστώ Ως προς τα bold σίγουρα είσαι υπερβολικός, εγώ προσωπικά τουλάχιστον πάντα έβλεπα εξωφρενικά πράγματα, δεν εμφανίστηκαν τώρα τελευταία. Κατά τα άλλα, όπως και εσύ σωστά ανέφερες, ο καθένας έχει το δικαίωμα να πουλά όσο θέλει συνεπώς δεν μπορεί να υπάρξει τέτοιος έλεγχος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις