Invalid_Input Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε ολους, και καλές γιορτές. Οχι και πολύ σίγουρος αν αυτή είναι η σωστή κατηγορία για το θέμα μου αλλά είπα να δοκιμάσω την τύχη μου. Λοιπόν, ένας γνωστός μου σε μια κλήση του Discord παίζοντας ένα game (Paladins) με κάποιους από τους αντιπάλους ανακάλυψε οτι ήταν Έλληνες και μπήκαν όλοι μαζι στην κλήση. Μετα από εκεί που άναψαν λιγο τα αίματα, ένας απο αυτούς έστειλε στον γνωστό μου και σε αλλα 3 άτομα την ip τους, στοιχεία τα γνωστά, όπως περιοχή, έστειλε το windows version, την κάρτα γραφικών τους και τι οθόνη χρησιμοποιούσαν. Με διαβεβαίωσε οτι δεν είχε πατήσει κανένα λινκ η το οτιδήποτε. Οι ερωτήσεις μου λοιπόν είναι: 1. Είναι δυνατόν κάποιος να βρει την ip μεσω discord call; 2. Πρέπει να ανησυχούμε για αυτά τα στοιχεία; 3. Σε περίπτωση που γίνει οπως τώρα πως να προφυλαχτω και πως να βεβαιωθω ότι είμαι ασφαλής; Ευχαριστώ όποιον βοηθήσει, Και πάλι καλές γιορτές Χρόνια πολλά! Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2020 από Invalid_Input
filip123go Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δες εδω . Και εντάξει, την ip του βρήκε, όχι τον αριθμό της πιστωτικής. Η αλήθεια είναι βαριέμαι να ανοίξω wireshark για να δω τι στέλνει και τι λαμβάνει, αλλά πιστεύω πως κάποια βλακεία έκανε ο φίλος σου.
Invalid_Input Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Υποθέτω αυτό σημαίνει να μην αγχώνεται Να σαι καλά φίλε ευχαριστώ και χρόνια πολλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα